Situatia de la Bruxelles este foarte grava. Orasul este paralizat in capital europeana.

Explozii au fost auzite si la statia de metrou Schumann, exact la sediul Comisiei Europene !

Se vorbeste deja despre o serie de atentate teroriste in lant dupa modelul 11 Septembrie in SUA.

Celula terorista de la Paris a putut pune in aplicare si acest atentat multiplu in inima Europei !

 

4 COMMENTS

  1. 🙂 🙂 🙂 ce coordonare prin control perfect!
    Ghinion pentru oamenii onorabili 🙂 🙂 🙂 care vorbesc despre libertate şi dreptate!
    Amintiţi-vă ce s-a întimplat în Bruselles şi Franţa în perioada crăciunului şi cum se băteau toţi cu pumnii în piept! Ce se întîmplă acum?

  2. Prea multe nu mai sunt de spus! De ceva vreme, pare ca cineva ”l-a scos pe dracul din cutie”! Noi, omenii obisnuiti de pe strada, stim cine a facut-o si continua s-o faca!Da, avem leaderi de state, criminali, de la E la V! Se tot intalnesc, negociaza si rezultatul este istoria trecuta si prezenta, plina de atrocitati! Cine sunt ei, pe cine mai reprezinta?

  3. ce era asteptat sa se intample s-a intamplat! in ciuda tuturor avertismentelor privind numarul mare de islamisti care invadeaza europa tot mai exista lunateci care insista pe primirea ” victimelor” razboiului din afara europei! dar cine a sprijinit razboaiele astea? cine a finantat, instruit si organizat aceste razboaie? cine ne-a dat primavara araba care a descatusat toate factiunile astea teroriste?

  4. pentru ce dracu mai sunt platiti enspe mii de oameni in serviciile de informatii in toata europa? sa faca demonstratii de “indemanare”la tot felul de manifestari publice si sa incaseze salarii de mii de euro in fiecare luna?

Leave a Reply