Imagini groaznice in aceasta dimineata pe aeroportul Zaventem din Bruxelles : morti, raniti, aeroportul devastat in urma unui atentat cu bomba.

Doua explozii au avut loc in zona de plecari.

Aeroportul este evacuat si inchis.

Autoritatile de Securitate si cele aeriene sunt in alerta maxima.

Pista islamista este favorizata, dupa capturarea recenta a creierului atentatelor de la Paris Salah Abdeslam in cartierul Molenbeek din Bruxelle.

 

 

 

11 COMMENTS

 1. Soc si groaza, sa le multumim din inima americanilor. Pe vremea lui Sadam si Gadafi nu existau teroristi nici in Iraq si nici in Libia. Basca ca tot americanii lupta de vreo 4 ani de zile la vrajala cu teroristii din ISIS in Siria si Iraq si in acest timp, ei, teroristii se tot intind in Europa. Soc si groaza sa le multumim incaodata americanilor pentru primaverile arabe.

 2. cind se va trezi lumea si isi va da seama ca Europa este invadata si ca este de facto in razboi?
  citi mai trebuie sa moara pentru ca socialistii incompetenti si impotenti de peste tot si in primul rind de la Bruxelles sa plece si sa lase pe altii care inteleg ce se intimpla si care pot apara Europa de invazia musulmana si de terorismul islamist?

  cind mass media din Romania va renunta la pozitia strutului si nu-i va mai ignora sau demoniza pe unii ca Trump, Orban, Farage, Le Pen (de ce nu, chiar si Basescu!) care avertizeaza de luni si ani despre prostia facuta si despre riscuri? Cu ce ajutati voi poporul roman sa inteleaga ce se intimpla si in ce pericol este daca nu va ocupati de acest fenomen (altfel decit prin breking newsuri care pun atentatele pe picior de egalitate cu nunta vreunui manelsit sau cu alegerile la primarie sau cu un accident din Vrancea…?

  Treziti-va!

  A tender hearted woman saw a poor half frozen snake
  His pretty colored skin had been all frosted with the dew
  “Oh well,” she cried, “I’ll take you in and I’ll take care of you”
  “Take me in oh tender woman
  Take me in, for heaven’s sake
  Take me in oh tender woman, ” sighed the snake

  She wrapped him up all cozy in a curvature of silk
  And then laid him by the fireside with some honey and some milk
  Now she hurried home from work that night as soon as she arrived
  She found that pretty snake she’d taking in had been revived
  “Take me in, oh tender woman
  Take me in, for heaven’s sake
  Take me in oh tender woman, ” sighed the snake

  Now she clutched him to her bosom, “You’re so beautiful,” she cried
  “But if I hadn’t brought you in by now you might have died”
  Now she stroked his pretty skin and then she kissed and held him tight
  But instead of saying thanks, that snake gave her a vicious bite
  “Take me in, oh tender woman
  Take me in, for heaven’s sake
  Take me in oh tender woman, ” sighed the snake

  “I saved you,” cried that woman
  “And you’ve bit me even, why?
  You know your bite is poisonous and now I’m going to die”
  “Oh shut up, silly woman,” said the reptile with a grin
  “You knew damn well I was a snake before you took me in
  “Take me in, oh tender woman
  Take me in, for heaven’s sake
  Take me in oh tender woman, ” sighed the snake

  • amice ai o problema mare de perceptie:”citi mai trebuie sa moara pentru ca socialistii incompetenti si impotenti de peste tot si in primul rind de la Bruxelles sa plece si sa lase pe altii care inteleg ce se intimpla si care pot apara Europa de invazia musulmana si de terorismul islamist?” serios? nu stiam ca merkel e socialista! probabil ai fost plecat din lumea asta daca inca nu ai aflat ca primirea si trecrea ca prin branza prin granitele europene a sutelor de mii chiar milionul de refugiati are un singur responsabil pe nume merkel! probabil ca sefa cdu ( uniunea creștin-democrată ) e socialista dupa umila ta parere! e usor sa ii iei la injuraturi pe aia enumerati de tine dar din cate stiu eu nici unul nu e islamist ba mai mult nu am aflat ca ar fi organizat atentate teroriste. ce sa mai spun de baselu care, politic vorbind, a fost printre putinii care a avertizat asupra pericolului reprezentat de valul asta imens de refugiati islamisti primiti cu bratele deschise si chiar sfidand restul liderilor europene de catre madam merkel! probabil ai fost plecat de pe planeta asta nestiind cine a dus la valul asta imens de teroristi si la infiintarea isis. “primavara araba” si finantarea, armele si instructia americana a acestora iti spune ceva? bine ca nu ai dat vina pe comunisti(???!!!), rusi(??!!!) sau extraterestrii.

   • vicontele de base a trait in grota istoriei si s-a trezit acum ,o data cu valul de imigranti.a fost trezit din vegetare.

  • Rusii sunt de vina si de porc doar ei vor sa cotropeasca Europa. “In timp ce (seful NATO – n.red.) Stoltenberg este ocupat sa lupte impotriva unei imaginare ‘amenintari ruse’ si trimite trupe in Letonia, sub nasul sau, la Bruxelles, oamenii sunt aruncati in aer.”

 3. Cred ca e cazul ca lumea civilizata sa nu mai ignore problema si sa inunde Siria cu soldati. Indiferent de ce tara este vorba (Iran, Turcia, Rusia, UE, SUA), trebuie sa fie rezolvata problema. Si pana la capat de data asta, nici un islamist extremist nu mai trebuie sa ramana in viata.

 4. Din cîte am înţeles încă din noiembrie anul trecut, toate companiile aeriene au o limită de control şi securitate pentru cetăţenii care zboară cu avioanele, de ce nu se face controlul strict de la o mai mare distanţă de aeroport?
  Companiile elveţiene, olandeze şi egiptene(nu toate) asta fac şi nu vînd bilete en-gros cum se practică în alte colţuri ale lumii pentru a da şansa uciderii de oameni!
  – Cine va reda viaţa celor morţi din cauze subiective doar de comandanţii atacurilor ştiute?
  Cred că se aruncă vina pe alţii pentru că s-au dat cetăţenie oricărui individ pe care-l poate folosi în scop ”e cetăţean musulman sau orice, poate fi şi român” doar pentru a arunca vina pe alţii şi nu pe cei care pun bazele acestor nemernicii controlate şi coordonate!

 5. ciudat e faptul ca procurorul general belgian anunta ca urmeaza un atentat sau mai multe pe teritoriul belgian chiar aseara in urma arestarii creierului atentatelor din paris. la fel de cert e avertismentul serviciilor occidentale ca peste 90 de teroristi kamikaze sunt pregatiti sa-si dea viata pentru islam si ca ei au patruns usor pe teritoriul european odata cu refugiatii! cate exemple mai trebuie date ca sa inteleaga si sefii ue sau reprezentantii mass mediei, inclusiv de la noi, ce pericol imens reprezinta valul asta imens de refugiati arabi ce trece ca prin branza prin granitele europene?

 6. Super,even nevoie de inca citeva sute de atentate sa ne dam seama de nevoia securizarii frontierelor si trimiterii acasa a islamistilor.

 7. Doamne, dacă tot ai inventat scrisul, de ce l-ai dat pe mâna tuturor să scrie prostii, să arate ură şi incultură? Nu crezi că ai greşit?

Leave a Reply