Felix Rache, realizator “Deziluzia optica” si “Cu mainile cu Rache” la Antena 3 a postat un mesaj haios pe Facebook :

“Nici n-am facut bine saptamana trecuta, la Antena 3, gluma cu adresa de mail a deputatului Cristian Rizea – cristian rizea legat @yahoo.com – ca in ziua aia l-au si legat pe Rizea. Mi-e si frica sa mai fac glume, sa nu fiu acuzat de amestec in treburile justitiei. Dar daca tot veni vorba, va mai spun si adresa de mail a lui Basescu: traian liniuţă pe jos basescu.”

 

8 COMMENTS

 1. D-le Tudor demonstrati ca Coldea, Kovesi si altii din structuri ii apara pe Basescu si banda lui de hoti. Deoarece trustul Intact se afla in razboi total cu sefii binomului SRI-DNA ce face jocurile in acesta tara, ar fi bine ca ziaristii de investigatii ai Antenei3 sa intocmeasca CV penal al escrocului national nr.1 care a condus Romania timp de 10 ani de zile, Traian Basescu. CV care sa cuprinda toate dosarele in care a fost implicat individul de cand acesta a intrat in politica romaneasca dupa 1989. Cu numele dosarului, numele si fotografia: procurorului sau judecatorului care i-a dat NUP, a sefilor DNA, Parchetul General, DIICOT s-al sefilor de la SRI la vremea respectiva precum si motivele puerile pentru care a fost clasat fiecare dosar. Precum si posturile pe care acestia le ocupa in momentul de fata drept rasplata pentru ca l-au scapat pe escroc de inchisoare. Un CV clar, concis si la obiect si cu o prezentare grafica pe masura. Pentru a dovedi astfel tuturor implicare conducerii institutiilor de forta ale statului in sustinerea si musamalizarea faptelor penale comise de Traian Basescu. Acest CV sa-l tipariti si sa-l trimiteti presedintilor, guvernelor si ambasadelor occidentale, agentiilor internationale de presa, ONU si Bruxelles. Pentru a demonstra astfel ca justitia romana a fost si este inca la cheremul acestui escroc. Acelas CV trebuie inmanat si partidelor PSD, ALDE, PUNR, PNL si UDMR pentru ca acestea sa-i cheme pe actualul Ministrul al Justitiei, SRI, seful DNA si Parchetul General ca sa raspund in fata parlamentarilor de ce Traian Basescu a avut si are imunitate, urmata de o motiune de cenzura care sa duca la caderea guvernului. Si de asemenea Parlamentul sa traseze ca sarcina noului Ministru al Justitiei ca acesta sa ia toate masurile pentru ca escrocul, procurorii si sefii institutiilor satului care i-au musamalizat faptele penala sa raspunda si ei in fata justitiei pentru infractiunea de vaforizara cu buna stiinta a infractorului Traian Basescu. Asa ca puneti cu profesionalismul de care dati dovada voi jurnalistii de Antene tunurile pe ei, merita cu prisosinta nu mai pierdeti timpul.

  • Baietas, continua sa visezi… cu un CV nu se rezolva nimic in justitie, nici cu anchetele in programe tv ci cu denuntarea IN SCRIS a ilegalitatilor si infractiunilor comise de catre functionarii publici.
   Intrebare: cand a fost ultima oara cand ai aflat de o ilegalitate (auzita la colt de strada, in scara blocului, la rand la paine, in autobuz, etc) si ai depus o denuntie IN SCRIS in fata procurorilor? Imi inchipui ca niciodata!!! De acea merge tara asa cum merge pentru ca toti stiu, toti vorbesc insa nimeni nu depune o plangere.
   Ce s-ar intampla daca s-ar depune o plangere? Nimic. Ar veni o a doua persoana si ar depune o alta plangere. Rezultatul: nimic. Ar veni o a treia persoana si ar depune o plangere. Rezultatul: nimic. Insa dupa vreo cativa ani apare un procuror curajos care decide sa cerceteze el respectivele plangeri.
   In cazul Iacobescu crezi ca cineva a denuntat-o IN SCRIS, pe Kovesi? La televizor am vazut multe probe, vorbe si analize insa… le ia vantul pentru ca nu sunt IN SCRIS.
   Daca Romania vrea sa scape de aceasta justitie “independenta” si sa se transforme intr-o justitie impartiala atunci ar trebui sa nu mai faca economie de hartie si sa inceapa sa faca denunturi.

   • @Bognar jurca soparlica mica am inteles. Poanta cu denunturile e tare, DNA si DIICOT vor da NUP la toate denunturile ce-i vizeaza pe oamenii din sistem si acolitilor lor. Ideea mea e foarte buna deoarece se poate demonstra apartenenta sefilor SRI si DNA la gasca infractorilor basisti care au furat mai rau ca-n codru in acesti ani de zile. Coldea, Morar si Kovesi facandu-se vinovati de infractiunea de favorizare a infractorilor. S-odata demonstrata acesta sa fie adusa la cunostiinta mass-mediei, guvernelor si organizatiilor mondiale ca sa se convinga si acestea cine a condus si conduce in fapt Romania.

   • sunt documente oficiale care arata “borfaciunile” betzivului… insa nu exista singele necesar in instalatie pentru instrumentarea unui dosar de catre toti procurareii facuti la foc automat de sleahta respectiva… unde ai vazut lupii sa se sfasie intre ei in fata turmei de oi?

 2. Chiar si Basescu s-a plictisit de “glumele” lui Rache. Mai poate Felix? E totusi o performanta sa spui aceeasi gluma ani de zile.

Leave a Reply