Liderii PSD se reunesc în cadrul Biroului Permanent Național și al Comitetului Executiv, acolo unde vor lua primele decizii după eșecul major din alegeri și condamnarea lui Liviu Dragnea, scrie stiripesurse.ro

Surse din PSD ne-au explicat că Viorica Dăncilă și apropiații săi vor începe execuția oamenilor lui Liviu Dragnea. Primul vizat de execuție este Codrin Ștefănescu, cel care va fi schimbat din funcția de secretar general al PSD.

Pentru această funcție vor candida Niculae Bădălău, Marcel Ciolacu și Nicolae Moldovan. Toți trei își doresc funcția, dar cel mai probabil se va ajunge rapid la o înțelegere pentru a nu se genera și mai multă tensiune în partid.

De asemenea, Marcel Ciolacu vânează și funcția de președinte al Camerei Deputaților. Este posibil ca acesta să fie pus să aleagă între cele două funcții.

Execuțiile vor continua în PSD, iar oamenii fideli lui Liviu Dragnea vor fi îndepărtați din cercul de putere. Sunt vizati deputatul Catalin Radulescu si consilierul guvernamental Darius Valcov.

2 COMMENTS

Leave a Reply