Preşedintele Klaus Iohannis a reacţionat după ce liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus că a lansat ameninţări în stil mafiot la adresa premierului Viorica Dăncilă, şeful statului afirmând, joi, că nu şi-ar permite să ameninţe pe cineva. “Dacă cineva se uită prea des la filme cu mafioţi, e problema sa”, a spus Iohannis.

“Eu nu îmi permit să ameninţ pe nimeni. Ar fi o atitudine primitivă. Eu m-am referit exact la demisie, iar dacă cineva se uită prea des la filme cu mafioţi, e problema sa”, a declarat Klaus Iohannis, joi, întrebat de jurnalişti despre afirmaţiile lui Liviu Dragnea, care l-a acuzat că a ameninţat-o pe Viorica Dăncilă în stil mafiot.

Ameninţarea preşedintelui la adresa premierului este făcută într-un stil mafiot, a susţinut luni liderul PSD, Liviu Dragnea, referindu-se la declaraţiile lui Klaus Iohannis de la Blaj, unde a afirmat, întrebat despre demisia Vioricăi Dăncilă, că aceasta “ar face bine să facă ce i se spune”. Dragnea a subliniat că Iohannis nu conduce Guvernul, chiar dacă asta îşi doreşte şi că şeful statului se simte deranjat de orice activitate a Guvernului sau a Parlamentului. Întrebat dacă în contextul ultimelor evenimente se gândeşte la suspendarea preşedintelui, Dragnea a spus că nu ia în calcul această variantă.

Liderul PSD a mai susţinut că “epoca Iohannis este mai rea decât epoca Băsescu”, şi a explicat că preşedintele are atribuţii clare precizate în Constituţie.

“Toţi am sperat că epoca Băsescu s-a terminat. Se pare că epoca Iohannis este mai rea decât epoca Băsescu. Nu există în România, în Constituţie, funcţia de tătuc, există funcţia de preşedinte cu nişte atribuţii clare, cu limite clare în Constituţia României”, a mai spus Dragnea citat de news.ro

7 COMMENTS

  1. Filmele cu mafioti sunt pentru oamenii inteligenti, cu simtul umorului, daca se poate, si care inteleg perfect formularile si mesajele transmise. Nu e cazul lui Dragnea, ceea ce a sesizat el reprezinta micul mafiot local, baronul, baietii din sistem pe care-i poate manevra aici incluzand si interlopii aia incruntati si tatuati pe care se pregateste sa-i elibereze. Asta intelege Dragnea iar Johannis e pe langa fenomen, precis n-a vazut decat Clanul Soprano, un serial excelent dar mai mult comedie cu si despre mafioti.

    • Filmul cu micul mafiot local ajuns apoi si mai mare,l-au vazut din plin si multa vreme familiile acelea de sibieni ce isi duceau zilele in una din casele alea doua smecherite de Joianis si care au trait multa vreme pe capul lor cu amenintarea de a fi aruncati in strada.

      • Au stat acolo ca asa au vrut, intotdeauna un proprietar le ofera chiriasilor alternative, ii face proprietari la bloc. Daca ei acolo au vrut sa stea, asta e decizia lor.

  2. Acum vad, avem un mesaj dinspre Primarie, de la doamna Firea personal, pentru Johannis, il ameninta foarte agresiva ca “de sabie va pieri” !!! Interesant. It’s Popcorn time !!!

  3. Mi-ar plăcea varianta utopică în care pesedeii să rămână la guvernare chiar cu Dragnea în pușcărie. Să-l scoată Viorica pe neamț din pepeni!

  4. Cam pe modelul A3 când a fost vârât Voiculescu în pușcărie și nici dracu’ nu mai dădea vreo șansă de supraviețuire grupului Intact!

Leave a Reply