Bugetul general consolidat, care include atât bugetul de stat, cât şi bugetele de pensii şi de şomaj, a încheiat primele şase luni ale acestui an cu un deficit de 6,3 miliarde lei, reprezentând 0,77% din PIB, în creştere cu 61,5% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, în condiţile în care ritmul de creştere a cheltuielilor a depăşit avansul încasărilor, arată datele publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor citat de news.ro

9 COMMENTS

 1. DNA a dispus marţi punerea în mişcare a acţiunii penale pentru dare de mită şi spălare de bani în cazul RCS&RDS SA, complicitate la mită şi spălare de bani pentru un membru in CA şi complicitate la spălare de bani pentru Integrasoft SRL, potrivit unui comunicat de presă Digi Communications.

 2. E las-o asa.
  Sa nu suparam multinationalele, pe marele muftiu al Ierusalimului, pe marii “taietori de lemn”, pe marele “sindicat al aprozargiilor” si pe altii in schimb, sa stoarcem ce se poate de la cinstitul cetatean roman.

  • Tot majoritatea i-a votat si pe aia care au privatizat Romania pe 2 lei, aia care acuma vin si spun cat de rele is corporatiile(cu care ei au batut palma) si cat de rau e occidentu si UE si toate cele.

 3. Foarte bine face,mam saturat de UE pina peste cap.Am ajuns sa ne comande PE ,sa ne spuna ei cind sa crestem salarii ,pensii,etc.EXIT ROMANIA.

  • Numa prosti spui acolo, daca te-ai saturat dute in Rusia.

   Probabil nu sti ce e ala deficit, adica cheltuiesti mai mult decat incasezi, cine crezi tu ca iti finanteaza acel deficit? Ai ghicit bancile alea pe care le uraste toata lumea.

Leave a Reply