10 dovezi potrivit carora Canuta om sucit bantuie de 6 luni guvernarea :


1.Adoptare OUG 13 / Anularea OUG prin OUG 14
2. TVA zero la constructii / Retragerea masurii, pentru ca nu e buna
3. Salarii majorate 1 iunie 2016 / Nu, incepand cu 1 ianuarie 2018

4. E cel mai bun Grindeanu / E cel mai slab Grindeanu
5. Introducem taxa de solidaritate / Nu, retragem taxa de solidaritate
6. Introducem taxa pe gospodarie/ Deocamdata nu se pune problema
7. Cas si Cass vor fi platite de angajat/ Nu, de angajator
8. Nationalizam Pilonul 2 de pensii / E o prostie, nu nationalizam nimic
9. Inghetam angajarile la stat / Vom angaja acolo unde e nevoie
10. Seful ANAF demis pentru haos la buget / Numit vicepresedinte ANAF pentru colectari

http://www.ilcaragiale.eu/opere/nuvele_si_povestiri/canuta_om_sucit.html#.WXeHBYiGOM8 

 

11 COMMENTS

 1. Si tot Tudose e nervos ca cica opozitia face declaratii iresponsabile. Pai sa nu-l scuipi intre ochi? (De drag desigur)

 2. Poate ca au invatat ceva de la tehnokkti. Prietenii nostri, patriotii, iubitorii de tara, alta decat Romania. :))))
  Va mai aduceti aminte cum faceau kkturile?
  Aruncau pe piatza media cate un subiect mult umflat si dupa tot ei veneau cu solutia salvatoare, diminuand cifrele la valorile dorite initial. :))) Stategie de bisnitari oridinari, educati de insusi maestru georgica zoiosi.
  Bineinteles ca oile erau foarte incantate. :)))) Mai sa vina si cu bani de acasa. :)))
  Merge la noi in Kolonia Oimania!

  • Nu ma asteptam ca la aproape 7 luni de la instalare guvernul psd si cu majoritate confortabila in parlament sa scartaie asa de rau sa nu-si gaseasca “calea”. Evident este cel mai slab si sovaitor guvern psd de pana acum iar, cauza e un singur om. Domnule Tudor, va rog interveniti pe langa conducerea ANT3 sa-l invite cat mai rar pe dl. Stefanescu. Si-a terminat psd “resursa umana” desemnata sa vina la emisiuni televizate ? Sunt convins ca sunt in asentimentul multor privitori la ANT3.

   • Aveam ceva banuieli, dar acum sunt sigur ca nu pot face mare lucru si ca nu au fost in stare sa prezinte cu demnitate si corect problema in fatza conducatorilor adevarati. Cum sa ne lase aia independenti, cand ne sta asa de bine pe post de kolonie.
    Cum sa faca psd-ul ceva, cand “patriotii punguri”, fac tot felul de intalniri prin piatza.
    Ultima speranta de care ma agatz, este Tudose. Se pare ca are ceva oua. Poate rupe pisica. Cine stie?
    PS: Poate ca nu stiati, dar un documentar abject despre parcaria aia cu ordonanta 13 circula pe la toate televiziunile din Europa. Normal ca suntem prezentati drept cei mai corupti din lume.
    Sa traiti bine!

  • Cea mai transparenta guvernare ever, cea mai responsabila, cei mai cinstiti ministri, laudata pentru impunerea meritocratiei in administrarea institutiilor bugetare asta s-a facut sub Ciolos bai ciocoflender de postac platit!

   • :))) Beeeee
    Transparenta ca o punga goala? :)) Daca nu faci nimic, e foarte usor sa fii transparent! Nimicul in general e transparent.
    Sa nu cumva sa te uiti in oglinda, deoarece ai sanse mari sa-ti vezi ceafa pe interior!
    :)))
    Tot de transparenta tine. :))))
    Vai de voi!

 3. Ce-a fost aseară în emisiunea lui Gâdea! Uşor uşor se dezbracă toţi de ‘pupăceli’ şi vom avea cât de cât o imagine a vulnerabilităţii tuturor celor care se plâng de hărţuială şi hăiturie pentru nimic(nevinovaţi)! Chiar trebuie să luaţi în considerare propoziţia ”goarnă…nonstop cerşind şi urlând”! Apoi faceţi un exerciţiu de memorie şi gândire pentru a descoperi voinţa de impunere şi cererea obligatorie a lui C(G)oarnă marele sindicalist gurist care lasă să se înţeleagă că şi el ”e implicat” alături de mulţi alţii în ilegalităţi şi nemernicii! Vom auzi şi vedea multe! Oricum niciunii nu vor recunoaşte nimic din ceea ce au făcut şi duc în derizoriu tot ce înseamnă instituţie de stat! Întrebaţi-l pe nea C(G)oarnă: ce îmbunătăţiri aduce el ca bugetar, poliţist, jurist şi sindicalist , legii privind apărarea drepturilor omului, privind violenţa în familie unde prima voce la care ajunge o plângere după care declaraţiile, i se spune pe un ton ridicat şi impunător: daţi divorţ doamnă! Normal plângerea la poliţie avea subiectul ”VIOLENŢA ÎN FAMILIE” şi nu divorţul! Poliţia nu are voie să impună acţiunea divorţ sau împăcare,prin care scapă ei în cazul violenţei în familie!
  🙂 :))))))))) S-a trezit şi ăsta să închidă A3!

 4. Foarte percutantă imaginea lui Dragnea ca o reflecție a personajului caragialesc! Daca ne gândim, insa, la caracterizarea seaca făcută de Victor Ponta aceluiași Dragnea, anume cea de “Număr Doi” ajuns la comanda partidului prin forța împrejurărilor (dispariția Nr 1) vedem ca personajul nu funcționează “singur” ci in tandem cu Johannis, celălalt Număr Doi devenit presedinte in urma dispariției, evident forțată, a sefului PNL,Crin Antonescu. Cu alte cuvinte, odata smuls vălul literar de pe evenimentele legate de OUG 13-14, rămânem cu un peisaj politic hâțânat de prostiile si eșecurile, repetate, de a remedia aceste prostii de către cei doi “secunzi” par-veniți la comenzile statului român, recte cu “răzgândelile”lui Dragnea asupra programului de guvernare PSD si “salturile” lui Johannis de la rolul de “tribun al Pieței” la cel de sef de stat si-napoi la tribun cand ii sare țandăra.

 5. Ar mai fi câteva de-astea dar oricum e o guvernare de toată jena. Sunt curios cum ar arata acum calendarul ăla pe care l-au distribuit in campanie, cu măsurile ce vor fi luate și data intrării lor în vigoare. Poate prindeți vreo goarna gen Ștefănescu și i-l dați sa bifeze realizările, sa vedem ce iese

 6. Cand a fost prezentat programul de guvernare , cei mai multi analiști aveau bune aprecieri și spuneau ca daca doar 40/ din el se-nfaptuieste este un succes. Aceste balbe se datorează vedetismului unor miniștrii, vorbelor fara o gândire in spate ,dorinței guvernului de a face lucrurile bine. Eu am incredere in acest guvern ….

 7. Astea sunt doar chestii de fatada aruncate de PSD opiniei publice, nu suceli ! Poate mai putin OUG 13 pe care o vor trece insa pe bucati si in alte forme prin Parlament.

  Pe PSD ce intereseaza e bugetul ministerului Dezvoltarii, bugetele PNDL2, CNI, CNAIR, bugetele primariilor, bugetele companiilor de stat. Alea nu s-au schimbat si se praduiesc in continuare fara nici o suciala !

  Vom vedea daca va fi suciala pe faimosul Fond Suveran. Grindeanu a spus ca nu a vrut sa dea OUG cum vroia Dragnea.

Leave a Reply