Azi are loc un CEX PSD pentru stabilirea temelor congresului din 10 martie.

Gabriela Firea a declarat luni, la Palatul Parlamentului, că își va da demisia din toate funcțiile PSD, dacă într-un timp rezonabil problemele grave ale Capitalei nu își vor regăsi o rezolvare.

„Dacă într-un timp rezonabil problemele grave ale Capitalei nu își vor regăsi o rezolvare, eu îmi voi da demisia din toate funcțiile politice.”, a spus Gabriela Firea.

13 COMMENTS

 1. DAR DE CE TREBUIE SA REZOLVE GUVERNUL PROBLEMELE CAPITALEI? Ea a fost aleasa primar pentru ca a promis muuuulte. Sa le realizeze singura ca pe ea au votat-o Bucurestenii!

 2. am citit cv-urile secretarilor de stat și am constatat că majoritatea vin din județul Teleorman.
  întreb, cine a făcut numirile?

 3. Daaa, vezi sa nu ! De parca Dragnea o fi vreun pufan sa puna botul la asa ceva ! 🙂 ))))

 4. Mi-e greu sa inteleg jocul d-nei Primar General, nu prea inteleg presiunile exercitate de aceasta, am numai banuieli.

 5. Mama,mama! Se bucura orbanica de momentul zilei de astazi,noutatea socanta pentru multi, dar in aprilie incepe haituiala cu karma la putrtator,apoi 3 luni de 7 profesorul care greseste enorm daca nu a invatat din greseli, apoi sunt inca 3 luni groaznice cu provocari uriase,incat provocarile si mataniile in curtea domnului se vor intensifica si tocmai in noiembrie isi mai revine putin, dar e si decembrie cu karma la purtator. Nu vad la anul un castig,fie si in noiembrie sau decembrie in irma alegerilor. Scuze pentru ca am intrat in viata personala,e doar un calcul.

  • Posibil ca aceasta amanare sa indulceasca razele soarelui cu bucurie,dar pentru mircea va ramane cosmarul vietii care ii poate pune capac,sper sa fie in mare parte adevarat. Scuze pentru previziune.

 6. Sa inteleg ca dupa ce are de departe cel mai mare buget din tara, sectoarele adunate cam tot pe acolo, doamna vrea si ajutor de la Guvern ? Pai cu banii de anul trecut ce a facut ? In afara ca a infiintat 23 societati care sa capuseze banii primariei iar in iarna asta a dat doua zile de viscol si cam asta a fost. Ceilalti primari cu ce sa mai ameninte daca intr-un oras edililor “nu le ajung” aproape 3 mld euro(adaugand si sectoarele) si tot ei sar la bataie ?

 7. Cred ca fara doamna Firea si Codrin Stefanescu PSD ar fi un partid mai frecventabil. Emana o aura negativa in jur, respingatori.

 8. Adeca isi ia jucariile si pleaca din haremul de la belina? Pai are dreptate doamna pandele. Dupa ce a terminat tot ce tine de Primaria Capitalei(mizilicuri) acum se plictiseste si normal ca vrea jucarii guvernamentale cu greutate. Ceva energie,ceva metrou, ,,,,,ceva cu greutate unde se vorbeste de miliarde ca de milioane s-a saturat lumea

 9. logica ar zice ca daca se supara ca e ‘nesustinuta’ ar trebui sa demisioneze din functia de primar, ca acolo nu-si poate face ‘programu’, nu din functiile de partid.
  Daca demisoneaza din functiile din psd nu rezolva nimic… macar daca ar demisiona din psd, cu totul, atunci drama doamnei ar fi credibila.
  Asa, insa, e doar o autobagare in seama fara miza, fara efect.
  Eu zic ca la fel de eficient ar fi sa ameninte partidu ca nu se mai duce la coafor, sau ca nu-i mai face ciorba sotului….

Leave a Reply