Gabriela Firea a demisionat, luni din funcţia de preşedinte interimar PSD Bucureşti, spunând că şi statutul ar trebui amendat deoarece nu este normal ca un interimat să fie asigurat timp de doi ani.

“Cel mai important e să fim oameni, iar în cazul unui partid să fim membri şi apoi să avem funcţii. Ştim ce se va întâmpla, deşi sedinţa nu a început. Nu este democrat să se dezbată înainte informal să în birouri, restaurante”, a declarat Gabriela Firea, înainte de şedinţa CEx PSD.

“Mi-am depus acum demisia din calitatea de preşedinte interimar la PSD Bucureşti. Este o formă de protest a mea pentru că de 2 ani dl. Dragnea a blocat alegerile la această organiziaţie pentru a fi vulnerabilă. Poate si statutul ar trebui amendat pentru că nici o poziţie interimară nu poate dura 2 ani. A fost un plan (…) Mă gândeam, dacă dl Dragnea ar fi depus atâta energie cum a depus pentru a mă lichida pe mine, am fi avut deja la stadiul de fundaţie şi spitalele regionale”, a mai spus Firea, citata de Mediafax.

 

8 COMMENTS

 1. Nu iau apararea d-lui Dragnea, insa d-na Primar General Fi(e)rea acum la prima zapada-n capitala n-ar fi fost rau sa faca o plimbare-n Bucuresti alaturi de toti responsabilii de probleme.
  Semafoare care nu functionaeza, gropile sunt adevarate capcane nevazute din cauza apei care balteste, pietonii nu pot traversa la semafor din cauza apei baltite, transportul in comun inca lasa mult de dorit si inca n-a venit cu adevarat marea zapada.
  In loc sa fie o portavoce a “sufrageriei”, d-na Primar General ar avea mai mult de castigat daca s-ar implica cu toata forta in pastorirea problemelor capitalei.

  • De ce nu si-a depus demisia si din partid daca tot ataca PSDul non stop? Poate pentru ca ramane fara functia de primar unde a ajuns datorita PSDului??? Sa mearga la partidul securistilor lui Ponta sa ne arata ce poate de acolo…

   • D-na Fi(e)rea nu ramane fara functia de Primar General al capitalei deoarece a fost aleasa prin vot, nu face psd ce vrea el, in schimb stimata doamna care are verbul la ea, cateodata vecina cu mahalaua, se poate duce la ce “sufragerie” doreste dansa.

 2. Sub impresia luptei la baioneta in psd si impotriva partidului, se ascunde o lupta taiosa impotriva Romaniei la nicio luna de la marele eveniment al Centenarului Unirii.
  Altii ameninta pe fata pe unde apuca ca-n ziua de 1 Decembrie vor face nefacute, de la a se intoarce cu spatele la defilarea Jandarmeriei la alte “gimbuslucuri”.
  Toti acesti inconstienti manipulatori, de la demnitari ai opozitiei pana la ultimul #rezist s-ar putea ca intr-o buna zi sa fie raspunzatori pentru lucruri extrem de grave care sa atenteze in definitiv la S.N. a Romaniei.

  • Ei, chiar in acest moment, de mult timp si pentru nu putin timp de azi inainte, sunt actorii unui plan de o mare amploare, cu sau fara sa stie (“stam” pe echivalentul a 4 PIB-uri) Rasponsabili sunt, raspunzatori, ma indoiesc; trasi la raspundere, doar de istorie, DACA va mai exista aceasta materie in programa scolara.

 3. Off-topic de cand cu demisia/demiterea d-lui Fifor cred ca dictionarele de limba rusa vor fi la mare cautare.
  PS: foarte multi dintre colegii tai savureaza acest moment.

 4. Eu nu cred ca intre Firea si Dragnea e vreo suparare. Mai degraba o intelegere, vrea sa-i creasca popularitatea p[e fondul scaderii acesteia la Daddy. Dragnea nu are nevoie de popularitate, el vrea libertate, posibilitatea sa jongleze cu banul public, banul saracilor si sa fie mana forte in partid. Nu-l tenteaza prezidentialele, i le lasa ei, mai mult, o pregateste pentru Prezidentiale. Restul e abureala pentru fraieri.

Leave a Reply