Întrebat dacă este posibilă o guvernare PNL + PSD după alegerile parlamentare, vicepresdintele PSD Gabriela Firea a răspuns că nu exclude acest lucru și a indicat inclusiv ‘capcana’ partidelor mici în acest sens.
“In politica am invatat sa nu spun nicodata ‘niciodata’ si asa cum am guvernat bine in USL se pot gasi solutii, se pot gasi variante. Am colaborat bine cu colegii nostri de la PNL pe Codul Fiscal si la legea bugetului de stat pe 2016. Stiu ca in acest moment pararile sunt in directia ca fiecare sa mearga pe drumul sau, domniile lor pe un drum de dreapta, un drum liberal, noi pe drumul social-democratiei, de centru-stanga. Dar s-a vazut ca in momentul in care depinzi foarte mult de partidele care nu sunt atat de numeroase, nu vrea sa jignesc pe nimeni, dar daca depinzi foarte mult de acele partide putin mai mici care la un moment dat au alte obiective politice care nu mai coincid cu proiectele pe care le ai e foarte dificil sa ramai prins in aceasta capcana si atunci apar solutii, cum s-a intamplat si in Germania, cum am avut si noi, in perioada recenta, solutii ca dreapta si stanga sa coabiteze, sa guverneze, sa stabileasca cateva obiective comune pentru cetateni si sa le duca la indeplinire”, a spus Gabriela Firea la emisiunea Punctul de intalnire la Antena 3.
“Am citit declaratia recenta a dnei Gorghiu care spunea ca sub nicio forma nu merge pe aceasta varianta. Momentan si noi am fi tentati sa raspundem la fel, dar din punct de vedere al interesului cetatanului trebuie sa ne gandim ce este mai bine pentru el si daca sunt oameni onesti si intr-o parte si in cealalta, de ce pana la urma sa nu mergem sa construim impreuna, daca partidele mici merg intr-o alta directie?”, a adăugat aceasta citata de DC News.

9 COMMENTS

 1. Vqi de noi am vazut ce au facut si psd ul si pnl ul cqnd au guvernqt. Nu au oameni de calitate partidele respective.

 2. Se pare ca incep meciurile intre femei si dna Firea a pornit-o excelent mai ales ca n-a scapat nici o ocazie sa se delimiteze de isteriile adversarei, madam Gorghiu, si de excesul de zel al acesteia in lupta pentru “binele” obstesc. Domnia-sa, ne-a asigurat, nu cedeaza tentatiilor (citeste:nu se arunca in actiune ca proasta in hora), a invatat ca nu exista cuvantul “niciodata” in discursul politic (citeste:nu te pune la zid de buna voie ) si mai ales nu-ti schimba discursul de la o zi la alta (citeste: toti am fost in USL, nu e cazul sa te dai feciorelnica in privinta unui nou mariaj de convenienta), iata un mic discurs centrat pe defectele oponentului care nu foloseste vulgaritatea-absolut incantator.
  Sa vedem ce urmeaza.

 3. Mai pe romaneste ramane cum am stabilit, nu se schimba nimic.
  Bai tinerilor frumosi si liberi cum ramane sau feibucul nu va dat nicio cale directoare ?

  • Pacat ca doamna Firea a uitat foarte repede de unde a plecat. Pe undeva este normal, cand intri in politica trebuie sa te ghidezi dupa interesul partidului sau a intereselor de moment, cetatenii mai pot astepta.

 4. Firea se suceste dupa cum bate interesul dintr-o data basistii sunt frecventabili,Johannis nu mai mananca organele vlastarelor patriei,”sa luam ciolanul impreuna cu demolatorii Romaniei” ca e loc pentru toata lumea sa fie bine ca sa nu fie rau…Ce otrava de femeie !!!

 5. Lui Busoi nu e rusine *? Vb. De mizeria din Dr. Taberei. Pai de vrei zece ani aici , guvernează pnl-pnl !De la Poteras la Rareș Mănescu,de la colegiul nuticai Udrea la gigi becali ! E gheata pe trotuare de poti face patinaj artistic! De la 3 ani, pana la 90 !sper sa si rupa si ei gatul electoral !

Leave a Reply