Gabriela Firea a vorbit duminică seară la Antena 3 despre scandalul din PSD.

„Nu este corect ca eu să fiu acuzată pentru că am îndrăzit să spun niște lucruri în Comitetul Executiv. Am atras atenția că nu a fost corect la nivel de comunicare. Știu foarte bine ce s-a întâmplat și cum s-a pus la cale o strategie prin care domnul Dragnea să nu fie afectat de violențele din piață, prin prisma faptului că doamna ministru ar fi coordonat acele activități, și s-a pregătit acea strategie de comunicare prin care să se spună cu două săptămâni înainte de protest că doamna prefect va semna un posibil ordin”, a spus Firea într-o intervenție telefonică la emisiunea „Subiectiv”.

„Niciodată nu s-a pomenit în 28 de ani numele vreunui prefect că va semna un ordin al Jandarmeriei”, a adăugat ea.

Si intr-o alta interventie tv, Gabriela Firea a subliniat lucratura la adresa ei sub coordonarea lui Liviu Dragnea :

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat, duminică, referitor la momentul în care a fost huiduită pe Arena Naţională, că filmuleţul apărut a doua zi, care spunea că de fapt Simona Halep a fost huiduită, a fost făcut public cu acordul lui Liviu Dragnea, scrie Mediafax.

Vă amintiţi momentul Arena Naţională- Simona Halep. A doua zi a apărut pe Facebook un colaj că de fapt nu am fost huiduită eu, ci Simona Halep. Acela a fost transmis intenţionat cu aprobarea lui Liviu Dragnea, aşa mi-au spus oameni din partid. Pentru ca eu să am şi mai mult de suferit, s-a pus gaz pe foc. Pentru ce să distorsionăm adevărul şi să comunicăm că nu eu am fost huiduită de 300 #rezist, ci Halep, noi cu asta ne ocupăm? Acel scandal i-a convenit lui Liviu Dragnea să se perpetueze şi să fiu pusă in situaţie negativă. I-am spus să se scoată acel colaj imediat, a declarat Gabriela Firea, la România TV.

Mai multe organizaţii PSD au postat pe Facebook, pe 12 iunie, un colaj foto, potrivit căruia ”Simona Halep, marea noastră campioană, a fost huiduită de 20.000 de pe Arena Naţională, dar ”aplaudată de sute de mii de români, în Piaţa Victoriei, pe data de 9 iunie”.

Filmuleţul era publicat la o zi după ce Gabriela Firea a fost huiduită, pe Arena Naţională, în momentul în care şi-a făcut apariţia alături de Simona Halep şi a luat cuvântul.


Liviu Dragnea, preşedintele PSD, reacţionează la seria de acuzaţii dure lansate de Gabriela Firea la adresa sa.

“Sunt afirmaţii grave. Cred că ar trebui să facă plângeri sau să aducă dovezi”, a declarat Dragnea. “Deocamdată văd că doamna Firea se situează în zona celor care lovesc PSD”, a mai precizat acesta.

Întrebat dacă este adevărat că el a comandat filialelor PSD să transmită că pe Arena Naţională a fost huiduită Simona Halep, nu Gabriela Firea, Dragnea a răspuns: “Este o aberaţie, chiar mă doare.”

“Eu nu sunt în dispută cu doamna Firea. Nu mai comentez”, a mai afirmat Dragnea.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, i-a transmis premierului Viorica Dăncilă să iasă public și să explice cât ajutor a oferit Primăriei Capitalei, după ce Gabriela Firea s-a plâns că este sabotată.

”O să o rog pe doamna prim-ministru să iasă public și să spună tot ce a făcut pentru Primăria Capitalei și ce sprijin a primit din partea Guvernului. Eu zic că Guvernul a făcut mult, poate chiar mai mult decât pentru alte primării, pentru că este totuși Primăria Capitalei”, a declarat Liviu Dragnea.

Dragnea a explicat că în PSD există în continuare acoperiți, dar Gabriela Firea nu se înscrie în acest grup.

”Eu cred că da. Nu mai știu câți mai sunt. Doamne ferește! Nu m-am gândit niciodată la doamna Firea ca fiind unul dintre acești acoperiți.”, a mai spus Dragnea.

 

10 COMMENTS

 1. Mi se pare mie sau doamnea Firea a devenit paranoica?

  Cum adica au spus ca Halep (si nu Firea) a fost huiduita iar asta face ca Firea sa aiba de suferit?
  Pai daca ziceau ca pe Firea au huiduit-o 20.000 pe stadion, ar fi avut Halep de suferit sau cum??

  • Mi-amintesc cand Firea vroia sa faca targ de iarna la guvern sa sparga cuibul ilegal de demonstranti de la guvern iar Tudose s-a opus, ca pe el nu-l deranjeaza…sa-i lase acolo. Acum Firea ne spune ca Tudose e bun fiindca o sustine pe ea in cex…

  • G Firea s-a detonat si s-a pulverizat politic.

   Cand incepi sa reciti lozincile securiste cu “jandarmii au folosit violenta excesiva” si Dragnea si Carmen Dan e de vina…atunci nu mai ai ce cauta in partidul PSD. Te poti duce la USR.

   Si daca dupa ce ai pierdut la vot in CEX continui sa iesi pe scari si in afara partidului si sa ataci orbeste pe Carmen Dan si absurd partidul atunci trebuie sa pleci din acel partid. Sau sa fii dat afara pentru ca asta nu e crtica normala e un atac furibund aiuritor.

   Care e diferenta intre cei care nesocotesc votul romanilor si cei care nesocotesc votul colegilor de partid?
   Unii arunca cu borduri altii cu laturi pentru ca nu e asa cum vor ei. Greu cu democratia si votul….

 2. Totul e un mare circ. Coana Firea in loc sa-si vada de gropanele din Bucuresti, sa le astupe, ca acusi vine iarna, am senzatia ca -n ultima vreme a umblat prin nu stiu ce sufragerii, de unde a plecat “nervoasa” rau pe colegii de partid, asa deodata.

 3. Pana acum de ce nu a s os nicio vorba?
  A tavut malc, sa taca si sa inghita in continuare daca asa vrea tatucul pdl-ist!

 4. Coano Firea nu te mai tine de nas cand vorbesti cu al de-si tine mana la mustata. Nu mai tipa ca dau astia ai tai vina pe tine, arata-ne greu pe alb ce au scris colegii despre tine, care sunt acuzatiile ?
  Revin, mai bine stimata doamna Primar General v-ati ocupa si de problemele micro ale Primariei, trimiteti trantorii sa vaza cum arata gura Oborului si alte artere pline de cratere.
  Cand le veti astupa, cand vine ploaia si frigul ?

 5. Ce pretentii sa ai de la unu care apare la nunta copilului cu o dom’soara de varsta fiului… pe bune acum.
  Adica omu n-are nicio jena nici fata de familia lui, d’apai de noi, necunoscutii

Leave a Reply