Un procent de 73% din cei peste 100.000 de teleormăneni care au participat la referendumul pe teme de Justiţie au votat ‘DA’.

Rezultatele provizorii centralizate de Biroul Electoral Central arată că, în Teleorman, 73% dintre cetăţenii cu drept de vot care au ales să-şi exprime opţiunile la referendumul pe teme de Justiţie au răspuns afirmativ la cele două întrebări aflate pe buletinele de vot.

Potrivit aceloraşi date, la întrebarea cu privire la interzicerea amnistiei şi graţierii pentru infracţiuni de corupţie, 72,94% dintre teleormăneni au votat ‘DA’, adică 74 751 de persoane. La cea de-a doua întrebare, ‘Sunteţi de acord cu interzicerea adoptării de către Guvern a ordonanţelor de urgenţă în domeniul infracţiunilor, pedepselor şi al organizării judiciare şi cu extinderea dreptului de a ataca ordonanţele direct la Curtea Constituţională?’, 75 182 dintre votanţi au spus ‘DA’, ceea ce reprezintă 73,4%.

La referendum au participat în jur de 102.000 de teleormăneni. Cei mai mulţi dintre ei, peste 68.000, sunt din mediul rural.

4 COMMENTS

  1. Pai si oamenii aia care au suferit cel mai mult de pe urma lui Dragnea nu si-au dorit sa-i dea si ei uia meritata lui Dragnea?

  2. Bai deci suntem nebuni cu totii?!
    Ajungem sa consideram interesan ca lunea nu mai vrea sa fie gratieri?!
    Pai pt ce dracu mai e sistem de justitie daca o ardem cu gratieri? Unde mai e latura de a preintampina fapta a justitiei daca devine lege gratierea?!
    Bine, singura chestie – tot anormala – cu adevarat nasoala e ca am ajuns (din joc politic balcanic idiot) sa intrebam daca sa nu dam gratiere doar pe coruptie! Iti dai seama ce bine s-au simtit violatorii si criminalii?
    Eu stiu ca placa PNL-USE era ca se da legea si ies criminalii si pedofilii si e prapad etc. pai bine domne, si dupa atata psihoza si bau-bau intrebam fix numai pt coruptie? ;p

Leave a Reply