Fostul ministru PSD al Justiției, Robert Cazanciuc, liderul comisiei juridice a Senatului, a transmis luni pe Facebook că partidul a suferit cel mai mare eșec electoral din istorie.

„Am suferit cea mai mare cădere din istorie. Asta nu poate fi vina unui singur om și nici a unui corp de anonimi. Am avut cea mai mare încredere în 2016 și am risipit-o pe teme care s-au dovedit a nu fi prioritare pentru cetățeni.

N-am ascultat vocea celor care ne contestă sau a celor care aveau pur și simplu altă opinie, ca să înțelegem ce nu e bine. Este trist că și oamenii care cunosc și recunosc realizările noastre pozitive ne-au dat un vot de blam. Trebuie să înțelegem că populația nu acceptă o clasă politică vulnerabilă. Ipocrizia și dublul limbaj sunt cele care riscă să îngenuncheze definitiv partidele cu ideologie.

E nevoie de o clarificare a viitorului guvernării. PSD are resurse umane. recunoscute și apreciate în orice domeniu. Cauzele și efectele accidentelor de incompetență și obediență trebuie înlăturate deîndată.

Votul acesta nu arată o victorie a dreptei, ci o indignare a electoratului. Trebuie să îl acceptăm și să nu căutăm vinovați în altă parte. Suntem cel mai mare partid de stânga din România și trebuie să reprezentăm cu onestitate pe toți cei care, oriunde, vremelnic s-ar afla, cred în țara lor”, a scris Cazanciuc pe Facebook.

4 COMMENTS

 1. Azi noapte, dupa ora 24, dna Ingrid Mocanu a facut o analiza foarte buna a felului in care s-a lasat perceput PSD ca un partid slab, care poate fi abuzat de oricine. Cautati inregistrarea, va rog, sunt vreo 10-15 minute la sfarsitul intervalului in care a aparut d-na Mocanu.

  1. PSD nu l-a suspendat imediat pe Iohanis cand a chemat la rasturnarea ordinii constitutionale.
  2. A intors tot timpul celalalt obraz si s-a lasat paralizat de opozitie. Cand o femeie vede ca barbatul ei e abuzat in sat, pai isi ia copiii si pleaca! Asa si electoratul.
  3. PSD trebuia sa schimbe pe toti securistii dn functiile cheie, care au stat in cale. Neaga de la drumuri, de pilda, e absolut vesnic in minister.
  4. Procurorii si judecatorii “antrenati” la seminariile SRI si ale ONGurilor lui Soros. Tudorel Toader n-a vrut sa se puna rau cu ei.

  De ce nu o invita nimeni la emisiuni pe d-na Mocanu? E marginalizata la cele de Sb si Dum.
  E mai tare ce a spus domnia sa decat toti analistii pe care dl Gadea ii aduce la ora 21.

  Oare ce s-a intamplat cu “Coalitia de ONGuri pt integrarea migrantilor in Romania”, creata de guv.Ciolos? Suge in continuare bani de la stat?

  Iohanis a primit ordin sa livreze Romania globalistilor din UE (Merkel, Macron).
  Avand in vedere ca SRI da doctorate in globalism, se pare ca Romania trebuie transformata intr-un dormitor arabo-african, eventual cu insi desertati din restul UE. Priviti pe strazile din Bucuresti, cati africani au inceput sa apara!

  Daca tot traim intr-o Romanie SRIsta, stransi ca intr-o menghina de puterea financiara a serviciilor, — unde e aripa nationalista a SRI ca sa vedem ce are de gand si s-o promovam?

 2. Vedeti similaritatea Basescu – Nastase cu Iohanis – Dragnea?
  Aceeasi mana lunga a securitatii de ieri si de azi, acelasi modus operandi.

  Securistii s-au ales:
  1. Basescu (i-au pastrat exact cate voturi trebuia pt ca acest mitocan smenar sa mai ia 1 milion de Euro salariu),
  2. Ponta (e si el ceva sub acoperire)
  3. USR si Ciolos (varianta globalista a securitatii)

  Securistii vechi si noi detin puterea in Romania. Cum i-a challenged cineva (mai mult din vorbe decat din fapte), au dat cu acel cineva de pamant, inclusiv prin voturi la alegeri.

  Va mai plati cineva pt Protocoalele incheiate de atatea institutii cu SRI?

 3. Domnule Radu, chiar acum ma uit acum la emisiunea dumneavoastra de la Antena 3.O aveti acolo invitata pe Doamna Andronescu.Va rog nu mai faceti bascalie de ea saraca.Cand mai intervine si Domnul Rosca situatia e extrem de ilara.Pe bune, si asa au astia din PSD probleme, chiar pe tanti Andronescu v-ati gasit sa o chemati.Nu o mai chemati ca mai scade PSD cu 3 procente.O seara frumoasa!

Leave a Reply