Fostul premier Dacian Cioloş nu a ajuns membru USR pentru că nu a depus cerere de înscriere în partid şi nu pentru că s-ar fi opus el, a declarat fostul lider al partidului, deputatul Nicuşor Dan, la emisiunea Marius Tucă Show. Între Cioloş şi Iohannis, fostul lider al USR îl alege pe Iohannis.

Despre încheierea Alianţei 2020, dintre USR şi PLUS-ul lu Dacian Cioloş, Nicuşor Dan a fost zgârcit cu comentariile. “Publicurile celor două partide sunt foarte asemănătoare şi Alianţa este o chestiune firească. De altfel, există aşteptarea şi în publicuri şi în membri celor două partide. Decizia a fost luată cu majorităţi destul de mari în cele două partide, din câte înţeleg”, a spus Nicuşor Dan citat de Mediafax.

El a susţinut că discuţiile din USR privind persoana lui Cioloş erau legate de opinia sa privind intrarea fostului premier în partid. “Exista Cioloş ca persoană, şi discuţia a fost care este opinia mea ca Dacian Cioloş să intre în USR. Asta a fost discuţia”, a spus fostul lider al USR.

Nicuşor Dan susţine că dacă Cioloş dorea să se înscrie în USR, el nu se putea opune. “Am spus aşa: eu nu am nicio prerogativă statutară să mă opun, orice om care depune o cerere poate să intre în partid, domnul Cioloş nu a depus cererea aia…nu putea să intre aşa în partid… în orice caz, eu nu aveam prerogativă statutară să mă opun”, a explicat Nicuşor Dan.

Întrebat pe cine ar alege între Dacian Cioloş şi Klaus Iohannis, Nicuşor Dan a răspuns: “Între Cioloş şi Iohannis, permiteţi-mi să-l aleg pe Iohannis”. De asemenea, între Iohannis şi Călin Popescu Tăriceanu, fostul lider al USR l-a preferat tot pe Iohannis. “Dacă ar fi să aleg între aceşti doi oameni politici, l-aş alege pe Iohannis”, a spus Nicuşor Dan.

3 COMMENTS

  1. Nicusor asta e acelasi care, dupa ce ca l-au mazilit din functia de presedinte (atunci tipa ca e frauda), dupa ce ca i-au jmanglit partidul si l-au trimis la odihna, mai apoi cind USRul era sa nu aiba elementele legale pentru a se inscrie la AEP, Nicusoare a fugit sa zica ca el e dispus sa semneze orice, sa puna stampila, sa-l ajute pe Ciolos….
    care sa fie diagnosticul corect? mincinos sau bipolar?
    sau doar joaca perfect rolul idiotului util?
    ce importanta sa aiba ce zice un individ cu credibilitate zero, al carui echilibru psihic e dubitabil?
    ce lovitura dura? il doare-n ceour pe Ciolos de parerile lui Plicusor…

Leave a Reply