Întrebat ce scor va obține la alegerile prezidențiale din acest an, Călin Popescu-Tăriceanu a declarat că va câștiga dacă va candida.

“Candidatura Nu este încă decisă. Am hotărât cu partenerii din PSD ca acest subiect să-l abordăm după alegerile pentru Parlamentul European.

Vom evalua care este candidatul care are cele mai bune șanse ca să îl învingă pe Klaus Iohannis la alegerile din toamnă.

Nu a venit momentul luării unei decizii. E o decizie grea, sunt aproximativ două luni când se va lua această decizie”, a spus Tăriceanu, joi seară, la Antena 3.

7 COMMENTS

 1. nu e nimica greu, dle Tariceanu: 99% din politrucii existenti sunt fie expirati, fie securisti fie ambele. Nimeni nu se baga in politica din idealuri ci pentru profit, protectie, ca asa are ordin sau ca e un hiperincompetent si altfel ar muri de foame.
  Alegeti-va propria categorie, dar fiti convins ca nu sunteti in cei 1%.

  Prin urmare, nu ne trebuie un alt politruc, un alt tradator, un alt isteric sau un alt “maleabil” in propriul inteles precum au fost toti presedintii si prim-ministrii din 2000 incoace.
  Ne trebuie un adevarat presedinte: impartial, echilibrat, om corect, anticomunist, nesecurist, nemason, incoruptibil, om cu cariera pe bune, preferabil si om ‘de’ si ‘cu’ cultura, patriot autentic nu strigat, crestin ortodox rezonabil, om normal, cu familie normala si cu copii, om cu etica si morala si pe care propria viata si propriile fapte si realizari profesionale sa-l recomande din plin.
  Dupa mine, sunt fix 0% sanse de asa ceva. Sistemul va produce doar figuri dintre care, oricine iese, tot aia e.

  Dv veti candida, desigur, sub scuza “vom sustine pe cel mai bine plasat dupa turul I” de parca 10% pot vreodata dobori 30%. Niciodata PSDul nu va renunta la un candidat propriu. Iar dv aveti o priza la sate, ceva de speriat….. Oricit as incerca, nu retin din cariera dv politica de, iata, 30 de ani, nimic, nici o fapta, nici o vorba de duh afara de celebra “da ce vreti doamna sa va facem hotel?” … aia de la inundatii din 2005…. Ar mai fi si timpenia din 2008, cind DUPA ce cazuse Lehman Brothers dv vroiati sa mariti cu 50% salariile profesorilor, un cadou electoral total antieconomic si suicidal la acel moment, dovada suprema a diletantismului dv economic.
  Dv ati fi, da, “cea mai frumoasa dintre ratustile urite”, dar pentru mine deja asta nu mai e suficient. Chiar si la dv pasivul depaseste cu mult activul. M-am saturat sa votez raul cel mai mic, s-a dovedit o socoteala complet paguboasa.
  Plus ca, mai totdeauna ati avut vocatie si energie doar de “Nr 2”.
  Ce va trebuie acum e sa va puna ambasador undeva dragut, luxos si fara obligatii; vorbe multe, receptii, mincare buna, gagici, altfel nici o treaba; de asta aveti dv nevoie.

  Astfel, ce faceti acum e doar butaforie ieftina in sprijinul vizibilitatii propriului partid la alegerile astea, alegeri care vor fi mana cereasca doar pentru mergatorii la privilegiile personale de la Bruxelles, mindri nevoie-mare ca fac parte dintr-o structura nedemocratica care isi propune sa distruga statul national unitar, suveran si independent numit, inca, Romania.

  • De dragul adevarului incercati sa nu manipulati, in episodul maririi salariilor in 2008, iar in cazul “da ce vreti doamna sa va facem hotel?” este o nefericita eroare de inceput in functia de Premier.
   Oricum cetateanul roman are o alegere grea de facut, in concluzie sa-l realegem pe KWI sau sa inclinam balanta catre vrednicul Ciolos.

 2. off topic
  Inca o piedica in domeniul achiztiilor publice. Rog pe cei interesati si cunoscatori sa citeasca o noua aberatie marca ANAP, respectiv Ordinul ANAP nr. 1017/2019. Inca o mizerie, o bariera in calea dezvoltarii accelerate a Romaniei.

Leave a Reply