La cererea telespectatorilor Antena 3 si a cititorilor blogului, public aici fotografia document difuzata duminica seara la “Punctul de intalnire”. Este o ipostaza din vremea in care Elena Udrea era secretara lui Cozmin Gusa la PSD, acesta fiind secretar general al partidului intre 2001 si 2003. Dupa PSD, Udrea a devenit membru PNL iar in ultimii ani s-a orientat spre PDL.

cozmin gusa cu secretara sa, elena udrea

Potrivit relatarilor agentiei Mediafax, liderii locali si nationali par sa stringa rindurile in jurul lui Vasile Blaga. Anca Boagiu, una din vechile favorite ale lui Traian Basescu, a declarat ca declaratiile Elenei Udrea impotriva PDL sunt “mizerii”.

Iata atmosfera din PDL :

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, le-a spus, într-o întâlnire, duminică, liderilor organizaţiilor judeţene PDL, că partidul nu intră “într-o discuţie” cu şeful statului şi că “singura reacţie fi va eventual de răspuns dacă preşedintele mai intervine brutal în competiţia internă”, afirmă surse PDL. “Noi nu intrăm într-o discuţie cu preşedintele Traian Băsescu, şi vom vorbi doar despre oamenii din PDL, ce trebuie făcut. Singura reacţie va fi, eventual, de răspuns dacă preşedintele mai intervine brutal în competiţia noastră internă. Noi nu ne-am dezis de parteneriatul cu Traian Băsescu şi am susţinut, în campania de referendum, statul de drept, în timp ce unii nu participau nici la dezbateri publice, nici la mitinguri”, a precizat Blaga, potrivit surselor citate.

Conducerea PDL s-a întâlnit, duminică seară, la sediul central al partidului, cu liderii organizaţiilor judeţene ale partidului, pentru ca preşedintele PDL, Vasile Blaga, să prezinte viziunea sa privind evoluţia PDL, unii participanţi la această reuniune considerând “incorecte” afirmaţiile preşedintelui Băsescu despre PDL, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse democrat-liberale.

Potrivit surselor citate, Blaga a arătat că PDL trebuie reconstruit “de la firul ierbii” şi că “valoarea PDL vine dintr-o echipă puternică”. El la mai spus că în 2014 PDL ar putea lua 25% la europarlamentare şi poate avea un candidat puternic la Preşedinţie, “care să joace finala”.

“Să avem oameni care să placheze de la om la om lideri politici din USL! Trebuie promovaţi oameni care să performeze în discursul public şi să poată purta dezbateri tematice cu cei de la USL”, le-a mai spus Blaga liderilor judeţeni prezenţi. Blaga a arătat că oragnizaţia Arad a partidului a pierdut, de la alegerile locale la cele generale, 47% din voturi, adică mai mult decât a pierdut organizaţia Vrancea, condusă de Alin Trăşculescu.

Theodor Stolojan, prezent la această întâlnire, a arătat, potrivit surselor, că democrat-liberalii nu au niciun interes să se certe cu Traian Băsescu. “Nu avem niciun interes să ne certăm cu Traian Băsescu. Nu trebuie să împingem conflictul în mass-media. Trebuie doar să spunem lucrurile reale. Chiar dacă măsurile la guvernare au fost corecte, contează percepţia oamenilor”, a precizat Stolojan, potrivit surselor citate.

El a mai spus că refacerea partidului este un drum lung şi că este important interesul naţional, “însă mult mai importantă este atitudinea corectă faţă de omul de lângă tine, fie că e în politică, fie că e în afară”. Liderul PDL Dorin Florea a arătat, la rândul său, că democrat-liberalii au pierdut din cauza modului în care s-au comportat la guvernare, “din cauza unor oameni care, în narcisismul lor, au confundat notorietatea cu încrederea”.
“Mi se pare stupid să se spună că suntem mediocri, dar să o susţinem pe Elena, sau să ne luptăm cu Elena!”, a spus Dorin Florea, potrivit surselor citate.
La reuniune a participat şi Cezar Preda. “Treaba e groasă, mi-e teamă să mă gândesc unde am putea ajunge cu acest conflict”, a declarat, la rândul său, acesta, citat de sursele menţionate. Potrivit surselor, Preda a spus că îi este groază de faptul că democrat-liberalii ar putea asista la “multe lucruri incorecte”.

“Se reproşează că nu am dus comunicarea bine în timpul guvernării. Dar cine trebuia să facă comunicarea, nu miniştrii, cu acţiunile lor? Noi nu suntem hoţi, nu vrem să furăm alegerile… Mi-e groază că o să asistăm la foarte multe lucruri incorecte”, a opinat Cezar Preda, conform surselor din PDL. De asemenea, Constantin Ostaficiuc, lider al PDL Timiş, a declarat că “este posibil ca unii să dorească să se rupă de partid”. “Reconstrucţia este mai grea decât construcţia, că nu ştii pe cine să te bazezi, că unii te-au trădat. E posibil ca unii să dorească să se rupă de partid, deja ni s-au dat semnale în sensul acesta, ni s-a vorbit de Noua Republică, de Forţa Civică”, a precizat Ostaficiuc, citat de surse.

Liderul PDL Raluca Turcan a declarat, la rândul ei, că este regretabil că partidul a ajuns în situaţia actuală şi că ar fi trebuit să fie o competiţie între Vasile Blaga şi cinva din partid, şi nu să se transforme într-o competiţie Blaga-Băsescu. “Eu cred că lucrul acesta este dăunător, atât pentru PDL, cât şi pentru preşedinte. De aceea noi trebuie să fim echilibraţi, pentru a nu da prilejul preşedintelui să intre într-un război cu PDL, pentru că şi adversarii politici atât ar aştepta, pentru a începe un nou demers de suspendare. Trebuie să restabilim adevărul fără patimă. Şi e incorect ca discursul unor colegi din PDL să semene perfect cu discursul USL”, a spus Turcan, potrivit surselor.
La rândul ei, Anca Boagiu a precizat : “Mizeria aruncată acum de unii membri din PDL demolează PDL-ul. Dacă se desprinde o falie din PDL, asta e, eu ţin cu partidul”, a arătat Boagiu.

130 COMMENTS

  • Nu mai aveti poze cu secretarele politicienilor sa vedem si noi cum mai e trendul acum si cine o sa mai fie mare sefa de partid in viitor?

   • de secole se stie ca eterna femeie a fost in spatele oricarui barbat puternic; totusi, daca si in secolul 21 se mai practica acest lucru, imi pare rau sa constat ca nu am prea evoluat ca specie; din alt punct de vedere, m-am saturat de amantlacurile la nivel de stat iar, noi, poporul roman, sa suferim din cauza unor mofturi ale unei blonde, brune, roscate etc.; dar … se pare ca acestui popor, pe care il respect si il iubesc pentru ca in mijlocul lui am trait si traiesc, ii plac aceste lucruri “obscene”; prefera asemenea situatii, dar se plange ca nu are bani, nu are mancare, locuinte, servicii; asta se numeste masochism!

 1. Din punctul meu de vedere PDL ar trebui sa ajunga la cosul de gunoi al istoriei, asta nu este partid politic, iar membrii lui sa nu fie primiti in PNL, PSD sau PC.
  Mi-as dori foarte mult ca USL odata cu referendum-ul pentru noua constitutie sa organizeze un referendum in aceeasi zi pentru demiterea lui basescu. Sper sa fie destul de inteligenti si sa joace exact regulile lui, cum a facut in 2009. Sa scapan pentru totdeauna de un sinistru care s-a abatut peste Romania.

   • Desigur Partidul Conservator a fost si este un partid, are o platforma, o doctrina politica si ce-i mai interesant si greu de inteles de unii romani, conservatorismul are redacini istorice, lucru pe care alte adunaturi de genul PDL, PP-DD nu au, sunt doar niste adunaturi mafioto-securistoide de conjunctura.

    • de ce trecut vorbesti ? tu chiar crezi ce vorbesti ?ruptura cu trecutul s-a facut in perioada comunista timp de 50 de ani ! asa ca toate partidele de acum sunt descendente din partidul comunist indiferent de initiale PDL, PSD, PNL , PC etc ! liderii minunati si desavarsiti, membrii onesti ai vechilor partide au murit demult …

 2. Sa vada PSD-ul ce mare doamna mai gaseste prin capitala si apoi o paseaza si la PNL si la PDL asa ca sa reformeze toate partidele.

 3. a fost reevaluata ,crescuta ,ea donat din cunostintele lui despre cu fuctioneaza statul mafiot ,sa nu tina cont de ce vrea poporul si de cei trebuie la momentul respectiv ,sa vinda tara ,sa si faca prieteni anti romani ,anti constitutie victor orban vestici ,sa promoveze numai persoanele non valori ,santajabili ,corupti ,pe care sai controleze prin a raspunde prezent cind este nevoie de ei ccr csm parchet si restul,numai asa va fi puternica si respectata de ceilanti .poporul sai cinte ode primei doamne din carpati ce se afirma prin mostenirea lasata de intiiul destept a tari DEMISUL
  cocoana ca sa fi respectata sa ai credibilitate lupta singura cu capul tau ,esti matura. batrinul zice ca te educat bine in conceptia lui de securist ,cum poti tu sa vi sa spui ca esti sefa pusa de altcineva chiar nu ai bun simt .
  ca sa reinviati trebuie sa dispareti toti bosorogi care ati fost la guvernare nu sunteti bine vazuti in tara si asta ai sa vezi la euro trebuie sa dispara clica de tradatori in frunte cu MACOVEI care in 1989 era de partea comunistilor rai reevaluata si ea .mintind europa ca este razboi in tara .
  VA UREZ SUCCES IN DISPARITIA DE PE SCENA POLITICA SI SA NU AUD DE VOI DECIT IN EMISIUNEA TV MEMORIAL AL DURERI
  ADIO

  • @ ALEXANDRU CALUGARU says
   .
   Spui: “VA UREZ SUCCES IN DISPARITIA DE PE SCENA POLITICA SI SA NU AUD DE VOI DECIT IN EMISIUNEA TV MEMORIAL AL DURERI (…wow!)”
   .
   Tinere, esti dus rău cu capu’! Cu treburile astea nu se joacă. Nu se fac jocuri jmecherești de termeni. Adică, mai pe ințelesul tău de…. agramat- nu se confunda termenii! De ce agramat ? Pentru că atât forma cât și fondul zmâzgâlelilor tale(nu neaparat din ceea ce scrii și aici) cu pretenția de …expunere de idei, reprezintă un haloimăs de greșeli gramaticale, confuzii de termeni , care amplifica mai mult…confuziile în a exprima ceva.
   Una este ” Memorialul durerii” care reprezintă epopeea unor destine ale unor luptători împotriva regimului dictatorial comunist ce au infruntat prigoana comunistă, și alta ar fi un…să zicem, “Memorialul rușinii” , cum ar trebui să fie intitulată, eventual, o viitoare realizare TV …..Daca nu, și aici… ,“memorial” ar fi un termen , cred , inadecvat, întinându-i valoarea și semnificația prin alaturarea …”rușinii” si….mai mult referindu-se la …pdl.
   Îti propun un exercitiu 😀 : Daca te vei da vreo 2-3 metri înapoi și-ți vei privi critic …opera de trei parale expusa la: February 18, 2013 at 10:38 am(dar si la ce-ai mai scris anterior), apelând însă și la ajutorul unor prieteni mai docți (ceea ce e mai greu la tine….tinere!) , vei realiza “Marea Gugumănie” a ta de …ieri. Și cum spuneam mai sus … nu numai de ieri.

   • la ce sa intinplat in epoca demisului eu cred durere de ce simplu ca tara am ajuns africana .ca trai mai rau ca inainte de 89 .economie ce sa distruns in ultimi ani jale ,invatamint ,sanatate .demnitatea mea de cetatean european si imaginea mea de cetatean roman la fel vezi referendumu ,cetateni nostri au plecat sa contribuie la pib altor tari in agricultura la noi cresc ciulini ,construesc case cu materiale de export ,cercetare, .daca pui presa ca pericol a societati atunci nu insamna ca ne intoarcem in tmp .nu vreau ca intelectuali ai demisului reali pentru tara sa fie inchisi dar doresc ca cei ce se fac vinovati de infractiuni sa plateasca grseala mea este ca nu recitesc textul si nici nu construesc o schema de atac despre gramatica nu esti primul sper ca cu cit se inmultesc atentionarile sa fiu mai atent .SA AUZIM DE BINE

 4. Faina poza .De la mijloc in jos seamana cu pitipoancele din tabloide, sau cu EBA.De la mijloc in sus si daca ii mai puneti in mana o cratita si un mop ,seamana leit cu lelea Lenuta de la Maglavid.Adevarul ca daca castiga Blaga cu toate pacatele lui,din care lipsa de coloana verticala si slugarnicia (de frica) fata de basescu,ar mai avea PDL-ul o sansa(mica,mica..) de restructurare/supravetuire.Daca castiga UDREA atunci cei care se bucura de disparitia PDL-ului vor avea o mare satisfactie.

 5. Se intampla sa existe si in politica situatii amuzante. E atat de relaxant sa-i vezi pe pedisti zburatacind ametiti, ca un roi de albine afumate care nu-si mai gasesc locul, si pe Udrea, cea care a tinut pagina de show-biz a partidului, promovata ca o valoare a politicii… Eu vreau sa castige Nutzi sefia partidului (ma rog, daca poate fi numit asa, intotdeauna am avut retineri in sensul asta), e cea mai mare speranta pentru ridiculizarea si distrugerea definitiva a PDL-ului, a gastii asteia de impostori politici care au invatat cu sarg si au deprins doar tehnicile de propaganda si de manipulare, la adapostul carora si-au umplut conturile din banci si au uratit peisajul cu viloaie de toparlani. Sa nu mai aud de ei!

 6. Ce sa mai vorbim!Mare politician,mare ctitor de edificii fara rost ,fara viitor!Un adevarat risipitor de bani!Elena Udrea nu va avea succes in asazisa ei lupta,pot sa fac pariu ca ura fata de Basescu va avea efect si in cadrul PDL,mai ales ca acum singura lui preocupare este de a distruge acest partid(nu ca ar fi mare pierdere)care si asa este sortit dispsritiei,sa va amintiti ce a patit PNT-cd -ul,care fie vorba intre noi ,PD-ul ia facut safteaua!Acum,ia venit ruindul si acestuia,iar fuga sobolanilor va fi cu mare vaet!

 7. IATA CUM POATE TRAIAN BASESCU SA INGROAPE DEFINITIV ROMANIA!
  Daca unii mai aveau dubii, acum pot fi siguri de fidelitatea lui Victor Viorel Ponta fata de Basescu: insusi premierul se declara de partea presedintelui in sustinerea la sefia PD-ului a nulitatii politice numite ELENA UDREA, in defavoarea lui Vasile Blaga. De ce oare? Pai pentru ca Blaga ar avea ceva sanse sa reformeze cit de cit PD-ul si sa contribuie, astfel, volens-nolens, la formarea unei opozitii mai sanatoase, si deci la o participare mai democratica la viata politica romaneasca. Udrea insa, cu smenurile sustinute de basescu si restul clicii de profitori, ar duce PD-ul acolo unde vor Basescu si Ponta, anume in pozitia de a putea face, ulterior, o alianta cu PNL-ul. Cum asa? Pai, daca Tariceanu, Chiliman si ceilalti servanti “liberali” ai basescului reusesc sa-l rastoarne pe Antonescu de la sefia PNL-ului, partidul acesta – ultimul inca ramas nedistrus de catre comunisti – va fuziona cu PD-ul si va deveni, astfel, o anexa a basescului, pe care S-O PREZIDEZE ulterior, cind va fi vorba sa devina el premier si Ponta presedinte. Astea fiind planurile tradatorilor, nu pot decit sa va avertizez DIN NOU, pe toti, cum am mai facut-o pe buna dreptate si in alte dati, ca PONTA TREBUIE INLATURAT de la sefia PSD si de la Victoria, in vreme ce Antonescu – asa, cu tot cu imensele lui greseli tactice de azi-vara – trebuie sustinut, el reprezentind singura sansa a Romaniei de a nu fi dezmembrata si terminata statal de catre Basescu si Ponta, ajutati de catre udemeristi.

  • Pina una-alta, si-a “ingropat” barbatia in ea. Daca-l lasa Lenus, o sa-l vedem pe madamu’ plingind cu adevarat.

   • @ CHALEX
    .
    Motto: ”Cum e sacul așa-i și petecul”
    .
    Dle CHALEX ! Intervenția dvs. …aprobatoare zicerilor unui ”ilustru” necunoscut mi-a adus aminte de o recentă, MEMORABILĂ, intervenție a dvs. peste care mulți au trecut(nepermis) și peste care puteam trece și eu, cunoscându-vă dealtfel foarte bine, dacă nu continuați în aceeași nota acum: Iată ce ziceați recent( într-o intervenție (vă spun…..”magistrală” la articolul… ” Presa britanica despre uciderea cailor din Romania”.
    CHALEX says:
    February 11, 2013 at 11:44
    ” Dle Tudor,
    Un vechi aforism sadic spuene ca… “Si caii se mai ucid, nu-i asa?”. Gindul imi zboara la o scena filmata de Liviu Ciulei, scena in care un boier din familia Marghiloman si-a ucis caii pur-singe, atunci cind ‘ sovieticii ne-au impus de buna-voie cu pistolul la timpla, “democratia comunista”.
    Personal, cred ca pentru insanatosirea societatii romanesti se impune ca liderii USL sa-i garanteze imunitate totala lui Basescu, cu conditia ca acesta sa demisioneze in maxim 30 de zile, dupa ce Parlamentul, controlat de parlamentarii USL, va emite, in cursul lunilor februarie-martie, o lege prin care sa se indeparteze aceasta piedica in calea asezarii intr-o matca fireasca a intregii vieti politico-sociala din Romania.
    Este un sacrificiu imens – care, in mod sigur! – va fi acceptat cu greu de popor, dar este singura solutie pentru separarea apelor si pentru ca Justitia, CSM, CCR, ANI, PG, DNA, SRI, SIE, DGIPI, DIICOT, CNA si celelalte structuri care nu depind de actuala conducere politica a tarii. In caz contrar, va fi nevoie de un consum urias de energie pshica, dar si materiala care va fi irosit in disputele Basescu-USL”
    .
    Să o luăm metodic și….cu materialul clientului(al dvs…în speță)

    “Un vechi aforism sadic spuene ca… “Si caii se mai ucid, nu-i asa?”
    .
    Nu nene, nu-i niciun vechi si…sadic, aforism. Este titlul unui roman dupa care s-a turnat si un film “They Shoot Horses, Don’t They? (1969) (Şi caii se împuşcă, nu-i aşa?) care a rulat si la noi, in Romania.
    .
    Punct …și de la capăt.
    Astea de mai sus(ce spuneai dumneata de ….aforismul sadic?!) nu are insă nicio legatura (dar nicio legatura dar așa vă place dvs să amestecați lucrurile și, urmare, pe unii să-i amețiți de cap) cu….
    .
    “Personal, cred ca pentru insanatosirea societatii romanesti se impune ca liderii USL sa-i garanteze imunitate totala lui Basescu(WOW! n.s), cu conditia ca acesta sa demisioneze in maxim 30 de zile,…..”
    Care idee , la dvs.(constat) este …sigur-sigur, urmare unei mentalitati de sorginte…”democratic-comunista” care numai la ei, la comunisti, UNUL sau( in cazul de față)…DOI lideri pot sa-i garanteze lui basescu imunitate pe …viata. Ar fi ceva asemanator, cel al cazului,(care a fost de tot rasul), in care Radu Vasile(auzi tu?!… Primul ministru democrat al Romaniei),cu biblia intr-o mână, si cu un Pact scris(cel de la… Cozia) in cealalta mână, i-a garantat imunitate lui Miron Cozma dupa care justitia, mai democratică decat acum, impinsa însă vartos de la spate de către demolatorii în primul rând ai mineritului (si in subsidiar al….sindicalismului) printre ei numarându-se petre roman, băsescu si berceanu….și-a facut “datoria”
    Dupa care…. o alta enormitate…firească la dumneata:
    “… dupa ce Parlamentul, controlat de parlamentarii USL, va emite, in cursul lunilor februarie-martie, o lege prin care sa se indeparteze aceasta piedica(adică după demisia basescului promisiunea privind imunitatea să fie anulată printr-o lege păcălindu-l astfel pe basescu….(noaptea minții) in calea asezării intr-o intr-o matca FIREASCA(al dracului de …fireasca…n.s) a intregii vieti politico-sociala din Romania”
    .
    Mai spuneti
    “Este un sacrificiu imens – care, in mod sigur! – va fi acceptat cu greu de popor(si de statele europene, democratice), dar este singura solutie pentru separarea apelor si pentru ca Justitia, CSM, CCR, ANI, PG, DNA, SRI, SIE, DGIPI, DIICOT, CNA si celelalte structuri care nu depind de actuala conducere politica a tarii….”….SA DEPINDA, ASTFEL, CUM AR FI SI…. FIRESC, DE ACEASTA.(nu-i asa ca asta ați vrut să scrieți? – pentru că așa este construită fraza)
    .
    Finalul este apoteotic…
    “In caz contrar, va fi nevoie de un consum urias de energie pshica( sigur al dvs. si al numerosilor frustrati care isi doresc pina si calcarea in picioare a tuturor normelor democratice expuse de dvs mai sus n.s ), dar si materiala( adica…cum…materială? n.s) care va fi irosit in disputele Basescu-USL.
    .
    Si sa ne mai miram ca pnl-istii seriosi v-au dat afara …ușurel(sau, poate …mai greu) de la conducerea PNL Prahova (cum va laudati c-ati fi fost…vice)
    PS faceți acum legătura cu …sacul și petecul din motto. Așa-i că vine mănușă? 😀

  • “”…..astea fiind planurile tradatorilor, nu pot decat sa va avertizez DIN NOU, pe toti, cum am mai facut-o pe buna dreptate si in alte dati, ca PONTA TREBUIE INLATURAT de la sefia PSD si de la Victoria, in vreme ce Antonescu – asa, cu tot cu imensele lui greseli tactice de azi-vara – trebuie sustinut, el reprezentind singura sansa a Romaniei de a nu fi dezmembrata si terminata statal de catre Basescu si Ponta, ajutati de catre udemeristi. “”

   Trist … dar incep sa va dau dreptate … pe zi ce trece , realitatea
   si succesiunea evenimentelor politice va confirma ! …

   ~basescu , ilegitimul guvernator este din nou tot mai sigur pe el ,
   mai nociv , mai pervers …
   ~Blaga , este mai iritat , mai disperat chiar decat oricand …si
   culmea era singurul care mai putea salva ceva din PD ! …
   Fara Blaga , PD (PDL) ul va deveni istorie , ca PNT-CD !
   ( Doamne , cate partide a ingropat basescu !!! … )
   ~madam Nuti, mai penala decat oricand, dar fidela omului caruia ii
   datoreaza totul , barbatul vietii ei ~ basescu, acum avand
   misiunea sa “rupa” ce mai poate , apoi sa ingroape PDL ul !
   ~Ponta , mai sulfit si mai “maturizat” (dambovitean vorbind) decat
   pana acum , isi joaca impecabil rolul , sub bagheta
   ilegitimului ! … ( este ptr. mine , o mare dezamagire )
   ~Tariceanu & Co , preseaza insistent actul spargerii USL ului si
   al refacerii Aliantei DA cu aripa Udrea~basescu din PDL , intr-un Pol
   de Dreapta , care sa ramana apoi alternativ la putere cu PSD ul !…
   (ambele fiind controlate strict de la Bruexelles)

   ~Crin Antonescu , singurul ramas (inca) neatins de servicii , de acei securisti si comunisti ce au confiscat Revolutia si au acaparat si vandut Tara dupa 1989 … nu stim inca daca si cat va mai rezista singur , inconjurat de atatea hiene si tradatori in USL ! …

   Cert este ca , raportat si la ceea ce se intampla la Bruexelles si
   pe plan Mondial , nu putem avea asteptari pozitive pentru 2013 / 2014
   de la nimeni de la Bucuresti , nici macar de la un Crin Antonescu ! …
   acestia fiind mici rotite in sistemul Noii Ordini Mondiale ! …
   (si clar ca orice rotita scartaie , este eliminata … )

   Poate singura speranta era ca acesta (Crin Antonescu) sa se opuna cat
   de cat jafului la care a fost supusa Tara in ultimii 20 de ani , macar
   acum cand mai avem doar aurul , cuprul si sarea !… (inca) nejefuite !
   Sau poate tocmai de aceea nu va fi lasat la putere Crin , poate tocmai
   de aceea ” ei ” l-au salvat si repus in scaun pe basescu ! … ca mai
   aveau inca atatea de jefuit (resurse de cca. 300 miliarde euro) ! …

   Pentru mine personal , evenimentele (politice) din Iulie ~ August 2012 , coroborate cu sustinerea ulterioara pentru basescu a mai marilor UE si cu chemarea la raport a lui Ponta si apoi atitudinea acestuia pre si post 09 DEC.2012 , au fost dovada ca jocul este pierdut , ca suveranitatea Romaniei a incetat de facto si ca restul e … joc de glezne ! … insasi fitilele aruncate acum din Ungaria
   nu sunt intamplatoare … fac parte din planul amplu de destramare
   si supunere a Romaniei mari , in mici Provincii , usor de controlat
   de cel de-al 4 lea Reich european ~ condus de nazista A. MERKEL !!!
   Reorganizarea teritoriala din toamna , este doar o etapa , a planului
   de federalizare a Romaniei ~ de dupa 2020 , dupa care ne vom stinge
   incet dar sigur , ca natie romana … !

   • Titus , vrand-nevrand , te contrazic . Timpul va demonstra ca Ponta nu-i un tradator . Niciodata nu va da mana cu Satana , intorcandu-i spatele lui Crin ! Niciodata ! Am la fel de multa incredere in Ponta cat si in Crin . Si am convingerea ca Satana isi va incheia mandatul mai inainte cu cel putin sase luni . Nu intotdeauna aparentele sunt ceea ce par a fi !

    • Servus Nicoleta ,

     Revin cu o precizare , avand in vedere ca in urma reactiei
     tale si a lui gemil , am recitit mai apasat textul din care
     am reprodus o parte ~ confirmandu-l ; am conchis ca trebuia
     sa preiau mai putin , strict pe ce ma interesa , deoarece:
     chiar daca nu sunt de acord cu unele reactii ale lui Ponta si
     este pentru mine o dezamagire (e dreptul meu sa cred asta) nu
     merg totusi atat de departe incat sa-mi doresc sa-l vad indepartat
     din PSD sau Palatul Victoria !… Chiar mi-e oblu de pozitia
     lui in PSD si nici atat de nociv nu-l vad incat sa dispara din
     Palatul Victoria … cred ca , mai exact trebuia sa preiau doar :

     “”….in vreme ce Antonescu – asa, cu tot cu imensele lui greseli tactice de azi-vara – trebuie sustinut, el reprezentind singura sansa a Romaniei de a nu fi dezmembrata si terminata statal de catre Basescu si Ponta, ajutati de catre udemeristi. “”

     caci de fapt pe acest subiect doream sa-mi expun parerile si nu pe Ponta ! …

     In rest , raman ferm pe ideea ca jocurile sunt facute deja la Bruexelles si ca singura tema importanta acum pentru USL , este suveranitatea noastra , de care depinde si rezolvarea celorlalte probleme curente in perioada urmatoare …

     • Oricum am cedat din drepturile noastre suverane inca din momentul in care am aderat la U.E. Nu avem puterea de a ne opune federalizarii care va precede controlului total al unui guvern unic , mondial . Daca si mai marii bisericii pun umarul la ,, lucrarea ,, lui Satana ( nu ma refer la Basescu , ci la stapanul acestuia ) , cum ne putem impotrivi noi ( ca tara ) ?! Nu ne ramane decat sa incercam sa ne salvam sufletele cat inca mai avem timp .

  • @Lucian Florescu A-BE-RA-TII !!!!!!!!!!!!!!!!!! Ponta a subliniat ca , daca Blaga mai doarme , Udrea ii va lua locul . Intentionat a spus ca Blaga nu mai reprezinta pe nimeni , ca poate s-o dezmeticii si el daca vrea ca PDL sa mai existe .

  • @ Lucian Florescu

   Măi ….Lucian Florescu, nene!
   .
   Ți s-a pus în față o ”fătucă” blonda, mai mult dezbracată decît îmbracată(sau…invers 😀 ) astfel încât să-ți dai cu părerea ce și cum … Dacă merită ea să fie șefa de pedelei?!
   Aș…da’ de unde?! Fixația e tot fixație. Esteo boală. Ponta trebuie dărîmat, USL-ul ….demolat.
   .
   Zici dumneata…. măi nene!
   ”IATA CUM POATE TRAIAN BASESCU SA INGROAPE DEFINITIV ROMANIA!”
   Răspuns logic(care reiese din ceea ce spui ) : Omorând prin ceea ce face(ca despre asta se face vorbire acum)…PDL-ul.(lucru care nu vă bucură deloc …desigur)
   Continui …conform logicicii dumitale…..
   Deci, ce nu trebuie să facă băsescu și….Ponta(Ponta care răspunde foarte pragmatic , deci inteligent, la o așa intrebare, adică _ cu cine ține)?!
   Raspunsul logic (…al dumitale) nr.1:
   ”Să o susțină pe…. d-na Udrea(vorba lui Mihai Gadea ceva mai …înainte)”
   Raspuns logic 2(tot..al dumitale…. de unde se vede faptul că plangeți de grija…. PDL-ului):
   ”Zădărnicind munca amețiților care au mai rămas să salveze PDL-ul ” (de care s-ar bucura TOTI , dar TOȚI USL_istii, și de care vor să scape DE_FI_NI_TI_V , ceea ce dumitale nu-ți convine deloc n.s). Reiese asta din ceea ce scrii dumneata mai jos:
   ”….. ar avea(Blaga n.s) ceva sanse sa reformeze cit de cit PD-ul si sa contribuie, astfel, volens-nolens, la formarea unei opozitii mai sanatoase, si deci la o participare mai democratica la viața politica romaneasca.”
   Urmare acestei ”susțineri” a Elenei Udrea(și nu numai asta ….imputabilă acestuia) zici:
   ”…. PONTA TREBUIE INLATURAT de la sefia PSD si de la Victoria.”
   Întrebare retorică: de cine mai nene înlăturat?! De PSD-ul …lui, de PNL-Antonescu sau de… PC-Daniel Constantin care-l susțin contrar zvonurilor diversioniste ce circula doar-doar….
   .
   Finalul zmâzgâlelilor dumitale se termină printr-o minciuna SFRUNTATĂ( care nu putea fi pusa de acord decat cu elucubrațiile de mai sus , inclusiv cu prostia vehiculată de alde voi cu… Ponta Presedinte si…basescu Premier). În ce constă minciuna ? Zici:
   ” Astea fiind planurile tradatorilor, nu pot decit sa va avertizez DIN NOU, pe toti, cum am mai facut-o pe buna dreptate si in alte dati”
   N-ai mai spus-o niciodată, dar niciodată…. nici anul trecut, nici anul acesta (sub acest nume)….mincinosule! Ești o …ficțiune trecătoare…. Asta-i prima băsire a dumitale pe acest blog…. De pe așa zise poziții pnl-isto Antonesciene care să dea …bine la gură-cască, sau la …rațe(cunoscătorii știu despre ce este vorba :D).

  • Bine zis si cu siguranta e sustinuta de toate partidele. :)) Eu propun un partid unic cu madam Hudrea sefa.

 8. Nu ma pricep mult la politichie dar ca tot romanu’ zic si eu ca: pleaca Base (suspendare,demisiei?! ori in fine la sfarsit de mandat, creatia lui PD=PDL-ul, se topeste cu d’alde Udrea,copila lui, Turcanu,Anastase, etc.Apoi, fiecare va da socoteala,ca si Motzoc, dupa fapta si rasplata, usor, usor. Blaga, cum zicea un cunoscator, poate sa faca un partid de opozitie cu “simt de raspundere”, fara prea multa animatie si animatoare. Regret, dar cateva dintre ELE imi amintesc de vechile filme rusesti, frantzuzesti de pe la noi, unde se afla cate o “fata/femeie” a trupei, ce se lasa folosita dupa cum dictau interesele si “telurile luptei de clasa !” Jenant, zau, afisajul acesta de starlete aproape porno, care culmea, au avut “inalte functii” lasandu-ne cu buzunarele goale, cu amarul in gura si in suflet. Lor, acestor femei, nu le-o fi un pic, doar un pic de rusine ? Mai ales caci exemplul lor s-a transmis si celor tinerele…

 9. E normal! Daca nu mai au acces la ciolan se mananca intre ei. Se numeste canibalism si este o caracteristica umana. Mizerie de oameni…

 10. De poveste ar fi ca la cei cu chelie, chiar si cu suvita, hormonii tropaie prin organism. Basel ocolit o vreme de femei adevarate a intrat ministeriabil cu dorinta arzatoare de a intra in randul lumii si si-a tras purtatoare de vorbe. Ca om sarac si-a respectat putinul avut si a categorisit-o sol in cizma. Mai tarziu a mai adaugat trei la mica lui colectie recompensandu-le cu posturi la minister , parlament sau dupa caz ceva pentru insotitor. Mai greu a fost la Cotroceni , unde cel dinainte lasase un birou mic, fara spatiu unde cele doua consiliere stateau can inghesuite, prilej sa se ciufuleasca. Si asa, una a plecat platindu-i liturghiile si acum lui Sarsaila, iar marea Blonda l-a terminat definitiv pe etilic, cel in stare ca dupa ce a distrus o tara sa termine si pdl-ul( adica FSN) pentru marea lui dragoste. Plus coloana.

 11. Este perfecta replica nemtoaicei FRAULEIN din “GAITELE” de Kiritescu:

  “Cind persicu e plin de persica, mai dai si la vecinu, ca se rupe cracile!”

 12. @Cozmin Ce intelegeti prin colaborare cu …toti.Ma faceti sa cred ca ..”ati gandit la fel” …ca multi altii…carcotasi.Sau poate presedintele… HCL(hoti,corupti,lepre).

 13. Is o seama de cause care trec de la un partid la altul sa nu-si piarda privilergiile in afaceri.Fara politica si relatii is muritori de foame nu pot infinta nici un boutiq.Cand unii critica PDL -ul ar trebuii inainte sa se gandeasca de une au pornit unii membrii ai acestuia.Asta de la PSD ,Stolojan alt mafiot la fel si altii.

 14. Domnule Radu Tudor, Va iubesc
  Cat despre aspectul Udrea imi vine sa vars, dar asta a fost este si va fi niste Sani lasati sa atarne care se agata de orice, oricine sa arate bine. Asta a fost intotdeauna in partidele in care a fost implicat Baselu.

 15. Parca era o prostituata ! Blaga trebuia sa se astepte la asta,asa face basescu,doar se foloseste de cei din jurul lui,cand nu ii mai sunt necesari…ii mazileste !

 16. http://www.antena3.ro/romania/directorul-liceului-din-targoviste-spune-ca-indivizi-dubiosi-ii-cautau-pe-elevii-de-clasa-a-ix-a-203737.html Ce a ajuns societatea asta .Iti trimiti copilul la scoala si ti-l omoara pe strada.Am o asa banuiala ca animalele astea erau dintrastia care cereau taxa de protectie dintrastia care le place munca precum cainelui lantul.Atacuul asta pare apartinand unui stil de oameni.Vom afla mai multe.Romania e tara mafiei ,clanuriilor dezordinii,coruptiei,criminalitatii.Unde se va ajunge.

 17. desi nu-mi place sa ma refer la fizicul oamenilor, nu ma pot abtine sa nuconstat ca arata exact ca o prostituala obosita si uzata, dar din aceea de pe centura. Si nu ma refer neaparat la cum e imbracata.

 18. Buna ziua,
  Multumiri pentru informatiile din interiorul PDL.
  O observatie legata de site: nu aveti la finalul articolului un link pe care sa scrie daca sunt sau nu comentarii la articol. Am intrat prima data aici si daca nu dadeam click pe “leave a response” nu stiam ca exista comentarii.

  • Nu e cinism, e blat pe fata!
   Blaga a fost “ajutat” de Ponta sa nu intre in Parlament. UDMRul drag lui Ponta a intrat fara sa castige cele 5% necesare.

   • Raspunsul meu era pentru Cami.
    L-am postat gresit. Se vede ca am nevoie de terapie fiind profund traumatizat de poza plescoiana.

 19. Da, da Nutzi presedintele PDL-ului, bun asa, bun de tot!
  Arata ca un star porno in cautarea producatorului. In sfarsit s-a trezit si Ponta si o sustine la sefie dintr-un cinism bine calculat.

 20. Sunt de acord cu Ponta ! Sa dea Domnul sa castige Udrea , ca sa nu uitam niciodata din cine este formata aceasta gasca de mafioti si curve care-si spun PDL !

 21. Parca acesta femeie s-a nascut batrana. Ingrozitor! Uitandu-ma la poza ma intreb oare ce fel de servicii presta? De secretariat???????????

 22. Si uite asa, cu rochita aia de parapanta, a zburat direct in guvern,a facut praf milioane de euroi si nimeni nu o intreaba de sanatate.E sigura ca poate mai mult,adica sa faca praf si tara,impinsa din spate de protectorul ei drag.Parca ne spunea ca este urmasa lui, nu????

 23. La cum arata in poza, merita sa fie nu doar presedintele PeDeLeprelor, ci si al ROM-maneliei. Hai nu fiti misogini, ca Plescoita Nutzi e buna rau, are ce si de unde da la poporul “ruman”, fireste in functie de “fonctia” ce o va ocupa in partid/stat.

 24. Pai ce faceti domnilor? Va dati singuri cu tesla in ousoare? Pai voi vreti s-o denigrati pe elena udrea, dar nu va dati seama ca prin aceasta fotografie document si articol “incredibil! senzational!” va faceti de tot rahatul pentru ca, practic, de la voi a plecat totul :)))) Antena 3 si toti antibasistii, in cautarea disperata dupa carne de politician de dreapta, incepe sa-si manance propriul corp…

  MI-E GREATA DE VOI!!! BBBBBBOOOEEEAEAAAAAAAA – da e un sunet de voma…am vomat pe blogul tau, radu tudor!

 25. Ce i-o fi zis gusa de este asa excitata…fata draga…de pe centura plescoiului…in high life se poarta curu’gol si laptarii la vedere,asortate cu gucci si vuittoane,cum iti asterni asa dormi!Dama de companie in carnatariile ,cu staif,a politichistilor hipnotizati de zdrentele-i falfainde,sunt doar trambuline,ai spagat frumos!A incins-o pentru bravul traienica marineru’pentru a-i intregi haremul,dupa o bruna,boagiu,merge si-o blonda apetisanta…iar in pregatire roberta care tine numaratoarea,viril dom’le traienica asta!Matroana bordelului,matracuca macovei,facea raportul,daca a fost sau nu satisfacut maria sa cotrocenistu’guvernator!Cam astea au fost dansatoarele din buric,dupa cum s-a vazut!

 26. Nu aruncati cu pietre in ea)))ca a fost PSD-ista .Asa cun Frunza Verde Loboda din pedelis ii uselist si alti pedelisti iar Oprea jeneraul izmenar tot la voi este..Aruncati pietre care va cad in cap.)

 27. ÎN poză, total dezagreabilă… intre timp s-a mai stilat și madama….Dar e ok să candideze și să și cîștige și așa PDL-ul iese pe ușa din spate a istoriei, după cum merită….iar noi poate nu le mai auzim nici de nume, dar să le mai vedem și mutrele ,Că ..m-am săturat de Blaga, Sulfina, Turcanu, Preda , …Olteanu, Boureanu, Tudor,…și în general de toți idioții ăștie notorii, care n-au făcut altceva decît să-și bată joc de o țară întreagă….și să fure, cît pentru 3 generații…Păcat doar că guvernul actual NU IA NICI UN FEL DE MĂSURI , PT.A ..RECUPERA MĂCAR BANII DE CARE ESTE ATÎTA NEVOIE….. ÎȚI VINE SĂ CREZI , CĂ AU AJUNS SĂ FIE COMPLICI CU TOȚII ….PONTA DEJA O DOVEDEȘTE ÎN FIECARE ZI.! Mi-e scîrbă de aproape toți cei ce-și zic politicieni… cu rare, foarte rare excepții putem afirma că noi avem POLITICIENI !… Și cei dinainte și cei de acum , tot un drac…de 23 de ani ..sunt la fel ..așa că, …doar dispariția lor totală să epureze această țară ., că altă șansă nu există…. Dar se duc pe rînd cu toții că doar n-or trăi o veșnicie….

  • Bineinteles ca sunt complici cu totii, criminali si partasi la crime cu totii!C’o fi o exceptie , doua, exceptia confirma regula!
   Doar un lieder verificat prin trecutul lui, si cunoscut bine de toata lumea si DOAR prin VOT DIRECT,se va putea face ceva, si asta, doar dupa ELIMINAREA PARTIDELOR A CAROR EXISTENTA CONSTITUIE FAZA DEGRADATA a DEMOCRATIEI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Geniile care o vor face se nasc chiar in anii acestia de framantari uriase.
   Da, aceasta mizerie nu este un dat final!

 28. Cand o femeie apare in public astfel imbracata (mai bine zis dezbracata) o face pentru a obtine o reactie din partea publicului. Deci am dreptul la o reactie :”este imposibil sa dezvelesti mai mult si sa arati mai putin!”

  Doamna Udrea de ce apare in public fara lenjerie intima? Sutien sigur nu are si lucrurile atarna dezgustator. Ma simt traumatizat de aceasta fotografie.
  Nu imi plac femelele cu gingii de cal. (jumate din zambet sunt gingiile si alea maronii. Sa se lase de fumat? wink wink)

 29. Cezar Preda, prim-vicepreşedinte PDL: Suntem în faza în care suntem plini de sânge într-un ring de box…ha ha ha,…pai nu spumea un primar pdl-ist ca Elena Udrea are singe-n pasarica…ma scuzati dar asa zicea acel pdl-ist…ha.ha.ha. mor de ris…

 30. Senzational! O pereche politica potrivita! Pacat ca, drumurile lor s-au despartit! Dar, “spre binele PDL”, poate se vor intalni. Politica e o “curba”. Ce sa mai zic!?

 31. Elena Udrea e fiica unui tigan din Plescoi, sofer de autobuz (angajat la Intreprinderea Judeteană de Transport Local Buzău, pe autobuzele 6 si 7), decedat in martie 2009 si inhumat pe sest la Ghencea de fiica-sa. Soferul se numea Dumitru (după alte surse, Gheorghe) Udrea (Nea Mitică), originar din Pietrosu. Intr-o zi, acesta a făcut o cursă lungă-lungă, pină in comuna lui Nicolae Labis, Mălini (jud. Suceava). Acolo a intilnit-o pe Maria Veliceasa (născută in 1951), femeie de serviciu la Dispensarul din localitate. Cei doi s-au căsătorit, iar la 26 decembrie 1973 s-a născut un copil de sex feminin, care avea să primească două nume: Elena Gabriela. Faptul că este o tigancă imputită a fost recunoscut de Mădălin Voicu, care a declarat, invitat fiind la una din emisiunile lui Mihai Morar, că: “Mă abtin, pentru că Elena Udrea este co-etnica mea. Nu vreau să spun mai multe, dar stiu ce vorbesc, pentru că le cunosc «pedigree-ul» tuturor. Sint sigur de ce spun”, a declarat artistul si omul politic de origine rromă. Bunicul din partea mamei, Vasile Veliceasa, a fost un betiv puturos, care avea ca avere 2 bordeie si ceva teren din care vindea cite o bucată cind răminea fără bani. Căsătorit de 2 ori, a avut 8 copii: 4 i-a tinut in bătătură (Ionită, Paraschiva, Garofa si Gheorghe), iar pe ceilalti 4 i-a dat la căminul pentru copii fără posibilităti (Costică, Pavel, Viorica si Maria, viitoare mamă a parasutei). Familia Udrea a locuit in Plescoi, apoi in gazdă la Buzău incepind cu 1979, cind Gabriela avea 6 ani, in casa unei femei pe nume Mariana Dragomir, contabilă la ADAS; sotul acestei femei lucra pe acelasi autobuz, cu schimbul, cu Mitică Udrea. Tot acolo s-a angajat si Maria ca taxatoare bilete pe autobuz (cum era pe atunci). Cind Elena Gabriela Udrea era in clasa a VI-a (la Scoala nr. 16), familia s-a mutat la o altă adresă in Buzău. In ultimele clase de liceu (făcut la B.P.Hasdeu, intre 1988-1992), fata a inceput să-si “alerge caii”, devenind, efectiv, prostituată. In mod concret, ea “presta” la o matroană pe nume Petruta, care tinea un bordel clandestin, in două apartamente, pe aceeasi scară (unul lingă altul), dintr-un bloc cu 4 etaje, situat in Cartierul Micro V din Buzău. “Tanti” Petruta ii făcea “lipeala” si cu clienti din Bucuresti, unde “eleva” Găbita se ducea cu trenul, dar se intorcea cu limuzina, plină de bani si atentii. Militia de Moravuri din Buzău o avea in evidentă. La scoală, Ciocănitoarea Woodrea mergea tiris-grăpis, fiind aproape repetentă. După ce s-a mutat cu familia de la Plescoi – la Buzău, la virsta de 6 ani, Elena Udrea si-a petrecut verile in satul Pietrosul (comuna Costesti), situat pe Valea Buzăului, la bunicul din partea tatălui (Gheorghe Udrea, zis Cantoneru), unde acesta avea o mostenire de familie. Apoi, cineva a prezentat-o pe tarfotina Gabriela (asa cum o stiau, colegii de clasă si anturajul, pe Elena Udrea) celebrei matroane locale “Tanti Petruta”. “Tanti Petruta” a fost cea care a propulsat-o mai departe, in cercurile prostitutiei din Bucuresti, aceasta fiind in legătură cu unul dintre faimosii “pesti” ai Capitalei anilor ‘90, Ion Răget, poreclit Printisoru’. “Tanti Petruta” ii furniza, la comandă, Printisorului, pe bază de comision, “prospătură” pentru străinii cazati la Intercontinental, in marea lor majoritate arabi si turci, care se dădeau investitori străini aflati in prospectarea pietei. Prietena si partenera Nimfei din Plescoi, Beatrice Comăniceanu, l-a cunoscut, si ea, foarte bine, pe putregaiul Răget, pe care l-a si apărat in instantă, cam prin anul 2002, cind acesta a primit citiva ani cu suspendare (apoi, borfasul a fugit in Spania). In paralel, Elena Udrea si prietena ei, Beatrice Comăniceanu, mergeau “la produs ” si in zona căminelor studentesti de la Grozăvesti. Acolo e un restaurant-bordel, al arabului Nassar (cumnat cu parlamentara PSD Rodica Nassar), unde prostituatele se culcau, pe bani, mai ales cu studenti medicinisti (tot arabi). Generalul Cornel Baltă stie totul despre “cartea de muncă” a Elenei Udrea. Printisoru’ a fost cel care i-a făcut Elenei Udrea cunostintă cu tiganul Dorin Cocos, un obscur bisnitar, care aducea marfă din Turcia si o vindea in bazar. E adevărat ce spune in presă, “avocata” Beatrice Comăniceanu, că l-au cunoscut pe Cocos intr-un club, dar probabil că acolo era si “seful” lor, Răget. In tot ceea ce face, de cel putin 15 ani incoace, Elena Udrea se serveste de practicile de “magie neagră” ale cunoscutei vrăjitoare Cati, de la Mărăcineni, bună prietenă cu mama Elenei Udrea (aproape de Plescoiul natal al tatălui ei). Se pare că asa le-a sucit mintile lui Dorin Cocos si Traian Băsescu. Prin farmece si magie neagră, făcută de vrăjitoare, Cocos a luat-o de nevastă pe curvistină, desi stia ce “specializare” are Găbita si ce muncă prestează in schema de afaceri a Printisorului. “Dispeceratul” retelei de prostitutie pe care o patrona Ion Răget, in Bucuresti, se afla pe Str. Stefan Furtună nr. 9, la etajul II al unui bloc vechi (vizavi de Muzeul Militar si aproape de Gara de Nord – de altfel, aproape toată strada e un fel de Crucea de Piatră). Acolo se duceau prostituatele, inclusiv Elena Udrea, să-si primească banii si viitoarele comenzi si să regleze si alte chestiuni. Iată numai citiva dintre membrii (sau simpatizantii) PDL care i-au făcut “bucuria” Ciocănitoarei Woodrea: Traian Băsescu, Cezar Preda, Cristian Poteras, Florin Popescu, Gabriel Oprea, Cătălin Predoiu, consilierul ei, Stefan Susai s.a. “Cariera” parasutei s-a declansat o dată cu solicitarea lui Cocos către Oprea, de a-i aranja intrarea. Acum ea fără studii, sugace amărită de la tară, si vorbind cu parteneru’ lui de afaceri Gabriel Oprea, ce zice Cocos? Băi Oprea, tu ai relatii peste tot, eu sint un tigan amărit, bag-o si tu in politică. Chiar de n-are studii. Lasă că avem bani. Si uite asa ii făuriră o diplomă in Drept, la rapid, la Universitatea “Dimitrie Cantemir”, intre 1992-1996, iar ulterior Oprea, ca director la Colegiul National de Apărare (2000-2001 si “profesor” din 2001), i-a băgat si vreo 2 diplome de acolo. Mai precis, a “urmat” cursurile Colegiului National de Apărare, pe care le-a terminat cu o lucrare pe tema intereselor NATO in zona Mării Negre si Caucaz. Ce cunostinte are in geopolitică, numai săracii arabi supti o mai stiu… Si uitea asa ii făcură un CV, mai cu bube, dar universitar. Toată tărăsenia pleacă de la Restaurantul Trei Cocosi. Dacă verificati, Gabriel Oprea a fost partener cu Cocos, dar pentru că trebuia să devină prefectul Capitalei (intre 2002-2003) a trebuit să iasă din afaceri. Asa se leagă diplomele “Udrei” cu functiile lui Gabriel Oprea. In 1997 i-a deschis Cocos si un butic de avocatura, spaga fiind la data respectivă de cca. 20.000 euro, dar pentru asta ar trebui luati la bani mărunti sefii de la Baroul Bucuresti, ei stiu mai bine. Prin urmare, in “biografie” apare ca avocat titular al Cabinetului Individual de Avocatură “Udrea Elena Gabriela” din Bucuresti – că de, geniul plescoian trebuia să presteze (ca de altfel si chilotzarul Gabi fixativ, ajuns din capitan de chiloti-izmene la Hotelul Agat, unde făcea trafic cu calcan, fix general de Justitie…). In plus, deoarece acum era plină de stiintă juridică cum era odinioară plină de altceva, a fost putin intre iunie 2004 si februarie 2005 consilier in cadrul Consiliului General al Municipiului Bucuresti, presedinte al Comisiei Juridice si de Disciplină, din partea PNL – unde presta la data respectivă. In politică a impins-o Virgil Asztalos Măgureanu, care a dirijat-o pe parasută către PSD, prin Cozmin Gusă. Apoi, a fost teleghidată către PNL, prin Varujan Vosganian. In 2002 a intrat in Partidul National Liberal, iar in iunie 2004 a devenit consilier municipal din partea PNL. Pe 21 octombrie 2005 a demisionat din PNL, iar la 12 februarie 2006 se inscrie in PD – si incepe ascensiunea fulminantă, sub atenta oblăduire a chiorului. La PD si, implicit, la Traian Băsescu a ajuns prin intermediul Mioarei Mantale. Lumea vorbeste că această nimfomană din Plescoi s-ar fi tăvălit si cu următorii: Varujan Vosganian, Paul Păcuraru, Sebastian Vlădescu, S.O. Vantu, C.P. Tăriceanu, Dinu Patriciu, Theodor Stolojan. Pină in octombrie 2005, borfetina a fost consilier de Stat la Administratia prezidentială, sef al Cancelariei prezidentiale (evident, datorită adincii “competente” politico -juridice), functie detinută acum de Cătălin Avramescu. In toamna anului 2005, ea a demisionat din functia detinută la Presedintie, invocind atacurile “profund nedrepte” indreptate asupra sa si a altor persoane care sustin lupta anticoruptie, precum si faptul că nu doreste ca prin insinuările la adresa sa să devină “o vulnerabilitate a demersurilor presedintelui”. In 13 aprilie 2005 apare in “Academia Catavencu” un interviu in care Elena Udrea este intrebată dacă este iubita lui Traian Băsescu. Răspunsul ei a fost: “Stiti de cind astept intrebarea asta? La intrebarea asta pot să vă răspund peste zece ani?”. Desi nu mai era consilier prezidential, făcea vizite nocturne la Cotroceni, asa cum a dezvăluit “Jurnalul National”, Presedintie si SPP, refuzind să explice scopul acestor vizite. Conform unor surse din Palatul Cotroceni, citate de presă, Elena Udrea intra foarte des in sediul Administratiei prezidentiale, după ce si-a dat demisia din functia de sef al Cancelariei prezidentiale. Sursele amintite sustin că, timp de un an, ea si-a păstrat chiar si biroul din vecinătatea cabinetului lui Traian Băsescu. Intrebată despre vizitele nocturne, borfetu’ a răspuns sec: “Nu comentez”. Intrebat si el de ce masina Elenei Udrea intră noaptea la Palat, Traian Băsescu a spus sec: “Spuneti o minciună. Confundati o masină cu o femeie. Eu n-as face confuzia asta”. Apoi a argumentat că a venit să alimenteze, că era combustibilul mai ieftin! In 30 noiembrie 2008, Elena Udrea a fost aleasă deputat. Pe ce criterii? Ştiu mai bine ştabii PD-L-ului cu Băsescu în frunte… De unde credeţi că au ieşit atâtea vorbe? Pentru că, deh, se ştie că ţigăncile sunt cele mai fierbinţi între… picioare! Iar de aici înainte, Ciocănitoarea Woodrea din Pleşcoi şi-a folosit, probabil, aceste abilităţi pentru a ajunge chiar şi ministreasă…

  • Foarte tare si interesanta povestea!! Un sambure (sau mai mult!) de adevar o fi aici, insa eu personal nu prea o cred in totalitate… Da, e incompetenta si nu are cultura generala, dar in toti acesti ani s-ar fi scapat vreunul, zic eu, la vreo televiziune sau vreun tabloid, zicand “mie mi-a supt-o!”, sau vreun fost student arab, etc, cand o vedeau la TV ca ministreasa…. orice ziar sau televiziune scoteau din buzunar macar 10.000 de euro ca sa afle toata tara, nu?

 32. a……mai bine te-ai abține de a mai scrie…. mai ales aici. Dacă îți place pdl-ul și ai lui tovarăși, caută-le blogurile sau emisiunile de la B1…sau orice alte posturi … nu ne provoca mai multă scîrbă decît o provocă ei , prin felul de a scrie total inadecvat….Asta dacă , ai măcar un pic de respect pt .tine în primul rînd.

 33. Apariţiile dese ale Andreei Pora la TV, principala cauză a impotenţei la români Un studiu al Ministerului Sănătăţii atrage atenţia asupra riscurilor la care se expun bărbaţii care se uită la emisiuni TV în care apare Andreea Pora. Cifrele prezentate în studiu sunt de-a dreptul dramatice: 7 din 10 bărbaţi care au privit-o de cel puţin trei ori pe Andreea Pora la TV au acuzat la scurt timp după disfuncţii erectile. “După cum se ştie, majoritatea bărbaţilor cu disfuncţii erectile sunt afectaţi de o combinaţie de cauze psihologice şi fizice. În cazul Andreei Pora, este vorba în primul rând de cauze psihologice. Un bărbat care o vede pe Andreea Pora nu mai este capabil, din punct de vedere mental, să se gândească la o relaţie sexuală cu o femeie. Cu timpul, asta duce la impotenţă”, a explicat un reputat medic urolog. Reprezentanţii CNA au reacţionat imediat şi au decis să oblige toate emisiunile TV în care este invitată Andreea Pora să-şi avertizeze telespectatorii de sex masculin asupra riscurilor cărora se expun. Astfel, atât la începutul emisiunilor, cât şi pe parcursul lor, vor rula avertismente cu mesajul “Atenţie, Andreea Pora în platou! Vizionarea acestei emisiuni poate provoca impotenţă!”

 34. Sa traiti dl.Tudor. Cine e acest J.E. Hoover chel de la Cotroceni, acest aranjor cu dosare si inregistrari, Sefu’ Statului (lu’ ma-sa de acasa) dar mai ales al justitiei independente si al serviciilor (fostii securisti ai neamului sub PCR) si cu multe alte alifii?! Pana la urma, cine este acest mare om politic, Elena Udrea, cand ea ar putea sa fie inlocuita cu orice discotecara racolata din orice club, terasa sau discoteca din capitala patriei, plina de navetisti veniti sa sparga cluburile si clinicile de chirurigie plastica, pentru implant in sfarcuri, bomboniera sau transplant de creier de la cimpanzei?! Pana la urma, care e doctrina politica cu care simpatizeaza Elena Udrea? Sub masa? O ultima idee si anume, mediatizarea excesiva a activitatii institutiilor administrative ale statului, este o grava eroare!! Institutiile administrative ale statului desfasoara o activitate non-profit, ele nu produc si nu genereaza profit, ele nu au activitati de productie, comerciale etc. Ele au activitati doar administrative. Mai bine s-ar analiza zi lumina si activitatea sectorului privat si a sectorului industrial, care sunt singurele motoare de dezvoltare a economiei unui stat. A sta si a discuta zi lumina despre niste bagabonzi care nu fac altceva decat sa desfasoare servicii administrative, neproductive, consider ca e cea mai mare porcarie posibila, prin care se incearca prostirea intensiva la nivel de masa a cetatenilor romani. Va doresc toate cele bune. Sa traiti!

 35. Domnule Radu Tudor,vă rog frumos spuneţi-ne și nouă, dacă aveţi cunoștinţă,când se fac publice rezultatele referdndumului populaţiei,pentru că basau’,călcă iar in străchini,ducându-se la “paranghelia pedelacilor”. Din câte știu eu, nu are voie să meargă la așa “sindrofii”,că nu îl lasă Constituţia României. Și câţi români mai sunt astăzi,cred că depășim de 50%+1,dacă se mai pune de-o “suspensie a basaului”.Nu credeţi că e timpul ca parlamentul,(nu ptovincia) să se “autoanunţe “de ce face acum ” președintele jucăuș “? Aștept și părerile doamnelor și domnilor care vă scriu comentariile dumnealor.
  Cu respect,va doresc tuturor sănătate și noroc,Gogu Rezervistu’.

 36. Este o imagine incredibila! Dar al atata vreme de la acest duet din arhiva lui Gusa, ori Udrea, este cea mai penibila situatie pentru amandoi. E mai tare decat o poza porno! E demolatoare! Ce traseu interesant: secreara la PSD, apoi un soi de fefresh cu PNL, iar acum acel ”twist of fate” din care vor ramane doar bretelutele bleu de la simulacrul de rochita-combinezon, din imagine… Gusa nu spune nimic? Între cele doua doctorate ale dumnealui, din care unul cu dl. Magureanu, va fixa si semnul de carte, bleu, cu bretelute. Între nevasta lui Gusa si nevasta lui Adi Copilu Minune exista ceva comun: resemnarea. Sa iesi cu o asemenea panarama in public, este sinucidere. Ceea ce-i mai grav, la Roman(judetul Neamt), Episcopul Ioachim Bacauanul cu cativa preoti de acceasi factura, s-a afisat si dumnealui cu acel …”combinezon bleu”, în perioada campaniei electorale din decembrie 2012. La ce imagine a dobandit B.O.R. in ultimii ani, nu mai mira pe nimeni astfel de combinatii publice.

 37. se vede treaba ca gusatilor burtosi le plac tipul asta de muiere gen jellyfish rubiconda sa aiba de unde sa apuce si cu capul disproportionat de mare.tot o zdrumicatura erA cand se ciocnea gonzales-gusa cu asta!sau cocos.
  ah,ptiu,horor,mi-l inchipuiam pe basau care e firu dracu cocarla neagra,cum sta cocarjat si agatat ca tzantzaru pe udrula

 38. cum doamne iarta sa denunte mostenirea basau cand toti sunt plini de bani furati?

  congresul astora si alegerile sa le tina in puscarie,asta e singura mea dorinta.

  nu ma int. de blaga,udrula,basau,bok,de imbarligarile lor,de ‘alegerile” lor,de “partidul” lor,eu ii vreau la pachet in latz sau puscarie.

 39. Nu stiu Radule cum poti face asta, dar muta-te omula la alta emisiune. Stai la mana Danei Pora de la Ordinea Zilei, la subiectele ei tzatziste si submediocre. NU es de tine.

  Si sa ne mai lase Andon cuideea ca ne trebuie vreodata o opozitie ‘sanatoasa’ formata din PDL. Astia sunt criminali si tradatori de tara, care nu isi vor schimba niciodata caracterul. Isi pot schimba parul dar naravul ba. Sunt precum anumalul care a dat de gustul sangelui de om, asa ca vor sta permanent cu botul sa suga sangele de la carotida nosatra. Sa ne lase cu opozitie de acest fel. Sa faca Andon un partid daca vrea, altfel sa stea acasa.

 40. foarte interesant! la antena 3 se practica cenzura! am postat un comentariu absolut decent referitor la obsesia danei grecu fata de ponta si binenteles pactul de coabitare si nici dupa o jumatate de ora nu a fost listat, probabil ca sa nu o deranjeze pe marea ziarista. oare de ce nu e intrebata stimabila de ce l-a votat pe besecu? nu e si ea o parte din cei care ne-au pricopsit cu dezastrul de la cotroceni? nu simte nici un fel de vina sau macar de jena pentru asta? asa ca mai bine ne-ar scuti de obsesiile ei si ar face totusi o emisiune decenta!

  • nimic personal vis-a vis de mesajul tau, cred. si mie mi s-a intamplat la fel. cred ca si andreea-producatoarea este basista, nu doar dana grecu-pora.

  • Obsesie pe Dana Grecu.Pai POANTA a tradat milioane de votanti .Dana e prea doamna sincer io i-as zice lui Poanta in fata esti MINCINOS SI TRADATOR.Lucru dovedit.Si afara de a fi ironic Ponta si sa se hlizeasca toata ziua pe la TV mai are timp de tara asta ca se duce naibii.Nu a facut nimic.

 41. Recunoasteti personajele:

  “De poţi să faci pe prostu’ când altul te repede
  Făcând-o pe deşteptu’, şi c-un cuvânt nu-l cerţi,
  De nu te-ncrezi în nimeni şi nimeni nu te crede,
  De-ţi poţi ierta păcatul, dar altora nu-l ierţi,

  De nu amâni o clipă un rău să împlineşti
  Şi dacă minţi mai tare când alţii nu spun drept,
  De-ţi place în iubire cu ură să izbeşti
  Şi totuşi îţi pui mască de sfânt sau înţelept,

  De te târăşti cu viermii şi-n visuri nu-ţi iei zborul
  Şi numai interesul îl sui la rang de ţel,
  De părăseşti învinsul şi treci cu-nvingătorul
  Şi-i vinzi fără sfială pe amândoi la fel,

  De rabzi să-ţi afli scrisul şi spusa tălmăcite
  Drept adevăr să-nşele mulţimea oarbă şi,
  Când vorbele şi fapta în vânt ţi-s risipite,
  Tu, dându-le la dracu’, poţi altele scorni,

  De poţi să faci întruna dintr-un câştig o mie
  Şi patria pe-o carte s-o vinzi la primul semn,
  De nu-ţi plăteşti bănuţul luat cu datorie,
  Dar tu să fii plătitul găseşti că-i drept şi demn,

  De poţi să-ţi storci şi gândul, şi inima, şi nervii,
  Îmbătrânite-n rele, să facă rele noi,
  Şi, sub nehotărâre plecându-te ca servii,
  Când toţi strigă „’nainte!”, doar tu să strigi „’napoi!”,

  Dacă, stând în mulţime te-mpăunezi semeţ,
  Dar lângă cel puternic îngenunchezi slugarnic,
  Şi pe duşmani sau prieteni, tratându-i cu dispreţ,
  Te faci că ţii la dânşii, dar îi înşeli amarnic,

  Dacă nu pierzi momentul să faci oriunde un rău
  Şi-n umbra lui te-nlinişti ca-n umbra unui pom,

  Al tău va fi Pământul cu tot prisosul său.
  Vei fi între domni Întîiul, dar niciodata OM!”

 42. Poate am eu vedenii… NU vi se pare că Udrea cam are un profil de… cal??? Am putea-o exporta ca vacă în Franța? 😀

  Și OFF TOPIC, ca de obicei:

  Prosteală sau prostie pe băț?

  Se face un tam-tam imens, de câteva săptămâni încoace, că unii maghiari, mai iredentiști de felul lor, mari rebeli fără cauză, își caută o scuză pentru a face vâlvă în țară, la vreme de alegeri în Ungaria, că doar-doar or mai câștiga ceva voturi. Asta e: când ai acceptat ca o parte dintre cetățenii tăi să aibă dublă cetățenie doar pentru ca să nu-i superi pe vecini, acum trebuie să suporți toate mojiciile care depind de faptul că n-ai fost în stare să pui picioru’ în prag la vremea potrivită, să nu cumva să superi UDMR-ul, fără de care nu mai stăteai la butoanele puterii! Asta se întâmplă când accepți în parlament grupări politice alcătuite pe criterii etnice, dar sperăm ca viitoarea constituție să schimbe toate acestea. Măcar să sperăm…
  Scandalul a început de la arborarea, pe câteva clădiri oficiale, a așa-numitului „steag secuiesc”, care ar aparține „ținutului secuiesc”, manifestare preluată cu un spirit de frondă incredibil chiar de autorități ale țării vecine și destul de des neprietenă. Ce uită să spună, însă, maghiarii înflăcărați de ideile iredentiste, sunt câteva lucruri. Să le luăm pe rând…
  În primul rând, ce motiv are Ungaria să țină partea secuilor? Sunt cumva o minoritate aparținătoare statului maghiar? Au avut, vreodată, în istoria lor, secui în Ungaria? Nu, ei au fost doar în Transilvania cotropită, și au învățat cu forța limba maghiară, secuii fiind descendenți din neamuri turcice, nu din neamurile lui Attila. Ce i-a apucat așa de tare dragostea de o minoritate care nu le aparține și nu le-a aparținut niciodată, doar pentru că vorbește un soi de limbă maghiară? Să ne amintim: până și „Unio trium nationum” (maghiari, sași și secui) confirma, la 1437, că secuii erau o națiune separată! Adunarea Generală a nobilimii maghiare din Transilvania a recunoscut asta manu propria, într-o vreme în care realitățile istorice erau mult mai bine cunoscute, nu ca acum, când maghiarii merg pe bâjbâite și o întorc cum le convine lor! Azi, nu le mai convine??? Îmi pare rău, asta e problema lor…
  În al doilea rând, „ținutul secuilor” n-a existat niciodată și nu există nici acum! Ar fi și greu: vreo 150 de secui câți mai sunt (autodeclarați) încap într-un bloc mai mare, așa că e cam complicat să declari un bloc – „ținut”, să-i ceri autonomie și să îi faci și steag! Mai bine-i faci niște tricouri, că e la modă…
  În al treilea rând, chestia cu steagu-i ori o prostie cât roata carului, ori o prosteală de aceleași dimensiuni. Plecând de la definiția dată de DEX, steagul este 1. Piesă de stofă atașată la un suport, purtând culorile, emblemele unei națiuni, ale unui stat, ale unei unități militare sau ale unei organizații servind ca semn distinctiv al acestora; 2. Doctrină, concepție, idee sau problemă importantă, care antrenează o colectivitate într-o acțiune de amploare; cauză în numele căreia luptă un grup social.
  Secuii AU FOST o națiune, acum mai sunt doar – eventual – un grupuscul etnic. Sic transit gloria mundi! Atlanții au fost ȘI mai mulți, dar tot au dispărut! Și i-a revendicat cineva? A făcut cineva vreun steag al atlanților? De ce oare, doar pentru că n-au putut ciuguli nimic din moștenirea acestora? De ce oare nu ne trezim cu urmașii lui Attila că fac și promovează un steag al hunilor, dar mor de dragul steagului secuiesc? Deci, am stabilit: secuii nu sunt nici o națiune, nici un stat, nici o unitate militară și nici măcar o organizație, neavând nevoie de un semn distinctiv propriu, acesta nemaiavând nicio utilitate.
  Pe de altă parte, „ținutul secuiesc” nu este nici o doctrină, nici o concepție, nici o idee și nici măcar o problemă importantă care să antreneze o colectivitate într-o acțiune de amploare, nereprezentând nici măcar o cauză în numele căruia luptă un grup social. Cei 150 de secui declarați pe proprie conștiință nu sunt grupați în nicio organizație și nu au nici solicitări proprii, iar unii reprezentanți ai maghiarilor care vor neapărat răzmeriță în Transilvania nu sunt reprezentanți oficiali ai secuilor, ca să își permită (mai exact, să li se permită) acțiuni în numele secuimii! Cu alte cuvinte, „ținutul secuiesc” e doar o goangă iredentistă, întrucât n-a existat niciodată, niciunde, un astfel de spațiu administrativ-teritorial (e cam ca regatul lui Roșu-mpărat) steagul e la fel de simbolic cât e și un maiou pe băț, ori opinca pusă, pe vremuri, în vârful parlamentului budapestan!
  Referitor la indicațiile grofilor budapestani pentru schimbările Constituției și legilor românești, ca să le convină lor: nu mai bine își schimbă ei legislația ca să acorde tuturor minorităților trăitoare în Ungaria ce cer altora? Adică inclusiv autonomia teritorială, reprezentarea în parlament etc. Tot ce cer ei altora trebuie să facă EI mai întâi, ca să avem și noi un model… 😉 Aaaa, asta nu le mai convine, ha? Că poate mai găsim și noi vreo minoritate dacă dispărută pe teritoriul Câmpiei Panonice… Și promit să le fac un steag faaain, să-mi placă până și mie – ceva de genul lupul cu cușmă a la Decebal… 😉 😀

 43. e regretabil ca unora, care s-ar fi multumit cu cateva fripturi de la room service, li s-au dat pe mana ministere! E si asta o mssura a impotentei!

 44. genul de femeie usoara de prin porturile prin care a acostat basescu; cu astfel de fotomodele e obisnuit

 45. II SOCANT CA NICI ACUMA PADUCHEI PDLACI NU ISI DAU SEAMA CAT RAU AU FACUT ROMANILOR,EI INCA MAI CRED CA AU FACUT BINE.
  TREBUIE CA ANTENA 3 SA FACA PRESIUNE CA TOATE ALEGERILE SA SE DESFASOARA CU UNINOMINAL PUR,ADICA CASTIGATORUL IA TOTUL,IN MOMENTUL ALA,EU DAU SCRIS CA NU INTRA NICIUN PADUCHEU PDLAC IN PARLAMENTUL EUROPEAN IN 2014 SI NICI IN PARLAMENTUL ROMANIEI IN 2016.

  • Este penubila!! si eu sunt om si ma respect am grija de aspectul meu fizic dar cand reprezinti un partid nu te inbraci ca o prostituata mie rusine cu semenea Politician ???????? daca asemenea oameni ne reprezinta ce pretentii sa mai avem? acestia trebuie sa dispara de pe scena politica sa mearga la emisiunea ,,,sunt ferbinte o prinde foarte bine .

   • Ciocciolina n-a fost parlamentar in Italia ? Ce mai vrei mai mult ? Sa o aleaga aia pe Ciocciolina parlamentar mi s-a paraut prostie subcrasa. Asa ca, ce sa mai comentam … ?

 46. http://www.inquisitr.com/26106/in-russia-talent-show-contestants-shoot-each-other-with-arrows/
  seamana cu gusa aia.2 de gusa prosti ca noaptea.

  exercitiul asta trebuie introdus in alegerile pdlace pana ramane unul sg.basau.pe asta il spanzuram.

  deci,ascultand loz de aseara,observ ca unora le-a intrat in cap ideea ca PDL trebuie sa se revigoreze si sa fie o opozitie constructiva in parleament ca vezi doamne e prapad daca hotii aia nu fac opozitie si ramane usl-pcr.

  eu le zic acelora sa-si bage mintile in cap si sa nu umble cu cioara vopsita.
  opozitia cat si guvernarea se face cu oameni nu cu lichele si viermi tradatori de tara.pdl tre scos inafara legii si membrii sai incarcerati,aia de frunte executati la vedere.shot on sight pe madafakarii astia tradatori

 47. off..oarecum..se leaga de..cum intreba dna Dana aseara”adica suntem prosti”?

  inteleg din reclama ca la IMA este profesor si Dan Negru.hmm,n-am nimic cu el dar ce dzeu or invata de la el tinerii invatacei? sa urle ca samanii in delir si sa faca emisiuni imbecile cu prosti?

  o singura data m-am uitat la o emisiune a lui DN acu 100 de ani,in general nu ma uit la deastea iar atunci cu atat mai putin,cat eram peacasa,

  frate m-am ingrozit cat de prosti sunt romanii,tanara generatie,drace,eu inca mai credeam in superioritatea noastra ca popor,buni meseriasi,patrioti,respectati etc. pe vremea aia cu toate ca incepuse decaderea si eram priviti ca o ciuma pe “afara”…dar atunci cand am vazut Atata prostie…asa emisiune proasta si cu prosti,da’ pruuoooshti nene..s-a terminat.

  Dan Negru mi-a devoalat realitatea,si prin emisiuni imbecile,precum si aia grasa teo care a adus maneau la rang de show au batut in cap mai rau pe rumani..apoi otv,etc…basau presedinte de 2x a venit ca ceva normal.

 48. ba va contrazic,acel cezar preda cu fatzaul sau de Omogea e chiar prost.
  imbecilul e mult mai inept ca basau ,asta era mai basit ca basau, cand behaia propaganda desantata bashita ,aiuritoare,frate curgeau bale pe ecran de imi venea sa sparg tveul.

  iar subiectul cu zvarcolirea interna a pdl si basau care vegheaza la udrula,crezand ca ce? ca aceasta grupare de lepre va reveni la putere si-i va asigura imunitatea in fata legii? e supra dimensionat si supradiscutat.

  pe noi amarastenii ne intereseaza “dacat” 1sg,lucru in privinta lui basau si a clicii lui:

  tradatorii lui basau,indiferent ca s-au impartit in 2 sau 2000 de cete acum,trebuie adunati toti la un loc si SA PLATEASCA PENTRU JAFUL SI TRADAREA DE TARA CE AU FACUT.punct.

  nimic nu exista inafara acestui subiect.asta e tot ce trebuie sa stim despre “partidul” pdl , ca tradatorii or sa plateasca cu viata lor mizera sau cu libertatea in functie de vina si ce se INTREPRINDE IN PRIVINTA ASTA DE CATRE JUSTITIE.

  cum merge eliberarea justitiei de sub jugul bashit?

  cand s-o coace justitia,atunci mai vorbim

  pana atunci nu vreu sa aud de ciracii lui basau cum se aleeg ei si cat de importanti sunt ca opozitie.

  • a nu se intelege ca ma ratoiesc la dvoastra si fac ca domnu goe cu parapon “vreau basitii si basau linsati” si numai asta sa discutam.mai ales ca inteleg ca va lasa rece ‘alegerile’ liotei basite si ‘subiectul” asta in general.

   pur si simplu pe mine,nu mai zic “noi”,nu ma intereseaza de astia si de basau decat in privinta la ce pedeapsa vor lua si cand vor ajunge in spatele gratiilor.
   nu prea curand vaz,pt. ca ‘justitia” e naclaita de baseala si coabitatorii vor un pdl reformat,credibil si performant in opozitie.ei ,coabitorii astia,nu inteleg sau se fac ca nuinteleg ceea ce e si mai grav ,ca aceasta gasca si titulatura PDL este echivalentul tradarii de tara,hotiei,marsaviei,antiromanismului.

   altfel totul e bine,tara isi urmeaza traseul de curca beata agonizanda,stabilit de “marinar” si clica lui cu ani in urma.

 49. De urâtă, nu-i frumoasă,
  Da-i deşteaptă, proasta dracu’!
  Nu vi se pare normal ca toate curvele pedeliste, inclusiv cele masculine,
  să aibă un şef?! Şi cine poate fi mai “competent” în a face astfel de propuneri decât altă curvă:preşedintele cu nume de pârţ?!

 50. Asta document ? Vomit cand ii vad pe astia doi… Nu stiu cine au fost aceia ce v-au sugerat sa puneti aceasta fotografie, dar mie imi provoaca greata. Doi ciocoi rad, in timp ce lumea se zbate in saracie, boli si umilinta etnica.

 51. @ CHALEX, “albastrica” merge la barbati mai in “floarea varstei”. Tineretu’ vrea ceva mai “verde”.

 52. Domnule Radu Tudor,
  Pe mine “personajul Udrea” nu ma intereseaza ca si politician nici ca presenta feminina. Trebuie totusi sa admit ca daca va scriu aceste randuri este doar pentru a va adreasa o intrebare pe care as vrea dar nu pot sa o adresese lui Ponta, lui Antonescu si celorlalti noi sositi in Parlament.
  Ce schelete in dulap au multi din ei avind de vedere ca nu se intrezereste nici o initiativa de natura legala pentru a-i pedepsi pe toti “portocalii” ce ne au adus unde sintem. Nu zic un proces gen Nurenberg, dar cum se face prin alte parti cel putin incercarea de a recupera “jaful” portocaliu.
  Ma gandesc la sechestru de bunuri imobiliare, societati controlate, controale fiscale serioase si apoi pe temei legal, la confiscarea lor.
  Domnul Ponta nu a facut un masterat in Italia unde s-a specializat in lupta anticoruptie si antimafie ??
  Mi- ar pare tare rau si e putin spus ca ceea va urma sa devina o alta “caterinca” una in plus fata de atatea altele

  • Subscriu la ceea ce a scris dna Monica…mai punand o intrebare: unde este consilierul onorific al dlui Ponta? Ma refer la Pino Arlacchi…m-am bucurat nespus cand am auzit ca a fost ales celebrul consultant al comisiei parlamentare instituite pentru chestiunile legate de mafie …cred ca mafia de la noi e mult peste Cosa Nostra, Yacuza, Cammora, братва …nu ma refer doar la atentate … sau poate da… Basescu e miezul…atentatele sunt psihologice atat la adresa noastra a romanilor de rand cat si la adresa politicienilor care au alta opinie decat a LOR. Vreau nu numai sa-i vad in puscarii dar vreau sa li se confiste averile…sa plateasca cu bani grei tot ceea ce au furat…nu ma incalzeste doar sa-i vad privati de libertate ci sa plateasca la propriu. Ne-au furat … sa dea inapoi. Eu i-as fi executat pentru inalta tradare…dar nu am nicio putere…din pacate…

  • @monica: poate pentru ca in pactul de coabitare Basescu-Ponta exista un punct care are ca subiect pe dna din poza? si cum toate afacerile fostei guvernari duc la respectiva…

 53. Dumnezeule, în ce hal arată! De la părul blond platinat (cu rădăcini nevopsite normal!), la rochia deosebită de care s-a tot vorbit și ghiarele de vrăjitoare! Cred că pe centură găsești specimene mai stilate!

  Adevărul e că, cel puțin în ceea ce privește aspectul, a mai evoluat puțin. Și dacă nu mă înșel, a făcut și ceva operații estetice la față. Dar cu toată evoluția/spoiala asta, degeaba, tot personaj horror e!

  Caut de mult un filmuleț cu ea. Era pe la începuturile carierei politice și cineva i-a luat un interviu. Iar ea își prezenta garderoba (păi ce altceva!) de care era foarte mîndră. Tocmai ieșise din perioada centuristă și intrase în perioada „ospătăriță gen” – cu bluze albe și fuste/pantaloni negri. Nu știu ce detalii să mai dau, am încercat să-l caut pe youtube, am încercat pe Google – dacă cineva își amintește de el și poate îl și găsește, i-aș fi recunoscătoare!

Leave a Reply