Explozie pe internet, viralizare maxima.

Nu, nu este studioul OTV.

Este Biroul Oval, Casa Alba.

Unde Kellyanne Conway, sfetnica blonda a lui Trump, sta incalcata pe canapea, cu picioarele bagate sub fund.

Power to the melteans !

 

9 COMMENTS

 1. Americuţa, cea mai mare putere a lumii cu cel mai ”puternic” preşedinte…tabloidizată! Vă miră!?

 2. Mai conteaza?…dupa episodul furtunos -amoros Clinton si Monicuta, sau Obama stand pe aceeasi canapea cu picioarele pe masa, sau la birou la fel, in fata unor oaspeti si tot asa….
  Senzatia este ca nu ii doare nici in…… pe niciunii sau unele. Atata doar, ofera bun material pentru presa, insa ma indoiesc ca se sinchisesc cumva de comentarii.

   • @gemil,
    Multumesc mult :). Cu ceva intarziere raspunsul meu-scuze.Martisorul e pentru toata luna :), sau macar 2 saptamani. Deci merci inca odata!

    • @Cristina,
     .
     No problem. Eu am sistemul meu(care-i aproape…infailibil) și care sesizează orice răspuns prezumat pe care-l aștept a fi primit în ultimii 6 ani și ceva de blogăreală. De ce-ți spun…”aproape” pentru că un răspuns de-al tău l-am ratat și-abia ieri am constat că puteam să-ți spun un simplu mulțumesc la http://radu-tudor.ro/trumpisme-mass-media-sa-taca/#comment-727686
     Așa că, să mergem mai departe ”în frumoasa emisiune” 😀 (întotdeauna spațiu liber față-spate 😀 )
     Eu așa cum, deja, i-am scris și @Mihaelei, după ce am citit o dată, și-a doua oară articolul ”Dragnea : “Merg în Brazilia de 11 ani. O să mai merg”, am decis să abandonez, mai precis să merg și eu ca și Dragnea la ”Fortăreața mea”, într-un concediu mai lung considerând că numai așa mă voi proteja de stimuli negativi precum acesta, stimuli pe care dacă i-aș căuta i-aș găsi din belșug la b1, realitatea sau digi. A mă proteja fiindcă nu vreau să dau ”colțu când vor unii” așa cum era să mi se întâmple de ”n” ori, eu punând tot sufletul și aici , și în cercul de prieteni, și cunoscuți, și pe stradă, respectiv, și în:
     – 2004 când motivul principal de schimbare a fost ”număratul ouălor” iar când n-a fost suficient s-a apelat la ”soluția imorală”, dreapta, adică toate partidele, toată presa, toată strada și toate ongeurile sorosiște hotârând soarta Țării pentru o vreme, cot la cot, cu evazionistul salam: ”Hai băsescu la la Putere scapă Țara de lichele de ….”
     – 2009 când ”m-am culcat” cu geoană presedinte și m-am sculat cu băse în toiul nopții ciuruindu-mă(eu încerc întotdeauna să vorbesc în nume personal).
     După care să aflu cu stupoare că tot PSD-ul a fost de vină, eu știind altceva și anume că atunci, adică în 2009, băsescu fără PNL a câștigat la mustață, și că același, în 2005, câștigase alături de PNL în fața PSD tot la mustață (votul PNL-ului fiind inexistent, cum ar veni, în 2009 după 5 ani de băseală de vreme ce ăla a obținut mai mult în 2009 cu vreo 80.000 repet, în 2009 fără PNL- înțelegi ce vreau să spun?! )
     – 2012 când am aflat că Referendumul de suspendare ratat este opera lui că Ponta, Rus și Dragnea și nu , doamne-ferește, a lui antonescu, Dobre și Helvig fața democratică a ”loviturii de stat” de care nimeni nu amintea, că Ponta a fost de vină denunțînd pactul USL-UDMR în seara Alegerilor așa cum se convenise în Acord prin semnatură și bătut de palmă și de care , populist, antonescu uitase subit, de o coabitare la a cărui act participase și antonescu și de care uitase tot subit, vinovat fiind tot Ponta(cu semnătura) ne mai vorbind de gitenstein, merkel,, barosso și reding;
     – 2013, când numirile lui Ponta au stârnit atâta mânie proletară, lumea vrându-l EROU, în lupta cu Sistemul, într-o situație imposibilă, acesta fiind ”singur pe lume”, mai precis alături de Marea Mută care, ea, nu decide decât la vot, vot care-i călcat în picioare și-acum, după cât se vede. Dovada , în același an, atunci când ”nefericitul” de Ponta a spus (crezând c-o fi aplaudat, bag-seamă) că Papici e băsist , doar atât, și-a sărit și Sistemul și ambasadele, și cancelariile, și..antonescu, ”prietenul”, într-o Conferință de presă specială in care-și înfiera propriul prim-ministru, al USL-ului, care ”se comporta ca un prim-ministru dintr-o Țară bananieră și care ataca justiția nepermis?
     – 2014, an culminant al unirii tuturor forțelor de dreapta, majoritar băsiste(ce-i aia , pnliste ăștia care nu reușiseră decât, ATENȚIE !!!!, 835.531 de voturi(cu șase luni înainte de alegeri și cu un candidat…încuiat), a străzii, a ongeurilor…iarăși în care joshannis pe care numeni nu dădea doi bani decât forțele distructive sau… temătoare a schimbarii sistemului ”au înfrânt”
     – 2015…2016… 2017…(în curs), ani în care s-a produs ”tocarea” sistematică și sistemică a PSD-ului de către toată presa, pe lângă aportul presedintelui și a Sistemului preluat de către acesta, perfecționându-l, aportul de a distruge PSD-ul cu și fără Ponta, cu, și mai ales fără Dragnea.
     Cam atât…și doar o vorbă să-ți mai spun. Recitește ”Apus de soare”, recitește cartea sau https://www.tititudorancea.org.ro/z/barbu_stefanescu_delavrancea_apus_soare.htm

     Și ascultă ce spune Ștefan cel Mare, niște cuvinte mai actuale ca oricând:
     ”Când voi fi în faţa LUI, voi îndrăzni să-i zic: “Doamne, tu singur ştii ce-a fost pe inima mea, că-n tine am crezut, că nici o deşărtăciune nu s-a lipit de sufletul meu, că am stat zid neclintit în faţa păgânilor… Dar toţi m-au părăsit… Doamne, osândeşte-mă după păcatele mele, ci nu mă osândi de pacea cu turcii spre mântuirea sărmanului meu popor!” (Fulgere şi tunete.) Bogdane, turcii sunt mai credincioşi ca creştinii CUVÂTULUI DAT(sublin.ss)… Ţineţi minte cuvintele lui Ştefan, care v-a fost baci până la adânci bătrâneţe… că Moldova n-a fost a strămoşilor mei, n-a fost a mea şi nu e a voastră, ci a urmaşilor voştri şa urmaşilor urmaşilor voştri în veacul vecilor… Ah!…”

     • @gemil,
      Da, cred ca ai dreptate, 2004 …2017 e cam mult chiar si pentru un super rezistent la orice si toate.
      Si atunci mi se pare corect :.. ”Fortăreața mea”, într-un concediu mai lung considerând că numai așa mă voi proteja de stimuli negativi precum acesta….”
      Apus de Soare – o capodopera da.
      Multumesc si pentru pasajul citat : semnificativ.

     • @Cristina,
      .
      Așa cum îi scriam @Mihaelei…
      http://radu-tudor.ro/lovitura-csm-aviz-pozitiv-pe-legea-gratierii-data-de-guvern/#comment-734999
      …în care vorbeam de Hucko, tu, după părerea mea rămâi o demnă continuatoare a acestui Hucko care făcea…pârtie printre așa zișii analiști, părerologi, cârcotași, așa numiții(după mine) labilo-psiho-curluntriști toți, ghinion, de dreapta, de nu mișca unul ”în front”. Și el, ca și mine acum , a obosit astfel încât și-a luat și el, mai demult, lumea în cap. I-am dat ei, @Mihaelei(fată bună… o luptătoare de-a noastră, lovește scurt și la obiect) un exemplu de analiza ”brici”(iartă-mi cuvântul neacademic dar n-am găsit altă rimă 😀 ) făcută de Hucko care ”bate” orice. Și-au fost cu zecile în anii din urmă și o plăcere să citești comentariile lui doldora de argumente și o logică, de cele mai multe ori, imbatabile. Contează enorm pentru mine că a existat pe acest blog cineva ca el, cineva ca tine care să-mi confirme că, în cele mai multe situații, nu greșesc și sentimentul că și altcineva gândește ca și mine.Îți urez succes și-ți voi urmări (ca și altor prieteni de-aici) cu interes, plăcere și simpatie, de la distanță, comentariile voastre, negreșit, corecte și de bun simț care fac dovada că nu-I totul pierdut și că mai sunt oameni care gândesc cu capul lor, lucru foarte important în ziua de astăzi !
      PS. Metaphoric spus, pentru mine, a alege ”drumul lui Hucko” înseamnă a părăsi scena.

 3. Trompeta n-a reusit sa se casatoreasca cu o femeie care a facut o facultate ci cu niste …cum sa le zic …nu pipite ci foto-modele.
  Deci de la un manelist la ce sa te astepti ?

 4. În urmă cu două sute de ani, când a fost construită Casa Albă, SUA avea 5 milioane de locuitori. Priveau cu respect știind că în vestitul Birou Oval este un om care lucrează pentru națiune. Acum sunt peste 300 milioane. Este imposibil să nu existe câțiva amețiți care își doresc să viziteze locul și să stea cu picioarele pe masă. Problema este sistemul care a permis ca acest lucru să se întâmple! Și mai grav este că președintele a devenit o parte a problemei.

Leave a Reply