Azi noapte, premierul Sorin Grindeanu a pubicat o fotografie impresionanta si un mesaj :

 8 ore ·
…Cu asemenea nămeți s-au luptat astăzi echipele de intervenție în județul Constanța!

Felicitări tuturor celor implicați trup și suflet să își ajute semenii, indiferent dacă sunt parte a unei instituții sau simpli cetățeni!

8 COMMENTS

 1. Unii mai erau suparati, pe ei insisi bineinteles, ca autoritatile n-ar fi facut nimic in lupta cu viscolul napraznic, doar asa ca ei au plecat la plimbare pe urgia de afara, si au ramas intepeniti in nameti.

 2. eh, Ambasadorul Marii Britanii ar comenta ca si in cazul asta, tot e nasol cu romania.
  Unde sunt vremurile alea cand unui ambasador i se facea vant din tara care-l gazduia daca-si permitea sa o insulte? desigur, ambasadorul englez e mic copil pe langa Ambasada SUA, care ne insulta la orice cuvant “Kovesi, Basescu, referendum, nationalism etc”. Dar mai sunt unii lingai pt care nu conteaza asta si-i dau like-uri pe site-uri. nu zic cine, persoane importante

 3. Ma gandeam ca transimiteti mesajul de felicitare a lui Jean-Claude Juncker catre domnul Ciolos :„La finalul mandatului, pemiteti-mi să vă felicit pentru munca excelentă pe care a realizat-o guvernul dumneavoastră anul trecut. Ați asigurat o perioada de guvernare transparentă, deschisă și responsabilă fără precedent în istoria recentă a României. Așteptăm cu nerăbdare continuarea, de către guvernul viitor, a unor inițiative precum “România Competitivă”, pachetul anti-sărăcie și reforma în administrația publică”, a precizat președintele Comisiei Europene.
  Dar antena3 l-a felicitat pe ministrul educatiei pentru numirea in posturile de director pe toti cei care au obtinut nota 2 in urma concursului pe posturi.

  • practic Junker, prin ce a spus “o perioada de guvernare transparentă, deschisă și responsabilă fără precedent în istoria recentă a României” ne spune ca pana la Ciolos a mintit cu nerusinare, colaborand cu d’alde Ponta et comp. care nu erau nici deschisi, nici transparenti nici responsabili. Ce cutra de om

  • Conform metodologiei e imposibil de luat nota 2! Cititi, informati-va…… Sfatul e de la cineva care a promovat examenul , asa ca nu comentati, doar cititi si respectati metodologia……asa ciudata cum e ea. Sigur mai trebuie si inteleasa!

 4. Daca facea gestul asta Ciolos anul trecut, urla FB-ul in chinuri de placere si cu el varii publicatii, laudand gestul si implicarea maretului tehnocrat. Ce urasc cel mai mult la Romania prezentului – si aici ma refer la oamenii de rand, este lipsa de logica. Nu inteleg cum si mai ales de ce acelasi gest este interpretat in moduri diferite, pe criteriul ne place de ala/nu ne place de ala. Opinii de curtea scolii oferite de razgaiati ce se doresc a fi fini observatori umani, detinatori ai adevarului suprem si critici perfecti.

Leave a Reply