Romania este membra UE si NATO, tinuta in afara spatiului Schengen pe criterii subiective, politice.

Asta in timp ce in Franta intra si ies teroristii inarmati fara probleme.

Atitudinea unor aliati europeni este incorecta fata de Romania, ce asigura o portiune din granita de est a UE si NATO.

In multe tari europene membre Schengen sunt provocari grave de securitate, altele decat cele imputate Romaniei.

radicali musulmani in franta

Cine da uriase batai de cap Europei : nefericitii saraci nomazi care ciordesc de mancare sau extremistii islamici care au arme si omoara zeci de nevinovati, raspandind teroarea peste tot?

 

22 COMMENTS

  • n-are sange, asa cum am vazut toti din prima filmare, inca din prima zi. deci, ce s-a intamplat cu adevarat acolo?! Trebuie consultati niste analisti militari, poate ca ne vor lamuri problema. hau

  • Ma mult decat atat, cei doi frati s-au plimbat liberi inca doua zile dupa atac. Daca erau extremistii criminali si psihopati pe care ii prezinta toata lumea, in astea doua zile puteau face mult mai multe victime. De ce nu au facut-o?

   Toata lumea vorbeste despre libertatea presei si pericolul extremistilor islamici, dar prea putini incearca sa inteleaga scenariul ilogic dupa care s-au petrecut evenimentele. Prea multe intrebari fara raspuns.

   Se ofera solutii, fara a se sti care e problema si pentru asta vor plati scump toti cetatenii Europei. Se insista pe diferentele intre cultura islamica si cea europeana, fara a se pune in discutie daca aceasta cultura europeana exista cu adevarat. Un amalgam de popoare asemanatoare in aparenta, dar atat de diferite in esenta, nu pot forma o cultura in adevaratul sens al cuvantului. Iar cand utopia globalizarii a inceput sa dea rateuri, a fost creat un dusman comun menit sa forteze apropierea dintre popoarele Europei. Pericolul exremistilor islamici nu a aparut de la sine, ci a fost creat de forte din afara islamului pentru a servi unui scop bine definit.

   Bomba e la extremistii islamici, dar detonatorul e unde cu mintea nici nu gandesti.

 1. Demnitatea unui prim ministru australian. Acest lucru s-a întâmplat în anul 2011 şi a fost iniţiativa prim ministrului Kevin Rudd. După patru ani, mesajul are actualitate.
  Citat:
  “IMMIGRANTS, NOT AUSTRALIANS, MUST ADAPT. Take It Or Leave It. I am tired of this nation worrying about whether we are offending some individual or their culture. Since the terrorist attacks on Bali , we have experienced a surge in patriotism by the majority of Australians.

  “IMIGRANTII SI NU AUSTRALIENII TREBUIE SA SE ADAPTEZE. Asta e, va convine sau nu. Sunt satul de ingrijorarea acestei natiuni in privinta ofensarii unor indivizi sau a culturii acestora. De la atacul terorist din Bali incoace suntem martorii unui val de patriotism venit din partea majoritatii australienilor.

  Aceasta cultura s-a creat in peste doua secole de zbateri, incercari si victorii a milioane de barbati si femei in cautarea libertatii.

  Vorbim mai cu seama ENGLEZA, nu spaniola, libaneza, araba, chineza, japoneza, sau orice alta limba. In consecinta, daca doriti sa fiti parte a acestei societati, invatati limba!

  Majoritatea australienilor cred in Dumnezeu. Asta nu e vreo aripa crestina de dreapta sau o presiune politica, ci un fapt, intrucat barbati si femei de credinta crestina, pe principii crestine, au fondat aceasta natiune, ceea ce este clar documentat. E cu siguranta adecvat a se afisa asta pe peretii scolilor noastre. Daca Dumnezeu este o ofensa pentru voi, va sugerez sa considerati o alta parte a lumii ca fiind casa voastra, intrucat Dumnezeu este parte a culturii noastre.

  Vom accepta credintele voastre fara a va intreba de ce. Tot ce va cerem este sa o acceptati pe a noastra si sa traiti cu noi in ar moni e si bucurie pasnica.

  Aceasta este PATRIA NOASTRA, PAMANTUL NOSTRU si STILUL NOSTRU DE VIATA si va vom permite orice oportunitate pentru a va bucura de toate acestea. Dar imediat ce incetati a va mai plange, vaita si ingrozi de Steagul nostru, de Onoarea noastra, de crezul nostru Crestin, de Stilul nostru de Viata, va recomand cu caldura sa profitati de o alta mare liberatate australiana, LIBERATATEA DE A PLECA.

  Daca nu sunteti fericiti aici, atunci PLECATI. Nu v-am obligat noi sa veniti aici. Voi ati solicitat sa fiti aici. Asadar, acceptati tara pe care VOI ati dorit-o.”

 2. Aud acum ca noi nu suntem atinsi de problema terorismului. Am si eu o intrebare. Bataia de joc la adresa romanilor, ce are loc de 25 de ani, pentru care nimeni nu plateste, desi ii stim pe cei ce fac asta, nu se poate cataloga drept terorism?

 3. Europa are aceeași mentalitate ca România: hoții urgent în pușcărie, criminalii liberi sau, cel mult, să facă puțini ani de închisoare în ciudea faptelor lor.

  În 2011, în Norvegia, un animal biped născut și crescut acolo a măcelărit 80 de norvegieni și a fost condamnat la doar 20 de ani de închisoare, cu dreptul de a ieși după 10 dacă este cuminite. “Minunat”! Bine că n-a furat!

  Francezii disperau, până mai ieri, din cauza hoților din România, romi sau nu. Acum 20 de conaționali de-ai lor sunt morți. Bine că făptașii nu erau hoți și cu atât mai bine că nu erau din România!

  Europenii și prioritățile…

 4. Eu zic ca Franta sa-si rezolve ambele probleme : si saracii nomanzi si pe teroristii “discreti””, inainte de a ne interzice impreuna cu liderii europeni, intrarea in Schengen. E un stat puternic sa-si rezolve bresele de securitate. Cum au intrat in Franta arme de razboi ?

 5. Acei nomazi nefericiti sunt neajutati si folositi drept material de propaganda pentru guvernele tarilor respective, drept o adevarata problema si sunt identificati drept romani, pentru a omora eventualul turism si pentru a nu atrage investitii la noi in tara, pentru a pastra o forta de munca ieftina, pamanturi ieftine si oameni prosti si usor de manipulat.
  Nu mizez dar cred ca in spatele acestor campanii finantate, stau prietenii nostri ungurii, finlandezii, germanii, britanici, rusii si altii, care au interese foarte mari aici. Avem multi prieteni…

 6. Tocmai, mă gîndesc(certitudinea personală reală), dein aceste cauze nu vor să fie şi românica distrusă de ceilalţi, şi, unde să mai facă afaceri multimilionarii vastici dacă se dă mînă liberă,,jihadiştilor”, apoi, unde vor mai găsi o ţară liniştită, cu oameni frumoşi şi primitori, calzi şi inimoşi, demni şi profesionişti din care pot cumpăra creiere cu Q peste media??? Această prblemă am analizat-o cu mulţi turişti străini şi analiza plus confirmarea a fost CERTITUDINE!!!

 7. Off-topic:

  Pentru comentatorul @rober: Tu esti candidatul perfect al propagandistului băşist ordinar. Eu zic mai bine sa te ocupi de cautat profilele de atacatori teroristi potentiali de recrutat in continuare, ca am vazut ca te pricepi, esti talentat. Probabil ai fost scolit la scoala extremistilor lui Basescu (Chelu’/Sefu’ Statului), ca altundeva in tara noastra nu prea aveai unde sa devii atat de calificat. Pa

 8. –pai coane, nu stii ca si mamaliga “explodeaza”Nu’s ce dreac au pus ungurii in malai ca nu mai tine nici o zi, se mucegaieste..,te intoxici si kaput..!:)))

 9. Lasa ca nu mai e mult si milioanele de turci din Germania se vor trezi ca is mai mult turci decat nemti. In mai putin de 20ani in Olanda 1/2 copii nascuti va fi musulman. Pakistanezii din Londra vor descoperi ca nush ce imam e mai OK decat Regina si vor incepe iar sa puna bombe prin metrouri…. IMPORTANT e ca ROMANIA e murdarita de prosti in timp ce altii fac dezastre dar sunt aparati. E plina presa de “islamul e o religie a pacii” “salvatorul musulman care a scapat 6 oameni” “politistul musulman care..” Cand a fost campania aia “Sil vu ple musiu” nu am vazut luari de pozitie ? Cind noi romanii eram cu totii “tigani hoti si cersetori” nu am vazut alte puncte de vedere. Pacat de morti, totusi asa le trebuie la ipocriti !

 10. Evident că de vină sunt extremiștii care ucid oameni nevinovați, indiferent că folosesc AK47 sau bombardiere, mașini capcană, drone sau portavioane. Sunt oameni de toate religiile și fără Dumnezeu!

 11. Radu, trebuie, aşa ca între noi oamenii, dacă minţile,,luminate” nu vor să facă sau să recunoască nemerniciile din ultima perioadă, cum am spus, să facem o analiză obiectivă a problemelor care duc la aceste răzbunări groaznice, aşa cred eu, Din cîte îmi amintesc, musulmanii, nu toţi, strîngeau fonduri antitero,exact în mijlocul parisului(ca la noi pentru ajutorare) şi nimeni nu le interzisese acţiunile. Tot de prin materialele citite pe net, se ştia că poporul algerian este cel mai violent de pe tot globul acolo şi în: Mali, Maroc, Tunisia, Gaana, Senagal, erau trimişi toţi adunaţii inclusiv din franţa pentru antrenamente militare în forţă, ei sunt antrenaţi doar pentru a ucide oriunde fără milă, ulterior, trimişi să lupte în orice ţară. Aceşti infractori deveniţi împuşcaţi, se pot cunoaşte după fizionomia feţei din ce ţară provin, chiar dacă numele nu corespunde prin modificarea actelor de identitate(altfel nu prea ai şanse să rămîi în ţara în care doreşti, nimeni nu spune asta) . Mai e o problemă, spun eu, destul de gravă, de care nimeni nu vorbeşte, Radu, şi anume: ce au mai scump şi sfînt la momentul de faţă? Doar,,religia şi bogăţiile subsolului din zonele lor”, planul este clar şi incontestabil: dacă au fost atacaţi dur prin război şi nu au reuşit acapararea bogăţiilor, au trecut la planul 2: atacaţi prin religia lor destul de dur, trebuia să se aştepte la riposte dure francezii şi nu numai, mai ales că, am citit că din algeria au fost anunţaţi că vor fi atacuri violente în franţa, şi ce a făcut franţa cu preşedintele lor??? Să luăm un exemplu concret, da?
  – Dacă unui român îi este jicnită mama, el spune: şi ce?,
  -Dacă unui rus îi este jicnită mama, el spune: ei şi?
  -Dacă unui englez îi este jicnită mama, el spune: ok
  -unui musulman dacă îi este jicnită mama, nu mai ai zile, pentru ei, mama este sfîntă, cineva îl întreabă pe musulman: pe cine iubeşti şi respecţi mai mult? Musulmanul spune: mama, se repetă de 3 ori întrebarea şi acelaşi răspuns, abia a 4-a oară răspunde: tata! Că în Coran, este un paragraf(sau cum s-o numi), în care este scris,,pe sub picioarele mamei trece apa”, la arabi/musulmani, mama este cea mai sfîntă!
  În DEX, cuvîntul JIHÁD s. n. (la musulmani) război sfânt. (< engl. jihad), dar în arabă înseamnă cu totul altceva, şi anume: lupta interioară pentru evoluţie, progress, învăţare, descoperire, totul pozitiv pentru cunoaştere. Tot în DEX cuvîntul CORAN, cartea sacră a religiei islamice cuprinzînd cuvîntul lui Allah transmis, prin revelație și numai în limba arabă, lui Mahomed. Fixat în scrisîntre anii 632 (moartea Profetului) și 655 (moartea califului Usman), C. este alcătuit din 114 diviziuni, numite sure, dispuse de la cele mai lungicătre cele mai scurte. Surele conțin norme morale și juridice, concepții metafizice, o cosmologie, o escatologie etc. C. este baza întregii civilizațiiislamice, dar fiecare interpretează cum doreşte, exact ca legislaţia la noi şi cum sunt destui care nu citesc, reţin ce li se spune, chiar dacă e ceva rău, aşa fac. Nu mai spun că primul cuvînt în Coran este: CITEŞTE, adică: cercetează, gîndeşte apoi crede, nu ca la noi: crede şi nu cerceta. Acum o analiză a pieţei muncii, nivelul de trai în străinătate, da? În orice ţară mergi, piaţa locurilor de muncă este limitată dacă nu blocată, ş ice pot face oamenii? Fiecare face ce poate sau ce crede că ar putea ca să reziste, cred că acum înţelegem de ce suntem luaţi ca un popor hoţ, mincinos, ,,curvar/cu multe curve”, criminal, şi nu numai noi românii!!! Cu scuzele de rigoare Radu, dar trebuie să se ştie şi să se ia măsuri privind viaţa în viitorul fiecărui individ ca om!!!ps. ce urmează?mulţi spun de un nou 9/11(pelerinaj de atacuri îngrozitoare prin ţările care au distrus naţiunile, la noi nu se pune problema, nu au nimic cu românica noastră)
  este realitate!

Leave a Reply