Declaratie Gabriel Sandu, fost ministru PDL :
“Campania electoral prezidenţială 2009 – PDL – Traian Băsescu:
– Aproximativ 1.500.000 de euro, reprezentând 12.000.000 de scrisori electorale, cuprinzând mesajul preşedintelui Traian Băsescu, respectiv plicuri + imprimare + tipar + anvelopare + expediţie poştală.
Ştiu cu siguranţă că preţul real al celor 12 milioane de scrisori electorale a fost suma de 1,5 milioane de euro, costul unei bucăţi ridicându-se la 0,15 euro. De această operaţiune de expediţie a scrisorilor, pentru ca acestea să ajungă la timp la alegători, s-au ocupat directorii zonali din Poşta Română.
– 100.000 de euro, pungi şi alte elemente de polietilenă personalizate;
– Aproximativ 350.000 de euro cash, plătiţi în tranşe succesive direct la casieria PDL Bucureşti, în 4 tranşe, tot pentru această campanie;
– 400.000 de euro am plătit cash Robertei Anastase, în 4-5 tranşe tot pentru această campanie;
– 100.000 de euro materiale de campanie prezidenţială la Prahova + acţiuni electorale + spectacole.
În total, această campanie m-a costat 2.450.000 de euro.”
Prin aceasta declaratie, Roberta Anastase isi reconfirma porecla de HOATA NATIONALA, capatata la momentul fraudarii filmate la votul privind legea pensiilor in Septembrie 2010. Ea a fost scoasa basma curata de un procuror basist devenit judecator la Inalta Curte prin semnatura lui Traian Basescu.

19 COMMENTS

 1. asa si? …campania PSD a doctor docent victor viorel ponta a fost curata? nu a fost din bani publici? nu-l mai pupati in cur atata pe plagiator

  • Care fapta este mai grava si care a afectat economia tarii si implicit nivelul de trai ? Talharia PDL-acilor sau plagiatul lui Ponta ?

  • Bai @Radu Balea sau cum dreac te-oi numi: La mintea ta, toti cei care scriu o lucrare sau articol stiintific si care dau exemple din alti autori, pe care au grija in schimb sa ii treaca la bibliografie inserand si in text pozitia bibliografica de la sfarsitul materialului, la aia inseamna ca daca au indeplinit aceasta procedura, ei sunt autori?! Banuiesc ca e prea complicat pentru tine, la doctoratele tale si la tonele de articole stiintifice pe care le-ai publicat pana la ora asta.

   Mai am o intrebare, de scoala generala clasele I-IV de data asta, ca sa ma pot raporta la nivelul tau cerebral. Intrebarea e: daca la un examen un elev copiaza, iar profesorul nevazandu-l ca a copiat, ii da nota zece, de vina pentru ca a luat nota zece cine o poarta? Sa iti fac traducerea din romana in romana, ca sa fiu sigur ca intelegi. Daca niste comisii intregi de profesori universitari sunt platite, adica li se dau salarii, special ca sa evalueze materialele respective si sa le valideze ca avand valoare stiintifica, iar un material se dovedeste ca nu a intrunit normele de editare specifice, autorul uitand sa precizeze autorii in cadrul materialului pe care l-a inaintat comisiilor competente (din universitate, scoala doctorala, comisia de specialitate de la ministerul invatamantului, ordinul ministrului invatamantului prin care I se acorda autorului lucrarii titlul de doctor etc., banuiesc ca tu le stiai oricum pe toate, nu?!), ei bine, daca niste profesori universitari sunt salarizati special tocmai de asta, ca sa aiba grija ca lucrarile sa fie in regula din toate punctele de vedere, iar un autor vine cu o lucrare aiurea, de vina cine este bre ca pe lucrarea respectiva i se acorda titlul de doctor? Titlul de doctor in stiinte, Victor Ponta si l-a dat singur, sau I l-au dat niste comisii intregi (ti le-am scris mai sus) de profesori universitari vagabonzi sau incompetenti, care mai erau si salarizati pentru treaba asta? Asa incat, Victor Ponta poate a copiat, poate i-a fost lene, poate a fost vagabond pervers si a vrut sa pacaleasca lumea etc. Dar profesorii aia universitari care I-au acordat titlul, aia nu platesc nimic? Aia nu sunt vinovati?

   P.S.: Bai @Radu Balea, la mintea ta de televizorist bashist! Faci parte din marea turma de rumegatoare privitoare la tv. Ai numai pamant galben in cap.

 2. Asa si ? Intrebarea este : se mai sesizeaza cineva in afara de noi ? Voi chiar vedeti pe vreunul dintre astia la brutarie pentru ceva ??? Glumiti …

 3. Sper ca nu va mira aceste dezvaluri cu toate ca am impresia ca se intampla tocmai invers. Exista oare vreun roman care sa faca un calcul sa vada, in comunitatea lui sau la locul sau de munca, cat se cotizeaza la Stat lunar sau anual ? Pai de ce credeti ca astia fac imprumuturi peste imprumuturi la FMI si la BM, ne iau noua peste jumate din venitul lunar si apoi se plang ca nu sunt bani la buget ? Pai pentru ca i-au furat, i-au manglit, i-au smenuit, talharindu-ne pe noi, oamenii cinstiti din tara asta. Si asta se numeste democratie, fie ea si stramba ? Nu. Se numeste extremism si dictatura.

 4. Ne-au furat banii, i-au mancat si i-au baut. Aia au facut. Si exista in tara asta, oameni care ii mai si voteaza. P’astia ! Halal….

 5. in 2009 o multime de membri pnl si psd din tara au fost platiti in timpul campaniei electorale ,ei fiind atunci la virste de peste 30 de ani sa treaca la pdl si sa intrerupa campania pentru psd si pnl si sa ii faca campanie lui basescu,apoi iau mentinut in functii pe organizatii creeate peste tot dindulise locuri de munca si facultati platite din bani organizatiilor judetene!

 6. Abia acum se toarnă ,,cocalarii” între ei! Acum se pot convinge cei din justiţie cum s-au cîştigat alegerile, mai ales cînd a fost repus în funcţie băse, asta după votul 322, cîţi bani au circulat prin turismul electoral şi ştamplilări pro-pdl? Se pare că ,,farmazonul” cu drumurile (tot al pdl-ului) din Bacău, pot recunoaşte toţi cei care au lucrat şi au fost daţi afară din serviciu de acest individ, care, cică umbla cu saci de bani cheş în maşină(mulţi fiind daţi afară că cereau salariile şi acte legale ca muncitori, actele ne fiind făcute pentru ai noştrii români, doar pt. cei de peste prut), asta se întîmpla acum 3-4 ani! Deci, programul de guvernare al lor-cei din pdl, a fost,,totul sau nimic prin orice mijloace”! Ce se mai aude de DUŢĂ, cel cu sănătetea, cu casele de sănătate?

 7. Se pare ca pe aceasta doamna, recrutata pentru nurii dumneai de fosta miss pentru a obtine informatii prin paturile tintelor securitatii, a ajuns-o din urma legea. Acum ca si-a pierdut din fragezimea din timpul recrutarii, i-a fost chiar permis sa-si intemeieze o familie.
  Cealalta colega a sa, Trumpitza, inca mai are valoare pe piata sexului pentru informatie. Copiii mai tarziu.
  Daca sunt rautacios, imi cer scuze, dar i call them as i see them.

  https://cristianmoldoveanu.wordpress.com/2014/12/17/10-ani-cu-un-psihopat-la-cotroceni/

 8. Dl. Radu Tudor, rog raspundeti!

  Dar eu am inteles de la Barroso, Merkel, Philip Gordon, ca daca populatia vroia sa scape de Chel (Basescu / Chioru’), era atentat la statul de drept!

  Am inteles ca de la Bruxelles se dau semnale sa se lupte puternic impotriva coruptiei, chestii d-astea…

  Acum eu inteleg ca de fapt cel putin basistii astia furau pe capete, la rupere!! Iar aia de la Bruxelles acum vreo 3 ani de zile ii sustineau cu sange, zicandu-ne ca daca vrem sa ii dam jos, e atentat la statul de drept! Cu prag electoral la referendum, cu lista cu 10 p-cte a lu’ Brrosu, cu pactu’ de coabitare/copulatie, cu prag istoric la moneda euro de ne trantisera si moneda nationala, cu retragerea investitorilor, cu emisarul american Philip Gordon etc. Pai eu am inteles ca atunci cand eram cu rusii, nu era bine pentru ca aia erau totalitari. Acum “Au venit americanii!”. Noi, ce trebuie sa mai intelegem?! Sincer. ‘Traiti!

  • Rasaritul sau apusul ??!! … Intotdeauna rasaritul (fara Putin !) ! Ne vom da seama tarziu ca ambalajul sclipitor nu presupune si-un continut aidoma ( o fi buna globalizarea ?!) …

 9. Nu stiu, dar cine poate sa ia de bun ce zice unul care e sub gheara DNA?
  Daca au descoperit ca a luat mita, e mai usor/bine sa zici “i-am dat lui boc pentru campanie” decat sa zici “i-am pus pe condul meu din arabia saudita” sau “i-am dat baiatului” sau “i-am dat cumnatului, care i-a pus in strainatate”.
  Mie mi se pare cel mai probabil, ca crea in acest fel sa traga de timp, si sa se justifice ca n-are de unde plati.
  Eu cred ca ar trebui un sistem digital si public, ca toata activitatea a sistemului public, sa fie publica, si digitala, si “in timp real” (realtime). Atunci cand informatia este in timp real, nu prea mai poti sa faci manipulari ulterioare. Asa ar trebui sa fie si examenele pentru functii, toate. Raspunsul sa se dea pe calculator, si in timp real (in timp ce persoana examinata scrie) sa se vad public in timp real ceea ce scrie. La fel si cu interviurile. Sa nu fie doar inregistrate, ci in acelas timp in timp real sa fie accesibile pe net de catre oricine.

 10. Daca Sandu asta a ciripit fara sa furnizeze si ceva documente e boul-boilor. Dar daca i-au dat drumul inseamna ca a furnizat si ceva hartiute originale,fotografii sau filmulete. S-au i-au dat drumul sa i se ia mai usor piuitul? Vom vedea. Un lucru imi este nelamurit!!!! In declaratia lui de avere nr.867/30.12.2009 asta era sarac lipit, nu avea nici casa nici masina nici bani. Avea o datorie pentru un credit luat de la BRD de 80 000 euro pe care trebuie sa o plateasca pana in 2033. Cat despre Blaga! Va mai amintiti cum cumpara el un apartament de la Verestoy(asa s-o fi scriind) cu 800 000 euro, intr-o perioada in care, cand auzeai de o asemenea suma te apuca ameteala. Se mananca haitele intre ele. Miroase a sange si a hoit. S-auzim numai de bine!

Leave a Reply