Premierul interimar si ministrul de interne Gabriel Oprea a declarat azi in fata jurnalistilor ca este “o punte intre palate” si ca securitatea nationala este domeniul care-i permite sa-si exercite acest rol.

Victor Ponta a declarat de nenumarate ori in ultima perioada ca are incredere totala in generalul cu patru stele Gabriel Oprea si ca voturile UNPR in favoarea lui Mihai Razvan Ungureanu la SIE si relatia lui Oprea cu Iohannis nu-l deranjeaza.

 

10 COMMENTS

  1. Din păcate, în ziua de azi, ÎN POLITICA ROMÂNEASCĂ, ” POLITICA FARFURIDI ” ESTE ” BAZA EI ” !

  2. Lauda-ma gura. Dl .Gabi patru stele-interes national a ajuns un personaj central, facand parte din gasca care trebuie.
    Raman la parerea ca dl. Ponta este santajat la nivel inalt, iar declaratiile acestuia sunt rezultatul acestui santaj.

  3. Pe vremuri, legăturile între două cărămizi se mai făceau și cu bălegar. O fi bună legătura, dar mai contează și materialul…

  4. Cum zisei? “Sunt o punte intre palate”??? Cu scuzele de rigoare credeam că”sunt o punte pe căcate” sau”sunt o punte pe crăpate”! cam aşa se vede de pe micile ecrane atitufinea lu’ nea’

  5. Se pare ca mai degraba nea ghenaralu Opr. trage PUNTEA spre ghenaralu Mutulica(ca intre ei “ghenaralii”), facand-ul pe Ponta sa faca tot felul de compromisuri de dragul “interesului national” care este pus la Cotroceni sa toace cu nevasta’sa banii romanilor pe lux,soping,moda,toalete regale si excursii ,si asta pentru ca iohannis “merita” toate cele ca Prieten al Drujbelor si al TVA-ului Basist de care se tine cu dintii in dauna romanilor.Ba s-a mai pus rau si cu Diaspora,sustinand niste porcarii contra unor drepturi sociale ale romaniilor in tarile unde sunt plecati. Si cu toate astea Oprea este mai de graba un fel de PUN’TE PONTA.Sa vedem cand o sa cada malul, de madularul cui o sa ramana Oprea agatat.

  6. NO COMMENT
    Domnl Ponta, din pacate nu a inteles nimic !!!!????ce pacat e prea tanarut si foarte singur

Leave a Reply