Fiecare dintre noi are slabiciuni pentru anumite persoane ce-i provoaca amintiri placute si emotii.

Pentru ca azi Mircea Lucescu implineste 70 de ani, simt nevoia sa-i spun La multi ani !

Si sa-i multumesc pentru valurile uriase de bucurie pe care mi le-a provocat in anii ’80, cand eram un pusti in Constanta si descopeream cu entuziasm clipele fericite oferite de marile victorii ale fotbalului romanesc intr-o perioada pacatoasa, marcata de mizeriile comunismului.

Multumesc Mircea Lucescu – pentru promovarea lui Gheorghe Hagi in nationala Romaniei la doar 18 ani

Multumesc Mircea Lucescu – pentru victoria uriasa asupra campioanei mondiale Italia, in aprilie 1983, la Bucuresti

Multumesc Mircea Lucescu pentru golul lui Camataru de pe Rasunda, pentru paradele lui Silviu Lung, pentru eleganta lui Stefanescu, pentru darzenia lui Klein, pentru calificarea la campionatul european din Franta 1984 si uriasul meci de la Bratislava din noiembrie 1983, pentru elogiile aduse de marele Ioan Chirila in cartile sale memorabile.

Pentru toate astea si pentru multe altele – multumesc Mircea Lucescu ! La multi ani !

Echipa-Nationala-la-meciul-cu-Cipru

 

8 COMMENTS

  1. Îi urez LA MULTI ANI DOMNULUI MIRCEA LUCESCU ( EL LUCE ) , la împlinirea celor 70 DE MECIURI ÎN ARENA VIEȚII ! ÎI DORESC SĂ AIBĂ PARTE ȘI ÎN CONTINUARE , DE CÂT MAI MULTE MECIURI !

  2. ce coincidenta. si ponta il felicita.
    cred ca e mai mult invidios. nu mai castiga nici un meci nici in tara , nici afara.

  3. LA MULTI ANI! DOMNULE LUCESCU UN ADEVARAT ROMAN SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE ,PACAT CA NU ESTE ANTRENORUL ECHIPEI NATIONALE A ROMANIEI

  4. Nea Mircea, La Multi Ani cu sanatate !
    As mai aminti aici activitatea stralucita de mare jucator, capitan al echipei de vis la Mexico ’70, contributia la castigarea celor 2 ghete de aur de catre Dudu Geogescu.

  5. La multi ani ! si sa dea D-zeu sa mai bucure multi ani romanii .Este un nume care a insemnat ceva in sportul romanesc .si un nume apreciat si in alte tari pentru seriozitatea si de ce nu pentru talentul lui de fotbalist si de antrenor .La multi ani !

Leave a Reply