Primarul general al capitalei, Gabriela Firea, a votat la Liceul „Tudor Vianu” din capitală. Este prima personalitate politică care a votat în această dimineaţă.

„Am votat cu mare încredere pentru un Parlament eficient, pentru o majoritate parlamentară căreia să-i pese de România. Am votat cu gândul la o colaborare bună cu următorul Guvern. Am votat și cu gândul la toate familiile de români care merită o viață mai bun. Preşedinta secţiei de votare de la Liceul „Tudor Vianu” nu a permis accesul presei în interiorul secţiei de votare. Este reprezentanta unui partid politic care evident nu mă simpatizează. Consider că este un abuz”, a declarat primarul general al Capitalei, la ieşirea din secţia de votare, potrivit psnews.ro

11 COMMENTS

 1. Atac Cibernetic Radu Tudor ? Noi ne pârlim aici în propria mizerie cu buda din curtea blocului și tu crezi că-i arde cuiva de atacuri cibernetice ? E cea mai mare stupizenie pe care am auzit-o din gura orișicui . Măcar ația dus un zâmbet pe fața mea

  • Oho, sa fii tu sanatos ce “smenuri” se trag acum in ziua alegerilor, asa ca daca “stai linistit STS lucreaza pentru tine”, este impartial, poate contracara orice “atac cibernetic”, au si mijloacele au si cu cine.

 2. daca nu ne ajuta bucurestiul sa scapam de psd , in curand va trebui sa ne despartim ca tara.
  bucurestenii au facut mizerie cand au ales-o pe asta, bucurestenii trebuie sa repare greseala.

  • Esti un indoctrinat, manipulat, un “one neuron”, un frustrat, probabil ca te-au tinut ai tai cu gainile in cotet in copilarie iar, acum esti plin de venin.

  • Incearca la un psihiatru, nu aici, nu glumesc si nici nu-mi bat joc. Pur si simplu e un delir asta cu PSD-ciuma rosie, dar exista medicamente, se poate tine sub control. Nu e cu nimic mai rosu sau mai ciuma PSD decat PNL sau alte partide, oricum ai lua-o, dupa program sau dupa membri. Ba, din contra.

 3. Pana si aici se plange ca-i abuzata si victima unor comploturi…Ce sa-i zic…Tudor Vianu e liceu serios totusi,nu-i in Voluntari,mare ghinion altfel gasea doamna tot RTV-ul ciorchine langa urna de vot si sustinatori care sa o aplaude frenetic in incinta sectiei.Cred ca asta si-ar dori,grandomania s-a instalat deja dupa doar 6 luni.

 4. Pana la urma nu inteleg de ce n-au lasat presa sa intre s-o arate ca voteaza. mi se pare normal ca omu’, doaman Primar General sa se simta minimalizata in acest mod de catre o mare anonima, sef de sectie de votare, c-asa-i intre femei ambitioase.

 5. off topic
  Din cauza “deceptive site” e greu cu paginile Dvs. . Cred ca intelegeti.
  Daca nu esti pe faza sa postezi primul, esti dus, nu se mai poate intra pe acea pagina.
  Ca o simpla parere, nu cred ca numai “basistii” sunt de vina pentru aceasta.

 6. Dar ce adresa are d-na Firea in buletin de a votat la Liceul Tudor Vianu / Sectorul 1?
  Nu locuieste la Voluntari cu sotul, dl Pandele?

Leave a Reply