Premierul Dacian Ciolos a votat in aceasta dimineata la Zalau.

Alaturi de el era un fost mare si controversat lider PDL : Lucian Bode.

SONY DSC

Bode a fost vicepresedinte PDL, ministru al economiei in guvernul condus de Mihai Razvan Ungureanu. Unul din cei mai bogati si controversati fosti lideri PDL, acum PNL.

Lucian Bode a sprijinit candidatura Elenei Udrea la presedintia PDL.

Fratele lui Bode a devenit peste noapte vames in timpul sefiei PDL-iste a fratelui sau. El a fost incatusat de DIICOT si este cercetat acum in stare de libertate pentru coruptie.

http://www.graiulsalajului.ro/exclusiv-fratele-unui-deputat-de-salaj-este-retinut-cine-sunt-cei-opt-pentru-a-49316

Bode e azi unul din liderii PNL Salaj.

In timpul campaniei electorale, in PNL au fost tensiuni uriase intre vechii liberali si fostii pedelisti. Primii au cerut varfurilor regimului Basescu sa faca un pas in spate, pentru ca ei compromit grav imaginea PNL si sansele de vot ale partidului pe 11 decembrie.

Anul acesta, DNA l-a audiat pe Bode intr-un mare caz de coruptie in PDL :

https://www.antena3.ro/actualitate/100-de-minute-lovitura-pentru-pnl-in-prag-de-alegeri-338046.html

Direcţia Naţională Anticorupţie dă o lovitură năucitoare liberalilor de la PNL, în pragul alegerilor locale, cu un dosar disjuns din cel în care sunt implicați Elena Udrea și Bogdan Buzăianu.

Și în acest dosar sunt cercetate fapte de corupție privind finanțarea campaniei electorale a PDL.

În cadrul 100 de minute, de la Antena 3, Andreea Sava a făcut o sinteză a informațiilor apărute până în prezent în legătură cu acest nou dosar.

În 2010, Elena Udrea ar fi pretins şi primit, prin Radu Budeanu, de la Bogdan Buzăianu 5 MIL. $ pentru prelungirea unor contracte cu Hidroelectrica. Udrea susţine că banii au ajuns la PDL

În schimb, Radu Budeanu declară că o parte din bani ar fi fost daţi Elenei Udrea la sediul PDL din Modrogan. Iar Vasile Blaga ar fi fost de faţă.

În urma acestor declarații, mai mulți miniştri au fost nevoiți să dea socoteală la DNA: Adriean Videanu, Ion Ariton, Lucian Bode.

Audiați la DNA au fost și:
– Vasile Blaga, Ioan Oltean, Gheorghe Flutur  – în 3 noiembrie 2015.
– Emil Boc, Anca Boagiu, Adriean Videanu, Sulfina Barbu – în 4 noiembrie 2015

PNL are deja probleme cu finanțările pentru campanii electorale. Sorin Frunzăverde a fost condamnat la 2 ani închisoare cu suspendare  în dosarul alegerilor prezidenţiale.
——————————

La preluarea mandatului, Dacian Ciolos a declarat ca nu se va implica in politica si ca nu vrea un alt mandat dupa ce va conduce un an echipa de tehnocrati. 

Ambele declaratii s-au dovedit minciuni. Ciolos este pe afisele unui partid, in campanie cu el si doreste un nou mandat de premier cu sprijin politic.

O alta decizie ce a creat mari nemultumiri in PNL a fost aceea ca Felix Tataru, cel care a condus toate campaniile lui Traian Basescu, sa conduca si campania lui Dacian Ciolos. 

 

3 COMMENTS

 1. 🙂 🙂 cu umbra săcuită în care sunt escrocheriile, furăciunile vechi şi viitoare dar şi minciunile!
  🙂 🙂 s-aveţi spor la bineţea în cădere liberă şi sper ca alegătorii să vă ajute să-şi facă milă de a nu vă îngrămădi în scaunele mult dorite de urlătorii spumanţi la boticuri !
  În străinătate secţiile de votare sunt mult prea departe de domiciliul conaţionalilor noştrii şi nu merită niciunii din politică să-şi cheltuiască banii pentru a merge la vot! Pe aceşti români cine i-a ajutat sau cu ce ii ajută pentru a-i vota pe cerşetorii de voturi? Nu e deajuns că trimit bani în ţară mai trebuie să plătească drumul de câteva zeci sau sute de km până la secţiile de votare! A dreacu democraţie şi mentalitate!
  Macovei: sări şi fă scandal că nu sunt secţii de votare în toate ţările! Scrie mamaie la UE şi Bruselles că au anulat dreptul la vot celor din străinătate!
  Aştept biss-ul cu plângeri şi tehno!
  Sau… tot Ponta e vinovat?

Leave a Reply