Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, primeste satisfactie din partea Guvernului dupa ce a criticat lipsa de actiune a acestuia in cazul ELCEN. Iata ce a declarat purtatorul de cuvant al Guvernului, Alina Petrescu :

8 COMMENTS

 1. Primaria de azi este aproape identica cu cea de pe vremea lui Basescu…Doar un scandal,interventii la televiziuni,ala vedea comunisti doamna vede fascisti,ridicari de ton,amenintari samd Nimic despre Bucuresti,despre nevoile reale.ELCEN a fost subiect de disputa si cu guvernul tehnocrat,l-au rezolvat guvernantii de atunci,bucurestenii au avut caldura.Cum naiba se face ca pe vremea lui Oprescu functionau toate bine indiferent cine era la guvern,nu auzeai atatea scandaluri,mai tipau unii care urmau sa fie demolati,normal dar se aplana repede totul.Acum e o tiganie de dimineata pana seara am crezut ca daca vine o femeie va fi altceva,va fi mai multa sobrietate,liniste si fapte pt ca dansele in general sunt mai responsabile.Sa fiu al naibii daca in afara de impodobirea orasului cu toate kitshoseniile pamantului si scandal am mai vazut altceva…Si slava domnului ca are tot consiliul de partea ei,toate primariile de sector,guvernul…da,guvernul…Parlamentul e al lor…De ce nu se inteleg nu stiu sau ma fac ca nu stiu,nu ELCEN e problema ci dorinta lui Dragnea de a lovi in Grindeanu prin Firea cea care-i spune ca e lipitor de afise “nu a fost ales ca dansa” desi a luat mai putine voturi decat numarul de locuitori a fiecare 5 din 6 sectoare….Dragnea ai grija,aparent iti sare in ajutor in realitate o sa-ti sara la beregata,Ponta pe mana ei si-a luat-o atunci cand se credea cel mai fortos om politic al tarii…

  • Asta este si ideea,PSD fabrica un Basescu in fusta…Mahalaua,scandalul,gargara,victimizarea, promisiunile neonorate din cauza altora….asta e reteta Basescu,asta se incearca acum….Altfel n-au cum sa-l bata pe Johannis in 2019…Noi suntem niste cobai,pe noi se experimenteaza aceste mizerii toate pe fondul unui trai de la foarte bun in sus dat din burta cu tupeu,ne mint fara sa clipeasca…Grindeanu,Tudorel Toader sunt victime colaterale,n-au percutat pe loc la golaniile ordonate si asta nu se iarta.

 2. Ar fi minunat să reușească Firea să aducă în subordinea Primăriei Municipiului București viitoarea companie Elcen-Radet dar și-au băgat coada franțujii de la Veolia și se va găsi o coadă de topor pe la Consiliul Concurenței care să invoce vreo șopârlă scriptică astfel încât acest lucru să nu se întâmple.

 3. Sunt unii obsedati de cuvintele: imagine, comunicare, de parca ar fi ceva magic. Fratilor, cea mi buna comunicare sunt faptele.
  Am auzit-o si pe DG la Ordinea Zilei zicand ca premierul nu comunica. La urma urmei de-aia si-a angajat purtator de cuvant sa spuna in conferinte de presa ce face guvernul si sa ia intrebari. Colega Alina Petrescu ce mai face daca premierul iese non stop pe tv sa raspunda la tot soiul de lucruri? Nu mai spun ca acesta comunicare chioara nu face doi bani fara fapte. Cu ce incalzesc pe romani tot soiul de promisiuni? Faptele sunt cea mai buna comunicare.

 4. Domnule Radu Tudor , după mine asta e cea mai lungă noapte în care trăiesc visul românesc pe plaiul american. Mă bucur că Statele Unite nu au aranjat vreodată o întâlnire cu Băsescu cât era în 2004 ales ca președinte.Astăzi avem un președinte care a riscat mult cu implicarea în proteste anti guvernamentale , dar în afara acelui incident Iohannis s-a comportat ca un președinte ! Iohannis nu e perfecțiunea întruchipată , dar astăzi simt că pot să am încredere că mă va reprezenta pe mine român , cu decență și cu integritate

 5. Doamna Firea ar trebui sa-si vada de treburile de la Primarie, nu sa se intinda mai mult decat ii este plapuma. As indrazni sa fac prinsoare ca metroul si centura ar arata aproape la fel sub conducerea primariei. In cazul ELCEN este bine ca se implica, tine de resortul primariei si poate ar fi bine sa fie subordonata acesteia.

  • Așa este cel mai bine. Utilitățile publice trebuie să fie sub control public. Orice companie privată, autohtonă sau străină, are ca principal obiectiv maximizarea profitului iar acest lucru se face pe buzunarul consumatorului. Așa este în marile metropole europene. Tendința este să se aducă sub control public utilitățile publice care au fost date în administrare privaților. Și nu este vorba de xenofobie. Primăria din Paris a hușuit 2 mamuți privați francezi la distribuția de apă, Veolia și Suez. Și vorbim de toate utilitățile: apă, gaze, energie electrică, energie termică, transport public, gunoi.

Leave a Reply