Liderul UNPR, premierul Gabriel Oprea, a venit la sediul PSD pentru a participa la şedinţa Biroului Permanent în care PSD urmează să adopte o decizie politică în cazul votului pentru numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la conducerea Serviciului de Informaţii Externe (SIE).

În declaraţii anterioare, atât liderul PSD, premierul Victor Ponta, cât şi preşedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, au anunţat că parlamentarii social-democraţi vor vota împotrivă sau nu vor participa la vot, acuzând, printre altele, faptul că preşedintele Klaus Iohannis nu a consultat PSD înaintea nominalizării.

În schimb, Oprea a precizat că UNPR va vota în favoarea acestei nominalizări.

Conducerile celor două Camere ale Parlamentului sunt convocate luni pentru procedura de numire a lui Mihai Răzvan Ungureanu, nominalizat de preşedintele Iohannis, la conducerea SIE, în condiţiile în care reprezentanţii PSD şi cei ai ALDE se opun numirii acestuia, iar UNPR, PNL şi UDMR o susţin.

 

8 COMMENTS

  1. Miza fiind imensa, Neatu’ si-a trimis coada de topor in cuibul pesedacilor.
    Pedelacii, penelistii, udemeristii si “interesul national” voteza pentru MRU la SIE.
    Popor adormit, daca ar “bate cu pumnul” in masa 1 mil. de concetateni, astia s-ar trezi din nenorocirea asta de politica pe care-o practica.
    Daca-i ordin de afara cu placere, numai ca asta n-are curajul nici unul s-o spuna.

  2. Ce a facut asta de a ajuns general? A fost pe vreun front, a fost cumva, iar noi nu stiam, prin Kosovo, Iran, Afganistan, prin teatrele de razboi pe unde sunt trupe romanesti? Izmenarului asta daca ii dai o pusca o va tine de teava si va ochi tinta cu patul. Daca as avea o putere le-as lua gradul de general tuturor astora care nu au fost cel putin pe un teatru de razboi. Gradul maxim la care ar putea accede sa fie cel mult de colonel. A-ti vazut cum isi inchidea ochii si isi stramba gura cand vorbea panarama asta de ” INTERESUL NATIONAL”. Doamne, fereste-i pe romani de mascariciul asta!

  3. Romania s-a umplut de” cadre ” in societatea civila !!! Legile proaste permit acest lucru tocmai pt. ca lucrurile sa nu functioneze in favoarea poporenilor , nu se doreste ca cetateanul sa prospere , iar acestia cu cascheta (sau fara )sunt cei care au rolul de a strica totul cand lucrurile par ca incep sa functioneze , nu este exclus ca “agenturili straine” de la Moscova sa -i aibe in solda pe acesti tradatori ai neamului !

  4. Bună seara! Întrebaţi Ministerul Apărării Naţionale câţi militari, în special soldaţi-gradaţi profesionişti, şi-au prezentat demisia anul acesta şi cât este salariul mediu pentru această categorie profesională…norma de hrană este fixă..24 lei/zi.

Leave a Reply