Dezvăluiri din dosarul în care ginerele lui Traian Băsescu, Radu Pricop, este acuzat de complicitate la şantaj. Pricop era văzut ca o vedetă de cei implicaţi în dosar, datorită relaţiei sale de rudenie cu fostul preşedinte.

Radu Pricop a fost interceptat în timp ce îl învăţa pe Sergiu Lucinschi cum să dea aparenţa de legalitate şantajului de două milioane de euro.

LUCINSCHI SERGIU: Deci eu vin mâine. Pe avocatul meu poate îl cunoşti. Nu ştiu dacă îl cunoşti. RADU PRICOP.

HORPOS ALEXANDRU:
Nu-l cunosc, nu.

LUCINSCHI SERGIU: Ginerele lui BĂSESCU. Acum a devenit faimos el. Adică el e principalul, ceilalţi nu contează. El e om de încredere, ne aşezăm şi facem. El aşa mi-a şi zis : hai să ne-ntâlnim şi să o punem

Radu Pricop, ginerele fostului preşedinte Traian Băsescu, află azi dacă magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti îi vor menţine sau nu controlul judiciar. Pricop are şi interdicţie să părăsească ţara.

Procurorii l-au acuzat de complicitate la şantaj, în dosarul în care Sergiu Lucinschi este acuzat de şantajarea unui om de afaceri cu un dosar penal.

Mai exact, Sergiu Lucinschi, ajutat de avocatul Radu Pricop şi de procurorul Remus Tudoran Jurj, l-ar fi constrâns pe un omul de afaceri să îi dea patru milioane de euro pentru a-şi retrage o plângere formulată la DIICOT.

2 COMMENTS

 1. Dl. Tudor,

  Am dat o cautare selective pe net a articolelor pe care le-ati publicat pe blogul dvs. despre NATO (dvs. sunteti si analist militar). La ele sunt cele mai putine comentarii postate. Concluzia e ca subiectele tehnice sau care necesita cunostinte sau documentare, in general nu prea fac rating. Si pe la televizor cand vreun invitat vrea sa intre in detalii, i se taie intotdeauna fuleul sub pretext ca acestea sunt informatii tehnice complicate si lumea nu e interesata de asa ceva.

  Subiectele la care am observat ca se posteaza intens sunt cele politice, stiut fiind ca la politica si la fotbal se pricep toti, fie ei pensionari sau semianalfabeti in imensa lor majoritate. La acestea se pricep pana si acesti distrusi fara cauza pentru ca sunt domenii care nu necesita cunostinte deosebite si in care lucrurile sunt foarte largi (adica nu sunt fixe), asa incat in legatura cu acestea pot sa isi dea cu presupusa orice fel de distrusi sau de retardati mintal. Asa zisi parerologi, cum le mai zicea Basescu (SEFU’ STATULUI), un alcoolic curvar cu studii tehnice de fapt, care intre doua curse se ducea si o snopea in bar dupa care trecea si pe la vagaboande pentru o detensionare antistres. Ma rog! Sa fie la mama lor!

  Dl. Radu Tudor, nu va mai necajiti d-le, dati-i in mortii si in toti ranitii lor de antipatrioti pe toti!

  Toate cele bune!

 2. Bun găsit Radu. În ultimul comentariu specificasem despre incidentul ce urma să terorizeze Franţa şi chiar s-a întîmplat, reiese din materialele puse de voi pe net. Nu am putut comenta toate materialele cam de 2 săptămîni din cauze concrete şi reale, mai bine spus: din străinătate dacă nu ai ligheanul pentru tv, sau internet cu fir nu ai marea şansă să deschizi paginile pentru ştiri sau să comentezi, 2-3GB pe lună la telefon mobil nu te prea ajută, mai mult te enervează şi pierzi timpul(rar Antena3, protv bun, blogurile băsiste ok, rtv ioc, în concluzie: manipulare perfectă privind informaţiile din ţară, nici timpul fizic pentru informare nu prea e). Cam astea sunt condiţiile generale a unui om din diaspora, un alegător care votează doar în baza informaţiilor în doi peri.
  Apropo de mafioţii care trebuiesc arestaţi, pedepsiţi şi lăsaţi fără averi şi conturi: în ţările civilizate se arestează şi se duc toate la îndeplinire pînă la golirea definitivă a conturilor celor care fac parte din familie şi la noi îi plimbă prin faţa camerelor de luat vederi doar ca să îşi menţină instituţiile imaginea murdară.
  Apropo de Grecia, ceea ce se recunoaşte actualmente, că a fost manipulare privind soarta Greciei, am scris cu mult timp înainte.

Leave a Reply