Mircea Geoana : ”Ce opozitie este asta care toata ziua il injura pe Basescu?”

“Mâine sunt la Dăbuleni.Vă invit pe toţi la Dăbuleni
pentru un discurs important”, a spus Geoană.

18 COMMENTS

 1. Geoana ca Politician esti un Prost!

  ”but at least you went out with all guns blazing, confirming an already known truth, about PSD and its politburos. For that all credit to you!”

  Def Politburos = The chief political and executive committee of a Communist party.

 2. Maine la Dabuleni Geoana isi va anunta candidatura la primaria Dabuleniului iar semnul lui electoral va fi un pepene murat. ”Ce opozitie este asta care toata ziua il injura pe Basescu?” Esti blat cu Basescu? Apropo nu doar pe Basescu il injuram ci si pe tine ca ai fost la Vantu si ai pierdut alegerile….,,prostanacule,,. Ha,ha,ha,ha.

 3. DUPA CUM AM MAI SCRIS : BAIETII DIN S.I.E = LOVE

  CRISTI DIACONESCU , GEOANA , BACONSCHI ,… ISI URMEAZA BULIBASUL DE LA ANVERS – TOVARASUL BASESCU
  – SPRE VOTUL LA PACANELE ,CU CANTEC INAINTE MARS !

 4. Un “prostanac” jignit si facut praf de Base in confruntarea electorala.
  Acum o dragoste enorma intre cei doi!!!De ce, pentru ce, cu ce pret?
  Geoana a pierdut alegerile din 2009 pentru ca a fost blat cu BaSESCU ( un urmas mult mai demn in dictatura personala decat CeauSESCU).
  Geoana un om slab politic!

 5. O sa incerc sa intru putin in rolul avocatului diavolului. Nu tin cu Geoana, dar nici nu cred ca tot ceea ce spune e gresit. Nu mi s-a parut buna ideea revocarii lui de la Senat acum, in acest moment. M-a deranjat excluderea unui fost presedinte din partidul pe care l-a condus. Ar fi putut fi tras pe linie moarta. S-ar fi gasit metode. Nu aruncat ca o masea stricata si apoi scuipat de toti neica nimenii din partid imediat ce a picat in dizgratie. Ca isi merita multe dintre patanii e corect. Dar la fel de corect e si faptul ca mai are si dreptate: ce fel de opozitie e asta care il injura permanent pe adversarul politic? Da, e ok sa demonstrezi populatiei ca sunteti adversari- el pe de o parte si noi, poporul + opozitia, impreuna de celalalta parte. Dar, in afara de injuraturi, ar trebui ceva mai mult. Cum ar fi… niste programe economice reale. Niste solutii pragmatice din partea opozitiei. Nu doar vorbe. Nu stiu daca Geoana asta a vrut sa spuna (pentru ca am remarcat ca engleza si franceza ii sunt prietene, nu insa si limba romana- nu se exprima mereu corect, deci poate nu mai stapaneste toate subtilitatile limbii native). Dar are o oarecare dreptate. Opozitia tipa. Ok, si altceva? Altceva nimic. In tara numita Romania, pentru poporul numit roman…e suficient sa injuri. Asta iti va aduce mai multe voturi decat niste solutii reale. Doar voturile conteaza, iar daca ne vom pomeni, dupa alegeri, in acelasi impas, n-o sa mai putem injura portocalii. O sa avem nevoie de alt vinovat. E pregatita actuala opozitie sa conduca cu adevarat Romania? Sau e si la ei doar demagogie?

 6. Poate ca totusi nu suntem chiar asa nebuni si fara caracter cei care nu ne-am facut ca nu vedem de ce parte a baltii pescuieste Geoana. Si poate ca nici Ponta nu-i chiaaaar chiar atat de exagerat ca a marsat pentru excluderea lui Geoana. Si poate ca totusi era bine ca laudatorii neconditionati ai “diplomatului” si ‘elegantului” Geoana s-o fi lasat mai moale cand un intreg PSD a decis ca e o problema cu el. Ca nici o buna parte dintre cei care l-au mazilit nu sunt tocmai modele morale, e-adevarat. Dar nici nu-ti trebuia mai multa minte decat unei ouatoare de curte sa te prinzi ca nu se-apuca toti, asa, cu heirupu’, sa-l impinga pe Geoana pe scari intr-o coregrafie de grup, spre isteria presei. Prea gros fumul ca sa fie de la vreo tigara nevinovata din care Geoana tragea linistit stand pe-un butuc in fundu’ gradinii.

 7. Cred ca sant lucruri pe care Ponta nu le spune .In sensul ca Geoana facea un joc dublu.Altfel nu vad de ce l-ar fi suspendat.Vizita la Vantu a dus la pierderea alegeriilor.Cum naiba sa te duci la un infractor tepuitor in cazul FNI unde sute de mii de oameni si-au pierdut averea.Pai alea automat inseamna sute de mi de voturi pierdute.Plus unele din partea unora care ar fi votat cu el dar vazind vizita la Vantu au au girat votul catre Basel in ultima clipa.

 8. GEOANA = MADE IN DABULENI !

  FILOSOFUL DE LA DABULENI , LASAT IN OFFSAID DE SUSTINATORII PDL – ASTAZI LA SENAT .

  NU SE ASTEPTA SA FIE UN SIMPLU PION .

  SPERA CA PDL IL VA SUSTINE SA RAMANA SEF LA SENAT .

  NU DEGEABA I-A ZIS TATUCU ILICI – PROSTANAC –

  ACU S-A CONFIRMAT CA PROSTANAC SEF .

 9. E clar că Geoană merge din greşeală în greşeală. E clar că Geoană a greşit faţă de PSD şi merita cumva sancţionat – dar nu în halul ăsta : să faci cadou PDL-ului funcţia de Preşedinte al Senatului? Pe de altă parte, şi PSD-ul a greşit faţă de Geoană. Am mai spus-o, când mai întâi îl cataloghezi “prostănac”, tu cel mai mare partid politic, apoi îl pui preşedinte de partid şi îl şi desemnezi candidat la prezidenţiale, pe acelaşi PROSTĂNAC, problema-i la tine în curte , partid politic şi NU la Geoană. L-am susţinut necondiţionat pe Geoană în 2009 şi m-a dezamăgit rău şi pe mine , la fel cum a dezamăgit pe mulţi români. Nu pot însă să-l pun acum la zid pe Geoană ptr. “blat” cu puterea care blat, până una alta n-a fost dovedit decât în viziunile lui Ponta şi ale socrului său. Mircea Geoană trebuia “executat” ATUNCI, NU ACUM. Nu era momentul. După părerea mea, toată ambiţia asta a lui Ponta de a scăpa de Geoană din PSD, va avea repercursiuni grave ptr. viitorul USL: vor pierde preşidenţia Senatului şi ulterior, alegerile din 2012. Chestia cu udemerist Preşedinte la Senat şi atragerea UDMR-ului în barca USL-ului , suspendarea lui Băsescu, etc., nu stă în picioare – Băsescu e mult prea parşiv ca să stea cu mâinile în sân. Nu ştiu ? Cu dosare, cu DNA, cu neDNA, cu mascaţi, cu nemascaţi, cu ANI, dar sigur găseşte el o soluţie de şantaj să-i ţină lângă el pe udemerişti. Nu cred că Geoană a trădat, ci pur şi simplu, dea lungul timpului a greşit. Nu cred varianta că Geoană a făcut blat cu Băsescu în 2009 şi rămân la părerea că nu trebuia aruncat din partid ca pe o măsea stricată (vorba unei colege de mai sus). La consecinţe s-o fi gândit Ponta când a demarat acţiunea asta sinucigaşă ? Mă rog, Ponta şi cei împreună cu care au iniţiat această acţiune ? Îşi va da Ponta (cum ar fi normal după părerea mea) demisia din fruntea PSD-ului dacă ne vom trezi cu Blaga sau Vişan Preşedinte al Senatului?
  Nu-l plâng pe Geoană, până la urmă el plăteşte acum pierderea “prezidenţialelor” din 2009, dar nu numai pe mâna sa, ci şi pe mâna trădătorilor din spatele său. Într-adevăr, Geoană a căzut în penibil astăzi prin declaraţiile făcute şi prin atitudinea sa, dar o pun pe seama tensiunii acumulate din ultima vreme. În cazul în care CCR (aşa cum este ea, ciudată şi cu decizii băsiste cum ne-a obişnuit) îi va da dreptate lui Geoană, PSD-ul mai încasează un bobârnac în ochii electoratului. Mă tem însă că în final consecinţele ambiţiei lui Ponta de al exclude pe Geoană din PSD le vom suporta cu vârf şi îndesat în viitor prin instaurarea unui băsism înfiorător de odios după 2012. Geoană se va reabilita el cumva după acest moment.

 10. Disperarea lui Geoana este ca a fost descoperit ca spion sau cartita a lui Base in USL, nu mai are misiune nu mai are servici. Cum Chiorul este un om de caracter nu mai da 2 bani pe el acum, iar Prostanacul dispare din politica. Cum la noi totul functioneaza pe baza de Servicii si turnatorii e greu acum sa-i mai gaseasca astia o misiune lui Geoana curand.

 11. Geoana? Brrrrr si Cah, O Mizerie!

  Desi mi-am impus sa nu mai scriu despre Geoana, trecandu-l in acest fel la capitolulul Istorie Neagra, modul in care acesta a inteles sa-si paraseasca fostii camarazi din partid, partidul, dar mai ales scaunul de presedinte al Senatului Romaniei m-au determinat sa-mi inving scarba produsa de acest personaj lamentabil si sa-i dedic acest epitaf politic.
  Si fac asta mai mult in speranta ca poate, cei ce se hotaresc sa faca politica in aceasta tara vor inteleage ca aceasta activitate este intreprinsa de oameni cu sira spinarii, verticali care stiu la o adica sa se retraga, atunci cand circumstantele le sunt ostile, cu fruntea sus, pe usa din fata dovedindu-si lor si alegatorilor ca exercitiul demisiei a fost inventat tocmai pentru igienizarea la un anumit moment a esicherului politic. La noi, incepand cu d-l “imi voi da demisia in cinci minute” si terminand cu manifestarea de toata jena si greata a lui Geoana de ieri din Parlament, demisia, ca forma directa de a face politica constructiva, a disparut din vocabularul majoritatii alesilor neamului, motiv pentru care o ducem asa bine ca natiune.
  Revenind insa la Geoana, cu toate ca aceasta revenire imi readuce senzatia de voma, pot spune ca refuzul lui de ieri de a-si deslipi dosul de jiltul presedintelui Senatului, mi-a adus in minte niste imagini filmate cu mai bine de douazeci de ani in urma, in care un criminal odios in serie, Ramaru pre numele lui blestemat, afland sentinta condamnarii sale la moarte, s-a impotrivit cu toata fiinta sa sa fie scos din sala de judecata, crezand ca in felul acesta poate eventual invinge inexorabilul, fiind nevoie de un pluton de militieni, la vremea aceea, pentru a-l lua de pe scaunul pe care statuse pana atunci.
  La Geoana au lipsit militienii, insa a fost nevoie de un batalion de senatori pentru a-l face sa inteleaga sa: “go home, Mircea Geoana!”.
  Un amic de-al meu scria descria foarte plastic intr-o postare de-a sa: http://numarareainversa.wordpress.com/2011/11/22/lombelico-del-mondo/ , impresia pe care o are probabil numitul Geoana despre propria sa persoana. Subscriu la ideea amicului meu cu un mic amendament, in loc de “buricul pamantului”, in cazul lui Mircea Geoana, putem folosi fara niciun risc de a fi acuzati de limbaj licentios zicerea neaoasa cu “lidicul principesei” sau cu paduchele iesit la promenada pe fruntea purtatorului.
  Auzindu-i discursul tinut imediat dupa ce a fost exlus din partidul care i-a dat atatea micutului Mirciulica, discurs rupt parca bucatica cu bucatica din retorica chiombalaie antiiliescu si anti PSD, si intregit pentru a fi recitat de distinsul nostru pesedist cazut in dizgratie, n-am mai avut nicio indoiala ca omul i-a facut Basescului cu varf si indesat jocurile in PSD, de pe pozitia de cartita suspusa. Vorba unui alt ilustru politician roman imediat postdecembrist cu aceasta retorica “s-a demascat” pur si simplu (de parca ar mai fi fost nevoie) drept conducatorul coloaniei a cincea basiste infiltrata in PSD. Josnic si lipsit de orice urma de bun simt sau macar cei sapte ani de acasa.
  Insa climaxul comporatamental al acestui personaj lipsit de inventia numita coloana vertebrala, ne-a fost oferit de susnumitul in cadrul sedintei de Senat in care, rand pe rand, liderii grupurilor parlamentare incercau sa-l convinga ca este beat, motiv de dus acasa la culcare, moment in care el isi infingea coltii in holsuruburile fotoliului de sub cur si refuza cu obstinatie evacuarea. Din pacate, iar a fost nevoie de un maghiar ca si la Revolutie, d-l Frunda, pentru a-l determina pe catar sa inteleaga ca “gata, pauza s-a terminat, capu’ la fund!”.
  Ar mai fi multe de comentat, comportamentul lui Geoana putand foarte bine sa umple un dosar cu fise de observatie intr-un spital de psihiatrie, insa ma opresc aici din scarba profunda fata de subiect si cu speranta ca alesii nostri au inteles totusi ca o demisie data la timpul ei, pe langa fatul ca indreata o situatie de facto nedorita, poate fi totodata luata drept baza de relansare a unei cariere politice.
  Ceea ce la Geoana nu mai este cazul!

 12. Dabuleniul e (inca!) ultimul fief al lui geoana, cea mai penibila marioneta a lui basescu, dar, la cat e de pampalau, mirciulica e in stare sa piarda alegerile si acolo, chiar daca ar candida singur.

 13. Geoana …ala care tipa ca el nu este un securist,ala care face atata gargara ….se duce la adunari la Dabuleni, SI UITE CUM AU IESIT cativa morti de foame sa tipe ca ei il sustin de Geoana.Cata coincidenta frate, exact in ziua cand apare Geoana la Dabuleni ,locuitorii SE DECID SA PROTESTEZE IN STRADA pentru ca a fost exclus Geoana din partid.
  Domnule Geoana …..cine manipuleaza acum opinia publica?Domnule Geoana sunteti un politician adevarat,v-a uitati in ochii nostrii ,spuneti tampenii si NOI CREDE-M ca sunteti un FILOZOF.

 14. Tare as mai vrea sa revad la Antena 3 imagini din 2009
  cand Basescu a vorbit foarte urat despre Geoana,legandu-l
  de cei de la Dabuleni.La numai o zi dupa ce trece Geoana
  pe acolo,vine si cel care ii insultase pe oameni cu
  Geoana al lor. Daca imi aduc bine aminte ,m-a indignat si
  m-a scarbit atitudinea celor care l-au primit pe Basescu.
  Or fi fost alti oameni,poate.Astia care acum varsa lacrimi pentru Geoana , daca l-ar vedea pe Basescu ,poate ar plange si pentru el.
  Si stiti ce ar mai trebui aratat?La ultimele inundatii
  Basescu ii certa pe cei care si-au refacut casele in
  aceleasi locuri inundabile si striga ca va fi nevoit sa ia bani de la educatie si sanatate pentru ceea ce s- a
  distrus.Nici o vorbulita despre vreun fond de rezeva al
  guvenului.Si domnul V. Stan ne spune nemteni.Dar acum?

 15. Dle Radu Tudor, vad ca loviti in nestire in Geoana, pe care trebuie sa recunosc ca-l apreciez, poate si pentruca nu se aseamana nici cu Basescu, nici cu Ponta si nici cu Antonescu. In sensul ca e mult deasupra lor. Dvs. judecati oamenii fie dupa interese, fie dupa “val”. Probabil faceti parte din aceia care in subconstient il admirati pe Basescu. Pentruca ambii noi lideri ai USL il copiaza pe acesta.
  Dvs. nu puteti admite ca un politician nu trebuie sa-si urasca adversarul politic. Probabil ca dvs. ca si idolii dvs. politici Antonescu si Ponta, credeti adversarii politici trebuie sa se atace oricand, oriunde si pentru orice. Sa fie orbiti de ura
  si sa se opuna la orice chiar daca acesta face si lucruri bune. Va dau un singur exemplu. Noul Cod al Muncii. Ponta si oamenii lui au iesit in strada cu pancarde si sindicate sa manifeste impotriva acestui act normativ. Ulterior a declarat ca in proportie de 90% a fost de acord cu el.(?)
  Geoana are perfecta dreptate. In primul rand Geoana nu poate ura. E o fire concilianta si toleranta. Si apoi considera ca trebuie sa te bati cu adversarul politic prin proiecte, programe si idei si nu sa-ti ridici poalele-n cap.
  Chiar nu realizati ce valoare au Ponta si Antonescu? Antonescu e superficial nu se pricepe la nimic, nu exceleaza in profesie si e lenes. N-a fost in stare in 20 de ani de cand e in politica sa invete o limba straina.
  Ponta, nu imaturitatea e cel mai mare defect al lui. E un om total lipsit de caracter, josnic, fara scrupule , cu tendinte dictatoriale, e superficial si speculativ. Ceea ce e mai grav insa e ca a reusit performanta de a-i face surprize-surprize lui Basescu, aceea de a destrama unitatea PSD si de a-i ceda cea de a doua functie in stat, pe tava, acum cand vrea sa-l demita pe Basescu si acum cand se apropie alegerile.
  Si totusi, nu conteniti in a-l acuza, blama, si jigni in toate modurile posibile pe Geoana.
  Daca inca nu v-ati lamurit de Ponta, ce fel de om este si cine ii sunt colaboratorii, va recomand sa cititi PUTEREA din data de 25 noiembrie. Acelasi articol legat de sexul cu minore al lui Victor Ponta, Negoita, Banicioiu a aparut si in Exploziv News acum aproape doi ani in urma. Exista si Dosar penal in acest sens si probe clare.
  Dar dupa Antena 3, stiu tot Geoana e vinovat.
  Informati-va care este relatia intre putere si opozitie, de exemplu in USA si va veti da seama ca Geoana are perfecta dreptate dar probabil ca dvs. traind in cloaca asta din Romania nu mai puteti intelege cum e normal sa fie.

 16. Nu cred ca pot fi mandru ca traiesc intr-o tara ca Romania,cand vezi ca tu esti flamand si neispravitii isi dau cu parea asupra nivelului tau de trai,cand X politiciani sau smecheri se lafaiesc in traiul bun,cand ti se arunca un pachet de faina stricata,gen UE, in loc sa-ti lase demnitatea sa bagi mana in buznar sa-ti cumperi singur ceea ce doresti.Voi fi mandru si voi simti cu adevarat ca traiesc in Romania atunci cand:-pleava portocalie va cadea de la guvernare si va umple puscariile ptr. sbminarea economiei(privatizare)si flamanzirea populatiei,alaturi de celanti vinovati;-cand raspunderea ministeriala si judecatoreasca va fi lege;cand pliticenii care migreaza, vor migra fara functie;-cand statul va recupera macar cei de interes national(petrolul,energia, o parte din banci,CF.);-cand statul se va implica in viata societati si va sustine la maxim intreprinzatorii din indusrie si agricultura;-cand politicenii nu vor mai avea imunitate si vor raspunde in fata legii ca fiecare;-cand institutile statului vor fi conduse de profesionisti iar politicenii vor urmari buna functionare a lor;-cand statul se va baza efectiv pe casa de mijlc;-cand toti politicenii isi vor respecta fisa potului;-cand poporul va fi consultat de problemele importante din stat,(privatizari,etc.);-cand vom avea un Cod al Muncii creat de romani pentru nevoile romanilor;-cand romanii vor avea un trai la limita bunei decete;-cand romanii vor avea verticalitate iar spiritul legii si dreptatii va domni.Atunci,voi fi un roman mandru de tara mea,Romania ,de politicenii mei,precum un german de Germania. PS: Va apreciez sincer pe dv.si toti reporterii Atena 3.Dumnezeu sa ne ajute sa scapam de ciuma portocalie.Sper cu tarie ca poporul roman este treaz si va merge la vot.

Leave a Reply