Home Articole Geoana il acuza pe Basescu de plagiat. Plangere in justitie

Geoana il acuza pe Basescu de plagiat. Plangere in justitie

2709
14

Partidul Social Românesc va contesta, la Tribunalul București, plagiatul lui Traian Băsescu, cel care, pe același sistem al lansării zvonurilor false în opinia publică, în încercarea disperată de a atrage electoratul, a recurs la o metodă neortodoxă, folosind în noua siglă a Mișcării Populare însemnul P.S.RO, lucru interzis de Legea Partidelor Politice, arata un comunicat PSRO.

Partidul Social Românesc are o decizie definitivă și irevocabilă a Tribunalului București, care confirmă că semnul permanent propriu al formațiunii noastre politice este reprezentat de o inimă și stema țării. Cu acest însemn, P.S.RO este înscris în registrul partidelor politice, neexistând niciun fundament pentru care, din punct de vedere juridic, cineva ar putea să-i conteste autenticitatea. Nu același lucru poate spune și Traian Băsescu, cel care, în numai câteva zile de când a preluat șefia Mișcării Populare, a și reușit primul său plagiat în calitate de șef al acestei formațiuni, folosind simbolul Partidului Social Românesc, inima, în sigla noului său partid.

Faptul că Traian Băsescu încearcă, prin această metodă neortodoxă, să inducă electoratul în eroare, mai ales că buletinele de vot pe care cetățenii vor pune ștampilele sunt alb-negru, ceea ce face confuzia și mai probabilă, este tocmai realitatea că a decis să renunțe la vechea siglă a Partidului Mișcarea Populară. Văzând că alegerile se apropie, recurgerea la acest tertip a reprezentat, pentru Traian Băsescu, calea cea mai rapidă de a lua voturi nemeritate, moralitatea fiind lăsată deoparte, corectitudinea față de electorat fiind neimportantă, iar tot ce contează constă într-un număr cât mai mare de ștampile puse pe o siglă plagiată.

Potrivit articolului 5 alin. 1 din Legea partidelor politice nr 14/2003, republicată la 10 iunie 2015: „fiecare partid politic trebuie să aibă denumire integrală, denumire prescurtată și semn permanent proprii. Denumirea integrală, denumirea prescurtată și semnul permanent trebuie să se deosebească clar de cele ale partidelor anterior înregistrate, fiind interzisă utilizarea acelorași simboluri grafice, oricare ar fi figura geometrică în care sunt încadrate”. Acesta este articolul de lege încălcat de Traian Băsescu, în baza căruia Partidul Social Românesc își formulează contestația pe care o va depune la Tribunalul București. Metoda neortodoxă la care a recurs Traian Băsescu este de neacceptat, iar nimeni, indiferent de funcția pe care o ocupă sau a ocupat-o, nu este mai presus de lege și nu poate să desconsidere cetățenii români, mizând pe faptul că aceștia pot fi păcăliți printr-un plagiat făcut de aceia care, din disperare politică, nu reușesc să atragă de partea lor electoratul într-un mod corect, legal și moral.

14 COMMENTS

 1. Basescu e un jeg ca intotdeauna. Cat tupeu mai are omul asta??? Mircea Geoana este singurul politician care este, inainte de toate, un om cu coloana vertebrala!

  • In primul rand meritul lui Geoana este ca nu face parte din marea mafie pesedista, dar si competenta mai ales in politica externa.

 2. Mircea Geoana sa-l acuze pe Traian Basescu de frauda la alegerile prezidentiale din 2008. A zis ca are dovezi. Restul e apa de ploaie.

  • Poate vrei sa spui in 2009. Atunci cine l-a sapat pe Geoana au fost proprii lui colegi. Ponta a declarat ca nu l-a votat pe Geoana. Inseamna ca l-a votat pe Basescu. Dragnea, Sova, Nicolescu, Nastase, Mitrea, Iliescu, tata-socru si poate si altii, nu l-au votat, au fabricat inregistrari care in final au cazut (inregistrarea dintr-o intr-o masina cu o femeie si cea cu plata unei sume de bani). Cu Vantu, tot ei i-au facut-o in colaborare cu oamenii lui Basescu.

 3. Atat stie basescu, atat il duce capul, sa fure de la altii. Asta a facut si in cei 10 ani de mandat, a furat tot din tara asta!!!!

  • Elisa, trezeste-te, un presedinte nu poate fura din cel putin doua motive; borcanul cu miere (bugetul statului) nu e la el , e la primul ministru, la fel tot ce-i legat de buget, contracte economice, invatamantul, educatia, investitiile etc. Pe de alta parte este urmarit incontunuu de SRI, mai ales ca seful SRI a fost nasul copilului lui Ponta. Chiar crezi ca in cei 10 ani daca ar fi facut ceva Basescu nelegal Ponta dar si altii, n-ar fi stiut si nu ar fi facut denunt penal ? Inainte de a te face de ras cu aceste concluzii preluate de la Haznaua 3, uita-te in Constitutia Romaniei ca e foarte simplu, sa vezi care sunt atributiile presedintelui si care ale primului ministru.

   • “Inainte de a te face de ras cu aceste concluzii preluate de la Haznaua 3 […]”
    .
    Ești o scroafă băsistă și, deci, tupeistă. Realizezi că ai scris mizeria aia pe un blog al unui jurnalist al Antenei 3, japiță?
    .
    P.S: În mod “sigur” așa te cheamă-n buletin: “Sara”…

   • Dar ce inversunata sunteti domnisoara sau doamna Sara.Sunteti atat de sigura ca daca sunt scrise in Constitutie atributiunile presedintelui acesta le indeplineste intocmai si nu poate face nimic altceva…Sa fim seriosi…Toti stim ca Basescu este mare “mafiot” si ca are tot felul de afaceri si combinatii…

 4. 🙂 🙂 🙂 Politica românească e oala cu ”excremente” vii pe funcţii polititic sau numiţi! (scuze pentru duritate dar e realitatea trăită de aproape 26 de ani de zile)

 5. Asta-i cea mai “tare” veste: Basescu fura simboluri! De la socialisti, cand el e teoretic stationat pe dreapta! Dar, ce sa faca bietul om, chestia cu marul n-a induiosat pe nimeni, cu-atat mai mult cu cat Eva partidului a fost data afara din rai si-a ramas el singur, cu amarata aia de gorila , Onaca, (gorila in sensul de bodyguard) sa-l ajute la teozofie. Gare au gorille, M.Geoana!

 6. udrea a declarat ca a existat, probabil ca mai exista, un blat basescu – ponta. ceea ce parea evident.
  piedicile care le incearca basescu la geaona nu sunt intamplatoare. geoana are 10 clase si peste ponta si peste basescu, cu toata prostia lui de la alegeri si cu tot cu vanghelie.
  oricum regele plagiator ramane ponta.

Leave a Reply