Home Articole Blaga : “Am avut si eu coloane oficiale ca ministru. Dar putine”

Blaga : “Am avut si eu coloane oficiale ca ministru. Dar putine”

2366
17

“În perioada în care am fost ministru, puteţi număra coloanele oficiale pe degetele de la o mână. Da, în momentul în care ai vizite de la nivel de miniştri de Interne, la fel cum eşti primit şi tu de către ceilalţi colegi, în condiţiile legii sigur că au fost astfel de coloane, şi nu coloane oficiale, dar deplasări rapide cu o maşină de însoţire, da, dacă de exemplu eşti convocat de pe o oră pe alta de premier sau de către şeful statului în calitate de preşedinte al Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, atunci trebuie să ajungi foarte repede. În rest, nu”, a declarat fostul ministru de interne Vasile Blaga azi la Tg-Jiu, citat de Mediafax.

Acesta a ocupat funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor, din 29 decembrie 2004 până la 4 aprilie 2007, în Guvernul Tăriceanu.

Din 22 decembrie 2008 până la 1 octombrie 2009 a fost ministrul Dezvoltării Regionale şi Locuinţei în Guvernul Boc. Din 1 octombrie 2009, în urma demisiei PSD din Guvern, Vasile Blaga, a fost desemnat, prin decret, de preşedintele Traian Băsescu ca interimar pentru posturile de vicepremier şi ministru al Administraţiei şi Internelor, până la 22 decembrie 2009.

Din 22 decembrie 2009 până la 27 septembrie 2010 a fost ministrul Administraţiei şi Internelor în Guvernul Boc IV.

17 COMMENTS

 1. Deci nu 1500 ca si indispensabilul revenind 3 deplasari pe zi? Domnule Tudor cat au costat poporul roman cele 1500 insotiri speciale ale lu Oprea? Iar nu plateste nimeni pentru abuz de functie?

   • Dupa cum am citit se pare ca Blaga a respectat legea, Oprea n-a respectat-o. De ce sa avem rabdare mai ales ca dvs. nu aveti si va dati cu parerea.

   • Cu Oprea in fruntea ministerului? Pai cu sefu in frunte este previzibil rezultatul…sunt dezamagita de coruptia generalizata la care s-a ajuns in sistemul ponta

   • Raportul pt accidentul din Apuseni a durat 2 ani, ancheta cine stie cat va mai dura. Cat trebuie sa asteptam in cazurile de acest gen ?

   • 1. se pare ca soferul a declarat ca oprea se ducea spre casa
    2. o delegatie a parlamentului german nu e nerabdator sa se vada cu ponta pentru ca ponta ar trebui sa se vada cu alte institutii. banuiesc ca nici oprea nu mai are autoritate nici la el la bloc.
    3. analistii economici prevad o noua recesiune in europa, la noi cresterea pe consum sigur nu ne ajuta
    4. pana la pronuntarea unei sentinte putem astepta la nesfarsit

    Deci, mai asteptam radule sa se pronunte instanta , sau asteptam alegerile ? e rau ca mai incercam sa introducem un pic de conduita , morala ?
    in tarile civilizate unde iti place si tie astia doi erau de mult in pauza.

     • ce ti se pare tie ca vreau si ce zic sunt doua lucruri diferite. adevarul pare ca e cel pe care l-am spus.
      ponta va ramane la fel de indezirabil in occident si tot ce am zis ramane la fel.
      dar ti se pare gresit ca vreau rafuiala, vreau normalitate plictisitoare. cat timp suntem mai multi oameni revoltati de lucruri evident anormale si nesanatoase, zic eu, cu atat putem indrepta lucrurile.
      voi in media puteti avea o influenta mai mare, dar multi dintre voi va ocupati lucruri marunte.

 2. Daca Oprea se ralia motiunii de cenzura, pozitia lui Blaga ar fi fost cu siguranta alta. Rezulta limpede ca PNL s-a impacat cu ideea ca pana la alegeri nu mai poate da jos guvernul Ponta. O veste buna.

 3. Doar atît la vedere în acte. Dar cine mergea în ţară cu antemergătoare-poliţie maşină faţă şi maşină spate? Asta nu e tot coloană oficială?

 4. Pai el doar a furat, nu mergea la munca sa i trebuiasca coloanele. Oprea mergea la munca, la masa, la amanta peste tot.

 5. CATA FATARNICIE LA ACEST HOT/VAMES DE BLAGA
  NUMAI LA PUSCARIE AR FI MAI BINE PENTRU ACEST NEMERNIC
  OARE CAND VA SCOATE DE LA SERTAR DNA TOATE DOSARELE LUI BLAGA?/?????????????

 6. Se prea poate sa fie asa fiindca dlui Blaga pare sa-i placa puterea din umbra. De altfel, nu era vorba de coloana oficiala la urmasul sau, deci afirmatia d-sale n-are nici o semnificatie in context.

Leave a Reply