Purtatorul de cuvant al NATO, Oana Lungescu, posteaza pe Twitter un mesaj si o fotografie impresionanta : drapelul Romaniei coborat in berna la Cartierul General al NATO din Bruxelles, la moartea Majestatii Sale Regele Mihai. 

8 COMMENTS

 1. Un Rege face bine tarii lui si dincolo de nefiinta,isi face datoria fata de poporul sau atragand simpatia si recunoasterea tuturor cancelariilor si organizatiilor militare care conteaza in lumea asta mare.Cinste lui ! Dumnezeu sa-l Odihneasca ! PS.Despre ce fac alesii neamului in aceste zile alta data,nu merita sa fie nici macar pomeniti in fraza alaturi de Majestatea Sa Regele Mihai.

 2. Majestatea Sa Regele Mihai a stiut dintotdeauna ca locul acestei tari si al poporului ei este alaturi de lumea valorilor, a tolerantei si a libertatii. Cei care l-au luat de langa noi stiau bine ca nu pot calca tara in picioare cu Majestatea sa pe tronul Romaniei.
  Asa ca drapelul republicii in berna la Cartierul General, pentru Regele Mihai I al Romaniei este un fapt pe care putini il inteleg in semnificatia lui adanca.

  P.S. – Doamna Lungescu este poate una dintre acele persoane pe care le numim buni romani. Sa fim mandri de ei, si sa stim sa ii recunoastem de cei cu vorbe gaunoase, care insira cuvinte goale.

  • Moartea regelui le-a venit ca o mănușă sa treaca legile justiției. Comuniștii care l-au aruncat din țară cu pistolul la tâmplă mințind ca a plecat cu vagoane pline cu aur iar după revoluție l-au umilit refuzând intrarea în tara, aceeasi comunisti profită de moartea regelui acum umilindu-l din nou. Ipocrizia comunistă este fără margini!

 3. Ce mai lupta el cu tirania la o băută cu Susaikov… Și ce mai preferințe culturale avea: Ceapaev și Ivan Nikulin…curat luptă cu tirania, coane Fănică!

 4. Culmea ironiei istoriei! Majeststea sa, care a luptat o viata impotriva comunismului si mai ales a comunistilor e dus pe ultimul drum pe afetul unui tun sovietic … O ironie sau un triumf! Dumnezeu sa te odihneasca Majestete!

 5. Azi 16 decembrie,o zi in care mai toti cetatenii romani din tara se simt goliti de bucuria vietii si insingurati alaturi de eternul rege Mihai Intai. Il conduc in tacere si aplauzele care pleaca din sufletul omului insingurat. Super transmisie live la voi doar ca mai aveti publicitate, ne mutam pe antena1 sa vedem inmormantarea. Ia sa vedem dupa aceasta zi ce se schimba in cartea de Istorie a Romaniei,macar acum sa scrie istoria adevarata a acestui roman demn si onorabil,un om vertical la propriu si la figurat! Noroc ca ne-au mai povestit parintii,altfel,era un Levin scut care dupa politicienii securisti ramasi in functie in 1989-19990 nu era decat un impostor sau posibil infractor!
  Dumnezeu sa-i tina tarana usoara!

 6. Nu -mi inchipuiam ca aceasta persoana de o asemenea noblete poate trezi stima si respectul intregii lumi.Rusine celor ce n-au respectat doliul national decretat chiar de ei ! Aceasta multime tacuta si decenta care si-a manifestat piosenie si regretul ca nu au fortat in 1990 sau macar in 1992 revenirea Majestatii Sale Regele MIHAI I pe locul care i se cuvenea de drept dupa moartea tinerilor in decembrie 1989.

Leave a Reply