Home Articole Gica Popescu, propus pentru eliberare conditionata

Gica Popescu, propus pentru eliberare conditionata

2012
7

Fostul capitan al echipei nationale de fotbal Gica Popescu poate fi propus pentru eliberare condiţionată, după ce a executat jumătate din pedeapsa de trei ani, o lună şi zece zile, primită în dosarul transferurilor de jucători, a stabilit, joi, Comisia de la Penitenciarul Jilava, care va trimite dosarul la Judecătoria Sectorului 4.

Decizia pe care o va lua Judecătoria Sectorului 4 nu va fi definitivă, ci va putea fi contestată la Tribunalul Bucureşti, care în final va dispune cu privire la eliberarea condiţionată. Gheorghe Popescu ar putea părăsi penitenciarul doar după o decizie definitivă privind eliberare sa condiţionată.

Membrii comisiei de la Penitenciarul Jilava au analizat cât a executat Gheorghe Popescu şi dacă acesta a efectuat în penitenciar diverse activităţi, care i-au adus zile în minus din pedeapsă. Prima condiţie pentru a fi admisă propunerea de liberare condiţionată este să fie îndeplinită fracţia de pedeapsă care trebuie executată, iar a doua ţine de comportamentul în penitenciar şi de activităţile desfăşurate acolo.

Fostul internaţional Gheorghe Popescu execută din 4 martie 2014 pedeapsa de trei ani, o lună şi zece zile, primită în dosarul transferurilor de jucători.

7 COMMENTS

 1. n-a reusit sa scrie nici o carte in puscarie ? foarte bine , macar a facut ceva util.
  ca fotbalist a reusit ceva , ca om am auzit multe de rau de el. lacom.

 2. Nu de mult , am fost la Amsterdam. In muzeul orasului, (nu ål clubului ) este expus tricoul purtat de Chivul Cristian la Ajax Amsterdam. La ,Barcelona este tricoul lui Gina Popescu . La Bucuresti sunt catuse .
  Cita mizerie poate exista in Romania , cita mirlanie si nedreptate?
  Sunt satisfacut si mindru ca copii mei cresc si sunt intr-o societate sanatoasa. Si ca nu vor plati un Leu taxe si impozite Romaniei.
  Romania nu i-i merita!

 3. un om de mare onoare
  a gresit, a platit – cu virf si indesat
  sa-i dea Dumnezau putere sa-si traiasca viata linistit de acum incolo

 4. De fapt, sistemul securist a jucat un rol important in condamnarea lui Gica Popescu, in opinia mea. El a fost condamnat chiar in pragul alegerilor pentru FRF, si intentia a fost de a lasa cale libera omului securistilor. Justitia independenta si-a indeplinit cu brio misiunea. Cred ca exista un interes destul de mare al unui serviciu de informatii de a se extinde in toate planurile vietii publice. Iar la Federatia Romana de Fotbal, e loc de facut bani si de aflat lucruri interesante. Razvan Burleanu a ajuns presedinte FRF dupa condamnarea lui Gica Popescu. Ah, si asa ca fapt divers, Burleanu a fost decorat de basescu cu ordinul national serviciul credincios. Oare de ce?
  https://cristianmoldoveanu.wordpress.com/2015/09/11/calaii-din-justitie-lovesc-din-nou-rarinca-recondamnata/

 5. Nu merita asa ceva.Dar unii judecatori avanseaza in felul asta.O judecatoare dintre cele doua a ajuns la ICCJ.Cealalta se plimba prin lume si nu ii pasa de mizeria pe care o face.Se distreaza pe Facebook…

Leave a Reply