Andrei Rudeanu, ginerele liderului PNL Vasile Blaga, a fost reţinut de procurorii Parchetului Curţii de Apel Bucureşti, fiind acuzat de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 600.000 de euro.

 

23 COMMENTS

 1. Dl. Radu Tudor,

  Va rog sa il intrebati pe dl. Mircea Badea, mie daca mi se intampla ceva, pe mine cine ma apara?

  P.S.: Fac parte dintre telespectatorii fideli ai emisiunii d-lui Mircea Badea!

 2. Blaga e incoltit cat este si Ponta sau cat a fost si cat este Basescu, cu fratele si ginerele. Lui Blaga ca si celorlalti doi, putin le pasa de ce li se intampla rudelor, fie ele si prin alianta. Lor le pasa de imaginea proprie si de rudenia sangelui. Buldogului ii pasa ca sufera fica-sa, se gandeste la nepot(ata) si de cum este in situatia jenanta de a da ochi cu publicul. In rest, daca nu a intervenit pe nicaieri in sensul traficului de influenta, il doare in basca.

 3. Era un slogan milităresc: :)))) Ţară ţară vrem ostaşi, pe cine?:)))) codruţa, stanciu, băsescu, blaga, berceanu,videanu,anastase,udrea, stolojan,boagiu cu ai lor, tăietorii drepturilor!
  „Fenomenul Şuteşti”cam naspa pentru cei care mai cred că sunt ostaşi care îţi apără drepturile sau te pot onora!

 4. Un news alert de era sa cam de pe scaun. Si ?
  Dupa parerea mea circul asta interminabil e bucurie stiti dvs. cui.
  Sunt atatea probleme extrem de grave care-si asteapta rezolvarea incat astea palesc.
  Fara doar si poate toate acestea, cu toti escrocii si golanii cu gulere albe, cu toate nemerniciile lor trebuie rezolvate, iar cine se face vinovat trebuie sa plateasca negresit.
  Alt circ, cel cu bretonata E. Udrea este batator la ochi, umilitor pentru toti cetatenii cinstiti ai Romaniei.

 5. “Anonimul May 20, 2015 at 12:30

  EXPERTÍZĂ, expertize, s. f. 1. Cercetare cu caracter tehnic făcută de un expert, la cererea unui organ de jurisdicție sau de urmărire penală ori a părților, asupra unei situații, probleme etc. a cărei lămurire interesează soluționarea cauzei. ♦ (Concr.) Raport întocmit de un expert asupra cercetărilor făcute. 2. (Med.; în sintagma) Expertiză medicală = a) stabilire, în urma unui examen medical, a capacității de muncă în condițiile solicitărilor fizice și psihice din diferite profesii; b) consultație sau autopsie efectuată de medicul legist în cazuri de rănire, accident, viol, otrăvire, omor etc. – Din fr. expertise.

  Domnule Dragnea si toti cei care folositi aceasta expresie in mod gresit, incercati s-o inlocuiti cu alte expresii pur romanesti.”

  Ia ba, @Anonimule, ca sa te duci direct in anonimatul tau, si sa nu mori prost! Ca tu esti inteligent, dar te dai doar ca fiind foarte prost ca sa ii pacalesti pe toti, sa nu se prinda lumea cat erai tu de inteligent, de fapt!

  Ia ba de la Romania literara – Revista Uniunii Scriitorilor din Romania, ca tu altfel nu stii sa citesti in limba romana decat daca dai cu cautare pe internet! Habar nu ai de capul tau!

  Păcatele Limbii:
  Expertiză de Rodica Zafiu

  Între calcurile semantice din engleză, unele (de exemplu a aplica sau locaţie) trezesc reacţii, comentarii, enervări, nu numai din partea specialiştilor, în vreme ce altele trec neobservate şi sunt acceptate rapid (am mai vorbit de asemenea cazuri, între care se distinge dedicat, folosit tot mai adesea cu sensul “pasionat” sau “specializat”). Un cuvânt din cea de-a doua categorie pare a fi expertiză, care a ajuns să fie folosit, în anii din urmă, cu un sens destul de diferit de cel tradiţional, înregistrat în dicţionare. Cauza mai generală a schimbării este trecerea de la modelul francez la cel englez: un cuvânt împrumutat mai demult din franceză este “reîmprumutat” din engleză, cu alte sensuri. Forma românească nu se mai modifică, dar sensurile mai vechi şi mai noi intră în concurenţă. Condiţia este, desigur, ca termenul englezesc să fie de sursă latină sau/şi din franceza veche şi să-şi fi dezvoltat în timp, prin evoluţie internă, sensuri noi.

  Substantivul expertiză, provenind din franţuzescul expertise, este definit în DEX ca o “cercetare cu caracter tehnic făcută de un expert, la cererea unui organ de jurisdicţie sau de urmărire penală ori a părţilor, asupra unei situaţii, probleme etc. a cărei lămurire interesează soluţionarea cauzei”. Exemplele de folosire cu acest sens – propriu limbajelor de specialitate – sunt numeroase, ilustrând diverse tipuri de examinări: “expertiza contabilă reprezintă controlul registrelor, conturilor şi actelor justificative ale unei societăţi” (socecc.ro); “comisiile judeţene de expertiză medicală” (dgaspcdolj.ro); “raportul de expertiză psihiatrică” (e-juridic.ro); “ce este o expertiză tehnică a clădirii?” (inforisx.incerc2004.ro) etc.

  Or, dincolo de acest sens, tradiţional (atestat în română pe la mijlocul secolului al XIX-lea), cuvântul e destul de des întâlnit în ultima vreme şi cu înţelesul de “competenţă”, “pricepere” (proprie expertului într-un anumit domeniu): “candidatul trebuie să furnizeze documente care să ateste expertiza sa în activităţi care contribuie la îndeplinirea obiectivelor programului Socrates” (edu.ro); “CIMEC este partener în alte proiecte naţionale în curs de pregătire pentru platforme tehnologice în domeniul culturii, fiind singura instituţie culturală care are expertiză în domeniu” (cimec.ro); “Seriozitatea şi expertiza sunt atuurile pentru un nou mandat în Parlamentul European” (Servus, 10.04.2009); “C. Voicu consideră că are expertiza necesară pentru funcţia de ministru de Interne” (Realitatea românească, 29.09.2009). Adesea, pare să se producă chiar o apropiere între expertiză şi experienţă (stări asociate, desigur, prin logica acţiunilor), care face ca expertiză să intre şi mai uşor în anumite construcţii ale limbii vorbite: “Ce spune dânsul presupun că e foarte corect, eu n-am expertiza necesară pentru a valida ceea ce a spus dânsul” (Antena3, 7.04.2009); “Eu am expertiză în domeniul hoţiilor, băăăă…” (ziarulgorjului.ro).

  Noul sens din română este, evident, rezultatul unui calc semantic, al unei transpuneri a substantivului englezesc expertise. Acesta, vechi împrumut din franceză, are în engleză sensul curent “great skill or knowledge in a particular field” (The Concise Oxford Dictionary, 1999).

  Unele pagini traduse din internet (cu text paralel) lasă să se vadă foarte bine copierea sensului: secvenţei subliniate în textul românesc – “are specialişti în domeniul retailului şi în domeniile conexe şi înglobează vasta lor expertiză într-un cadru comun” (ece.com) – îi corespunde în versiunea engleză formularea “this wide-ranging expertise”.

  În franceză, sensul fundamental al cuvântului expertise (derivat din expert, la rândul său de origine latină) a rămas cel care a fost exportat şi în română (“procédure par laquelle on confie ŕ un ou plusieurs experts le soin de donner un avis sur les éléments d’un différend”; “analyse faite par un spécialiste mandaté”, Trésor de langue française informatisé, atilf.atilf.fr). În spaţiul internetului pot fi descoperite şi în franceză calcuri recente după engleză, dar ponderea lor e redusă şi exemplele provin, în genere, din pagini comerciale traduse fără prea multă atenţie şi grijă pentru stil: “consul­tance technique dans notre domaine d’expertise” (jcp-c.net).

  Care e atitudinea vorbitorilor obişnuiţi şi a specialiştilor în faţa unui astfel de calc? Cum am mai spus şi altă dată, condamnarea sa în numele unui purism tradiţionalist ar fi exagerată, pentru că tradiţia e recentă şi destul de şubredă. Se poate justifica o luptă îndârjită pentru a păstra sensurile împrumutate într-o primă etapă, acum un secol, şi a le respinge pe cele împrumutate în ultimul deceniu? Destul de greu, mai ales că fidelităţii faţă de sursa franceză i se opune faptul că engleza e cunoscută şi folosită mult mai intens de noile generaţii. Se sporeşte astfel polisemia cuvintelor, cu un risc de ambiguitate destul de mic (pentru că diferenţierea se face prin selecţia contextului). Până una-alta, e totuşi firesc şi ca folosirea sensurilor calchiate să fie simţită ca supărătoare: un abuz faţă de obişnuinţele noastre, o deviere faţă de ceea ce considerăm a fi proprietatea termenului. Calcurile semantice au această caracteristică: sunt su­părătoare pentru unii (între care mă număr, deocamdată, în cazul lui expertiză; dar fiind conştientă de subiectivitatea acestei atitudini), fireşti pentru alţii; cu mari şanse ca supărarea celor dintâi să treacă odată ce se obişnuiesc cu inovaţia. De altfel, un pas hotărâtor a fost făcut: dacă Noul dicţionar universal (NDU, 2006) nu acceptă noul sens, Dicţionarul explicativ ilustrat (DEXI, 2007) îl înregistrează (“apti­tudine, pricepere, competenţă, experienţă pe care o are cineva într-un anumit domeniu de activitate”), indicând şi etimologia multiplă: din franceză şi engleză.

  Sursa: http://www.romlit.ro/expertiz

  P.S.: Am o rugaminte, cand mai iesi pe strada, sa nu uiti sa iti iei umbrela ca sa fii sigur ca nu te ploua in gat! Ti-ai luat masca, papagale!

 6. Şi pentru că tot e vorba de colcăiala politică în afaceri peste tot, se pare că Eurovizionul nu va scăpa de buşituri, după cum se vede că sponsorii sunt cei mai importanţi şi se califică automat în finală, de ce nu cîştigător.**The EBUs’ five biggest financial backers — Germany, France, Spain, Italy and Britain —automatically qualify for the final along with the previous year’s winner, in this case Austria. The total cost of the contest is currently estimated at €36.7 million ($41.7 million), a hefty sum but less than the whopping €60 million forked out by Azerbaijan in 2012.**
  Cam asta se scrie despre Eurovizion. Va cîştiga cine trebuie sau cine e impus/aşa se pare.

 7. Pe toate posturile tv este propagata zi lumina neincredere! Neincredere in institutii, politicieni, politie, biserica, in presedinte, prim-ministru, neincredere in justitie etc.

  Vanzandu-ni-se zi lumina neincredere si nesiguranta pe toate caile si prin toate mijloacele, majoritatea romanilor ajung sa nu mai aiba incredere in nimic si sa fie toti foarte agresivi.

  De aceea, constatam ca in societatea romaneasca toata lumea ataca sau contesta pe toata lumea, toti ii ataca pe toti in toate partile, oamenii nu mai au incredere in nimeni si nimic, ajungandu-se astfel la peisajul general in care in care foarte multi sunt dispusi sa isi rezolve orice problema pe cont propriu fara intarziere, adica sa o transeze pe loc pentru ca altfel nu va avea cine sa le ofere satisfactie sau sa le faca dreptate.

  Apare intrebarea, toata politica aceasta mediatica de valorificare prin rating a unor subiecte legate doar de critica generalizata si de contestare a tot, cu efecte secundare de propagare a neincrederii in populatie, are un impact constructiv pentru societate, sau este o abordare benefica? Sau pana la urma toata mentalitatea aceasta de a se inchina toti si a fi interesati doar de subiectele si povestile ce fac rating, aduce grave prejudicii societatii in care traim?

 8. Dl. Radu Tudor,

  Astazi se implineste o saptamana de cand un individ de etnie tiganeasca a injunghiat de 8 ori un cetatean pe strada in aglomeratie, in plin Centrul Vechi al capitalei! Agresorul cu cutit nu a mai fost prins nici pana in ziua de azi! Cazul nu este singular, spre exemplu in anul 2011, un taximetrist a fost omorat la ora 12.00 ziua in amiaza mare, in mijlocul B-dului Obregia din sectorul 4 al capitalei, fara ca agresorul sa fie prins nici pana in ziuna de astazi!

  Noi cetatenii ce ar trebuie sa intelegem, ca Primaria Capitalei care are in subordine Politia Bucuresti, nu e in stare sa asigure siguranta cetatenilor in capitala tarii?!

  Poate reusiti dvs. totusi sa puneti presiune pe d-nii criminalisti de la capitala si eventual sa ii ajutati prin mediatizarea cazurilor! Cine stie, poate au nevoie de mult ajutor!

 9. astept cu incredere comunicatul liberalilor, interventia televizata a alinutei-kilowatt, prin care sa condamne proletar, retinerea ginerelui lui blaga si sa-i ceara demisia co presedintelui liberal , vezi si cazul cumnatului lui ponta. astept cu nerabdare acelasi lucru si din partea simpatizantilor liberali, asa zisi jurnalisti, de pe site-urile pro liberali, gen gandul, cotidianul, stripesurse etc. ssau propaganda si justitiarismul e numai la adresa celor de stanga astia de “dreapta” sunt scutiti fiind mai presus de orice?

 10. Dl. Radu Tudor,

  Astazi se implineste o saptamana de cand un individ de etnie tiganeasca a injunghiat de 8 ori un cetatean pe strada in aglomeratie, in plin Centrul Vechi al capitalei! Agresorul cu cutit nu a mai fost prins nici pana in ziua de azi!
  Cazul nu este singular, spre exemplu in anul 2011, un taximetrist a fost omorat la ora 12.00 ziua in amiaza mare, in mijlocul B-dului Obregia din sectorul 4 al capitalei, fara ca autorul crimei sa fie prins nici pana in ziuna de astazi!
  Un alt caz, recent, este cel al cutitarului care a injunghiat un angajat al Pro TV in fata sediului televiziunii dupa ce l-a urmarit dimineata cand se ducea la serviciu, agresorul fiind capturat pe imagini de pe niste camera de supraveghere din zona. De asemenea, nici acesta nu a fost prins nici pana azi, desi sunt vreo 3 saptamani de la incident!

  Noi cetatenii ce ar trebuie sa intelegem, ca Primaria Capitalei care are in subordine Politia Bucuresti, nu e in stare sa asigure siguranta cetatenilor in capitala tarii?!

  Poate reusiti dvs. totusi sa puneti presiune pe d-nii criminalisti de la capitala si eventual sa ii ajutati prin mediatizarea cazurilor! Cine stie, poate au nevoie de mult ajutor!

  Concluzii:

  1. Sa intelegem ca mesajul transmis de Politie catre populatie este ca acum daca avem o problema, putem sa dam toti direct cu cutitul pentru ca oricum nu urmeaza sa ni se intample nimic?
  2. Am inteles ca noi acum ca stat, ne luptam cu terorismul de pe planeta, ca am aderat la NATO, ca facem aplicatii militare si avem baze NATO pe teritoriul tarii noastre etc., dar noi nu suntem in stare sa prindem un tigan cutitar?
  3. Am inteles de asemenea, ca in tara noastra avem vreo 5 servicii secrete cu vreo 7000 de anagajati, am inteles ca s-au alocat fonduri suplimentare de la buget pentru aceste institutii, ca sa nu le vaduvim, sa aiba tot ce le trebuie, tehnica de interceptare, mijloace de interventie si deplasare, echipament etc. Cu toate astea, toti astia nu reusesc localizarea si capturarea unui tigan cutitar?
  4. Daca este posibil, sa se solicite detasarea pentru aceste situatii, a cateva sute sau chiar a 1000 sau 2000 de lucratori de la serviciile secrete, macar pentru solutionarea acestor cauze, pentru ca cetatenii sa nu traiasca cu impresia ca acum exista foarte multi purtatori de arma alba pe strada care sunt si dispusi sa o foloseasca, unii dintre ei din motive psihiatrice, unii pentru ca sunt drogati, altii doar pentru ca li s-a parut, iar cei din urma pentru ca sunt de etnie si la ei este traditie.

  Va multumesc anticipat pentru sustinere si implicare in aceste povesti ce privesc siguranta cetateanului!

 11. Asta e cam de 2 ani jumătate, nicio afacere nu mai funcţionează,dacă nu se făcea schimbarea şi noi am fi ajuns la fel.
  http://www.antena3.ro/economic/business/ce-se-intampla-acum-in-tunisia-dupa-atacul-terorist-de-la-muzeul-bardo-e-mort-tot-294394.html
  Şi madam”cotoroanţa”asta care se suceşte precum elicea în bătaia vîntului, zilele trecute spunea ceva de genul: să facem o afacere/uniune cu Putin, după ce a şorovăit multe şi mărunte despre care am scris că nu e credibilă, acum după ce şi-au dat seama că ceea ce au făcut a fost greşit, a întors foaia împotriva Ukrainei: http://www.antena3.ro/externe/surse-uniunea-europeana-nu-este-pregatita-pentru-a-primi-ucraina-in-blocul-comunitar-294395.html
  Poate ei/marile puteri cred că oamenii sunt proşti şi inculţi,că înghiţim ceea ce ni se bagă pe gît! Ghinion, încă mai reuşim să gîndim şi să analizăm ceea ce se dă pe gură prin micile ecrane.

 12. ONG-uri, o gramada de ONG-uri care papa bani de la buget:
  1. ActiveWatch
  2. Asociația E-Civis
  3. Asociația Civitas ’99
  4. Asociația Funky Citizens
  5. Asociația Mișcarea Civică Miliția Spirituală
  6. Asociația Națională a Birourilor de Consiliere pentru Cetățeni
  7. Asociația pentru Apărarea Drepturilor Omului în România – Comitetul Helsinki APADOR CH
  8. Centrul de Asistență pentru Organizații Neguvernamentale – CENTRAS
  9. Centrul de Resurse pentru participare publică – CeRe
  10. Asociația România Vie
  11. Centrul pentru Jurnalism Independent
  12. Comunitatea Uniți Salvăm
  13. Expert Forum
  14. Fundația pentru o societate deschisă
  15. Grupul pentru Democrație Participativă – Plenum
  16.Rezistența Urbană
  17. Societatea de Educație Contraceptivă şi Sexual
  – Unde au fost aceste 17 entităţi, nule din punctul meu de vedere, din 2002-2004 de cînd a început distrugerea acestei ţări şi naţiuni?
  – Unde au fost aceste nulităţi cînd au tăiat salariile şi au închis spitalele de au murit oameni şi copii cu zile???
  – Unde au fost aceste nulităţi cînd au fost fugăriţi profesioniştii din ţară???
  – Unde au fost aceste nulităţi cînd au fost ologiţi oamenii paşnici la mitingul din Piaţa Universităţii împotriva hoţilor, cînd au fost agresaţi oamenii de poliţişti chiar şi la Pungeşti Vaslui??? Am înţeles că pentru cei care au agresat şi au semnat(şeful poliţiei..) este cercetat penal, nu am aflat finalitatea acelui dosar privindu-l pe acel ridicat în grad cu stea de băsescu!
  – Unde au fost aceste nulităţi cînd s-a votat la referendum scuiparea definitivă a lui băsescu???
  – Unde au fost aceste nulităţi cînd s-a dat publicităţii populaţia ca număr de votanţi vii în ţară plus numărul celor din diaspora de au minţit în scris INS-ul???
  Cînd e vorba de fonduri deîndată ies şi urlă dar cînd e vorba de dreptul cetăţeanului, nici nu ai cum să-i găseşti şi cine ştie dacă vor face ceva pt. popor!
  Nu cumva suneţi acoperiţii clămpăilor şi hoţilor care au fost stuchiţi de la guvernare???

 13. Cum se va proceda cu socrul in caz ca asta micul va ciripi tot ? Incepem iar cu ridicarea imunitatii ? Daca asta spune ca Blaga tine multi bani ascunsi undeva,pe o proprietate a sa cum ajungi la ei daca nu poti face perchezitie ? Ca are imunitate la perchezitie doar e parlamentar.Sau la Blaga va merge masinaria ridicarii ca la Udrea ? Eu n-am o problema cu X ca e de la PSD sau Y ca e de dincolo…Eu cu aceste talpi puse inaintarii anchetei am.Tocmai de catre cei pusi sa faca legi pentru mine nu pentru ei.

 14. Mai mare şi mai multă ipocrizie prin manipulare nu cred că mai există de la americani. Citez un pasaj dim articol:
  ”Mai mulţi militari americani şi-ar fi dat viaţa pe teritoriul României în timp ce luptau contra fascismului în cel de-al Doilea Război Mondial, a declarat însărcinatul cu afaceri al SUA, Dean Thompson, cu ocazia Zilei de Comemorare a Eroilor.
  **http://www.antena3.ro/romania/oficial-sua-eroi-americani-au-murit-in-romania-pentru-infrangerea-fascismului-294459.html
  Incredibil! de parcă nu ne amintim cine şi cîţi au luptat şi au murit pentru apărarea acestei ţări numită România! Arabii-egiptenii de prin 1646 au luptat în favoarea româniei, peste 1500 de morţi, în cel de-a doilea război mondial au fost ucişi pe pămînt românesc peste 2500 arabi luptători pentru apărarea acestei românii, la fel s-a întîmplat cu: turcii, geţii, tătarii…destule naţionalităţi, dar niciunii nu ne deranjează sau să se fălească în numele morţilor lor ori să ceară drepturi sau despăgubiri mincinoase cum s-ar preconiza!

 15. Dupa ce am vazut stirile in ultimele luni am ajuns la o singura concluzie: tara a fost condusa de un HIPOCRIT con probleme grave de constiinta si moralitate iar odata cu el au crescut astfel de cazuri.

  O societate corecta si normala moral are principiul respectarii legii si a credintei in Dumnezeu care ii da fiecaruia dupa faptele sale. Societatea actuala merge pe principiul ce il putem citi in Matei 23:5 (Toate faptele lor le fac pentru ca sa fie vazuti de oameni).

  Basescu, Blaga, Udrea, etc fac declaratii publice prin care isi declara nevinovatia insa conturile lor bancare si proprietatile pe care le detin spun altceva. Dar asta e.

  In fata oamenilor pot sa se declare curati si fara pata, mai rau pentru ei e ca D-zeu ii vede si uraste astfel de persoane pentru ca sunt precum oile marcate cu fierul rosu, adica au o constiinta FOARTE murdara.

 16. http://www.antena3.ro/externe/stat-islamic-avertizeaza-ca-isi-poate-cumpara-o-bomba-nucleara-intr-un-an-294519.html
  Normal. NATO este mai interesata de Rusia decat de criminalii astia. Treaba ei. Sa vedem ce mai faceti cand o sa fim transformati in pasalac din cauza indolentei unora cu functii inalte.

  Si inca ceva: De ce sa apar o Romanie unde magazinele pun aceleasi preturi, iar ofertele contin numai stricaciuni sau te pacalesc avand un pret in raft si altul la casa, unde se inteleg evazionistii din piete unii cu altii sa puna acelasi pret, unde interlopilor nu li se intampla nimic indiferent ce ar face, unde majoritatea politicienilor sunt bata si candideaza doar ca sa ne fure banii si sa se indoape cu ei, unde daca votezi esti cercetat penal, chiar daca votul tau nu conteaza, pentru ca oricum iese cine trebuie ? Nu am motive sa apar asa ceva.

  Si unde o sa ma vad in caz de razboi ? Ziua la serviciu, seara acasa. Sau numai acasa, depinde de dispozitie. Deja am facut 36 de ani. De azi inainte ma doare fix in pix.
  Imi ajung 25 de ani de exprimare degeaba. Pa ! La razboi tinerilor facebook-isti. Sa va vad. Vitejii …

 17. Ce ghinion pe acest popor! Am avut preşedinte de tipul:
  – comunist dar cît de cît onorabil, cu soţia Elena lăudată, scrisă, cu diplome pe nemerit care se chinuia să fie în prim plan permanent,
  – un alt urmaş cu spirit de comunist(sărac şi curat) care părea că îi e ruşine cu doamna lui, omul care punea ştampila mojiciei pe orice frunte care nu corespundea realităţii, vezi ştampila reală:prostănac,
  – următorul învins de sistem şi murdărit de cerneala identică cu cea folosită la scriere în timpul studiilor,
  – penultimul care şi-a făcut soţia de rîs folosind-o ca paravan în orice activitate, afişatul cu blonda permanent de parcă ar fi fost magnetul imaginii unei familii, sau a oricărei familii cu amante şi analfabeţi, posesori ai diplomelor la second-hand, un individ fără cultură, fără pic de respect, fără demnitate şi onoare,
  – ultimul care se ”screme” să-şi aducă soţia în prima linie, cu mulţi pupători care-i iau interviuri apoi prin selecţie avantajoasă le adună în cărţi pentru valorificare. Un individ care şi prin ”manipularea adevărului” se dă ceea ce nu este: bun pentru România! cu scuzele de rigoare dar este realitatea! Un individ care ocupă cel mai bun scaun în stat prin menţinereai perioadei de ură şi dezbinare cu multă minciună de colegii actuali de partid de care este mîndru. Ce mîndrie: că au distrus o ţară şi o naţiune cei din partidul unit(PDL-PNL-PMP)care-l susţine permanent, anterior 2004-2014 fură la guvernare, deh: România lucrului bine făcut, ca să citez din spusele actualului preşedinte. Omul nu are nicio treabă cu cei din interiorul ţării, posibil dezinteres total. Mai mult îl interesează diaspora, de parcă ar trăi în străinătate sau expulzat şi trebuie să-şi adune armata pentru atac şi revenire la ciolan! vezi exemple peste tot în lume unde sunt căpcăuni de acest gen.

 18. Consider ca, decat sa te duci in Pavilionul H sa bei o bere, mai bine te duci direct in Centrul Vechi si acolo ai posibiliatea sa iti iei si niste cutite de la tigani drogati, deci poti considera ca te-ai distrat atunci cand ajungi acasa dupa ce iesi din spital. Asa incat, tot mai bine in Centrul Vechi, decat in Pavilionul H! Esti mai aproape de spitale.

 19. http://www.antena3.ro/politica/liberalii-vor-sa-isi-gratiaze-penalii-membrii-pnl-discuta-despre-modificarile-la-statut-294491.html
  Aici diversitate pentru seriozitate!
  Aici înţelegeri tacite pentru tot ce e rău şi grav în ţară!
  Aici aprobări directe pentru orice ca cetăţeanul şă îşi ia cîmpii doar din cauza colcăielii hoţilor şi minunaţilor lichele!
  Aici se dă drumul la orice nebunie în defavoarea demnităţii, onoarei şi respectului reciproc!
  Încă ceva: de ce Putin nu este deacord cu vestul? Pentru că vrea să menţină o limită la toate, vrea cît de cît decenţă nu cum e harababura în occident, te culci bărbat şi te trezeşti femeie sau prostituată, seara ai un acoperiş deasupra capului şi dimineaţă eşti sub cerul liber, ai o emisiune la tv pe placul tău seara şi a doua zi este înlocuită cu tot ce ţine de sex şi sexualitate live, cu homo, lesbi, transexuali care normal ar trebui în propriul dormitor sau casă personală. Asta se va impune peste tot în lume pe micile ecrane(mulţi din străinătate/străinii nu mai folosesc tv-ul doar din această cauză). Poate aţi simţit că de ani de zile vor să intre în forţă pe micile ecrane pentru destabilizarea ţărilor decente şi onorabile!(nu e ură faţă de aceşti oameni) este pur şi simplu viitorul scris în tăcere de occidentali. Esticii sunt singurii care nu acceptă pînă în prezent. Apropo de lumina care a brăzdat în nord-est rusia acum cîteva zile, vom vedea consecinţele groaznice care-i va lovi pe ruşi(e aparatură secretă contra americanilor şi îi va bloca în acţiuni tot pe ruşi).

Leave a Reply