Secretarul general al PNL, Ilie Bolojan, a declarat pentru Agerpres ca PNL ar trebui sa aiba un presedinte unic inainte de alegerile parlamentare, intrucat formula de conducere prin co-presedintii Alina Gorghiu si Vasile Blaga nu s-a dovedit “ca performeaza”.

 

11 COMMENTS

 1. Ce? Aha! Băsescu la PDL şi Blaga la PNL ! S-a încheiat protocolul şi e partid comun în acte PMP ! Mai contează UNPR, PDL, PNL, PNŢCD, e tot PMP ! Doar din FSN îşi trag rădăcinile!

 2. Muoamm, iar ospatareasa asta! Pai asta nu intra ma nene in postnatal pe banii statului, si ii tine Falcosu’ locu’ cald pana se intoarce? Intre timp, face Falcosu’ si un guvern, ceva, cu Sticle Chioru’ din toamna si reintregesc iar guvernarea catastrofala cu care ne-au obisnuit, slugi ai marilor burghezi de la Bruxelles care le spun ce sa faca si sa dreaga, ca doar de-aia acolo sunt Stapanii!

  Oricum, si daca iese altfel se comanda imediat o lista cu 11 puncte sau un pact de coabitare/copulatie, ca sa fie bine pentru Romanica si sa nu fie rau! Daca nu percuteaza intocmai si la timp, il trimit Dumnezeii planetei pe Philip Gordon ca sa transeze cazu’ si se rezolva scurt asa cum s-a mai rezolvat, noi fiind de fapt niste slugi prin ADN-u! Avem in cod genetic alura de ghelbani!

  https://www.youtube.com/watch?v=KHViAYqlVRo

 3. Ce idee perfectă la Răzvan şi Oana, debutul emisiunii cu fapte şi întâmplări din trecutul glorios PDL-Băsescu şi purtătoarea de vorbe(poşta) lui Băsescu care ţipa la directorul tvr, mă aşteptam la o palmă cadou directorului tvr de la madam ‘poştă’ Băsescu!
  Cred că aţi început un proiect care aminteşte trecutul în imagini şi foarte bun pt. toţi cei care nu-şi amintesc sau nu am avut ocazia să vedem acele ipostaze mizerabile!
  Mult succes echipei Antena3 !

 4. yooooooooooo visul betivanului sa revina pe platforma , cate dosare are chioru cum i-a facut pe toti ca la nufaru il urasc din rarunchi dar are nota 10 , nimeni nu poate sa ii faca nimic e cel mai tare in oaie

  • … zise manelistu’ admirac…
   Oaie, cand te sustine o oculta (cazu’ 2012), cand pleci cu camioane de informatii (treaba cu Saftica), pana si un manelist ca tine e “cel mai tare”…
   Ala, “cel mai tare”, a castigat, in ultimii 10 ani, doar cu ajutor de la “servicii” (gen “i-am ciuruit”)… dupa ce, in 2004 a fost o intoarcere pe care tu nu pari s-o fi prins (aia cu “draga stolo”)…
   Nu-ti cer sa gandesti, e greu… da’ macar abtine-te in a pune manelisme p-aci… ca asta, “cel mai tare”, intr-o lume normala era, asa cum aparea pe la intalniri de sefi de stat : singur, posac, nevarat in seama !
   (tu, sigur, si pe ceasca l-ai fi admirat, de i-ai fi prins vremurile…)

 5. Urmeaza disparitia PNL ,preluarea conducerii de catre capusa PDL-a zecea varianta.In final , Fuziunea cu PMP.
  ?

 6. PMP este partidul rusinea Romaniei in frunte cu al sau conducator Basescu. Acest individ a gasit niste lasi de la UNPR pe care poate sa=i manipuleze si a facut unificarea , interesul il mina sa intre in parlament si citeva procente la vot poate trece si el pragul de 5%, asa a gindit un manipulator de profesie. Restul UNPR-isti se autodesfiinteaza si PMP ramine tot RUSINEA POLITICI, pt. ca romani s-au desteptat nu mai inghit manipulari gen Basescu, el acum ar vrea si pecei din fostul PDL care sunt vopsiti in galben dar asteapta un semnal de la slugile introduse in PNL, o sa vedeti.

  • Mestere, manipulare gen basssescu a fost si “luatu’ tarii-napoi”… aia cu Diaspora, de la Johannis; inghitita pe negandite de poporul de zici…
   Maniputare a fost si treaba cu “Colectiv” (“a trebuit sa moara oameni…”)
   Stai tu linistit, poporul mai inghite, nu termina de mestecat, si “inghite” alta !
   Da’ i-as dori o finalitate negativa la asta cu “pamp love unepere” (nu e “love reciproc”, ca, practic, ai lu’ basseescu ii inghite i-ailati, nu mai raman nici fulgii din ei… e drept, unii dintre uneperei proveniti din partidul lu’ “domnu’ Dan”, deci mai lenti cu moralitatea si cu doctrina…pe genu’ : sinecura sa fie, doctrina da-o dreaq ! ) un fel de ” 4 procente si cu aia cincisutedemii de la unepere” sa dea cam neintrare prin Parlament, la toamna…sa se supere macar aia ai unepereului… c-ai pampului, fiind cu bassescu, inghit orice, au stomac…da’ la unepere mai sunt si militari; cum ar veni, oameni cu coloana vertebrala…

 7. Se pare ca Piratu’ face si desface. Mai vorbim dupa alegeri daca nu cumva vom asista la o fuziune glorioasa intre pmp si pnl iar, toti “istoricii” si “interesele nationale” din partid vor fi indepartati cu succes si vom asista la o noua “constructie”. Gastiga golanii cu gulere albe si pied cetatenii.
  Chiar daca nu-mi este simpatica cateaua asmutita a politicii ar fi pacat ca aceasta sa fie indepartata din varf. Sa nu uitam ca pe undeva are si neamtu’ din deal un cuvant de spus.

Leave a Reply