Se deschid zorii colaborarii PNL-PMP………….

 

Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu afirmă că nu condamnă fuziunea dintre PMP și UNPR, dar că PNL va analiza în forul de conducere dacă protocolul încheiat la nivel național cu UNPR se menține.

“Sunt membrul unui partid care a reieșit dintr-o fuziune, nu condamn fuziunea PMP cu UNPR”, a spus Predoiu la B1 TV, despre anunțul lui Traian Băsescu.

6 COMMENTS

  1. Mai mult ca sigur liberalii au aflat de negocierile mai ascunse ale UNPR cu Basescu si de aia le-au dat papucii oamenilor lui Oprea.Dupa alegeri nimeni nu stie ce se va intampla cine spune ca sigur nu se va alia post electoral cu X si Y ala minte…Cine spune ca nu are de unde sa stie chiar daca nu da satisfactie unui segment mai radical din electorat macar este cinstit,acesta este raspunsul corect. Sunt exemple celebre cand un partid a trecut in mod surprinzator “dincolo” dupa alegeri pt a forma o majoritate cu ceilalti ulterior regretand amarnic.

  2. Ma asteptam la o alta abordare din partea d-lui Predoiu, dar ce sa-i faci cand scrii cu mana stanga, totul e posibil si-n fapta, si-n cuget ( si simtiri).

  3. Deci pe Predoiu fuziunea l-a nascut ! Si in primii 7 ani i-a spus: sa fii basist cuminte dragule. Ori primii 7 ani sunt baza educatiei care nu se uita.

  4. De ce le-ar condamna ‘fuzdiunea”? DOAR RAMAN IN FAMIGLIE.Ar fuzdiona ei toata basimea ppeista la gramada, dar o lasa dupa alegeri, pentru ca acum trebuie sa mai faca diversiune,alba-neagra,sa para poporului ca penelistii sunt alta gasca in alta traista, incat sa nu le fuga fraierii de votanti spre PSD sau ALDE.

Leave a Reply