Desi Liviu Dragnea a facut precizari ferme ieri la Antena 3 si s-a delimitat de afirmatiile lui Ponta, Alina Gorghiu revine si insista cu alegatiile privind “jocurile Rusiei facute de PSD”. 

Presedintele PNL considera probabil ca asta e o buna tema de campanie electorala.

In guvernarea PSD 2000-2004 Romania a intrat in NATO, dar comunicarea extrem de slaba a social-democratilor nu poate valorifica acest mare atu. 

Iata postarea :

PSD vrea cu orice preț să se izoleze pe scena politică ocupând un meritoriu loc unu la capitolul minciuni, demagogie iar mai nou expune România și la riscuri de securitate, îndemnând, prin tăcere, la o schimbare a politicii externe și de apărare.
Adevărul este că de la Ion Iliescu încoace, PSD a tot făcut jocurile politice ale Rusiei atingând apogeul în perioada lui Victor Ponta care a sfidat orice urmă de inters național și a pus mai presus interesele sale de grup. Doar ca să vă amintesc: a fost la Soci să se vadă cu Putin inainte de alegerile din 2014, apoi s-a dus la Baku sfidând toată Europa, a făcut intervenții pentru companii controlate de ruși, iar acum, când România rămâne singura țară pro-europeană și pro-NATO din zonă, susține reducerea bugetului apărării și pune la îndoială obiectivele politicii externe ale României.
I-am cerut lui Dragnea sa spuna clar, fara ocoliş, dacă PSD mai respectă Pactul Naţional pentru Apărare semnat în ianuarie 2015. PSD s-a foit, s-a fofilat și tot nu a răspuns. Dragnea a spus ceva, dar nu a fost foarte clar. Ce face cu Ponta? Îl mângâie pe creștet? Și ambiguitatea este un răspuns.
Mie îmi e clar, cred că și dumneavoastră: PSD nu dă nici un fel de garantii clare cu privire la intentiile sale de politica externă. Devine tot mai evident: o guvernare a PSD înseamnă un risc de securitate națională!

 

14 COMMENTS

 1. 15.11.2016 ora 17.20…o penelista la A3..ii spui ca zapada e alba si ea zice ca e neagra !. Asta n am suportat la tupeistii din gashca baselului si actualilor vopsiti in pnl..imi este scarba..

 2. Parca se zvonea odata ca cei care candideaza la functii de Stat sa fie consultati. De doctori. Si la cap.
  Era un banc, din pacate nu cu Alinutza, cu Ion si cu Maria, in care Ion citea The Times si care se termina cu urmatoarele vorbe spuse de Ion, Mariei: Darling, you have an obsession!

  Mai prost este ca la ei, amandoi au cate o obsesie (sau mai multe …).

 3. Incerc sa abtin insa aceasta duduie are nevoie de un control medical aprofundat
  Oare cat timp vom fi obligati noi romanii sa o mai supotam pe aceasta gor-ghiu ?
  Poate de la anul duduia gor-ghiu se va ocupa de propria familie ???

 4. Cea mai buna “stampila” data astazi in campania electorala de marile catele asmutite ale neamului este ca esti pro rus sau mai rau faci jocurile rusilor. Toti astia care au adus Romania in sapa de lemn, este adevarat, n-au facut jocul rusilor. Tot aia e. Astazi cu totii isi pun stampile unul altuia in schimb au uitat complet de Romania si cetatenii acesteia.

 5. are dreptate! oricat de bizar ar parea sefa basisto-penelistilor are dreptate! oricum singura ei intrebare e : cat e halatul!!!! trecand la un registru mai serios te intrebi daca femeia asta, mult umblatoare printre colegii de sex masculin din parlament, mai are vreun neuron functional prin tartacuta.aceeasi veche obsesie cu rusii, obsesie care i-a tampit pe multi, obsesie care devine principalul punct in alegeri, obsesie de om tampit!

 6. Acum cand intr-adevar situatia din jurul Romaniei nu ne este catusi de putin favorabila, o catea asmutita, un sef de guvern profund antiroman si multi, foarte multi, prin tot ceea ce intreprind nu fac altceva decat sa sape la temelia Romaniei, parca ar face cu totii jocurile Rusiei.

 7. Doamne Fereste Gorghiu, esti dusa rau, Bye, Bye! Scoate naibii capul din galeata! CITESTE, INFORMEAZA-TE BINE inainte de a abera. Declaratiile lui Stoltenberg (NATO) 14. nov. . “NATO’s Stoltenberg says message to Russia is ‘we want dialogue’ . Russia is our biggest neighbour, Russia is there to stay and especially when tensions run high and especially when we face many different security challenges, it is important to have dialogue,” Stoltenberg told reporters before talks with EU defence ministers. ”
  Mesajul NATO : dialog cu Rusia.
  Clar Gorghiu??????? Am mai spus sa ii deseneze cineva Alinutei , poate pricepe cumva, ca Rusia nu mai este BAU – BAU nici pentru NATO, nici Trump – America , ….etc… . Politica s-a schimbat Gorghiu! Tu dormi insa continuu!
  Citeste Gorghiu articolul cu ref. la convorbirea telefonica Putin -Trump. Este publicat peste tot in media din toata lumea!
  Trump vrea cooperare cu Rusia pe multe probleme de securitate IMPORTANTE , vrea refacerea relatiilor /legaturilor bilaterale care au fost nesatisfacatoare pana in prezent , vrea DEZVOLTARE COMERCIALA SI ECONOMICA CU RUSIA!
  Si nu mai bate campii cu “PSD a tot făcut jocurile politice ale Rusiei”, in guvernarea PSD Romania a intrat in NATO.
  “o guvernare a PSD înseamnă un risc de securitate națională!” Ce securitate nationala? cand s-a schimbat foaia cu Rusia! Ce naiba de politicieni sunt astia ? = Gorghiu, care nu sunt la curent cu mersul lucrurilor, la nivel international? AZI, nu cu 20, 50, 100 ani in urma! Gorghiu esti ANACRONICA! Cu politicieni ca tine Gorghiu mi-e rusine si ca respir acelasi aer cu voi.
  Sunteti o catastrofa pentru Romania! Prin mentalitati infantile, manipulari ieftine, minciuni, rupti de realitate, absolut nulitati.

 8. Dumneaei ori nu-i f….. la timp,ori n-o fi f….. de cine trebuie ,ori e prea grabita sa fie f….. si n-are cine !!!!!Oricum ceva este cu ea ,”mititica”,chiar nu-i este nimanui” mila” de ea????? !!!S-o ajute cineva !!!

 9. NU MAI TINE VRAJEALA CU “COMUNISTII” SAU CU “PENALII” SI ACUM AU TRECUT VAGABONZII ASTIA BASO-PENELISTII, PE BAZA DE TAMPENII EMANATE DE CARAGHIOASA GHORGHIU,LA VRAJELI “GEOSTRATEGICE” CU “VAI RUSII SI PSD=LOVE”.MAI DEGRABA CATASTROFELE ASTEA BASO-PENELISTE FAC JOCUL RUSILOR PRIN VIATZA REA PE CARE LE-O FAC ROMANILOR, SI CARE SERVESTE RUSILOR,CEL PUTZIN ,CA MATERIAL DE PROPAGANDA SI EXEMPLU RAU PENTRU CEI CARE PRIVESC SPRE UNIUNEA EUROPEANA SI OCCIDENT.

 10. Eu m-am săturat de atâtea minciuni de la nemernicii din politică indiferent care ar fi! Dragnea de la PSD tot dă pe gură că se vor anula 101 sau câte vor fi, taxe sau ce mama dracului or fi! Ăştia vorbesc să se trezească vorbind pe când toate aceste servicii sunt puse în cârca primăriilor locale însoţite de legi sau ordonanţe pe care sunt obligaţi să le respecte când e vorba de omul obişnuit ! Aici aveţi mostră de nemernicie şi e doar o parte(navigând pentru informaţii)!
  http://obiectivvaslui.ro/impozitele-barladenilor-dezbatere-publica/
  ””’Ca noutate, din 2017 se vor introduce taxa pentru emitere în regim de urgenţă (patru zile) a certificatului de urbanism – 10 lei, taxa de urgenţă (patru zile) pentru eliberarea autorizaţiei de construire – 200 de lei şi taxa pentru eliberarea duplicatelor autorizaţiilor de construcţie, certificatelor de urbanism, a contractelor, amenzilor, autorizaţiilor de funcţionare etc. – 5 lei/pagina…”’ Tocmai unde se cere plata masivă, acolo se adaugă sau se impune(nu mă refer la regim de urgenţă ci la minciunile în sine cu care se manipulează)!
  Şi încă ceva:
  Se discută pe baza revoltei implementarea multor reforme nediscutate în public cu societatea civilă sau cu cei în drept, eu văd cu totul alteceva aceste manevre grave şi anume, au convenit cu străinătatea, luând momentul aderare UE şi NATO să introducă cel puţin un compromis pentru ceva sau cineva mai mulţi, politicienii s-au dat la margine prin înţelegere ca să planteze tehno în funcţii pentru a pune în practică pe ultima sută de metri programul stabilit anterior cu beneficiarii ”distrugerilor” şi pentru a nu fi afectaţi ei ca politicieni, viitori candidaţi la funcţii! Dovada clară este permanentul scandal şi competiţia ”cei mai buni la aruncatul conştient cu rahat în ceilalţi”! Niciunii nu sunt credibili şi toţi vorbitorii politicieni ascund ceva horror în spatele vorbelor şi expresiei feţei lor! Vă puteţi închipui ce harababură este şi ce harababură avem în legislaţia românească încât nu se vor putea anula legile! Poporul simte pe pielea lui mizeria în care au aruncat legislaţia şi reformele propopor şi ţară când se lovesc de nemerniciile legislaţiei ucigătoare! Cei care muncesc şi trăiesc în străinătate şi au drept de vot politic, habar nu au ce se întâmplă în ţară la momentul 2016!
  – Cum să hotărască diaspora viitorul acestei naţiuni şi ţări dacă nu trăiesc şi nu muncesc în ţară?
  – Cum să hotărască cei din diaspora care au un nivel de trai mult mai ridicat faţă de trăitorii în România, viitorul şi viaţa acestui popor deja îmbolnăvit de nemerniciile zilnice prin lege???
  – Cum să hotărască cei din diaspora dacă un om rămâne sau nu cu cel mai mizerabil nivel de trai, la fel şi dacă va trăi sau va muri ?
  HABAR NU AU CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ŢARĂ cei din diaspora în majoritate!!!

 11. Dragnea ar trebui sa se delimiteze de Ponta dandu-l afara din PSD lasandu-l sa se duca la prietenul lui Ghita in PRU !

Leave a Reply