Președintele PNL, Alina Gorghiu, a fost invitatul special al lui Radu Tudor, în ediția de duminică seară a emisiunii Punctul de Întâlnire.

Radu Tudor a început discuția cu un experiment jurnalistic inedit, cu întrebări speciale din partea realizatorilor Antena 3 pentru președintele PNL.

Prima întrebare a arealizatorului Adrian Ursu a fost dacă PNL se va alia cu PMP, în ipoteza în care PMP poate asigura o majoritate în Parlament, în urma alegerilor.

Aici, Alina Gorghiu a fost tranșantă și a răspuns scurt: Nu.

Basescu a replicat in stilul sau consacrat, badaranesc :

Prezent într-o emisiune la România TV, Traian Băsescu a spus că nu se poate certa cu un copil politic. ”Nu mă pot certa cu un copil. Dânsa are minte politică cât un copil de grădiniță. A pierdut președinția mai multor consilii județene. Dacă va mai vorbi așa, o să aiba surprize. Peste tot, organizațiile au refuzat alianța cu PNL”, a declarat Traian Băsescu citat de stiripesurse.ro

6 COMMENTS

 1. Simt nevoia sa repet comentariul facut inainte:
  Pai si din cauza gorgului sunteti in sediile acelea.
  Mult prea bland cu marioneta gorgu!
  Pacat!
  Cica nu se declara victima si nu-i place atacul, dar arunca cu kkt in psd si alde si se plange de tot felul de atacuri imaginare.
  Poate ii amintiti si de pdl… De cei care au inceput distrugerea Romaniei, cu bas la comanda, cu planul rusiei, ungariei si acordul tacit al germaniei.
  Sinistra si aroganta femeie. Sper sa ramana la lada de gunoi a istoriei, impreuna cu toti pdlistii, ionasistii, ciolosistii si basistii ei cu tot.

 2. “A pierdut președinția mai multor consilii județene. ”

  Oare pentru ca PSD a facut alianta cu PMP ? Poate intrebati/raspund niste lideri PSD de ce au facut alianta cu PMP ?!

 3. O emisiune super a Punctului de Intalnire de aseara. N-am sa ma refer la prima parte, ci la a doua cu d-na Gorghiu si dl. Chireac. De data asta, probabil i s-a atras atentia, d-na Gorghiu nu s-a comportat ca o catea asmutita a politicii chiar daca in structura a ramas asa. A spus multe lucruri, ramane sa fie si adevarate.

  • Daa…
   A spus multe lucruri despre ponta, dragnea, de cat de bun si destepti sunt jegohanis si ciolosi, desi ne intreapta sper distrugere si nu a spus mai nimic despre Romania, despre romani, despre sanatate, despre copii.
   Doar lozinci…
   Mi-e scarba de lozinci ieftine.
   Un singur lucru mi-a atras atentia, dar sunt sigur ca o sa aiba repercursiuni nefaste si anume subiectul cu raspunderea magistratilor.

   • @ JOS JONANIS! PCR->FSN->PDL->noul PDL @ mai nene, este ușor să-ți lași jos NĂDRAGII și să strigi JOS JOHANNIS dar de lista RUȘINI DIN PSD CU PENALII CARE SE ASCUND DUPĂ LEGE ȘI FUG DE PÂRNAIE NU ZICI NIMIC ????????????????
    DIN PĂCATE LISTA ESTE PREA LUNGĂ CU PENALII PSD-IȘTI ȘI NU ÎNCAPE AICI CĂ ȚI-AȘ REDA-O EU SĂ AI TACÂMUL COMPLET CĂ VIN ALEGERILE MÂINE POIMÂINE .

    • Ha ha ha! Ce glumetz esti!
     Penali zici? Ai idee ce inseamna acest cuvant?
     Nu-i sustin pe psdisti, dar cand vine vorba de comunisti si de hoti, pdleul pnleul si noul pdl e plin de asemenea specimene, in frunte cu jegohanis.
     Din pacate nu ii cerceteaza nimeni, pentru ca ce sa vezi, hotzzii nu se aresteaza intre ei.

Leave a Reply