Președintele ANAF, Dragoș Doroș, a recunoscut sâmbătă seară, într-o emisiune specială Q&A, realizată de Alessandra Stoicescu, că i se pare într-adevăr, mare suma pe care ANAF o plătește pentru paza fostilor sedii Antena 3. Conform datelor oficiale ANAF, suma se ridică la 26.000 de euro.

Aceasta suma imensa ce se poate constitui ca prejudiciu la bugetul de stat este platita in dauna ofertei facuta de Trustul Intact de a plati zeci de mii de euro chirie pe acele cladiri, pina la solutionarea definitiva a litigiului.

“Este mult sau puțin, și eu cred că este foarte mult. Între alte lucruri pe care noi le facem și nu se văd la suprafață este să rezolvăm o problemă de care suferă tot sistemul de achiziții publice. Modificăm procedurile și încercăm să facem curățenie. Ce pot să vă garantez este că atunci când avem orice suspiciune, când avem dovezile, avem un dialog continuu cu toate organele statului competente. Problema corupției, a integrității, este importantă.”

De altfel, Doroș a explicat că acesta nu este un caz unic și că sunt mai multe cazuri asupra cărora există suspiciuni asemănătoare.

“Pot să vă spun că în sertarele noastre sunt mult mai multe lucruri care au suspiciunea aceasta și absolut toate își urmează cursul instituțional. Am sesizat instituțiile competente. Ce ne interesează pe noi este să facem ordine la noi. Trebuie să recunoaștem și fără să acuz colegii din ANAF, cei care fac prostii trebuie să plătească. Avem și colegi care muncesc foarte mult. Avem proceduri proaste, greoaie, oameni care stau îngropați în hârtii și la care trebuie să ne ocupăm să le diminuăm cantitatea de hârtii.”

http://www.antena3.ro/actualitate/anaf-sedii-intact-paza-bani-381356.html

 

9 COMMENTS

 1. 🙂 seamănă cu un plan de distrugere totală a acestei ţări, pus urgent în practică la vedere şi dus la îndeplinire cu succes de executanţi pentru promovare, diplome şi premii în bani !
  Ce mama măsii, chiar nu se observă cu ochiul liber ?

 2. Radu , înțeleg cât de frustrant este . dar v-ați mutat deja în alt sediu.Ce se întâmplă acum cu clădirea n-ar trebui să vă mai preocupe.După mine stașe-ar în gât la ANAF studiourile ! Antena 3 nu e o clădire ! Antena 3 suntem noi !

 3. Cu sediile lui ”INTACAT”, (SI SPER CA TIMPUL SĂ CONFIRME) eu cred că acolo cine știe ce OCHII încă lăcrimează după acele clădiri !
  Cred că nu se doarme nici zile și nopți și se caută o cale legală s-au mai puțin legală pentru a pune mana pe ele.
  Poate chiar Chiorul sau PRIETENI DIN(ce chiar îi vedeți așa pătrunși de patriotism și averea țării, EU NU??? PSD AI Domnului VOICULESCU și le-ar dori, dar le-a venit idea cam târziu când VALEȚI se depărtează de EI, sătui de ordine și cacialmale de tot felul în care asu fost târâți. Pe Ciutacu (mireasa neprihănită)l-ați întrebat de când umbla cu mapele lui Bombonel sub braț și acum nici usturoi n-a mâncat nici gura nu-i pute. Dacă-și făcea și EL vilă la lac era altceva, dar la trecut rândul.
  APROPO, O AVEA CINE ȘTIE CE CONACE ȘI EL PRIN CINE MAI ȘTIE UNDE! ÎN ȚARĂ MULTE, PUT”””

 4. Saracul. Nu stie si nu crede ca a fost rezultatul urii base-ciolannis-kowesi contra trustului Intact. Pai, ei ce sunt, in afara de hingheri contabili? Cat de greu era sa compare – PANA LA TERMINAREA PROCESELOR DECLANSATE DE ABUZURILE KOWESI-STANCIU-BOGDAN? Cu iesirile istericei Bogdan si amenintarile acesteia? Chirie incasata sau paza platita de noi toti? Cui se va imputa suma alocata?

 5. Foarte interesanta si asteptata emisiunea d-nei Stoicescu. Dl. Presedinte ANAF, Dragoș Doros un fin expert al fenomenului financiar mi-a lasat o impresie buna mai ales ca vrea sa faca ceva in acest sens, cu mult cap si tact. ANAF plateste 26.000 euro lunar ca sediile Intact sa stea goale si nu stiu exact cine este actualul proprietar, oricum este ceva aberant. Suma este una imensa pentru Romania, ca niste cladiri emblematice (vezi poza de sus) sa stea goale, doar ca asa a fost ambitia unuia sau altuia iar, noi toti platim. Unui contribuabil i-au venit 64 de plicuri dintr-o lovitura iar, lunar se duc pe apa sambetei 26.000 de euro din dorinta cuiva. As dori, asa cum amintea dl. Presedinte ANAF, Dragoș Doros, ca ANAF sa devina o institutie prietenoasa fiecarui contribuabil, mai ales ca multi cetateni nici nu stiu de sutele de taxe si impozite percepute care trebuie sa fie si achitate, se trezesc cu tot felul de plicuri in cutia postala.

 6. Si-au aratat muschii cu A3,cat au stat pe voi sa parasiti sediile, si acum platim toti,ca nu dau din buzunarul lor, o gramada de bani!Prostia si incompetenta care au dus la rang de rafuiala si ambitie tampita!In loc sa produca bani stau in degradare!Cui foloseste acum?O mare idiotenie marca plagiatoarea bufnita kovesi,inteleapta suprema!

 7. Întrebare:
  – Când candidează dl. Diaconu, sau europarlamentarele nu au legătură cu aceste alegeri din decembrie sau când or fi?
  Încă un pas mic pentru o şansă uriaşă(reuşită 100%) cu mult succes!
  … dar nu împreună cu cloaca actuală care scoate pe guri numai aberaţii înlăcărate de minciuni de câteva luni de zile: decembrie-românica…
  E o colcăială în care nu are voie să intre acest om: dl. Diaconu!

 8. Citesc pe ecranul vostru:”PNL dublează salariile medicilor în 4 ani”!
  Cum bere blondo?
  Iar o dai pe arătură cu vorbele vorbite? Voi v-aţi mărit veniturile deîndată şi la alţii în 4 ani…doar aberaţii şi minciuni !
  Dar acei oameni mănâncă azi sau trăiesc acum ţşi nu pentru 4 ani de guvernare mincinoasă şi manipulatoare(eu mâine mor, azi ce mai f.t)!
  Voi mâncaţi şi vă îmbogăţiţi sau vă îmbrăcaţi azi, iar alţii mănâncă, se îmbracă şi trăiesc peste 4 ani??? Mai bine să fii aleasă/votată peste 4 ani după ce măreşti salariile celor care trebuie la modul real şi nu doar vorbe vorbite scoase pe gura în care nici tu nu ai încredere, doar pentru a fi votată!!!
  Tu fătuco , chiar laşi împresia scăldării în prostie definitivă!
  Tu/voi nu simţiţi asta???
  Ai impresia că mai ţine manipularea după ce ai divorţat de USL şi te-ai pupat cu PDL-iştii ? Vedem până la urmă câţi din PNL-ul normal vor rămâne când vor fi înlocuiţi cu PDL-iştii! Ce schelălăială se va auzi !
  Mama miiiiia!

Leave a Reply