Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, sambata, la Galati, ca, in opinia ei, presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, nu are motive sa demisioneze.

“Nu pot sa ii spun eu doamnei presedinte a Inaltei Curti de Casatie si Justitie ce sa faca. In opinia mea, nu are motive sa isi dea demisia si cred ca fiecare dintre noi avem dreptul si liberul acces la justitie. Daca vreo institutie competenta din Romania constata ca – stiti ca exista o lege a magistratilor care analizeaza cazuri si cazuri – este o problema si ca cineva este vinovat – nu are sens sa personalizam acum -, acea persoana trebuie sa plateasca. Dar nu Alina Gorghiu sau Vasile Blaga sau oricine altcineva din Parlament trebuie sa puna acest verdict. Nu cred ca cineva din Parlament trebuie sa faca altceva decat sa legifereze“, a afirmat Gorghiu.

Am vazut punctul de vedere al domnului Orban. Punctul de vedere al partidului este altul. L-am exprimat si eu si domnul prim-vicepresedinte Predoiu si domnul Blaga, alaturi de mine in conferinte de presa. De altfel, domnul Orban a spus ca este o opinie personala si nu este opinia PNL”, a spus Gorghiu.

 

69 COMMENTS

 1. Fiecare farfuza pe limba ei piere. Nu e de mirare cum c-aceasta parasuta vorbitoare ce a ajuns mare in PNL, corcit cu haznaua PDL, folosindu-si scoica din dotare gandeste cum gandeste. Pentru indivizi fara scrupule ca Gorghiu nu este nici o problema daca un om nevinovat a fost bagat politic 6 luni de zile la inchisoare, pedeapsa care s-ar fi vrut marita pana la 9 ani de Luluta Kovesi sefa anexei SRI, DNA. Totul e ca sistemul sa functioneze si-n continuare pentru a baga politic alti oameni nevinovati la inchisoare.

  • La ce poti sa te astepti de la o javra ca Gorghiu??? Javra nu este indignata niciodata, ca doar e javra, de faptul strigator la cer cum c-o femeie nevinovata a fost bagata la puscarie de Silvia Stanciu si Luluta Kodruta doar pentru ca prima denuntatoare de sataj sa nu-i plateasca femeii o datorie de 2000 de euro pe cand ea sarmana castiga 60.000 de euro pe an din salariu si bonificatiile ca sefa ICCJ, actiune de judecata care a costat statul roman pana acum 100.000 de euro.

  • Citez din f marele limbgvist al blogului, zis @gelu:

   “gelu May 27, 2015 at 17:37

   Dupa ce PNL s-a unit cu PDL, liberalii vorbesc ca pedelacii in loc sa fie invers ceeace inseamna …”.

   “gelu May 29, 2015 at 18:10

   … scoala de Securitate de la Baneasa ceeace dovedeste ca el …”.

   P.S. Bai “ceeace”, ti-ai pus vreodata cu onestitate problema ca tu de fapt nu scrii gresit din cauza vitezei, ci doar din cauza ca esti foarte prost in cap? Limbricule agramat ce esti! Pa, pa.

   • Si care e problema adinuto, are vre-o relevanta gramatica cu adevarul in cazul Rarinca?
    Are vre-o relevanta faptul ca penali din PND(L) SPRIJINA O INFRACTOARE?

     • Daca ai fi fost in locul lui Rarinca si “retardatul” v-ar fi luat apararea nu mai era retardat. De fapt voi sunteti din noua generatie, fara respect, cu mult tupeu si usor de manipulat de “vizionzri doctrinei de dreapta” care de fapt nu au nici o viziune fiind doar o cloca mafiota care se cearta intre ei doar pentru ciolan, iar sub umbrela lor protectoare destine cinstite sun distruse.

   • Si care este problema adinuta, ce relevanta are gramatica in problema infractorilor din PN(D)L care sustin o alta infractoare din fruntea justitiei? Voua chiar nu va e rusine, pentru voi nu conteaza ca un om a stat inchis ilegal 6 luni de zile pentru mofturile unei fufe care din greseala are o inalta functie?

 2. La ce poti sa te astepti de la o javra ca Gorghiu??? Javra nu este indignata niciodata, ca doar e javra, de faptul strigator la cer cum c-o femeie nevinovata a fost bagata la puscarie de Silvia Stanciu si Luluta Kodruta doar pentru ca prima denuntatoare de sataj sa nu-i plateasca femeii o datorie de 2000 de euro pe cand ea sarmana castiga 60.000 de euro pe an din salariu si bonificatiile ca sefa ICCJ, actiune de judecata care a costat statul roman pana acum 100.000 de euro.

  • Fiecare farfuza pe limba ei piere. Nu e de mirare cum c-aceasta parasuta vorbitoare ce a ajuns mare in PNL, corcit cu haznaua PDL, folosindu-si scoica din dotare gandeste cum gandeste. Pentru indivizi fara scrupule ca Gorghiu nu este nici o problema daca un om nevinovat a fost bagat politic 6 luni de zile la inchisoare, pedeapsa care s-ar fi vrut marita pana la 9 ani de Luluta Kovesi sefa anexei SRI, DNA. Totul e ca sistemul sa functioneze si-n continuare pentru a baga politic alti oameni nevinovati la inchisoare.

  • Facand abstractie de caracterul “branza buna in burduf de caine” al lui Cristoiu, acesta are dreptate 100% in cele ce afirma. Danilet dupa cum s-a comportat aseara, pe sticla televizorului, a dovedit ca este un veritabil individ fara caracter specializat in arta minciunii si dezinformarii, demn de un cursant la scoala de Securitate de la Baneasa ceeace dovedeste ca el a vorbit ca un ofiter acoperit al SRI in CSM si nu ca jurist. Pentru imbecilitatile debitate acest gaineata danilet trebuie exclus din magistratura dar si din CSM. Livia Stanciu Pauker i-a scapat pe inculpatii din dosarul Minerva care au praduit statul cu 100 milioane dolari, deci Livia Stanciu se face vinovata de infractiunea de lasare in libertate a infractorilor respectivi. “Condamnatii cer revizuirea procesului,actiune respinsa de Tribunalul Constanta. In 9 martie 2001 Curtea de Apel Constanta trimite dosarul spre rejudecare In 8 ianuarie 2002 Tribunalul Constanta respinge insa revizuirea. Dupa ce ICCJ admite revizuirea, si stramutarea,urmeaza o alta etapa a procesului care avea sa devina o saga a Justitiei din Romania prin intorsaturile deciziilor si durata. Noua faza se muta, asadar, de la malul Marii Negre la instantele de pe malul Dunarii, la Galati, unde domina spiritul tutelar al Luciei Doina Stanciu, steaua in urcare a magistraturii romanesti, tocmai avansata la Instanta Suprema. Curtea de Apel Galati respinge initial cererea de revizuire, in noiembrie 2002 . Inculpatii fac apel si in februarie 2004 Inalta Curte admite recursul, caseaza sentintele si trimite iar spre rejudecare dosarul , tot la Tribunalul Galati. Instanta din Galati isi schimba radical atitudinea ,Shogunul era deja eliberat. Dupa rejudecari si apeluri Curtea de Apel Galati achita in 16 noiembrie 2007 pe toti inculpatii.Recursul Parchetului si al Companiei Petromin este respins in 2008 de Curtea de Apel Galati, iar sentinta definitiva aprilie 2010 de la Tribunalul Galati ”scufunda” integral raspunderea inculpatilor. Stanciu Doina Livia a fost PROCUROR (1980-1994) si apoi judecator la Tribunalul Galati din 1994 pana in 2002, cand avanseaza la Curtea de Apel Galati. In 2004 devine judecator la Inalta Curte, apoi Seful Sectiei Penale a ICCJ si din 2010 presedintele acestei instante. Toanchina s-a pierdut prin Caraibe, Shogunul a fost recuperat si devine administrator la compania de foraj marin a lui Comanescu, alt apropiat al Presedintelui Basescu.”

  • @ghorghe: Sa stii ca poti sa sustii si contrariul a ceea ce sustii, ca pentru tine oricum nu se va schimba nimic in existenta ta! Intelegi ce vreau sa zic? Sa-mi spui daca iti pare complicat!

 3. Alina Gorghiu = Udrea lui JOShannis
  cum claus josHANNIS poza in Franta cu cei mai mari capi ai Europei JE SUIS CHARLIE, ISI SCHIMBASE SI FOTOGRAFIA DE FACEBOOK, acum a facut doar “pasarica” fara fotograf …
  un articol frumos care circula pe internet
  Văzînd că eu, în calitatea mea supremă de cetăţean, nu intru între preocupările lui Klaus ‪#‎Iohannis‬, care are grijă să scrie cărţi despre felul în care a cîştigat alegerile, nu despre ce face pentru cei care l-au votat, aş vrea să-mi retrag votul. Mergînd pînă la absurd, îmi este frică de faptul că i-ar putea veni ideea să publice într-o altă carte a sa lista tuturor celor peste şase milioane de oameni care l-au votat şi eu aş putea figura între ei! Sigur că nu este posibil, dar în mintea mea votul pe care i l-am acordat domnului Iohannis este acum ca un corp delict de care vreau să scap.
  Dacă nu l-a impresionat cazul Marianei ‪#‎Rarinca‬ în aşa fel încît să spună şi dumnealui cîteva cuvinte de compătimire la adresa unei femei de 56 de ani, victimă a preşedintei ÎCCJ Livia ‪#‎Stanciu‬, ce ar putea să-l mai impresioneze, astfel încît să-mi mai fac speranţe? Art. 80, al. 2 din Constituţie era baza legală care-i oferea posibilitatea să se pronunţe în acest caz, căci acolo se spune: „Preşedintele exercită funcţia de mediere între puterile statului, precum şi între stat şi societate”. Rarinca face parte din acea societate, ca şi mine şi ca toţi ceilalţi simpli cetăţeni.
  Domnule preşedinte, v-am văzut cum v-aţi solidarizat cu ziariştii de la Charlie Hebdo, participînd la marele miting de la Paris sub sloganul „Je suis Charlie”! Bună lovitură de imagine în străinătate! Aş fi preferat ca şi acum să spuneţi: ‪#‎JeSuisRarinca‬! Ar fi fost o bună lovitură de imagine în ţara pe care o conduceţi.

  original https://www.facebook.com/events/751871844934354/permalink/752528968201975/

 4. Parca numai ea? Cam toti au supravetuit pe baza contractelor cu statul, ca se feresc sa spuna, e cu totul altceva. Daca s-ar lua la puricat toate contractele de ani de zile, nu ar mai avea liniste madama si nici nu ar contesta la CCR anumite hotariri! Dar in scurt timp ii vine si ei rindul, sper sa nu fie in preajma alegerilor, ca sa alegem oameni curati…daca mai sunt si daca au mai avut loc de cocalarii celor 25 de ani de zile, de milogii pentru voturi perindati la ciolane!

  Acesta e un manifest trebuie transmis tuturor prietenilor pe Facebook.

  Mariana Rinca esti si tu. Mariana Rinca e mama ta, bunica ta sau matusa ta. Mariana Rarinca este copilul tau peste 10-20-30 ani cand va fi saltat de pe strada de mascati, aruncat in temnita si, daca are norocul de o lume justa (nu de Livia Stanciu), poate dupa 191 de zile se va intoarce inapoi acasa, in sanul familiei.

  Ce sansa ai tu cititorule in fata lui Kovesi si a lui Stanciu de unul singur? Doar impreuna avem o sansa!
  Caracteristic oricărui individ după ce şi-a primit ceea ce şi-a dorit după vot sau alegere ori numire:
  – nu e dreptul meu să fac…
  – nu-mi permite Constituţia…
  – instituţia trebuie să fie independentă(ha ha ha de popor nu şi de politicieni)
  – amînă sau evită să pună în practică ceea ce cere poporul
  Şi tot aşa!
  Mă gîndesc la clamarea: cea mai înaltă înstituţie sau cea mai înaltă funcţie.
  – Care-i înălţimea cea mai mare a instituţiei? cumva un milion de metri înălţime?
  -Care-i cea mai înaltă funcţie? cumva peste 10 metri înălţime?
  Să fim obiectivi, sunt instituţii/clădiri normale şi oameni din carne şi oase ca orice individ trăitor pe lumea asta!
  Nea Iohanis, ce să mai ceri la robotul trambulină? De la catedră în funcţia de primar, apoi direct în scaunul de la Cotroceni, ce pregătire poate să aibă un asemenea robot? Probabil un liceu cu bacalaureat, dacă avea profil uman mergea direct la catedră politic, apoi ceva studii la vreun institut aşa cum era înainte de ’89 pe teritoriul acestei ţări. Dacă a făcut studiile în altă ţară, mare diferenţă nu este, recunoaşterea este facultate echivalentă cu şcoala profesională sau cu ceva studii pe calificare în plus.
  Alege şi el ceea ce îi convine şi România va fi în continuare pe mînă proastă!

  De acord,Basescu sa vorbeasca despre cazurile din propria familie si sa se pregateasca chiar el sa devina inculpat,asta nu inseamna ca automat Tariceanu a incercat sa o ajute pe aceasta doamna,nu,a vrut sa-si mai puna o masca populista pe chipul incarcat de masti,nimic mai mult.Daca cineva vrea sa o ajute pe doamna Rarinca si nu pe sine sa o sustina intr-un demers de chemare a Statului roman intr-un nou proces si sa solicite despagubiri in acest sens pentru perioada petrecuta in arest,cred ca asta si-ar dori dansa cel mai mult.

  Masca populista si-au pus rahatii penelisti cand se pornira ei sa planga pe umarul agricultorilor care sunt nemultumiti de subventiile date de guvern,asta dupa ce le-au fost marite alora subventiile,caci Boc si pedelacii,actualii penelaci,adica tot ei, cei care au prigonit agricultorii si acum ii tamaiaza,le-a dat doar multa UE.Si subventiile cine le-a “negociat” la UE? Nu taticul spiritual al actualului PNL pe numele lui de Basescu? Circarii dreacului. Cum doamne iartă-mă la alţii se poate şi la noi fără scandal şi ură nimic nu se face şi dacă se face este pur şi simplu în bătaie de joc?
  http://www.antena3.ro/sport/fotbal-extern/cutremur-la-fifa-sase-oficiali-de-rang-inalt-retinuti-pentru-coruptie-294891.html
  http://www.thelocal.ch/20150527/police-arrest-fifa-officials-in-zurich-over-bribes
  trebuie să fim presaţi de alţii care despre care se spune că sunt marile puteri ca să se facă ceva sau să se ia măsuri??? tariceanu nu poate cere demisia varfurilor de lance care au facut curatenie cu cei mai mari hoti ai Romaniei! Oricum sub tariceanu, Parlamentul a scazut in ochii romanilor avand doar 10% incredere, deoarece tariceanu apare ca miruitorul absolut al penalilor din Parlament! DEMISIA lu’ tariceanu se impune! Basescu este iarasi un mizerabil. Cred ca acest cuplu Stanciu- Kovesi deja lucreaza din interior la(vezi Doamne !) spalarea imaginii lor in urma cazului Rarinca.
  Ce vor face aceste basiste ? Vor lucra impreuna cu SRI si vor demonstra cum ca…..”postarea suspectului de santaj, in care o considera pe Rarinca drept “inculpata” ” este varianta corecta. Ii vor considera vinovati si-i vor trage la raspundere(poate chiar condamnati !?) pe cei 2 JUDECATORI care au achitat-o pe Mariana Rarinca pentru ca acea decizie data de ei NU a fost corecta.
  Iar noi vom ramane ca prostii (DOAR) cu imaginea SINCERITATII doamnei Mariana Rarinca din emisiunea Sinteza Zilei cand, in prezenta lui Mihai Gadea si Razvan Savaliuc, am ramas CONVINSI de NEEXISTENTA FAPTEI ! Salut gestul lui Tariceanu,cum am spus basescu este un infractor notoriu,debiteaza prostii pentru ca stie ca va fi si el tarait prin tribunale dar de data asta pe buna dreptate! Incredibil acest clăpăug, vrea destabilizare şi ură ca principal instrument al tuturor instituţiilor ale statului dar şi ura împotriva a orice! Vedeţi şi auziţi cu toţii că acest clăpăug nu recunoaşte instituţia justiţie sau DNA, ori hotărîrile judecătoreşti definitive sub nicio formă? Efectiv, se pare că pentru el nu există pe acest teritoriu al României! Pentru el, oricine este infractor chiar dacă nu are nicio pată la activ, pur şi simplu: dacă el este infractor, toţi sunt la fel ca el!!!
  Singur se dovedeşte prin comportamentu-i personal şi prin felul de a comunica, că este pericol public din toate punctele de vedere!!! Un sfert de secol de speranţe distrus de-acelaşi sfert de secol de minciuni şi ură, de furăciuni, hoţie, escrocherii pe bandă rulantă de parcă nimeni nu vrea să facă dreptate intenţionat, pur şi simplu îţi rîde-n nas precum un şuţ cînd îţi goleşte buzunarele ! Ce pot învăţa tinerii care déjà sunt pe băncile şcoliii pentru viitorul lor dacă totul se practică în favoarea distrugerii a tot ce există şi trăieşte : popor, mediul înconjurător, încă demnitate şi onoare cît mai există ! Nu se vede sau simte pic de patriotism de la aproape toţi aleşii sau numiţii în funcţii de demnitate publică, toţi sunt proprii patrioţi sau patrioţii propriului buzunar ori propriei familii fie ea şi extinsă ! Cîte generaţii vor mai fi sacrificate pentru prostia politică de 25 de ani de zile ? Începînd cu anii 1980 tot au fost generaţii de sacrificiu, cîte vor mai urma şi pentru ce sacrificii? Se clamă că s-a întărit statul, care stat : statul degeaba, statul poliţienesc, statul securist, statul hoţilor şi delatorilor, statul intimidărilor şi al fabricilor de acte, statul mincinoşilor şi statul urii? Da, dina ceste puncte de vedere, din păcate este realitate ! Este disperat, ca daca demersul D-lui Tariceanu are ca urmare demisiile sau demiterea lui Stanciu si Kovesi, ramane fara doua “chei” in justitie.
  P.S.
  Ma bucur ca si D-na Baltag, ca reprezentanta a magistratilor http://www.luju.ro judecatori, a luat aceiasi pozitie cu D-l Tariceanu in cazul D-nei Stanciu.
  dle tudor, aţi bătut mult cârciumile portuare de ştiţi cum se vorbeşte pe acolo.faptul că dvs. şi alţii puneţi o etichetă pe o întreagă categorie profesională din cauza unui bolnav mintal care a ajuns pe pile să facă parte dintre marinari nu prea este o atitudine jurnalistică corectă! în rest, de la băsescu nu e de mirare că-şi apără sistemul băsecurist. Faceti va rog o lista cu toti politicienii si jurnalistii care-l critica pe Tariceanu si nu sunt de acord cu scrisoarea trimisa lui Johannis prin care cere demiterea lui Stanciu si Kovesi pentru practici de politie politica pe care cele doua farfuze le-au intreprins pentru a-i inchide gura d-nei Rarinca aruncand-o 6 luni in inchisoare complet nevinovata si-i veti avea pe toti acoperitii SRI, basisti si johannisti din politica, mass-media si societatea civila. Lista pe care merita s-o aveti mereu in fata pentru a sti mereu cine sunt soparlele ce au infestat societatea romaneasca de multi ani de zile s-o infesteaza inca. Numai dacă te uiţi la faţa alcoolistului care a fost, din păcate, preşedintele României, îţi dai seama că e dus rău, rău de tot. Nici Tăriceanu n-o fi uşă de biserică, dar nu poate nimeni să-l compare cu Băsescu, acest handicapat mintal din cauza alcoolului îngurgitat de-a lungul şi latul mapamondului. Scriam pe Facebook la Realitatea (fără să apară): cum ar reacţiona marii deontologi gen madam Mititelu, Rifai şi alţi rareşi, chiar bogdani, dacă eu aş adresa DNA o plângere cum că am fost şantajat de ei şi s-ar trezi săltaţi din trafic, încătuşaţi şi închişi pentru o perioadă?! Ar mai fi adepţii “suspiciunii rezonabile”, pe care o ridică în slăvi până la ridicol?! Cântându-i, încă, în strună băsescului, aceşti “deontologi” nu fac decât să se discrediteze chiar în faţa propriilor fani, dacă au aşa ceva. După ce criminalul fost la Cotroceni va fi încarcerat, să vedeţi “schimbarea la faţă”. De fapt au demonstrat-o deja alde Sorina Matei, Dan Tăpălagă, Mădălina Puşcalău, Mircea Marian şi alţi pupincurişti băsişti, actualmente frecangii profesionişti.
  E plină presa de şantajişti autentici precum S.R.Stănescu, Cornel Nistorescu, Dan Turturică şi alţii aşijderea, avându-l ca mentor pe “maestrul” Ion Cristoiu-deci. Ambele matracuce care au făcut de râs Justiţia, TREBUIE SĂ PLECE!!!

  Intr-adevar, mintea lui Tariceanu da numai rebuturi. Adica tot ceea ce PNL-ul nou creat a aruncat peste bord ca nefunctional:onoare, demnitate, drepturi individuale, insasi doctrina liberala. Basescu numeste rebut doctrina liberala,asta nu-i de mirare, dar solidarizandu-se cu PNL-ul in interpretarea schimonosita a drepturilor individuale, acuza impostura pe care se sprijina actualul partid. Si impostura, odata devoalata, poate produce dezastru electoral.
  Poate ca dna Rarinca s-ar multumi cu despagubiri pentru detentia abuziva, e dreptul d-sale, dar sentinta prin care ar obtine aceste despagubiri n-ar sterge problema abuzului savarsit de judecatoarea suprema. Despagubiri se pot obtine si pentru erori judiciare si cred ca asta e calea pe care se vrea stingerea scandalului: judecatoarea a “gresit” cand a reclamat santajul (s-ainselat, saracuta, a inselat-o cumnatul, la o adica), procurorii au “gresit”, n-au gasit la perchezitie contractul de datorie, erau surmenati, etc., se plateste “livra de carne” si basta. Numai ca de la Talleyrand citire o gresala e mai “rau decat o crima”. Dl Quintus poate sa-si aminteasca citatul. “Declarațiile lui Traian Băsescu reprezintă, pe zi ce trece, un pericol tot mai mare pentru sănătatea psihică și chiar fizică a națiunii. Nu doar că acest om minte iresponsabil, cu o seninătate capabilă să schimbe legile morale din capetele celor mai creduli dintre ascultători, dar lichelismul lui poate scoate din minți, la propriu, pe cineva educat în respectul adevărului și bunului simț.
  Este ca și cum diriginta le vorbește puberelor din clasa ei despre misterul și semnificația primului sărut iar ușa clasei este spartă de curva satului, care sare să o păruiască pe dirigintă pe motiv că îndeamnă fetele la prostituție.
  Opriți curva satului, opriţi-l pe acest fanfaron cu guler alb şi limba crestată să mintă, să mistifice, să răstălmăcească peste puterea de suportare a oamenilor normali.” (pasaj pe care îl reproduc de pe http://www.conteledesaintgermain.ro/procurori-fiti-patrioti-salvati-va-tara-de-un-infarct-colectiv/26-05-2015)
  In frumoasa noastra tara avem o socoteala interesanta pe nume JUSTITIA ROMANA !
  ei , in mod normal , aceasta socoteala ar trebuii sa fie compusa din persoane cu CARACTER ,
  persoane PROFESIONISTE
  persoane RESPONSABILE
  si mai ales PERSOANE CU FRICA DE DUMNEZEU !
  DEOARECE JUSTITIA TREBUIE SA FIE O INSTITUTIE CARE TREBUIE SA APLICE LEGEA IN MOD OBIECTIV
  SI NU PE INTERESE PERSONALE ORI DE GRUP !
  numa ka in practika aceste institutii sunt populate de niste JALNICE PERSONAJE care
  in loc de CARACTER prezinta INBTERES MAXIM PENTRU KAPATUIALA PRIN ORICE TIP DE METODE AJUNGAND PANA ACOLO INCAT O SERIE ALARMANTA DE JUDECATORI SI PROCURORI SA SE ASOCIEZE IN SCOPURI INFRACTIONALE CU TRUPE DE INFRACTORI DIN CADRUL MINISTERULUJI DE INTERNE , A SERVICIILOR SECRETE SI A FRIPTURISTILOR DE PE SCENA POLITIKA !
  ACESTE TRUPE DEINFRACTORI IN LOC SA SERVEASCA LEGEA AU AJUNS PANA ACOLO INCAT ELIMINA CU MAXIMA LEJERITATE ORICE PERSOANA DERANJANTA !
  ADICA IN LOC DE APLICAREA LEGII ACESTE PERSONAJE AU AJUNS SA OMOARE OAMENI PRECUM PE NISTE MUSCULITE DE OTET !!
  DE PESTE NOUA ANI DE ZILE O TRUPA DE ASEMENEA CRIMINALI MI-AU PUS GAND RAU SOCOTINDUSE SA MA ELIMINE IN STIL DISTRACTIVO-MAFIOT !
  ADIKA NISTE LUCRATORI PLATITI SA APLICE LEGEA AU ZIS ! ASA KA ACESTI CRIMINALI IMI SCOSERA CHILOTII IN PUBLIC TRANSFORMANDU-MI VIATA INTIMA IN SPECTACOL DE INTERES PUBLIC !
  APOI ACESTI CRIMINALI EXTREM DE PERICULOSI AU TRECUT LA O MONITOTRIZARE ABUZIVA A UNUI OM CINSTIT CARE DIN INTAMPLARE SAU CHIAR CU INTENTIE A DERANJAT ACEST MUSUROI DE CRIMINALI CU PRETENTII DE !
  DE PESTE NOUA ANI DE ZILE ACDESTI CRIMINALI SE FOLOSESC DE IMPRESIONANTE RESURSE PUBLICE IN SCOPUL IZOLARII PERSOANEI MELE DE ORICE ALTA PERSOANA !
  DE PESTE NOUA ANI DE ZILE ACESTI CRIMINALI CHELTUIE ZILNIC IMPRESIONANTE RESURSE PUBLICE IN SCOPUL DISCEDITARII UNUI OM CINSTIT !
  DE PESTE NOUA ANI DE ZILE ACESTI CRIMINALI CHELTUIE ZILNIC IMPORTANTE RESURSE DE LA BUGETE IN SCOPUL PREZENTARII UNUI OM CINSTIT CA FIIND BANDIT !
  A UNUI MARE IUBITOR AL FRUMUSETRII FEMININE CA FIIND HOMOSEXUAL !
  A UNUI OM DEMN CA FIIND FARSEUR !!
  A UNUI OM DESTUL DE CAPABIL CA FIIND NEBUN !
  A DESCENDENTILOR UNUI FOST MARE PROPRIETAR DE TERENURI CA FIIND TIGANI !
  DE PESTE NOUA ANI DE ZILE ACESTI CRIMIANLI CULTIVA SUSPICIUNEA SI TOT FELUL DE ALTE CHESTIUNI NEGATIVE ,MAI SUS AMINTITE , PE BAZA DE INTERCEPTARI A ORICAREI SURSE DE FACUT ZGOMOT DIN PREAJMA MEA ,RESPECTIV DACA URMARESC ,CU INTENTIE SAU DIN GRESEALA , O EMISIUNE DE STIRI LA TELEVIZOR , CALCULATOR , RADIO SAU ORICE ALTA SURSA DE FACUT ZGOMOT ACESTI CRIMINALI AUTOMAT LANSEAZA ZVONURI CUM CA EU , ADICA UN OM CINSTIT , AR FI IMPLICAT IN TOT CE SE PREZINTA DE DOMENIUL INFRACTIONAL LA EMISIUNEA RESPECTIVA DE STIRI !
  AZI DE EX FIIND IN MASINA LA ORA 12 LA EMISIUNEA DE STIRI S-A PREZENTAT CAZUL UNUI TALHAR , RESPECTIV SPARGATORT DE CASE DE PRIN PITESTI !! ASA CA UN OM CINSTIT DEVINE SUSPECT DE TALHARIE SI DE SPARGERI DE CASE PE BAZA SUPARARII UNOR CRIMINALI DIN INTERNE , SERVICII SI JUSTITIE ,DEOARECE LA RADIOUL MASINII DE SERVICIU IN CARE ERAM LA ACEEA ORA A FOST PREZENTATA O ASEMENEA STIRE !!
  ADICA IN ROMANIA SECURISTA EXISTA O TRUPA DE CRIMINALI DIN CADRUL MINISTERULJUI DE INTERNE , SERVICII SECRETE SI JUSTITIE CARE PE BAZA DE INTERESE PERSONALE ORI DE GRUP DECIDE CINE TREBUIE EXECUTAT !
  IAR DACA ACESTI CRIMINALI DECID SA EXECUTE O PERSOANA AUTOMAT ACEEA PERSOANA ,INDIFERENT CAT DE CINSTITA AR FI, DEVINE INFRACTOR !!
  AVAND DE A FACE CU ASEMENEA SITUATII DEPLASATE AM APELAT LA SEFII ACESTOR INFRACTORI ADICA CSM,CSAT,CONDUCEREA MINISTERULUI DE INTERNE , CONDUCEREA MINISTERULUI DE JUSTITIE , CONDUCEREA SERVICIILOR SECRETE , ETC !
  DAR DESI ACESTE PERSOANEJ ,RESPECTIV INSTITUTII, TREBUIESC SA AIBA MECANISME DE PREVENIRE SI DE COMBATERE A ACESTOR ABUZURI IN REALITATE ACESTE MECANISME NU FUNCTIONEAZA ORICE AI FACE !
  IN ACEIASI IDEE O PERSOANA PE NUME RARINCA CATALOGATA CA FIIND NEVINOVATA PRIN DECIZIE JUDECATOREASCA ESTE BAGATA LA ZDUP SI MOTROSITA IN STIUL CRIMINAL DE CATRE ACELASIU TIP DE CRIMINALI CARE ORCHESTREAZA ACTIUNI CRIMINALE IMPOTRIVA MEA SI A FAMILIEI MELE DE PESTE NOUA ANI DE ZILE !!
  DECI O PERSOANA PUR NEVINOVATA ESTE EXECUTATA IN STIL MAFIOT DE NISTE CRIMINALI CU PRETENTII DE DAR PUSI IN FATA SITUIAITEI DE A FI TRASI LA RASPUNDERE ACESTI CRIMINALI SE MOBILIZEAZA IN SCOPUL ARANJARII IN STIL MAFIOT PANA LA CAPAT A MIZERIILOR FACUTE DE CATRE ACESTI CRIMINALI EXTREM DE PERICULOSI !!
  IN CAZUL MEU ACELAASI TIP DE CRIMINALI M-AU FACUT SUSPE4CT DE TOT CE CONTINE CODUL PENAL SI ASTA PE BAZA DE SUPARARI PROPRII !!
  DAR NIMENI NU MISCA UN DEGET IMPOTRIVA ACESTOR CRIMINALI !!
  IN CAZUL MEU ACESTI CRIMINALI AU CHELTUIT PESTE UN MILIARD DE EURO IN SCOPUL FINANTARII DE ACTIUNI PUR CRIMINALE !
  DAR NIMENI NU II INTREABA PE ACESTI CRIMINALI DESPRE SCOPURILE IN CARE SUNT FOLOSITI BANI PUBLICI !!
  DACA UN COMERCIANT NU PLATESTE O SUMA INFIMA CATRE STAT ACEST COMERCIANT AJUNGE SA RASPUNDA IN FATA LEGII PENTRU ACEST FAPT !!
  DAR DACA ACESTI CRIMIANLI CHELTUIE FONDURI IMESNSE IN SCOPURI INFRACTIONALE NIMENI NU INDRAZNESTE SA II TRAGA PE ACESTI CRIMINALI LA RASPUNDERE !!
  SI ASEMENEA CRIMINALI PRETIND CA AR FI OAMENI AI LEGII DESII ISI BAT JOC DE LEGE SI DE BANUL PUBLIC !! Domnule Presedinte al Romaniei “lucrului bine facut” Klaus Iohannis,

  Din pacate, diferenta dintre dumneavoastra si fostul presedinte nu este decat in modul de a vorbi. In timp ce Traian Basescu era virulent, le stia pe toate si dadea sfaturi si solutii, pe dumneavoastra va caracterizeaza vorba molcoma si la obiect a ardeleanului. In rest, aceeasi sfidare, aroganta, meschinarie si lipsa de respect pentru cetatenii ai caror presedinte sunteti. Este revoltator cum sustineti niste angajati ai statului care in primul rand au inteles gresit menirea lor in functiile inalte pe care le detin, iar in al doilea rand isi permit sa faca mari abuzuri pe care insa, dumneavoastra nu vreti sa le vedeti. Este revoltator cum sunteti de acord cu Livia Stanciu si Codruta Kovesi care au ales sa se desconsidere intr-atat incat sa-si arate puterea fata de o biata femeie. As fi vrut, domnule Presedinte sa va autosesizati pentru ca un roman din tara pe care o conduceti a suferit o nedreptate imensa. Dar probabil ca noi cei de-aici, fata de cei din diaspora pentru care aveti un mare respect si pentru care aveti mari ingrijorari, nu reprezentam nimic. Cazul doamnei Rarinca este atat de simplu dar ati reusit impreuna cu fostii dumneavoastra colegi de partid sa-l transformati intr-o lupta politica dezgustatoare. Ati sters cu buretele impreuna cu ei 10 ani de lupta inversunata cu PDL-ul, cu sistemul, cu institutiile care erau la cheremul lui Traian Basescu. Acum ca sunt aliatii dumneavoastra sunt buni. Atunci erau abuzuri fara margini, acum este legal. Doamnele Stanciu si Kovesi atunci erau slugi, acum sunt “monumente de moralitate” si profesionalism. Vroiati la un moment dat sa stiti ce parere au cetatenii despre Institutia Primei Doamne. N-ati vrea, domnule Presedinte sa stiti si parerea noastra despre pericolul in care ne aflam acum, acela de a trai cu frica ca daca se creaza un precedent in ceea ce le priveste pe doamnele Stanciu si Kovesi vom putea fi arestati pentru ca nu am facut nimic? Nu va sperie libertatea si puterea pe care le-o dati prin atitudinea dumneavoastra? Nu va sperie ca vor putea face ce vor de acum inainte stiind ca nu li se poate intampla nimic? Cum imi garantati dumneavoastra, presedintele meu, ca azi, dupa ce va scriu acest mesaj nu voi fi arestata pentru santaj la adresa stimabilelor doamne Livia Stanciu si Codruta Kovesi? Cum imi garantati ca nu voi sta si eu 6 luni la inchisoare, ca doamna Mariana Rarinca, pana cand instanta se va pronunta ca nu le-am santajat ci doar m-am folosit de dreptul meu de a exprima o parere, ca doar locuiesc intr-o tara democratica, nu? Cred ca daca veti continua sa va ascultati orbeste consilierii fara a trece deciziile prin filtrul propriei dumneavoastre gandiri nu stiu daca ne mai puteti garanta ceva, cu atat mai putin o Romanie a lucrului bine facut. E normal ca magistratii sa aiba posibilitatea de apartenenta la orice tip de organizatii cu caracter ocult, inclusiv masonerie ?? Cum poti sa mai ai incredere ca o astfel de persoana mai poate fi impartiala, si cum mai poti sa ai convingerea ca ea actioneaza in baza hotararilor sale, doar in interesul cetateanului de rand, si nu favorizand sau promovand interese de grup sau cu caracter ocult ?? Un justitiabil obligatoriu trebuie sa manifeste echilibru deplin, echidistanta si neutralitate, altfel intregul act de justitie va fi grav alterat !! In Romania au fost create special legi cu dedicatie sau cu un continut alambicat, in asa fel, incat ele sa poata fi interpretate in functie de interese de moment ale unora ! Astfel, sub obladuirea legii s-au putut comite atatea nedreptati si ilegalitati ! S-a putut constitui in sanul sistemului justitiar un grup infractional care a servit unor interese straine de cel al natiunii romane, si a executat ordine la comanda. Asa au fost instrainate si retrocedate ilegal proprietati ale statului roman, asa ne-au fost furate miliarde de euro ! Prin complicitatea acestora au fost si sunt dosite si tergiversate dosare grele cu nume sonore.Nu e normal ca pentru greselile unor magistrati, acest popor sa plateasca daune persoanelor nedreptatite ce castiga procese la CEDO ! Cumva cei vinovati de erorile facute trebuie sa raspunda moral si material. Nimeni si nimic nu trebuie sa fie mai presus de lege, nici macar cei desemnati sa o aplice ! In sistemul juridic nu ar trebui sa existe niciun fel de implicatii politice ! Trebuie foarte clar inteles ca fara o justitie puternica, impartiala ,corecta si curajoasa, noi ca tara si natiune nu ne putem face bine. Se vor perpetua aceleasi forte distrugatoare, dar sub alte forme. Ca sa avem o societate curata,trebuie sa avem o justitie asemenea ! Am observat un lucru interesant!!!

  Se pare ca in toata aceasta perioada Basescu a fost protejat de imunitate pentru declaratiile politice. Insa in aproape toate faptele mentionate in acest articol vad doar o singura persoana politica implicata, Gabriela Firea.
  Al doilea lucru pe care l-am observat FAPTELE savarsite de Basescu nu au nici o legatura cu declaratiile politice. De aici putem trage o singura concluzie: presedintele a fost mai PRESUS de lege si constitutie indiferent de FAPTA si ILEGALITATEA pe care o comitea era protejat de o imunitate asemanatoare cu cea a parlamentarilor.

  Parca Iohannis spunea ca va schimba aceasta imunitate. A uitat oare?

  Locul ideal pentru a comite O FAPTA sau a fi protejat de o ilegalitate COMISA este: PRESEDINTIA. In realitate presedintia, guvernul, parlamentul si institutiile statului ar trebui sa fie un exemplu de conduita si vorbire.

 5. Alina ne face înapoiați mintal!Vrea să ne bage pe gât,cu forța,prin tortură psihică,faptul că 2+2 nu face 4,nici 5,ci cât vrea mușchii ei!
  Are loc în ziua de astăzi, Experimentul Stanciu inițiat de torționarul Băsescu!

 6. Amărâta asta are ceva procese pe rol și îi e teamă că ajung la madam Stanciu să le judece? Sau doar atât o duce capul? În opinia ei, de neo-băsistă, legea și logica pot fi sucite după cum are ea interes, nu după realitate! Și se mai laudă că e absolventă de Drept și avocată! După cum se pronunță, e o amărâtă de cărătoare de diplomă de juristă căreia nu i-aș încredința nici măcar să-mi apere dreptul meu de a trece pe culoarea verde a semaforului… Asta-i ca Boc, care lua bătaie că ducea gâștele la baltă și le îneca… 😀

 7. Apropo: CÂND și UNDE și-a exprimat PNL, oficial, punctul de vedere de știe madam Burghiu care-i ăla??????? Zi-i repede, madam, să știm să-i luăm la flocăit pe parlamentarii din județ, care nu ne-au întrebat dar s-au pronunțat în problemă! Păi, madam Burghiu, mata pe cine zici că reprezinți? I-ai întrebat pe cei pe care crezi că-i reprezinți ce părere au, sau le impui TU părerea care-ți convine? Ori vorbești în numele lor deși ei nu vor ce zici? Cam jegoasă chestia…

 8. Ar trebui sa facem o lista cu toti politicienii din acest mandat care nu au reprezentat cetatenii in Parlamentul Romaniei. Acesti politicieni pentru sine ,nu mai au ce cauta in parlament sau in orice alta functie de demnitar. Alina Gorghiu care este de meserie avocat , a facut de rusine aceasta breasla prin afirmatiile de la Galati ,. Ce om cu mintea limpede ar mai alege ca aceasta ,, avocata”” sa-l reprezinte in fata instantelor de judecata.
  Nu trebuie sa lasam sa treaca acest scandal fara demisia celor vinovati de situatie .

 9. Citesc declaraţia acestei “liberale”, colegă acum cu Predoiu & Co., şi îi văd chipul – inspirată alăturarea, domnule Radu Tudor! – pe un poster USL-PSD-PNL: ironic…
  Mă întreb unde sunt venerabilii liberali – Radu Câmpeanu, Mircea Ionescu-Quintus şi alţii… Sunt colegi cu alde Blaga şi cu strigoii lui pedelişti, cu această impostoare?! Triste vremuri…

 10. Astia de la PDL, pardon de la PNL nu mai pot cu nervii. Pedelismul este o boala contagioasa, in primul rand afecteaza creierasul si comportamentul individului.
  Pe unde apuca d-na Gorghiu vrea sa se faca auzita. Bine ca incinta unde scoate elucubratiile nu cade peste ei.

 11. THE FLY
  *
  Asemeni filmului SF de groaza The fly (musca) in care un om de stiinta cu mare potential se transforma in mod tragic intr-un hibrid oribil om-musca in timpul teleportarii, PNL-ul infestat de PDL se metamorfozeaza incet-incet intr-o creatura dezgustatoare cu mesaj basist, in incercarea acestuia de a se “teleporta” la guvernare.
  *
  Noul PNL, un experiment esuat care probabil va avea acelasi sfarsit tragic ca si creatura din film: autolichidarea.

 12. E normal pentru slugile pedeliștilor să susțină anormalul …
  La ei doar anormalul este privit ca fiind normal .

 13. Din ce in ce mai ciudati acesti lideri PNL. ,,Deschizator de drumuri” a fost Crin Antonescu. Aproape nimic nu mai este rational in conduita si demersurile lor. Se lasa imbatati de situarea pe primul loc in sondaje. Nu li se datoreaza lor, ci lui Iohannis. Timpul le va separa pe toate pana la alegerile de anul viitor. Cand oferta PNL este Blaga, Boagiu, Berceanu, Predoiu, Ungureanu, Oltean, Flutur, s.a., oare chiar vor fi surzi si orbi romanii ?!

 14. “L-am exprimat si eu si domnul prim-vicepresedinte Predoiu si domnul Blaga, alaturi de mine in conferinte de presa”. DUMNEZEULE DOAMNEEEEEEEEE…ia-ne!

 15. La un moment dat am crezut ca acezsta fatuca are si ceva creer sub buclele ei vopsite.In ultimul timp constat ca fatuca a pierdut si ultimul neuron pe care-l avea.Nu as fi crezut ca politica poate “tampi” atat de rau un biped(numit om).

 16. Acuma intelegem de ce Mircea Toader, alt escroc de frunte pdl-ist, nu este anchetat de DNA??? Pai cum sa fie anchetat cand Kovesi o asculta pe Livia Stanciu orbeste ca sa nu-i dea drumul la dosare. In acest caz Livia Stanciu Pauker facand trafic de influenta pe langa Luluta Kovesi ca sa-l faca scapat pe infractorul de drept comun Toader Mircea, cel care a facut la randul lui trafic de influenta pe langa Basinescu Traian ca s-o numeasca pe nevasta prietenului Andrei Stanciu, mare sefa la ICCJ.

  • Acuma intelegem de ce Mircea Toader, alt escroc de frunte pdl-ist, nu este anchetat de DNA??? Pai cum sa fie anchetat cand Kovesi o asculta pe Livia Stanciu orbeste ca sa nu-i dea drumul la dosare. In acest caz Livia Stanciu Pauker facand trafic de influenta pe langa Luluta Kovesi ca sa-l faca scapat pe infractorul de drept comun Toader Mircea, cel care a facut la randul lui trafic de influenta pe langa Basinescu Traian ca s-o numeasca pe nevasta prietenului Andrei Stanciu, mare sefa la ICCJ. Fiecare farfuza pe limba ei piere. Nu e de mirare cum c-aceasta parasuta vorbitoare ce a ajuns mare in PNL, corcit cu haznaua PDL, folosindu-si scoica din dotare gandeste cum gandeste. Pentru indivizi fara scrupule ca Gorghiu nu este nici o problema daca un om nevinovat a fost bagat politic 6 luni de zile la inchisoare, pedeapsa care s-ar fi vrut marita pana la 9 ani de Luluta Kovesi sefa anexei SRI, DNA. Totul e ca sistemul sa functioneze si-n continuare pentru a baga politic alti oameni nevinovati la inchisoare. La ce poti sa te astepti de la o javra ca Gorghiu??? Javra nu este indignata niciodata, ca doar e javra, de faptul strigator la cer cum c-o femeie nevinovata a fost bagata la puscarie de Silvia Stanciu si Luluta Kodruta doar pentru ca prima denuntatoare de sataj sa nu-i plateasca femeii o datorie de 2000 de euro pe cand ea sarmana castiga 60.000 de euro pe an din salariu si bonificatiile ca sefa ICCJ, actiune de judecata care a costat statul roman pana acum 100.000 de euro.

 17. Fiecare declaratie penelista pro Stanciu e inca un cui la sicriul partidului. In viitorul parlament din ” noul pnl” va intra doar grupul ce se va dezice de Stanciu. Mai degraba vad pozitii clare in psd, mai multi parlamentari au luat deja atitudine, cred ca au liber de la Ponta ce va lua pozitie la final.. deocamdata tot ce spun liberalii din jurul lui gorghiu e un act de sinucidere politica, inclusiv pentru iohannis. Sa vedem cum va decurge tot cazul, finalul va fi decisiv cred.

 18. L.Stanciu NU e un munte de onestitate, cum zicea avocata d.Rarinca, ci UN MUNTE DE NESIMTIRE, iar javra de Gorghiu sa astepte mult si bine voturile noastre, la cum dau cei din PNDL cu bata in balta, o sa ajunga la guvernare cand mi-oi vedea ceafa!!!!

 19. E mai bine că politicienii noștri își dau arama pe față .În felul ăsta ne dam seama cine nu mai trebuie votat vreodată. EI uită că vor fi curând alegerile .VOR ieși mulți pe ușa din dos.

 20. Interesanta fotografie cu madama asta!
  De pe vremea cand candida pe listele USL! Imi aduc aminte ca atunci nu-I putea nimic psd-ist, ba chiar il apara cu aplomb pe Ponta! In alta ordine de idei, PNL fara PSD nu facea mai mult de 10-15% la alegerile din 2012. Acum I-au luat il brate pe pdl-isti pe ideea ca Blaga are “sosonari” in teritoriu! Nu va mai faceti iluzii: alegerile de anul viitor vor fi o batalie intre “sosonarii” PSD si “sosonarii” PDL! Unde e PNL in aceasta ecuatie??? Raspuns corect: care PNL?
  Legat de justitie: mai bine sa scape 1000 de vinovati decat sa intre la parnaie pe nedrept un singur nevinovat! Daca niciun politician roman nu va spune aceasta fraza in campanie, nu voi vota la anul!
  Prezumptia de nevinovatie, pronuntarea hotararilor judecatoresti pe baza probelor stranse si care demonstreaza-DINCOLO DE ORICE INDOIALA -vinovatia sau nevinovatia unui individ, accesul liber si neingradit al tuturor partilor la parghiile procesuale, TRATAREA EGALA A PROCURORULUI SI A AVOCATULUI APARARII IN TIMPUL CERCETARII SI PROCESULUI, aceastea sunt “cheile” unei justitii independente si eficiente. DNA este o fabrica de arestati preventiv, iar ICCJ a devenit un fel de Tribunal al Poporului stalinist, cu sentintele date in “plic”.
  Justitia este “ranga” politica, nu instrument politic. Ma scarbeste discursul Gorghiu/Iohannis&haita pentru ca in spatele lor vad ranjetul hidos al lui Basescu!
  Gorghiu sa nu uite ca I-ar putea veni si ei randul, cand nu va mai fi “utila”! Doar nu isi inchipuie nimeni ca dna Alina Gorghiu este altceva decat un instrument “util”! Madam Gorghiu este, in fapt, o fatuca dragutza de la Curtea de Arges, ajunsa la Bucuresti si, gratie intamplarii, s-a pomenit la masa cu “cei mari”!
  Vina istorica pentru aceasta situatie apartine PSD care I-a facut pe cei de la PNL asociati in parte egala in 2012. PSD va pierde pe mana sa, gratie acestei situatii, PNL nu mai exista de fapt.

 21. Este normal sa tina cu Stanciu.PNL,DNA si ICCJ s-au intalnit deja de zeci de ori cu Iohannis si i-au promis ca impreuna vor decima PSD pentru a ajunge la putere.Numai cei santajabili ca Blaga si Gorgiu ajung sefi de partide antinationale !

 22. Alina esti o rusine…………….NU NE REPREZENTATI……………VA REPREZENTATI DOAR INTERESELE VOASTRE MESCHINE!!Justitia este “ranga” politica, nu instrument politic. Din nou sunt scarbita de discursul lui Gorghiu, Blaga, Iohannis si haita pedeleului care si-a cumparat brand(PNL), in spatele lor il vad tot pe chiorul de Basesecu !
  E normal pentru slugile pedeliștilor(noii pnelisti) să susțină anormalul, doar la ei anormalul este privit ca fiind normal! Alina Gorghiu=Elena Udrea.BINE CA SI-AU DAT ARAMA PE FATA……….URMEAZA ALEGERILE!!

 23. alinutza kilowat se sperie cumva ca o prind din urma dosarele ca pe sova? ce sa mai spun de predoiu si blaga care stau pe craca si deja se pare ca nu o sa o duca prea bine cu justitia “lor” in curand. de aia e si luarea asta de atitudine pro incalcarea legii de catre cei pusi sa o faca.

 24. Trebuie sustinute mafioatele de stanciu si kovesi ca altfel ii apare si abonatei gorgiu la banii statului ceva dosare si altora din pnl

 25. Jigodie rârâită , aici e vorba de a ține parte cuiva sau pentru a aplica legea în litera și spiritul ei ? Crezi că această tatuată la sprâncene va fi toată viața la CCJR și că nu va rămâne în istorie ca cel mai abject om care decât să- i plătească o datorie cuiva , mai bine a băgat-o la închisoare ?
  Tu ca parlamentar care ai trădat alianța USL și te-ai înhăitat cu criminalii din PDL care au distrus această țară , așa vrei să vii la putere cu această gândire de politruk ?
  Habar n-ai ce înseamnă să faci pușcărie nevinovat și de aceea să nu dea Dumnezeu să ți se ivească o ocazie când vei fi acuzată și să mergi și tu acolo să vezi ce bine e și apoi să vezi ce înseamnă să nu te bage nimeni în seamă .
  Dacă nu era Antena 3 , nici astăzi n-ar fi știut nimeni dacă această femeie a fost vinovată sau nu ( eu din August 2014 am scris că nimeni nu e nebun să acuze pe „ marea împărțitoare de dreptate ” Livia Stanciu, dacă n-ar fi adevărat dar că s-a simțit lezată în amorul propriu și i-a arătat ea ) .
  Aici nu se vorbește despre o femeie , ci de un principiu și că de LIBERTATEA unui om nimeni n-are voie să se atingă ( nici chiar tu cu gașca ta de nevolnici, trădători și lichele de doi bani în frunte cu președintele vostru ).
  PS Jos labele de pe LIBERTATE !
  Jos labele de pe DEMOCRAȚIE !

 26. Comentam(comentati) zilnic de pe margine si parca de la an la an tot mai rau ne este (dpdv al libertatiilor).

  Pana ce nu ne intra bine in cap ca libertatea nu ti-e oferita moca, libertatea se castiga (cel mai ades in strada prin marsuri pasnice, organizate, si din 4 in 5 ani la vot – sau cel putin avem iluzia asta) nimeni si nimic nu se schimba. Aici e ca-n fizica newtoniana:
  – populatia reprezinta o forta
  – politicul o alta forta (includ aici executiv, parlament, presedinte)
  – justitia o alta forta
  – presa o alta forta

  Suma acestora ne arata directia in care ne indreptam. Ideal ar fi sa identificam un punct de echilibru al democratiei (un fel de centru de greutate) iar plecand de la acesta cand o forta din cele mentionate incearca (prin actiunile sale) sa strice acest echilibru, celelalte forte ar trebui sa o contracareze (anulandu-i efectul).

  Noi suntem in punctul in care cautam ca orbii acel punct de echilibru. In acest peregrinaj ne-am indepartat din ce in ce mai mult de acel punct incat azi nu stim nici unde ne aflam si nici incotro ne-am propus initial sa ne indreptam.

  Cum vad eu aceste forte?

  O buna bucata de timp politicul a dominat acest sistem inchis impingandu-ne pe toti intr-o directie comoda acestora. Nu trebuie sa uitam ca noi toti i-am votat, ei sunt carne din carnea noastra, sange din sangele nostru. Nu-s martieni: sunt profesorii nostri, doctorii nostri, analfabetii nostri, marinarii nostri, demagogii nostri.

  Presa vazuta in ansamblul ei a fost cand la stanga, cand la dreapta, unii aserviti puterii, altii mai putin (sau dimpotriva aserviti opozitiei deci in contra-partida) ca atare as putea spune ca forta acesteia s-a autobalansat (adica presa n-a avut niciodata puterea politicului sau cea a DNA-ului de azi, nici n-a fost extrem de slaba; deci s-a aflat intr-un echilibru). Totusi, au fost momente cheie in care presa a avut un rol major (uneori in apararea valorilor democratiei, alteori dimpotriva – nu fiti consternat, in 2012, 2014 samd o parte a presei a jucat un rol decisiv fie intr-o parte, fie in cealalta).

  Justitia a stat o buna bucata de vreme sub papucul politicului. Usor-usor i s-au conferit puteri absolute nu neaparat de dragul intaririi ei ci pt. a putea fi utilizata ca un instrument eficace de inlaturare a celor incomozi. Astazi justitia e actorul dominant in societate desi, uitandu-ne pe statisticile CEDO, uitandu-ne pe ceea ce marturisesc oameni din sistem (magistrati, avocati), justitia a profund ineficienta, pe alocuri corupta (vezi marturii).
  Ca o comparatie intre justitia din Romania si cea din tarile occidentale (ex: scandinave), eu vad justitia romana precum o societate de-a statului roman (ineficienta, corupta, invechita) in comparatie cu o societate cu capital privat listata la bursa din New York/Stockholm.

  Unde este “poporul” si ce rol a jucat acesta in ultimii 25 ani? Poporul a fost non-stop masa de manevra. Indobitocit si manelizat pana la absurd, poporul se afla intr-o stare de confort (oferit de umbra racoroasa a turmei: “las’ ca poate nu mi se intampla mie”). Motivul e simplu: educatia (ca vorba ‘ceea, avem destula educatie crestineasca, nu?).

  Eu i-am intrebat pe-am mei deunazi ce inteleg ei prin democratie si daca-mi pot enumera ce drepturi fundamentale le confera Conventia Drepturilor Omului. Nu i-am mai intrebat ce-i ala stat de drept(i) ca n-am vrut sa-i iau la mishto (n-au trait saracii intr-un astfel de stat, nu prea au ce povesti). Sigur, fiecare isi da cu parerea ce-ar putea insemna dar concluzia mea este ca discutam de 25 ani politica pana cand omul simplu devine tampit. Sa-l invatam lucruri mai simple, de ex, ce drepturi are. Cand intelege ce drepturi are si ca nimeni n-are dreptul sa i le incalce poate ca va incepe sa si le si apere, ca pe un bun propriu. Pana atunci, dvs. la TV vorbiti despre bunuri pe care omul simplu nu stie ca le are si de aceea nu crede ca trebuie sa iasa cu pancarta in fata “bancii” sa si le ceara inapoi. Daca erau niste bani pe care omul i-a depus cu mana lui si pe care banca nu-i mai inapoia altfel stateau lucrurile.

 27. Domnule Mircea DIACONU

  Sunteti primul si ultimul om pe care l-am sustinut in politica, unica data cand am umblat sa strang voturi pentru cineva a fost pentru dvs.

  Vreau sa va intreb ,ati facut o interpelare, un anunt la Bruxelles legat de mafia din justitie, de stalinismul DNA, de porcariile care se petrec in aceasta dictatura, sub ochii nostri?

  Daca pierdeau un milimetru de teren, basaii urlau ca din gura de sarpe ,alertau tot parlamentul european, toti ambasadorii. Acum, ca noi avem dreptate, nu puteti aduce la cunsotinta europei ce se petrece cu SS-ul din asa zisa justitie din Romania ?

 28. Mi se face greaţă şi am mare nevoie de o lămâie atunci când o vad pe celebra doamnă ALINA GORGHIU. Păi această doamnă deputat şi avocat pe deasupra , se aude ce glăsuieşte ? Poate doar în mintea domniei sale şi a numeroşilor săi nou veniţi colegi din PDL ceea ce se întâmplă în această perioadă în România cu aşa-zisul sistem judiciar se numeşte JUSTIŢIE . În realitate tot ceea ce fac aceşti PNL-işti nu este decât un teatru ieftin prin care încearcă să apere ceea ce însuşi magistraţii au reuşit să îngroape : o JUSTIŢIE moartă de mult .
  Dacă această doamnă ALINA GORGHIU nu ÎNCETEAZĂ cu BĂTAIA DE JOC la adresa poporului român , am O PROPUNERE atât pentru dânsa cât şi pentru colegii domniei sale : SĂ O PUPE , SĂ O SPELE PÂNĂ NU MAI POT ŞI SĂ O LINGUŞEASCĂ PE ACEASTĂ LIVIA STANCIU PE BANII LOR , NU PE BANII ROMÂNILOR .
  Mi-ar plăcea să constat din partea acestor în realitate PDL-işti infectaţi cu virusul HEPATITEI PNL-ise , pentru că PNL-ul ADEVĂRAT a DISPĂRUT , că se luptă cu înverşunare în Parlamentul României , pentru oamenii care i-au trimis acolo şi nu pentru toate PRODUSELE EXPIRATE ale SISTEMULUI CREAT DE TRAIAN BĂSESCU .
  NU au nici măcar tupeul să tipe cu toţi plămânii că de fapt românii trebuie să înţeleagă că în realitate INJUSTIŢIA , ABUZURILE şi BĂTAIA DE JOC , REPREZINTĂ ADEVĂRATELE VALORI NOU LIBERALE .
  PS. AM O MARE RUGĂMINTE , DACĂ SE POATE , CA ACEST MESAJ SĂ AJUNGĂ CUMVA LA DOAMNA ALINA GORGHIU, SAU MĂCAR SĂ ÎI FIE ADUS LA CUNOŞTINŢĂ DOMNIEI SALE ŞI COLEGILOR EI , PRIN INTERMEDIUL DUMNEAVOASTRĂ , ORI CITIT PE POST .

 29. Stau si ma mir. Cum o cetateanca – nu stiu cum sa-i spun sa n-o jignesc prea tar – a putut ajunge presedinta nu oricarui partid, ci a PNL-ului. Cata lipsa de logica(ca sanu spun prostie) poate dovedi cineva, neintelegand ca tocmai presidinta ICCJ a facut un denunt penal pentru un santaj care nu a existat? O persoana care conduce justitia romana si care nu stapaneste cunostintele necesare pentru a determina existenta unui santaj si nu realizeaza acest lucru, inseamna ca este, fie incompetenta, fie rauvoitoare. Mai poate sta o asemenea persoana in fruntea ICCJ?Poate sta cu cinste Alina Gorghiu in fruntea PNL? Este de plans acest partid impostor(nu are nimic in comun cu vechiul PNL) care a ajuns pe mana unor neica nimeni.

Leave a Reply