“Nu politicianul face justiție în justiție. CSM, potrivit Constituției și legilor de organizare judecătorească, face justiție în justiție, adică are Inspecția Judiciară care evaluează și va trage o concluzie. Deja, sunt proceduri în curs. Să nu se justifice atacurile asupra justiției și credibilității ei printr-un caz particular. În fiecare zi, în România se judecă sute de mii de cazuri… Până una alta, Justiția Română este pe un drum bun și este în fruntea sondajelor de încredere, cred că asta este și problema domnului Tăriceanu și ăsta este și scopul celor care fac acest atac la justiție instrumentând un caz emoțional pentru a submina încrederea în această justiție. De ce? Pentru că acolo, în mecanismul justiției, sunt încă dosare importante care se procesează. Fie la parchet, fie pe rolul instanțelor și cred că o serie de domni sau tovarăși mai bine zis din PSD, din partidul domnului Tăriceanu au oarecari emoții. Atunci e bine, preventiv, să submineze încrederea în justiție”, a susținut prim vicepresedintele PNL Catalin Predoiu, într-o conferință de presă.

Prim-vicepreședintele PNL a lăudat prestația Liviei Stanciu la Înalta Curte de Casație și Justiție.

“În ceea ce privește președintele ÎCCJ, să vedem ce a făcut pentru imaginea României făcându-și meseria, nu altceva. Luați rapoartele de țară pe justiție, vedeți cum arătau mențiunile despre ÎCCJ până să preia doamna Stanciu primul mandat și vedeți cum arată acum. O să vedeți o diferență pozitivă. Una dintre problemele constante în rapoartele de țară a fost faptul că pe rolul ÎCCJ erau foarte multe dosare de mare corupție care nu se judecau, se amânau ani de zile. Au fost cazuri celebre care au durat opt — nouă ani… Or, după preluarea mandatului de către Livia Stanciu, aceste dosare nu au mai trenat, s-au judecat la timp, s-au dat soluții”, a explicat Predoiu.

48 COMMENTS

  • Varzare, tu de ce nu iesi in strada sa te bati? Crezi ca daca scrii commenturi de la laptop ajuti cu ceva? Sau de fapt obiectivul tau e sa te bage si pe tine cineva in seama, pentru ca tampeniile pe care le decartezi din capul tau pe aici nu ti le ia nimeni in seama in viata de zi cu zi. Zi ca nu e asa! Distrusule ce esti, puncte, puncte … !

  • Citez din putul gandirii marelui comentator @Vio:

   Sa o duca afara pe stanciu … legata … de kovesi !!! Propun o lege: “Cine-i apreciat afara, sa plece de tot afara (la sustinatori) !!!…“ Alina Gorghiu = Udrea lui JOShannis cum claus josHANNIS poza in Franta cu cei mai mari capi ai Europei JE SUIS CHARLIE, ISI SCHIMBASE SI FOTOGRAFIA DE FACEBOOK, acum a facut doar “pasarica” fara fotograf … un articol frumos care circula pe internet. sistemul nu este doar stanciu si kovesi, gunoiule !!! trebuie iesit in strada !!!!!!!!!!!! JE SUIS RARINCA JOShannis nu a clarificat cu SRI-ul daca sunt sau nu acoperiti in Justitie !!! Presedintele CSM JOShannis se ascunde dupa 6kase !!!… IMI ESTE RUSINE DE KLAUSE JOSHANNIS … acest mesaj a aparut prima data din diaspora, si am zis sa-l continui… de fapt mesajul corect ar fi: poporul e rarinca … dar nu vreau sa vorbesc in numele poporului … Să nu o uităm pe koveşi, să nu uităm abuzurile DNA în cazul Rarinca … amândouă să plece ! La băutură, omul zice multe … DA DA DA !!! NU VREAU RĂUL NIMĂNUI, VREAU DOAR DREPTATE ŞI ADEVĂRUL DESPRE FURTURILE DIN ROMÂNIA şi nu în ultimul rând recuperarea prejudiciilor … Oricât aş urâ băsiştii, eu îi doresc sănătate grabnică !!! Citez “Nu exista motiv sa-mi dau demisia”, are dreptate ! trebuia să zică “Exista motiv să ne dăm demisiile” kovesi, stanciu, coldea, procurorii de caz, judecătorii care au acceptat să dea arestul preventiv Puşcăriabilele lui Băsescu (stanciu şi koveşi), daţi banii femeii ! Dandanaua puşcăriabilei stanciu să o plătescă iohannis cu casele de la Sibiu … îşi mai vinde o casă, mai plăteşte un avocat … să o caute pe RARINCA ŞI SĂ-ŞI GIREZE CASELE … dacă el spune că nu poate cere DEMISIA liviei stanciu, eu NU VREAU SĂ PLĂTESC DESPĂGUBIRI doamnei Rarinca … Iohannis cred că următoarea carte va fi doar de o pagina, intitulată “Demisia de la Preşidenţie” ! iohannis înainte de 16 noiembrie era în stare incertă de incompatibilitate, acum e în stare de imponderabilitate (politic vorbind fără greutate, 0 grame de credibilitate) … cine să ne apere drepturile, dacă nu cea mai înaltă funcţie în stat, atunci cine ? măi joshannis, eşti reprezentantul POPORULUI ?… dacă nu, atunci LASĂ-NE … DU-TE LA SIBIU … şi ia-le pe stanciu şi kovesi … doar ai unde să le cazezi ..

 1. Cam multe cazuri ,, emotionale ” sunt in tara asta de 25 de ani si nimenea nu incearca sa le rezolve poate ar fi cazul ca sa se inceapa cu cazul Rarinca …nu este vorba despre emotii este vorba despre respectarea drepturilor si libertatilor oamenilor…iar cei pusi sa le aplice sau sa le respecte si sustinatorii lor ne dau zilnic lectii despre o justitie dreapta si corecta in Romania. O fi ea ,, drepata si corecta” doar pentru o minoritate de oameni din tara asta iar pentru restul mila lui Dumnezeu. Cum poate un fost ministru al justitiei sa vorbeasca asa ceva ,, un caz emotional ” cand el ar trebuii sa fie un stalp al respectarii democratiei si libertatii cetatenesti in Romania . Cum poate sa vorbeasca unii despre codurile,, minunate” pe care lea facut Predoiu un talmes balmes de reguli care incalca incalca drepturile fundamentale ale omului si democratiei ,ba mai sunt si laudate de unii desi nu au fost discutate in Parlamentul Romanie ci aprobate prin asumarea raspunderii guvernului Boc…oare cand o sa le vina mintea la cap oamenilor care conduc Romania si sa iesim odata din mocirla in care ne-a bagat unii si in care ne cufundam tot mai mult.

 2. Consecințele securismului se văd cel mai bine după 25 de ani:NIMENI nu și-a asumat răspunderea pentru tragerea în popor și NIMENI nu și-a asumat împușcarea Ceaușiștilor.Băsescu nu și-a asumat înfrângerea când de parlament a fost suspendat
  Liderii Politici nu și-au asumat în 2012 DEMITEREA lui Băsescu!Nimeni nu-și asumă nimic în România!Iar astea sunt efectele!Cu câtă lipsă de respect te poți adresa,tu,ales,ceățenilor când trebuie să fi un exemplu de bun simț și responsabilitate.Sau cel puțin să nu ai un limbaj de mahala.Du-te la birt și acolo vorbește așa cu cetățeanul abuzat.Dacă ești politician,măsoară-ți cuvintele!

  • Livia Stanciu Pauker a ajuns sefa la ICCJ pe pile, ha, ha,ha!!! Toader, alt escroc de frunte pdl-ist, de ce nu este anchetat de DNA??? Pai cum sa fie anchetat cand Kovesi o asculta pe Livia Stanciu orbeste ca sa nu-i dea acestuia drumul la dosare. In acest caz Livia Stanciu Pauker facand trafic de influenta pe langa Luluta Kovesi ca sa-l faca scapat pe infractorul de drept comun Toader Mircea, cel care a facut la randul lui trafic de influenta pe langa Basinescu Traian ca s-o numeasca chiar pe ea, nevasta prietenului Andrei Stanciu, mare sefa la ICCJ. Si deci prin urmare atat Mircea Toader, cat si Traian Basinescu trebuiesc arestati petru infractiunile de trafic de influenta iar Livia Stanciu Pauker pentru obtinerea de mijloace materiale necuvenite, in speta salariu si indemnizatia de peste 250.000 de lei ce le incaseaza anual pentru postul necuvenit pe care aceasta in ocupa la varful ICCJ.

 3. Doresc să trag un semnal de alarmă și să mă adresez direct domnului Ponta:
  – Domnule Ponta!În cazul în care TVA-ul scade și prețul de la rafturi,scade cât să nu mai fie procurarea hranei a românilor,o grijă,trebuie să vă avertizez ferm că nu șa vom obține pacea socială la care tânjim atâta,acea pace socială care trebuia să aibă loc după rezultatele BEC când 7,4 din 8,5 milioane de români au spus DA pentru demiterea lui Băsescu.
  Nu veți putea asigura liniștea socială cu un ministru al justiției nepăsător în fața nedreptății și care are o opinie profesională contrară șefului guvernului în decizia de a DEMITE pe cineva care a comis abuz în serviciu mai ales în justiție
  Ministru actual a justiției ne oferă circ iar reducerea TVA-ului la alimente ne aduce pâine.
  Nu mai vrem circ,domnule Ponta!Faceți cumva s-o demiteți be abuzatoarea Stanciu,pe Koveși și alții

 4. Apel catre urmatorii forumisti: gelu, paris, Vio, geo, alexph, Citizen, Protestez, Stan Petru Paul, Johnson Flota Mihaileanu (JFM), Anonimul, Probleme Cotidiene, mitza si bineinteles, de la mare distanta, parere…:

  Ba vakkarilor, nu va mai jigniti intre voi pe-aici, chiar daca sunteti toti retardati mintal si analfabeti! Nu e frumos sa va jigniti, distrusilor ce sunteti!

   • Inteleg ca ai citit tot mesajul si ca regasindu-te in lista te-ai autosesizat, pentru ca te-ai simtit cu musca de rahat care trage la rahat pe caciula? Puncte, puncte ……………

     • Esti doar comedia blogului! Ia de-aici mai bine, citeste-ti propriile tampenii si poate dupa aceea o sa ai imaginea mai clara asupra bataii de joc pe care o practici intensiv pe aici!

      Citez din putul gandirii marelui comentator @Vio:

      Sa o duca afara pe stanciu … legata … de kovesi !!! Propun o lege: “Cine-i apreciat afara, sa plece de tot afara (la sustinatori) !!!…“ Alina Gorghiu = Udrea lui JOShannis cum claus josHANNIS poza in Franta cu cei mai mari capi ai Europei JE SUIS CHARLIE, ISI SCHIMBASE SI FOTOGRAFIA DE FACEBOOK, acum a facut doar “pasarica” fara fotograf … un articol frumos care circula pe internet. sistemul nu este doar stanciu si kovesi, gunoiule !!! trebuie iesit in strada !!!!!!!!!!!! JE SUIS RARINCA JOShannis nu a clarificat cu SRI-ul daca sunt sau nu acoperiti in Justitie !!! Presedintele CSM JOShannis se ascunde dupa 6kase !!!… IMI ESTE RUSINE DE KLAUSE JOSHANNIS … acest mesaj a aparut prima data din diaspora, si am zis sa-l continui… de fapt mesajul corect ar fi: poporul e rarinca … dar nu vreau sa vorbesc in numele poporului … Să nu o uităm pe koveşi, să nu uităm abuzurile DNA în cazul Rarinca … amândouă să plece ! La băutură, omul zice multe … DA DA DA !!! NU VREAU RĂUL NIMĂNUI, VREAU DOAR DREPTATE ŞI ADEVĂRUL DESPRE FURTURILE DIN ROMÂNIA şi nu în ultimul rând recuperarea prejudiciilor … Oricât aş urâ băsiştii, eu îi doresc sănătate grabnică !!! Citez “Nu exista motiv sa-mi dau demisia”, are dreptate ! trebuia să zică “Exista motiv să ne dăm demisiile” kovesi, stanciu, coldea, procurorii de caz, judecătorii care au acceptat să dea arestul preventiv Puşcăriabilele lui Băsescu (stanciu şi koveşi), daţi banii femeii ! Dandanaua puşcăriabilei stanciu să o plătescă iohannis cu casele de la Sibiu … îşi mai vinde o casă, mai plăteşte un avocat … să o caute pe RARINCA ŞI SĂ-ŞI GIREZE CASELE … dacă el spune că nu poate cere DEMISIA liviei stanciu, eu NU VREAU SĂ PLĂTESC DESPĂGUBIRI doamnei Rarinca … Iohannis cred că următoarea carte va fi doar de o pagina, intitulată “Demisia de la Preşidenţie” ! iohannis înainte de 16 noiembrie era în stare incertă de incompatibilitate, acum e în stare de imponderabilitate (politic vorbind fără greutate, 0 grame de credibilitate) … cine să ne apere drepturile, dacă nu cea mai înaltă funcţie în stat, atunci cine ? măi joshannis, eşti reprezentantul POPORULUI ?… dacă nu, atunci LASĂ-NE … DU-TE LA SIBIU … şi ia-le pe stanciu şi kovesi … doar ai unde să le cazezi ..

     • @Vio: Esti doar prost de faci implozie! Ai umplut blogul de sange, retardatule ce esti! Spune-i lui gelu ca el e un distrus analfabet (ceeace, monstra etc.). Va opintiti ca niste distrusi ce sunteti total aiurea pe aici! Gaozarilor!

  • @elena, du-te bai cretino in mortii tai de vaca la pascut cu apelul tau in aia ma tii cu tot. Chiar tu esti o imbecila ordinara care jignesti in mod gratuit forumistii asa ca hai sictir in mortii tai tu, idioato ce te ascunzi sub pseudonimul de elena.

 5. Daca vreti sa vedeti cum se dau sentintele in justitie,cititi cartea lui Marian Nazat…JURNALUL BANALITATII…pagina 150 mi se pare relevanta…lectura placuta

  • Apelul tau este naiv! Pe-aici majoritatea au citit la viata lor numai prospecte de medicamente sau instructiuni tehnice de folosire a diverse. Asta de cand s-a desfiintat Cartea de telefoane! Pa.

 6. Sa faca si predoiu asta puscarie nevinovat,desi la cate bube in cap are poate sa o faca pe bune, si sa vada cat de emotional mai este dupa atata umilire!Dar soriciul lui nu pricepe nevinovatia,din tot ce a spus nimic decat ca fara stanciu nu mai era justitie in Romania,a venit miezul din dodoasca si a urnit justitia,ma apuca o greata cand vad cat sunt de lipiti de scaune!”Ilustra” judecatoare n-a fost in stare sa-si achite o datorie si a bagat un om nevinovat la puscarie,astea sunt faptele si asta este realitatea!Iar purcelusul asta de lapte zis predoiu cu pretentii de premier este un nesemnificativ,vorbeste si el ca sa se bage in seama ca a fost si el pe la justitie fiind doar un papitoi de ministru!Cine naiba sa o aprecieze pe asta in afara tarii,si chiar daca ai fi apreciat si-ti bagti joc de tine,cand ti se urca la cap functia cine sa te mai sustina,si aia de la fifa au fost apreciati de unii si sunt sub ancheta!Au urcat-o pe un piedestal si nimeni nu o mai poate da jos pe stanciu?Nu-i nimic ii dam noi branci!

 7. Ce relevanta are faptul ca este apreciata in afara tarii ???!!!

  Este plangerea ei falsa impotriva unui cetatean nevonovat mai putin monstruoasa ?

  S-o ia la ei americanii daca e atat de apreciata pe ea si pe toti fanariotii (Predoiu , Geoana , Ponta , Johannis , Basescu , … )

  Americanii o apreciaza pentru ca executa comenzile lui Koldea intocmai si la timp

 8. Și ce mă-nteresează pe mine cât de frumoasă o văd alții, DE LA DISTANȚĂ, pe ciuma asta? Eu știu un lucru: dacă-ți place o muiere pe care eu o detest, ia-o TU de nevastă, vorbim după 10 ani dacă ai altă părere…
  M-am cam săturat de imbecili care amenință poporul acesta, voalat sau nu, cu prietenii din străinătate! Culmea: aceiași imbecili se vor stăpânii astei nații! O bună dovadă că-s imbecili, nu? 😉

 9. Încă un aspect: de ce, dacă ești politician cu capul pe umeri, de ce ai pretenția ca un sistem virusat să se vindece singur, când știi bine că asta nu se va întâmpla niciodată? ÎNTOTDEAUNA, UN SISTEM VIRUSAT SE CURĂȚĂ DOAR DIN EXTERIOR! NU EXISTĂ ALTERNATIVĂ, DIN PĂCATE! Iar cine vrea ca să lase sistemul virusat chipurile să se vindece singur, înseamnă că VREA ca acest sistem să rămână virusat, pentru că ÎI CONVINE! Din păcate, unei singure categorii de români îi convine un sistem juridic virusat: COZILOR DE TOPOR ALE STRĂINĂTĂȚII…!

 10. Apropo: ia să zică specialistu’ vieții câte procese a pierdut România la CEDO după ce s-a pronunțat ÎCCJ, recte „monumentu’ de kko” și cât a însemnat asta în milioane de euro! Și cine a plătit acești bani…

 11. Legat de justitie: mai bine sa scape 1000 de vinovati decat sa intre la parnaie pe nedrept un singur nevinovat! Daca niciun politician roman nu va spune aceasta fraza in campanie, nu voi vota la anul!
  Prezumptia de nevinovatie, pronuntarea hotararilor judecatoresti pe baza probelor stranse si care demonstreaza-DINCOLO DE ORICE INDOIALA -vinovatia sau nevinovatia unui individ, accesul liber si neingradit al tuturor partilor la parghiile procesuale, TRATAREA EGALA A PROCURORULUI SI A AVOCATULUI APARARII IN TIMPUL CERCETARII SI PROCESULUI, aceastea sunt “cheile” unei justitii independente si eficiente. DNA este o fabrica de arestati preventiv, iar ICCJ a devenit un fel de Tribunal al Poporului stalinist, cu sentintele date in “plic”.
  Justitia este “ranga” politica, nu instrument politic. Ma scarbeste discursul Gorghiu/Iohannis&haita pentru ca in spatele lor vad ranjetul hidos al lui Basescu!
  Gorghiu sa nu uite ca I-ar putea veni si ei randul, cand nu va mai fi “utila”! Doar nu isi inchipuie nimeni ca dna Alina Gorghiu este altceva decat un instrument “util”! Madam Gorghiu este, in fapt, o fatuca dragutza de la Curtea de Arges, ajunsa la Bucuresti si, gratie intamplarii, s-a pomenit la masa cu “cei mari”!
  Vina istorica pentru aceasta situatie apartine PSD care I-a facut pe cei de la PNL asociati in parte egala in 2012. PSD va pierde pe mana sa, gratie acestei situatii, PNL nu mai exista de fapt.

 12. Nu politicianul face justitie, asa este . Acesta este insa obligat sa vorbeasca in numele celor care l-au ales atunci cand se comit nedreptati. Si mai are o obligatie foarte importanta : aceea de a participa la legiferare. Si legile pe care PDL ( adica Basescu plus gasca din care face parte si Predoiu ) duc la asemenea situatii intolerabile. Atunci cand retinerea si arestarea se fac pe baza suspiciunii si nu a indiciilor la ce te poti astepta ! Prin aceste prevederi drumul spre abuz este deschis daca nu chiar promovat de lege. Nu ma mira atitudinea lui Predoiu, pana la urma isi justifica legile promovate impreuna cu clica. Trebuie insa accentuate din ce in ce mai mult, in Parlament si mass media, condamnarile Romaniei la CEDO si sumele de bani pe care este obligata sa le plateasca datorita promovarii unor legi atat de strambe. Cat despre Livia Stanciu, imi este rusine pentru dansa. Au adus-o in situatia asta aroganta ( de ce sa plateasca ea banii care i-au fost imprumutati la nevoie- exact stilul Mircea Basescu dar in alt context ) avaritia si lacomia. Poate ca in situatia asta a adus-o si paranoia puterii pe care nu stie sa si-o stapaneasca ( am vazut emisiunea d-nei Stoicescu ieri si din aceasta cauza spun asta).

 13. Acesta e un manifest trebuie transmis tuturor prietenilor pe Facebook.

  Mariana Rinca esti si tu. Mariana Rinca e mama ta, bunica ta sau matusa ta. Mariana Rarinca este copilul tau peste 10-20-30 ani cand va fi saltat de pe strada de mascati, aruncat in temnita si, daca are norocul de o lume justa (nu de Livia Stanciu), poate dupa 191 de zile se va intoarce inapoi acasa, in sanul familiei.

  Ce sansa ai tu cititorule in fata lui Kovesi si a lui Stanciu de unul singur? Doar impreuna avem o sansa!
  Caracteristic oricărui individ după ce şi-a primit ceea ce şi-a dorit după vot sau alegere ori numire:
  – nu e dreptul meu să fac…
  – nu-mi permite Constituţia…
  – instituţia trebuie să fie independentă(ha ha ha de popor nu şi de politicieni)
  – amînă sau evită să pună în practică ceea ce cere poporul
  Şi tot aşa!
  Mă gîndesc la clamarea: cea mai înaltă înstituţie sau cea mai înaltă funcţie.
  – Care-i înălţimea cea mai mare a instituţiei? cumva un milion de metri înălţime?
  -Care-i cea mai înaltă funcţie? cumva peste 10 metri înălţime?
  Să fim obiectivi, sunt instituţii/clădiri normale şi oameni din carne şi oase ca orice individ trăitor pe lumea asta!
  Nea Iohanis, ce să mai ceri la robotul trambulină? De la catedră în funcţia de primar, apoi direct în scaunul de la Cotroceni, ce pregătire poate să aibă un asemenea robot? Probabil un liceu cu bacalaureat, dacă avea profil uman mergea direct la catedră politic, apoi ceva studii la vreun institut aşa cum era înainte de ’89 pe teritoriul acestei ţări. Dacă a făcut studiile în altă ţară, mare diferenţă nu este, recunoaşterea este facultate echivalentă cu şcoala profesională sau cu ceva studii pe calificare în plus.
  Alege şi el ceea ce îi convine şi România va fi în continuare pe mînă proastă!

  De acord,Basescu sa vorbeasca despre cazurile din propria familie si sa se pregateasca chiar el sa devina inculpat,asta nu inseamna ca automat Tariceanu a incercat sa o ajute pe aceasta doamna,nu,a vrut sa-si mai puna o masca populista pe chipul incarcat de masti,nimic mai mult.Daca cineva vrea sa o ajute pe doamna Rarinca si nu pe sine sa o sustina intr-un demers de chemare a Statului roman intr-un nou proces si sa solicite despagubiri in acest sens pentru perioada petrecuta in arest,cred ca asta si-ar dori dansa cel mai mult.

  Masca populista si-au pus rahatii penelisti cand se pornira ei sa planga pe umarul agricultorilor care sunt nemultumiti de subventiile date de guvern,asta dupa ce le-au fost marite alora subventiile,caci Boc si pedelacii,actualii penelaci,adica tot ei, cei care au prigonit agricultorii si acum ii tamaiaza,le-a dat doar multa UE.Si subventiile cine le-a “negociat” la UE? Nu taticul spiritual al actualului PNL pe numele lui de Basescu? Circarii dreacului. Cum doamne iartă-mă la alţii se poate şi la noi fără scandal şi ură nimic nu se face şi dacă se face este pur şi simplu în bătaie de joc?
  http://www.antena3.ro/sport/fotbal-extern/cutremur-la-fifa-sase-oficiali-de-rang-inalt-retinuti-pentru-coruptie-294891.html
  http://www.thelocal.ch/20150527/police-arrest-fifa-officials-in-zurich-over-bribes
  trebuie să fim presaţi de alţii care despre care se spune că sunt marile puteri ca să se facă ceva sau să se ia măsuri??? tariceanu nu poate cere demisia varfurilor de lance care au facut curatenie cu cei mai mari hoti ai Romaniei! Oricum sub tariceanu, Parlamentul a scazut in ochii romanilor avand doar 10% incredere, deoarece tariceanu apare ca miruitorul absolut al penalilor din Parlament! DEMISIA lu’ tariceanu se impune! Basescu este iarasi un mizerabil. Cred ca acest cuplu Stanciu- Kovesi deja lucreaza din interior la(vezi Doamne !) spalarea imaginii lor in urma cazului Rarinca.
  Ce vor face aceste basiste ? Vor lucra impreuna cu SRI si vor demonstra cum ca…..”postarea suspectului de santaj, in care o considera pe Rarinca drept “inculpata” ” este varianta corecta. Ii vor considera vinovati si-i vor trage la raspundere(poate chiar condamnati !?) pe cei 2 JUDECATORI care au achitat-o pe Mariana Rarinca pentru ca acea decizie data de ei NU a fost corecta.
  Iar noi vom ramane ca prostii (DOAR) cu imaginea SINCERITATII doamnei Mariana Rarinca din emisiunea Sinteza Zilei cand, in prezenta lui Mihai Gadea si Razvan Savaliuc, am ramas CONVINSI de NEEXISTENTA FAPTEI ! Salut gestul lui Tariceanu,cum am spus basescu este un infractor notoriu,debiteaza prostii pentru ca stie ca va fi si el tarait prin tribunale dar de data asta pe buna dreptate! Incredibil acest clăpăug, vrea destabilizare şi ură ca principal instrument al tuturor instituţiilor ale statului dar şi ura împotriva a orice! Vedeţi şi auziţi cu toţii că acest clăpăug nu recunoaşte instituţia justiţie sau DNA, ori hotărîrile judecătoreşti definitive sub nicio formă? Efectiv, se pare că pentru el nu există pe acest teritoriu al României! Pentru el, oricine este infractor chiar dacă nu are nicio pată la activ, pur şi simplu: dacă el este infractor, toţi sunt la fel ca el!!!
  Singur se dovedeşte prin comportamentu-i personal şi prin felul de a comunica, că este pericol public din toate punctele de vedere!!! Un sfert de secol de speranţe distrus de-acelaşi sfert de secol de minciuni şi ură, de furăciuni, hoţie, escrocherii pe bandă rulantă de parcă nimeni nu vrea să facă dreptate intenţionat, pur şi simplu îţi rîde-n nas precum un şuţ cînd îţi goleşte buzunarele ! Ce pot învăţa tinerii care déjà sunt pe băncile şcoliii pentru viitorul lor dacă totul se practică în favoarea distrugerii a tot ce există şi trăieşte : popor, mediul înconjurător, încă demnitate şi onoare cît mai există ! Nu se vede sau simte pic de patriotism de la aproape toţi aleşii sau numiţii în funcţii de demnitate publică, toţi sunt proprii patrioţi sau patrioţii propriului buzunar ori propriei familii fie ea şi extinsă ! Cîte generaţii vor mai fi sacrificate pentru prostia politică de 25 de ani de zile ? Începînd cu anii 1980 tot au fost generaţii de sacrificiu, cîte vor mai urma şi pentru ce sacrificii? Se clamă că s-a întărit statul, care stat : statul degeaba, statul poliţienesc, statul securist, statul hoţilor şi delatorilor, statul intimidărilor şi al fabricilor de acte, statul mincinoşilor şi statul urii? Da, dina ceste puncte de vedere, din păcate este realitate ! Este disperat, ca daca demersul D-lui Tariceanu are ca urmare demisiile sau demiterea lui Stanciu si Kovesi, ramane fara doua “chei” in justitie.
  P.S.
  Ma bucur ca si D-na Baltag, ca reprezentanta a magistratilor http://www.luju.ro judecatori, a luat aceiasi pozitie cu D-l Tariceanu in cazul D-nei Stanciu.
  dle tudor, aţi bătut mult cârciumile portuare de ştiţi cum se vorbeşte pe acolo.faptul că dvs. şi alţii puneţi o etichetă pe o întreagă categorie profesională din cauza unui bolnav mintal care a ajuns pe pile să facă parte dintre marinari nu prea este o atitudine jurnalistică corectă! în rest, de la băsescu nu e de mirare că-şi apără sistemul băsecurist. Faceti va rog o lista cu toti politicienii si jurnalistii care-l critica pe Tariceanu si nu sunt de acord cu scrisoarea trimisa lui Johannis prin care cere demiterea lui Stanciu si Kovesi pentru practici de politie politica pe care cele doua farfuze le-au intreprins pentru a-i inchide gura d-nei Rarinca aruncand-o 6 luni in inchisoare complet nevinovata si-i veti avea pe toti acoperitii SRI, basisti si johannisti din politica, mass-media si societatea civila. Lista pe care merita s-o aveti mereu in fata pentru a sti mereu cine sunt soparlele ce au infestat societatea romaneasca de multi ani de zile s-o infesteaza inca. Numai dacă te uiţi la faţa alcoolistului care a fost, din păcate, preşedintele României, îţi dai seama că e dus rău, rău de tot. Nici Tăriceanu n-o fi uşă de biserică, dar nu poate nimeni să-l compare cu Băsescu, acest handicapat mintal din cauza alcoolului îngurgitat de-a lungul şi latul mapamondului. Scriam pe Facebook la Realitatea (fără să apară): cum ar reacţiona marii deontologi gen madam Mititelu, Rifai şi alţi rareşi, chiar bogdani, dacă eu aş adresa DNA o plângere cum că am fost şantajat de ei şi s-ar trezi săltaţi din trafic, încătuşaţi şi închişi pentru o perioadă?! Ar mai fi adepţii “suspiciunii rezonabile”, pe care o ridică în slăvi până la ridicol?! Cântându-i, încă, în strună băsescului, aceşti “deontologi” nu fac decât să se discrediteze chiar în faţa propriilor fani, dacă au aşa ceva. După ce criminalul fost la Cotroceni va fi încarcerat, să vedeţi “schimbarea la faţă”. De fapt au demonstrat-o deja alde Sorina Matei, Dan Tăpălagă, Mădălina Puşcalău, Mircea Marian şi alţi pupincurişti băsişti, actualmente frecangii profesionişti.
  E plină presa de şantajişti autentici precum S.R.Stănescu, Cornel Nistorescu, Dan Turturică şi alţii aşijderea, avându-l ca mentor pe “maestrul” Ion Cristoiu-deci. Ambele matracuce care au făcut de râs Justiţia, TREBUIE SĂ PLECE!!!

  Intr-adevar, mintea lui Tariceanu da numai rebuturi. Adica tot ceea ce PNL-ul nou creat a aruncat peste bord ca nefunctional:onoare, demnitate, drepturi individuale, insasi doctrina liberala. Basescu numeste rebut doctrina liberala,asta nu-i de mirare, dar solidarizandu-se cu PNL-ul in interpretarea schimonosita a drepturilor individuale, acuza impostura pe care se sprijina actualul partid. Si impostura, odata devoalata, poate produce dezastru electoral.
  Poate ca dna Rarinca s-ar multumi cu despagubiri pentru detentia abuziva, e dreptul d-sale, dar sentinta prin care ar obtine aceste despagubiri n-ar sterge problema abuzului savarsit de judecatoarea suprema. Despagubiri se pot obtine si pentru erori judiciare si cred ca asta e calea pe care se vrea stingerea scandalului: judecatoarea a “gresit” cand a reclamat santajul (s-ainselat, saracuta, a inselat-o cumnatul, la o adica), procurorii au “gresit”, n-au gasit la perchezitie contractul de datorie, erau surmenati, etc., se plateste “livra de carne” si basta. Numai ca de la Talleyrand citire o gresala e mai “rau decat o crima”. Dl Quintus poate sa-si aminteasca citatul. “Declarațiile lui Traian Băsescu reprezintă, pe zi ce trece, un pericol tot mai mare pentru sănătatea psihică și chiar fizică a națiunii. Nu doar că acest om minte iresponsabil, cu o seninătate capabilă să schimbe legile morale din capetele celor mai creduli dintre ascultători, dar lichelismul lui poate scoate din minți, la propriu, pe cineva educat în respectul adevărului și bunului simț.
  Este ca și cum diriginta le vorbește puberelor din clasa ei despre misterul și semnificația primului sărut iar ușa clasei este spartă de curva satului, care sare să o păruiască pe dirigintă pe motiv că îndeamnă fetele la prostituție.
  Opriți curva satului, opriţi-l pe acest fanfaron cu guler alb şi limba crestată să mintă, să mistifice, să răstălmăcească peste puterea de suportare a oamenilor normali.” (pasaj pe care îl reproduc de pe http://www.conteledesaintgermain.ro/procurori-fiti-patrioti-salvati-va-tara-de-un-infarct-colectiv/26-05-2015)
  In frumoasa noastra tara avem o socoteala interesanta pe nume JUSTITIA ROMANA !
  ei , in mod normal , aceasta socoteala ar trebuii sa fie compusa din persoane cu CARACTER ,
  persoane PROFESIONISTE
  persoane RESPONSABILE
  si mai ales PERSOANE CU FRICA DE DUMNEZEU !
  DEOARECE JUSTITIA TREBUIE SA FIE O INSTITUTIE CARE TREBUIE SA APLICE LEGEA IN MOD OBIECTIV
  SI NU PE INTERESE PERSONALE ORI DE GRUP !
  numa ka in practika aceste institutii sunt populate de niste JALNICE PERSONAJE care
  in loc de CARACTER prezinta INBTERES MAXIM PENTRU KAPATUIALA PRIN ORICE TIP DE METODE AJUNGAND PANA ACOLO INCAT O SERIE ALARMANTA DE JUDECATORI SI PROCURORI SA SE ASOCIEZE IN SCOPURI INFRACTIONALE CU TRUPE DE INFRACTORI DIN CADRUL MINISTERULUJI DE INTERNE , A SERVICIILOR SECRETE SI A FRIPTURISTILOR DE PE SCENA POLITIKA !
  ACESTE TRUPE DEINFRACTORI IN LOC SA SERVEASCA LEGEA AU AJUNS PANA ACOLO INCAT ELIMINA CU MAXIMA LEJERITATE ORICE PERSOANA DERANJANTA !
  ADICA IN LOC DE APLICAREA LEGII ACESTE PERSONAJE AU AJUNS SA OMOARE OAMENI PRECUM PE NISTE MUSCULITE DE OTET !!
  DE PESTE NOUA ANI DE ZILE O TRUPA DE ASEMENEA CRIMINALI MI-AU PUS GAND RAU SOCOTINDUSE SA MA ELIMINE IN STIL DISTRACTIVO-MAFIOT !
  ADIKA NISTE LUCRATORI PLATITI SA APLICE LEGEA AU ZIS ! ASA KA ACESTI CRIMINALI IMI SCOSERA CHILOTII IN PUBLIC TRANSFORMANDU-MI VIATA INTIMA IN SPECTACOL DE INTERES PUBLIC !
  APOI ACESTI CRIMINALI EXTREM DE PERICULOSI AU TRECUT LA O MONITOTRIZARE ABUZIVA A UNUI OM CINSTIT CARE DIN INTAMPLARE SAU CHIAR CU INTENTIE A DERANJAT ACEST MUSUROI DE CRIMINALI CU PRETENTII DE !
  DE PESTE NOUA ANI DE ZILE ACDESTI CRIMINALI SE FOLOSESC DE IMPRESIONANTE RESURSE PUBLICE IN SCOPUL IZOLARII PERSOANEI MELE DE ORICE ALTA PERSOANA !
  DE PESTE NOUA ANI DE ZILE ACESTI CRIMINALI CHELTUIE ZILNIC IMPRESIONANTE RESURSE PUBLICE IN SCOPUL DISCEDITARII UNUI OM CINSTIT !
  DE PESTE NOUA ANI DE ZILE ACESTI CRIMINALI CHELTUIE ZILNIC IMPORTANTE RESURSE DE LA BUGETE IN SCOPUL PREZENTARII UNUI OM CINSTIT CA FIIND BANDIT !
  A UNUI MARE IUBITOR AL FRUMUSETRII FEMININE CA FIIND HOMOSEXUAL !
  A UNUI OM DEMN CA FIIND FARSEUR !!
  A UNUI OM DESTUL DE CAPABIL CA FIIND NEBUN !
  A DESCENDENTILOR UNUI FOST MARE PROPRIETAR DE TERENURI CA FIIND TIGANI !
  DE PESTE NOUA ANI DE ZILE ACESTI CRIMIANLI CULTIVA SUSPICIUNEA SI TOT FELUL DE ALTE CHESTIUNI NEGATIVE ,MAI SUS AMINTITE , PE BAZA DE INTERCEPTARI A ORICAREI SURSE DE FACUT ZGOMOT DIN PREAJMA MEA ,RESPECTIV DACA URMARESC ,CU INTENTIE SAU DIN GRESEALA , O EMISIUNE DE STIRI LA TELEVIZOR , CALCULATOR , RADIO SAU ORICE ALTA SURSA DE FACUT ZGOMOT ACESTI CRIMINALI AUTOMAT LANSEAZA ZVONURI CUM CA EU , ADICA UN OM CINSTIT , AR FI IMPLICAT IN TOT CE SE PREZINTA DE DOMENIUL INFRACTIONAL LA EMISIUNEA RESPECTIVA DE STIRI !
  AZI DE EX FIIND IN MASINA LA ORA 12 LA EMISIUNEA DE STIRI S-A PREZENTAT CAZUL UNUI TALHAR , RESPECTIV SPARGATORT DE CASE DE PRIN PITESTI !! ASA CA UN OM CINSTIT DEVINE SUSPECT DE TALHARIE SI DE SPARGERI DE CASE PE BAZA SUPARARII UNOR CRIMINALI DIN INTERNE , SERVICII SI JUSTITIE ,DEOARECE LA RADIOUL MASINII DE SERVICIU IN CARE ERAM LA ACEEA ORA A FOST PREZENTATA O ASEMENEA STIRE !!
  ADICA IN ROMANIA SECURISTA EXISTA O TRUPA DE CRIMINALI DIN CADRUL MINISTERULJUI DE INTERNE , SERVICII SECRETE SI JUSTITIE CARE PE BAZA DE INTERESE PERSONALE ORI DE GRUP DECIDE CINE TREBUIE EXECUTAT !
  IAR DACA ACESTI CRIMINALI DECID SA EXECUTE O PERSOANA AUTOMAT ACEEA PERSOANA ,INDIFERENT CAT DE CINSTITA AR FI, DEVINE INFRACTOR !!
  AVAND DE A FACE CU ASEMENEA SITUATII DEPLASATE AM APELAT LA SEFII ACESTOR INFRACTORI ADICA CSM,CSAT,CONDUCEREA MINISTERULUI DE INTERNE , CONDUCEREA MINISTERULUI DE JUSTITIE , CONDUCEREA SERVICIILOR SECRETE , ETC !
  DAR DESI ACESTE PERSOANEJ ,RESPECTIV INSTITUTII, TREBUIESC SA AIBA MECANISME DE PREVENIRE SI DE COMBATERE A ACESTOR ABUZURI IN REALITATE ACESTE MECANISME NU FUNCTIONEAZA ORICE AI FACE !
  IN ACEIASI IDEE O PERSOANA PE NUME RARINCA CATALOGATA CA FIIND NEVINOVATA PRIN DECIZIE JUDECATOREASCA ESTE BAGATA LA ZDUP SI MOTROSITA IN STIUL CRIMINAL DE CATRE ACELASIU TIP DE CRIMINALI CARE ORCHESTREAZA ACTIUNI CRIMINALE IMPOTRIVA MEA SI A FAMILIEI MELE DE PESTE NOUA ANI DE ZILE !!
  DECI O PERSOANA PUR NEVINOVATA ESTE EXECUTATA IN STIL MAFIOT DE NISTE CRIMINALI CU PRETENTII DE DAR PUSI IN FATA SITUIAITEI DE A FI TRASI LA RASPUNDERE ACESTI CRIMINALI SE MOBILIZEAZA IN SCOPUL ARANJARII IN STIL MAFIOT PANA LA CAPAT A MIZERIILOR FACUTE DE CATRE ACESTI CRIMINALI EXTREM DE PERICULOSI !!
  IN CAZUL MEU ACELAASI TIP DE CRIMINALI M-AU FACUT SUSPE4CT DE TOT CE CONTINE CODUL PENAL SI ASTA PE BAZA DE SUPARARI PROPRII !!
  DAR NIMENI NU MISCA UN DEGET IMPOTRIVA ACESTOR CRIMINALI !!
  IN CAZUL MEU ACESTI CRIMINALI AU CHELTUIT PESTE UN MILIARD DE EURO IN SCOPUL FINANTARII DE ACTIUNI PUR CRIMINALE !
  DAR NIMENI NU II INTREABA PE ACESTI CRIMINALI DESPRE SCOPURILE IN CARE SUNT FOLOSITI BANI PUBLICI !!
  DACA UN COMERCIANT NU PLATESTE O SUMA INFIMA CATRE STAT ACEST COMERCIANT AJUNGE SA RASPUNDA IN FATA LEGII PENTRU ACEST FAPT !!
  DAR DACA ACESTI CRIMIANLI CHELTUIE FONDURI IMESNSE IN SCOPURI INFRACTIONALE NIMENI NU INDRAZNESTE SA II TRAGA PE ACESTI CRIMINALI LA RASPUNDERE !!
  SI ASEMENEA CRIMINALI PRETIND CA AR FI OAMENI AI LEGII DESII ISI BAT JOC DE LEGE SI DE BANUL PUBLIC !! Domnule Presedinte al Romaniei “lucrului bine facut” Klaus Iohannis,

  Din pacate, diferenta dintre dumneavoastra si fostul presedinte nu este decat in modul de a vorbi. In timp ce Traian Basescu era virulent, le stia pe toate si dadea sfaturi si solutii, pe dumneavoastra va caracterizeaza vorba molcoma si la obiect a ardeleanului. In rest, aceeasi sfidare, aroganta, meschinarie si lipsa de respect pentru cetatenii ai caror presedinte sunteti. Este revoltator cum sustineti niste angajati ai statului care in primul rand au inteles gresit menirea lor in functiile inalte pe care le detin, iar in al doilea rand isi permit sa faca mari abuzuri pe care insa, dumneavoastra nu vreti sa le vedeti. Este revoltator cum sunteti de acord cu Livia Stanciu si Codruta Kovesi care au ales sa se desconsidere intr-atat incat sa-si arate puterea fata de o biata femeie. As fi vrut, domnule Presedinte sa va autosesizati pentru ca un roman din tara pe care o conduceti a suferit o nedreptate imensa. Dar probabil ca noi cei de-aici, fata de cei din diaspora pentru care aveti un mare respect si pentru care aveti mari ingrijorari, nu reprezentam nimic. Cazul doamnei Rarinca este atat de simplu dar ati reusit impreuna cu fostii dumneavoastra colegi de partid sa-l transformati intr-o lupta politica dezgustatoare. Ati sters cu buretele impreuna cu ei 10 ani de lupta inversunata cu PDL-ul, cu sistemul, cu institutiile care erau la cheremul lui Traian Basescu. Acum ca sunt aliatii dumneavoastra sunt buni. Atunci erau abuzuri fara margini, acum este legal. Doamnele Stanciu si Kovesi atunci erau slugi, acum sunt “monumente de moralitate” si profesionalism. Vroiati la un moment dat sa stiti ce parere au cetatenii despre Institutia Primei Doamne. N-ati vrea, domnule Presedinte sa stiti si parerea noastra despre pericolul in care ne aflam acum, acela de a trai cu frica ca daca se creaza un precedent in ceea ce le priveste pe doamnele Stanciu si Kovesi vom putea fi arestati pentru ca nu am facut nimic? Nu va sperie libertatea si puterea pe care le-o dati prin atitudinea dumneavoastra? Nu va sperie ca vor putea face ce vor de acum inainte stiind ca nu li se poate intampla nimic? Cum imi garantati dumneavoastra, presedintele meu, ca azi, dupa ce va scriu acest mesaj nu voi fi arestata pentru santaj la adresa stimabilelor doamne Livia Stanciu si Codruta Kovesi? Cum imi garantati ca nu voi sta si eu 6 luni la inchisoare, ca doamna Mariana Rarinca, pana cand instanta se va pronunta ca nu le-am santajat ci doar m-am folosit de dreptul meu de a exprima o parere, ca doar locuiesc intr-o tara democratica, nu? Cred ca daca veti continua sa va ascultati orbeste consilierii fara a trece deciziile prin filtrul propriei dumneavoastre gandiri nu stiu daca ne mai puteti garanta ceva, cu atat mai putin o Romanie a lucrului bine facut. E normal ca magistratii sa aiba posibilitatea de apartenenta la orice tip de organizatii cu caracter ocult, inclusiv masonerie ?? Cum poti sa mai ai incredere ca o astfel de persoana mai poate fi impartiala, si cum mai poti sa ai convingerea ca ea actioneaza in baza hotararilor sale, doar in interesul cetateanului de rand, si nu favorizand sau promovand interese de grup sau cu caracter ocult ?? Un justitiabil obligatoriu trebuie sa manifeste echilibru deplin, echidistanta si neutralitate, altfel intregul act de justitie va fi grav alterat !! In Romania au fost create special legi cu dedicatie sau cu un continut alambicat, in asa fel, incat ele sa poata fi interpretate in functie de interese de moment ale unora ! Astfel, sub obladuirea legii s-au putut comite atatea nedreptati si ilegalitati ! S-a putut constitui in sanul sistemului justitiar un grup infractional care a servit unor interese straine de cel al natiunii romane, si a executat ordine la comanda. Asa au fost instrainate si retrocedate ilegal proprietati ale statului roman, asa ne-au fost furate miliarde de euro ! Prin complicitatea acestora au fost si sunt dosite si tergiversate dosare grele cu nume sonore.Nu e normal ca pentru greselile unor magistrati, acest popor sa plateasca daune persoanelor nedreptatite ce castiga procese la CEDO ! Cumva cei vinovati de erorile facute trebuie sa raspunda moral si material. Nimeni si nimic nu trebuie sa fie mai presus de lege, nici macar cei desemnati sa o aplice ! In sistemul juridic nu ar trebui sa existe niciun fel de implicatii politice ! Trebuie foarte clar inteles ca fara o justitie puternica, impartiala ,corecta si curajoasa, noi ca tara si natiune nu ne putem face bine. Se vor perpetua aceleasi forte distrugatoare, dar sub alte forme. Ca sa avem o societate curata,trebuie sa avem o justitie asemenea ! Am observat un lucru interesant!!!

  Se pare ca in toata aceasta perioada Basescu a fost protejat de imunitate pentru declaratiile politice. Insa in aproape toate faptele mentionate in acest articol vad doar o singura persoana politica implicata, Gabriela Firea.
  Al doilea lucru pe care l-am observat FAPTELE savarsite de Basescu nu au nici o legatura cu declaratiile politice. De aici putem trage o singura concluzie: presedintele a fost mai PRESUS de lege si constitutie indiferent de FAPTA si ILEGALITATEA pe care o comitea era protejat de o imunitate asemanatoare cu cea a parlamentarilor.

  Parca Iohannis spunea ca va schimba aceasta imunitate. A uitat oare?

  Locul ideal pentru a comite O FAPTA sau a fi protejat de o ilegalitate COMISA este: PRESEDINTIA. In realitate presedintia, guvernul, parlamentul si institutiile statului ar trebui sa fie un exemplu de conduita si vorbire.

  P.S. Citez din f marele limbgvist al blogului, zis @gelu:

  “gelu May 27, 2015 at 17:37

  Dupa ce PNL s-a unit cu PDL, liberalii vorbesc ca pedelacii in loc sa fie invers ceeace inseamna …”.

  “gelu May 29, 2015 at 18:10

  … scoala de Securitate de la Baneasa ceeace dovedeste ca el …”.

  P.S. Bai “ceeace”, ti-ai pus vreodata cu onestitate problema ca tu de fapt nu scrii gresit din cauza vitezei, ci doar din cauza ca esti foarte prost in cap? Limbricule agramat ce esti! Pa, pa.

 14. Caz emotional….Pe dracu. Isi foloseste influenta si puterea conferita de natura functiei, pentru a reduce la tacere un om nevinovat, care vrea sa-si recupereze datoria. Predoiule, important este cum este apreciat un demnitar in propria tara nu in afara. O repet, parca liberalilor le-a luat Dumnezeu mintile. Aproape nimic nu mai este logic, rational in demersurile si declaratiile lor. O tin langa cu independenta justitiei, diaspora, s.a., de parca acestea ar fi singurele prioritati ale unei natii.
  Aseara lui Crin Antonescu i-a iesit porumbelul din gura, sau poate nu, cand a afirmat ca se retrage pentru ca a spus ce a avut de spus. Adica dupa ce a tradat de 3 ori. Mai bine cu porumbelul impaiat ! Si vede asta ca pe o virtute. Ce sa facem, elitele liberale, spuma, crema societatii romanesti !

 15. Sa+i plateasca salariul cei care o apreciaza ! Prostule , daca este apreciata in afara tarii si aici se comporta ca un dusman inseamna ca este un TRADATOR iar tu care o protejezi te numesti la fel !

 16. Pe principiul: “si ce dom’le daca a omorat un om, vorbim de un laureat al premiului Nobel”. E exact acelasi tip de gandire la dl. Predoiu. Acest ins ne-posesor de logica elementara se viseaza premier? Problema e ca, in Romania, na*ba stie de ce, astfel de specimene ajung si presedinte (basaul).

 17. Şi predoiu ăsta e un caz. Este un caz medical grav. Nu este singurul în această situaţie. Suferă de DNAită acută, boală fără leac. Este produsă de un virus mai vechi, identificat însă abia pe vremea când producea GESTAPOvită şi NKVDită. Permanent mutant, pentru a se proteja de eventuale încercări ale celor neatinşi de el de a-l anihila, se instalează într-un creier cu predispoziţie pentru a-l găzdui şi face din om neom, adică omul nou. Cei atinşi de respectiva boală tind să se adune într-o haită a cărei preocupare majoră este să transmită virusul şi să-i elimine prin orice mijloace pe cei care beneficiază de imunitate la această boală.

 18. de afara sunt sprijiniti doar pupincuristii servili ai intereselor licuriciului si a celorlalti care vor sa jupoaie tara asta: stanciu, kovesi etc si sa nu-l uitam pe baselul dar vorba lui nastase, licuriciul are nevoie de tine atata timp cat esti in functie si poti sa le satisfaci doleantel;e. dupa ce nu mai ai functie te arunca la gunoi ca pe o carpa uzata.

 19. Predoiule, n vrei tu sa ii iei de mana si pe ceilalti viermi si sa va carati dracului acolo unde e apreciata dictatura tip SS pe care o lauzi?
  mars afara viermilor!

 20. Citez:**Predoiu : “Rarinca, un caz emotional. Stanciu e apreciata in afara tarii”** Tu Predoiule eşti sănătos la cap-acul de pe closet? Cu zici tu că acest caz Rarinca e emoţional cînd sunt fapte grave înfăptuite cu intenţia de a distruge omul? Cum spiu tu că acest caz e emoţional cînd Rarinca este aruncată în puşcărie pentru că-şi cerea datoria pentru munca prestată şi cealaltă/datoarea care se dă victimă este lăudată şi nevinovată???
  Nu cred că interesează pe nimeni ca lăudata ta este văzută bine în străinătate că aici se cam vede varză tocată aproape de decompunere cu iz prelungit. Nu ţine la acest popor laudele de peste hotare identice cu laudele la adresa lui băsescu! Sunteţi varză toţi perindaţii la guvernare şi în funcţii fie chiar numiţi pe funcţii de 25 de ani de zile!

Leave a Reply