Premierul Sorin Grindeanu a declarat, luni seară, la Gala News.ro, referindu-se la postarea de pe Facebook în care Liviu Dragnea scria că l-a învăţat cum să prindă peşte, că s-a trecut de la numărat ouă la numărat ştiuci, precizând că îl va învăţa, la rândul lui, pe preşedintele PSD să schieze, una dintre primele lecţii fiind “să ştii să cazi’, scrie news.ro.

Întrebat dacă îi place schiul sau pescuitul, premierul Sorin Grindeanu a spus, luni seară, la Gala News.ro, că a observat că există o întreagă dezbatere în privinţa episodului în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a relatat cum l-a învăţat să pescuiască.

“Am văzut că e o întreagă dezbatere, îmi place schiul… Ştiţi cum sunt pescarii profesionişti… e o întreagă legendă în ce spun pescarii, pe mine mă interesează să atrag fondurile europene, să avem creştere economică. Am văzut că s-a trecut de la numărat ouă la numărat ştiuci. Dacă la iarnă toate lucrurile care ţin de guvernare, bugetul, deficitul, creşterea economică…şi va ninge…o să-l învăţ pe preşedintele Dragnea să schieze. Nu ştie, iar la primele lecţii trebuie să se ţină în picioare… să ştii să cazi”, a spus Sorin Grindeanu.

 Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a scris duminică, pe Facebook, că l-a învăţat pe premierul Sorin Grindeanu să pescuiască, prim-ministrul prinzând nouă ştiuci, ceea ce este “foarte bine pentru un începător” care nu a pus niciodată mâna pe lansetă. Dragnea a postat şi fotografii de la pescuit.

Premierul Sorin Grindeanu, miniştri, parlamentari, autorităţi locale, şefi de instituţii publice, personalităţi din domeniile cultură sau sport participă la Gala “România autentică. România pozitivă”, organizată, luni seară, de agenţia de presă News.ro, pentru a sărbători un an de activitate alături de partenerii, clienţii şi prietenii săi.

2 COMMENTS

 1. Eu nu inteleg, cine numara stiuci in loc de oua inafara de Dragnea cu acel 17 la 9 ?! Ce a vrut sa spuna Grindeanu ?!

  Cat despre aia cu schiul, mai important cred ca nu e partea nu cazutul, ci partea cu “a sti sa schiezi”. Dragnea ar trebui sa fie ingrijorat, Iohannis stie sa schieze, la fel si Grindeanu ! Avantajul lui Dragnea era pescuitul, dar acum stie si Grindeanu cum e sa te dai in barca.

  Baietii astia n-au nici o treaba, tara arde si baba se piaptana !

  Sa devin ceva mai serios, eu cred ca lumea ignora cel mai important personaj, vaslasul Marcel Ciolacu fost consilier onorific al lui Ponta si coleg de vanatoare cu Omar Hayssam, fost director Urbis Serv, un fel de TelDrum de Buzau. E singurul care stie ce au discutat Grindeanu si Dragnea in barca !

  Deobicei oamenii se intalnesc singuri prin locuri aglomerate si parcari sa discute in secret, dar si discutiile in larg cu barca sunt un mod de a fenta microfoanele si urechile ciulite. Problema pt Grindeanu si Dragnea e ca mai era un al treilea cu ei.

  Apropo, cine naiba sunt newsPUNCTro ?

Leave a Reply