Premierul Sorin Grindeanu a afirmat duminică că a încercat în această perioadă să aibă o relaţie instituţională corectă cu preşedintele.

„Poate, uneori, am lăsat de la mine pentru a fi dialog. Nu avem şi nu am venit pe picior de război”, a spus premierul, duminică, la Antena 3.

„Vom pune în practică programul votat de oameni. Toate piedicile pe care unii vor să ni le pună le evităm şi le vom evita”, a precizat premierul.
Grindeanu a mai declarat că susţine libera exprimare în mod paşnic şi a adăugat că există „lucruri clar politice” în aceste proteste.

Totodată, premierul a făcut referire la prezenţa de săptămâna trecută a lui Klaus Iohannis la proteste.

 Sorin Grindeanu a afirmat că a fost o „surpriză neplăcută”.

„Pentru mine, a fost o surpriză neplăcută prezenţa preşedintelui în stradă săptămâna trecută. Eu am încercat în această perioadă să am o relaţie instituţională corectă cu Administraţia Prezidenţală. Ba chiar poate de multe ori am lăsat de la mine anumite lucruri, tocmai pentru a avea dialog, pentru a ne vedea fiecare dintre noi, dintre Guvern, Administraţie Prezidenţială, Parlament, celelalte instituţii, de a lăsa de o parte politica şi de a ne ocupa de administrarea ţării”, a spus Grindeanu, duminică seară, la Antena 3.

25 COMMENTS

 1. Din pacate tara asta risca un razboi civil din cauza unor politicieni si a unor trusturi tv pt ca nimeni nu va ceda. Sper sa nu ajungem o noua Sirie din cauza unei legi idioate si cu dedicatie.

  • Percolul razboiului a trecut. A fost real cind a aparut inconstient in strada elefantul de la Cotroceni. Aseara 29/01 a iesit in strada toata forta politica a elefantului alta nu mai are. A iesit ilegal si fara o tinta clara legala si constitutionala, la plimbare,! S-a iesit in sustinerea elefantului dar daca elefantul isi schimba pozitia des ei sint dezorientai fiecare sustinind altceva. Neegzistind unitate sint pasnici .

   • 30444 angajati al SRI si SIE, foarte mult tinand cont de populatia Romaniei. “Sanatate – 162.071;

    Asistenta sociala – 110.459;

    Aparare si ordine publica – 260.000;

    Administratie publica centrala – 130.232

    Administratie publica – 203.919;

    Cercetare – 2.469;

    Cultura – 29.372;

    Altele – 30.444.

    TOTAL: 1.219.335 persoane platite din fonduri publice”

  • NU TRUSTURILE DE PRSEĂ SUNT VINOVATE !!! Singurul vinovat de criza politică este MacMacSaseCase care, în urma alegerilor din 11 decembrie 2016, a făcut tot ce i-a stat în putinţă să SABOTEZE VOTUL ROMÂNILOR…Este un INSTIGATOR la ură, un parvenit…Este un preşedinte ABUZIV care nu respectă democraţia şi regulile ei…Nu are respect faţă de naţiunea română…Nu reacţionează atunci când forţe extremiste vor destrămarea statului naţional… Ce fel de cetăţean român este Iohannis, dacă din postura de primar al Sibiului, nu a participat niciodata la manifestările de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României, că a întors în Parlament legea prin care Avram Iancu era declarat erou naţional??? Toate acţiunile sale sunt o dovadă clară a dispreţului pe care el îl poartă României şi cetăţenilor ei…Credeam că Băsescu a fost cel mai mare rău care s-a abătut asupra României, dar acum îmi este din ce în ce mai clar că actualul preşedinte, l-a întrecut deja, deşi nu au trecut decât doi ani de mandat. Dar noi suntem MILIOANE (nu 30000 de oi tehnocrato-usriste manipulate in stil securisto-mafiot)…şi răbdarea are LIMITE…şi dacă tot vrea referendum, ce ar zice de unul referitor la SUSPENDAREA lui???

 2. n-am nimic cu omul, da nici macar simpatic nu este… pina acum, insipid ca si Ciolos. O luna de zile pierduta inutil, marcata de o prostie imensa prin care l-au reinventat pe sas.

   • Ai vorbit si in numele psd-ului.
    Din partea a3 vedem altceva: oamenii sunt de-ai lui soros, basisti, securisti si invitatii vostri permanenti doresc interventia in forta impotriva manifestantilor.
    Invitatii vostri preferati sunt din psd, sau conduc ONGuri psdiste.

    • de soros eu n-am pomenit niciodata. basisti sunt in proportie covarsitoare. au sustinut un regim criminal, mafiot, corupt. invitatii nostri sunt din toate partidele. schimba-ti plasma, vezi aiureli

     • adica care sunt anti hotie sunt basisti. de tinut minte. mandru ca sunt basist atunci.
      acum suntem criminali si mafioti, sau macar suporteri. 100000 de oameni in strada. asa ziceau si minerii in 90.
      invitatii vostrii sunt psdisti in 90% din cazuri. nu am vazut de mult timp un analist economic, polistic si social impartial de foarte mult timp.

     • impotriva carei hotii sunt ei? a modificarii codului penal prin ordonanta de urgenta? a facut-o si ciolos in mai 2016 fara nici o cosultare? a hotiei generalizate din partide, iar voi vedeti selectiv politic doar psd? bun asa. cat despre ce vezi tu la tv, sincer, schimba plasma, ai probleme

     • Ei ? Daca tu esti pentru ordonanta asta de urgenta in felul acesta ce interese reprezinti ? cu ordonanta asta poti sa furi pana in 200000 de lei si dragnea este om cinstit.
      Ciolos nu a legalizat hotia !

      Abraham invitatul vostru la emisiuni ameninta cu munitie de razboi, adica ne vrea impuscati !
      Inviatii vostri, sau colegii vostri din trust sunt 100% pro psd. Aveti pe emisiune maxim unu de alta parere.
      Da ! iesim pentru hotii din PSD . NU e bine ?
      Iesiti voi pentru restul.

     • eu astept sa inteleg de ce cna-ul nu v-a amendat inca pentru dezinformare, ca daca sunteti psdisti nu e ilegal.

 3. “Cind exista proteste nationale ample si toata Romania s-a revoltat, ce a gasit Boc mai bun de facut? Sa vorbeasca despre succesul economic si social pe care-l repurteaza guvernarea sa.”
  – Radu Tudor Jan 16, 2012

  Cat de similar este cu ce s-a intamplat Duminica la interviul cu Grindeanu (acuma numarul celor in strada fiind mult mai mare), doar numele si faptul ca masurile se refera la viitor (fie luarea masurilor fie efectele celor deja luate) difera.

 4. D-le Radu Tudor va rog sa-mi spuneti care va fi impozitul pt pensiile care depasesc 2000 lei, 10% sau 16%?, deoarece primul ministru nu a specificat in mod clar cand la-ti intrebat.

Leave a Reply