Mihai Voicu, unul din liderii PNL, o spune raspicat : Ciolos si-a batut joc de partid. Iata postare pe Facebook dupa o duminica lunga si fierbinte a liberalilor :

Am multe de spus despre Partidul Național Liberal. Voi spune multe, pentru că am acest drept. Sunt membru al acestui partid din 7 ianuarie 1990 fără întrerupere și îmi pasă.

Astăzi însă mă voi referi doar la soluțiile miraculoase din “afară”. S-a făcut apel la soluția miraculoasă Dacian Cioloș și acesta și-a bătut joc de noi în campania electorală.

Am căutat obsesiv “oameni noi” pe listele parlamentare, dar prin “noi” am înțeles din afara partidului, prieteni de familie sau orice alt criteriu, ignorând resursele propriului partid, munca și expertiza unor oameni care au muncit pentru șefi și șefuleți care s-au considerat eterni și au tratat listele parlamentare ca pe o listă de invitați la nuntă.
Aflăm acum că trebuie să promovăm în partid “tinerii din stradă”. Dar tinerii din partid când pot fi promovați? Sau nu ne putem uita la ei de la înălțimea locului de deputat căpătat pe criterii democratico-impuse?


Abia aștept ca toți teoreticienii înnoirii civico-cioloşiste să se confrunte cu membrii simpli, lipitorii de afișe de la tineretul pe care îl ignoră, la alegerile din partid. Pentru că atunci nimeni nu-i va mai putea pune pe ochi frumoși pe vreo listă.

 

31 COMMENTS

  • PNL nu mai exista de cand a fost impanat cu basisti si a fost preluat de SRI-DNA. E portavocea unor indivizi de la conducerea acestor institutii de forta. S-a terminat cu el ca partid. Amin.

 1. Domnule Radu Tudor, acest domn ne-a ingretosat toata campania cu ciolos. Acum ne ingretoseaza cu felul nebunesc in care ii ia apararea lui ciordanis. Peste catva timp o sa-l auzim vorbind asemanator si despre zombi de cotroceni, ca, vezi Doamne i-a incurcat. Cand il auzeam/vedeam exprimand ceva de genul – sa vedem, romanii o sa-l voteze pe penalul dragnea sau pe ciolos cel cinstit(??) – schimbam postul. Inca din campania electorala schimb postul cand vad useristi si/sau anumiti penelisti in emisiunile dvs. asa ca, domnul voicu sa mai stea pe tusa (chiar daca are dreptate, de data asta)….

 2. Cred ca e cam tarziu , sunt invadați de pdl care ii vor alipi si pe pmp , întru slava lui basescu . Cred ca lumea uita prea repede cum acest om? a decimat pnțcd , pd , pdl si acum pnl . Baieții destepți , si aici ma refer la eternii blue eyes , au ințeles ca e mult mai usor sa pui stapanire pe “”dreapta “” romanesca decat sa dezbine un partid mamut .”Divide et impera ” a ramas pt ei doar impera , dezbinarea existand in permanența intre partidele de dreapta . Ultima mare gaselnița , tehnocrația cioloşista combinata cu partidul fara program politic , usr-ul , a facut ca pnl-ul sa cada in plasa lor si sa şi-l asume repede ei pe ciolos . Acum nu fac altceva decat sa plateasca . Daca ar fi sa facem haz de necaz , pnl-ul e in postura pedelistului ioan oltean : broasca ciolos le sta in gat penelistilor si spera sa scape de ea …

 3. După război mulți viteji se-arată.
  Așa și cu acest Voicu. ”Pokimenul”, degeaba se dă (și) el războinic și reformator al pnl acum când corabia lor se scufundă că-i gata, EXITUSUL e aproape . Artizanul scufundării ”spre cele veșnice ” a pnl tebuie, musai, amintit el fiind nimeni altul decât …antonescu. Și aici ca și la defunctul PNȚ-CD se va scrie în necrolog că ei n-au fost de vină și că vina a fost a rușilor, a pușlamalelor roșii, a securiștilor infiltrați și a puiuților de securiști, a comuniștilor și a puiuților de comuniști și alți gărgăuni din arsenalul dreptei când ei de fapt a fost unul, adică antonescu cu cele trei mari ”REFORME” ale partidului(Ruperea USL, intrarea in PPE și fuziunea cu pdl) tocmai atunci când nu mai putea de bine și cînd prostul de mine era cât pe ce să-l voteze mergând pe mâna prietenului lui anytonescu, Ponta, care și pe 13 ian.2014 îi spunea ăstuia și presei că rămâne fermă opțiune USL pentru antonescu-Presedinte.În care timp nevastă-sa și frunzaverde negocia cu Duul intrarea în PPe , el se vedea cu băsescu și pdl aranjând fuziunea cu ăștia.
  Revin. Mihai voicu, de departe a fost cea mai dezacordată flașnetă peneleo-pedelista și se bucura, curios lucru, nu știu de unde de atâta considerație din partea Antena 3, unde, mai mult decât oriunde, era asigurat ”de toată stima” atunci când trupul său prezent prin emisiuni(fără număr, fără număr), era…trup și suflet cu ”Șeful Statului” și cu ”Guvernul meu”. Adică ”cioloșul meu”, ”pruna mea”, ”motocul meu”, ”bostanul meu”, ”pâslarul meu”, ”șuteul meu” sau „curajul meu…. de a scoate istoria din școli) guvern care erau pentru ”pokimen” buni, bun de tot. Acum sunt…nașpa.
  Câtă vreme nu se găsesc printre ei măcar 10 peneliști care, și cinstiți ți ne-penali, și susținători ai suspendării lui băsescu din 2012 (testul ”Suspendarea”) să poată mișca ceva înspre reînscrierea pnl pe un trend pozitiv în vederea luării în calcul ca un a partid serios și nu ghidonat de-un președinte care nu știe ce-i cu el, ba, și care-i menirea lui acolo la Cotroceni, sunt slabe speranțe de a nu fi înghițiți de vechii pdl-iști. Uitați-vă cine au intrat în parlament. Doar nume grele din vechiul pdl(Cezar Preda, Roberta Anastase, Raluca Turcan, Adriana Săftoiu, Cătălin Predoiu, Gheorghe Tinel, Dumitru Oprea în timp ce din partea cealaltă sunt mai puține nume importante dar și astea, vai mama lor) Uitați-vă cine-au câștigat alegerile locale( municipiile reședință de județ și veși constata că scorul este 10-4 pentru vechiin pdl-iști). Ce să mai vorbesc de sefi de organizații majoritatea pdl-iști. După toate aceste constatari verdictul nu poate fi decât unul: Aleluia ș-un praz verde!

  • Intr-adevar “aleluia si un praz verde”, PNL-ul nu-si va mai reveni niciodata, va fi noul PDL. Nu mai este drum de intoarcere de pe acest drum, oricat ar spera unii din vechii PNL-isti si simpatizanti ai PNL. Antonescu a pecetluit soarta acestui partid atunci cand a hotarat fuziunea cu PDL, si pentru ce? Pentru ca nevasta-sa sa obtina un post bun in parlamentul European! Halal liberal!!!

   • @Mihaela,
    .
    Eu sunt un nostalgic, un nostalgic după vremurile bune când Antena 3 deja începuse lupta cu ceva mult mai monstruos ce avea să vină , ceva mult mai odios decât regimul băsescu și, într-un fel, ajungându-se să-l regretăm pe băsescu e vorba de Sistemul GHINION care vrem nu vrem a venit și pentru Antena 3t. A venit adus tocmai de cel care amenința ”pușlamalele roșii” și cele 4-5 milioane de sușținători PSD(și Alde) că o să-l regrete pe băsescu.
    Caraghiosul care, cu nici un an înainte de a face vizite lui băsescu de-l ținea ”de șase” caraghioasa aia de pocora (care, mulțumesc ție, Doamne, n-a mai intrat în Parlament), de a rupe USL, de a trece la PPE, și de a fuziona cu PDL, iată ce spunea despre Ponta, despre PSD:
    https://www.youtube.com/watch?v=bapfyzBWokw
    Ăsta-i om? Ăștia-s oameni? Păi e puțin pentru ei acest destin, adică ”groapa istoriei”. Asta și cu concursul, și acest lucru trebuie menționat ca un fapt NOTORIU. Antonescu și vechiul PNL au fost feblețele Antena 3. El a fost pentru Antena 3, de la începuturile USL ”cel frumos”, ”cel viteaz”, ”cel trădat” iar frustrarea pentru Antena 3 a fost uriașă constatând ncă a pariat pe o gloabă și nu pe cal de cursă, gloabă care și-a dat și-n stambă jignind nepermis Antena 3 la ultima sa apariție la Sinteza Zilei.
    Revin. Șă fim bine înțeleși, nu-l regret nicicum pe băsescu ci constat, doar că băsescu , așa de ordinar și canalie ce era tontălău nici vorbă, e sub orice critică. Și cu asta am spus totul.
    Nostalgia pentru Antena 3 a venit după aia, de atunci când am constatat pe zi ce trece (de la fatidica zi de 16nov.2014 tot felul de DEZVĂLUIRI, BOMBE ȘI BREAKING-news-uri NEUTRE, din care lipsea…joshannis; dezvăluiri din care lipsea cioloș; dezvăluiri din care lipsea hellvig șeful rău-famatului coldea și(poate) cel implicat în cazul condrea de parcă ăla făcea ce voia mușchii lui-să fim serioși; dezvăluiri cu dosare din care lipsea kovesi, augustin lazar, sau poziții ale actualei șefă a ÎCCJ etc., din care lipseau joshannis, cioloș și paliu atunci când era vorba de desantul AL ANAF.
    Nu am sa înțeleg în ruptul capului cum pentru Antena 3 Ponta era un nenorocit că a propus-o pe kiovesi și joshanis nu-i tot un nenorocit, numind-o. Cum Ponta, e un tradator după ce i-a vorbit mieros la care l-a dat jos pe MRU iar joshannis și-l ia consilier și după aia șef s.i.e și nu-i un nenorocit. Dubla măsură greșos-vomitoasă.
    A veni cineva să-mi spună acum că m-am uitat altundeva și că la antena 3 s-a (mai) discutat și critic, și negativ referitor la aceste personaje sus-puse, răspunsul este că, da, s-a discutat dar cei ce au avut o poziție critică au fost cei din ”exteriorul ” Antenei 3 respectiv Mugur Ciuvică, Răzvan Savaliuc, și invitații. Am așteptat o vreme după ”fatidica zi”, pentru că așa mi s-a spus, pentru că așa mi-au lăsat de înțeles unii realizatori. Perioada aia a trecut de mult însă și tratarea cu duhul blândeții a tuturor abuzurilor actualului președinte și a instituțiilor de forță care-l protejează și care-i fac pârtie prin tabăra ploitică adversa cu dosare contrafăcute gen Olguța Vasilescu ți Victor Ponta mă fac să-i privesc mai de la distanță, în trecut.
    Deci, nostalgic fiind, mă uit, de exemplu la ..
    https://www.youtube.com/watch?v=DlRu2p8CrOI
    …și zic: Apuse vremuri!”

    • Ai dreptate “apuse vremuri”. Pe atunci PSD-ul era pentru Antonescu (implicit pentru PNL) “dragii meu”, acum este ciuma rosie.
     Iar cat priveste Antena 3 a fost mereu pro PNL (cel putin asa am perceput eu), numai ca au avut o mare dezamagire.

 4. “Am căutat obsesiv “oameni noi” pe listele parlamentare, dar prin “noi” am înțeles din afara partidului, prieteni de familie sau orice alt criteriu, ignorând resursele propriului partid, munca și expertiza unor oameni care au muncit pentru șefi și șefuleți care s-au considerat eterni și au tratat listele parlamentare ca pe o listă de invitați la nuntă.
  Aflăm acum că trebuie să promovăm în partid “tinerii din stradă”. Dar tinerii din partid când pot fi promovați? Sau nu ne putem uita la ei de la înălțimea locului de deputat căpătat pe criterii democratico-impuse?”
  hahaha cine a recomandat promovarea in partid a “tinerilor din strada”, clar vrea partidul in cosciug si o coliva pe piept.
  Pai “tinerii din strada”, asa la o analiza scurta doar, cred ca ar fi GHINIONUL, lol, oricarui partid, de ex. :
  -unii scandau cu ura si flacari pe …nas : PSD si PNL aceeasi mizerie, deci PNL pa…
  -altii vorbeau din putul gandirii adanc infipt in…..ca isi doresc un tatuc, anume Iohannis si dictatura militara, atat. Fara Parlament, partide…. gata cu atata democratie , Iohannis pe tanc, suficient lol. deci iar PNL pa…
  -altii doreau doar pe tehnocrati, astia de nu au facut nimic 1 an, Ciolos, desigur icoana sfanta si nemuritoare – asadar in general fara partide. Un singur pol de putere : tehnocratii everywhere, anywhere, anytime… !lol, deci iar PNL pa….
  -altii nu prea au idei clare, nu au inteles ca nu e vb. despre amnistie, nu stiu nici ca Pruna a dat OUG ….in sfr. in general NU STIU, asta e cuv. de baza, ei sunt doar experti in share & like, orice si de oriunde vine e bun atat timp cat este Anti-PSD, anti-Dragnea, Ponta… restul nu mai conteaza. Sa nu se iluzioneze insa PNLul, astia nu sunt nici Pro PNL, ei sunt share&like si li se da directia inainte. deci iar PNL pa ….
  Si tot asa nu ma mai obosesc sa enumar viziunea lor “inteligent- democratica” zero!, deoarece sunt suficiente si elocvente cateva exemple care de fapt reprezinta marea brambureala -fiindca asa s-a dorit, sa fie inteles, nu e un accident, sau intamplare. “Tinerii din strada” sunt DE STRADA, acolo e rolul lor de jucat : viziuni radicale, dictatoriale, haotice, nedemocratice …..etc. ei nu au afinitati cu partide, de fapt arata ca sunt dusmanii partidelor si ai idei de democratie in general (daca o inteleg,am semne de intrebare ca ar intelege) , in schimb sunt bunii prieteni ai DNA. Explicabil, nu? lol. Nu poti sa fi si cu DNA si cu partide. Viziunea lor ar fi daca nu Iohannis si armata, macar Iohannis si DNA si atat. Restul partide pa…..
  Asadar ptr. PNL si ideea cu “tinerii din strada” e simplu de inteles :
  Tinerii au idei putine, dar fixe ca la “share&like”, ce atata gandire, democratie….oboseste neuronul. Deci lor le place :
  1. Iohannis + Dictatura Militara sau,
  2.Tehnocratii everywhere….. cu Ciolos No.1 & FOREVER 100 ani! sau,
  3. Iohannis +DNA si atat.
  Deci s-a inchis, punct.
  Aplauze lol asa tineri mandria tarii, rar vezi! Sigur promovati si in PNL ar fi bomboana pe coliva! lol successuri!

   • nu e frumos sa urasti. tehnocratii sunt premianti si au avut o guvernare buna, nu ai probe ca au fost jalnici, e doar ura. nu poti avea parerea ta pe niste cifre si rezultate ale unei guvernari. datele arata daca s-au indeplinit obiective ,sau nu. in cea mai mare parte sunt bune si foarte bune.
    premiantii trebuie fie si de buna credinta. in guvernul asta nu sunt nici premianti, nici oameni de buna credinta desi incerci sa zici altceva

    • exact asta scriu de 2 saptamani : ura bolnava e in strada. nu stiu unde ai vazut ura la mine. cred ca ai citit altceva. da, opinia mea libera si democratica e ca guvernul tehnocrat – cu 2,3 exceptii – a fost un dezastru, o incompetenta fara seaman

     • asta e parerea ta si, intamplator , a psdului care dezinformeaza.
      nu ai cum sa ai o parere proasta de niste oameni care au redus numarul somerilor, au inceput procesul de anti saracie, au adus mai multi bani in tara, au introdus meritocratia in tara, au investiti mai mult si nu au furat.
      astea nu sunt pareri, e ura curata.

     • e o tara libera (inca, nu?), avem dreptul la pareri diferite. nu ai cum sa ai alta parere? waw, asta e democratie curata in gandirea ta. ce sa-ti zic? sanatate

     • ce zici tu este inuman. niste oameni aduc mai multi bani pentru noi si au pus bazele functionarii normale si benefice noua restului oamenilor si tu esti impotriva lor. deci impotriva dezvoltarii noastre din toate punctele de vedere si esti si jurnalist ,adica trebuie sa acorzi importanta unor rezultate evidente.

  • De unde pana unde neaparat tehnocratii sunt si premianti. Poate sunt premianti, in schimb in stiinta conducerii si a managementului de nivel macro nu chiar.

 5. Incet si nu prea, “Strada” devine partid, asta ne comunica Mișu Voicu si e bine c-o face, fiindcă altfel nu vom înceta sa ne scuipăm in sân cand mai vedem câte un politician fara scrupule sau vreun tehnocrat fara coloana vertebrală, cu sau fara prunci in brațe, căței, SPP , girofar, geaca roșie, etc luând comanda mulțimii “dezlănțuite”. Pun ghilimele fiindcă numai dez-lantuita nu poate fi o mulțime care cere dreptul la “lanturi si cătușe” dar asta s-a mai văzut, –unii, nu demult, prin 1791 au intrat in pușcăriile Parisului sa taie capete cu mâna lor, ca nu mergea ghilotina cu “celeritatea” dorita de un tribun, ros de eczeme, pe nume Marat. Insa, cum nu-l pot bănui pe Johannis ca stie istorie, nici pe securiștii care-l instruiesc ca citesc altceva decat e-mailurile altora, zic si eu, la unison cu nea Mișu Liberalul, ca stați, bre, in partidul care v-a facut, in PNL, nu umblați după formațiuni noi sa va dea liderii! Săracul de nea Mișu! Pe Ciolos l-a identificat drept cal mort, dar cu Johannis cum rămâne? Il iau înapoi din Strada si-l leagă la usa PNL? Mai mare daraua decat ocaua, asta n-a fost niciodată nici cal, nici viu ca tot omul cu sânge in vine, cred ca si maica-sa, Merkel, s-a prins ca nu-i nimic de căpățâna lui, altfel dădea cu pumnul in masa sa i se dea copilului rățuștele si guvernul lui, nu se mulțumea doar sa puna mâna pe telefon ca sa-si arate “îngrijorarea”. Pariem ca până la vara avem un partid nou numit SSR(Strada Salvează România)?

     • @Anonimul
      Imi face impresia ca sunt doua Carmen care posteaza aici, si spun asta pentru ca am vazut la un articol (dar nu mai stiu la care si nu am rabdare sa-l caut) o Carmen care-I dadea replica celeilalte Carmen (o basista care am inteles ca locuieste mult prin America): in privinta “sobolanului Ciordache” chiar nu am nici o idee la cine se refera.

 6. L-au luat in brate pe Ciolos ca nu aveau alta optiune. Sa ne spuna un nume din actualul PNL care putea fi propus in locul lui Ciolos. Si sa-i multumeasca lui Antonescu pt disparitia partidului.

Leave a Reply