Un atentat oribil s-a produs in Targul de Craciun de la Berlin.

Un terorist conducea un camion pe care l-a indreptat in plina viteza in multime.

Atentatul este identic cu cel de la Nisa, unde au murit zeci de oameni.

http://radu-tudor.ro/doi-albanezi-au-furnizat-arma-teroristului-din-nisa/

Atentatul de la Nisa. Analiza in 10 puncte

Potrivit Politiei Germane, sunt 9 morti si 50 de raniti pina acum.

 

11 COMMENTS

 1. Astazi e lunea atentatelor. Se pare ca arabii din Zurich s-au incins si s-au iscat neintelegeri.
  Cred ca este momentul ca factorii raspunzatori de securitate sa mareasca vigilenta cu ocazia sarbatorilor de iarna, indoctrinatii si bolnavii de razbunare n-au sarbatoare.
  Referitor la atentatul de la Berlin datele inca nu sunt concludente.

 2. oare citi nevinovati trebuie sa mai moara ca sa priceapa multi conducatori din Europa ca au apucat-o pe un drum complet gresit?
  Cu Franta s-a zis ca e pentru ca s-au bagat in Libia, Mali, etc. Nemtii nu s-au mai bagat nicaieri, le dau la aia un milion si ceva de arabeti, asiatici si africani asazis refugiati casa, masa, bani, programe de ajutor, sa-i invete limba, obiceiurile europene…. ceea ce nici in vis nu au avut romanii, pe care din “tzigoinen” nu i-au scos…. si uite rezultatul. Violuri, agresiuni, atacuri cu cutitul, cu camionul, pe linga alte zeci dejucate de politie. Morti, raniti, nenorociti pe viata pentru ca Frau nu vrea sa inchida usa. A, sigur, nu toti sunt arabetii asa, sa fim umani, bla bla bla… n-or fi, da cum ii aflam pe aia bunii?
  Se duce dracu si Germania si noi pe linga ei, ca stam lipiti de idiotii de tip Merkel si Hollande ca marca de scrisoare. In schimb aia care vor sa se apere, sa opreasca nebunia sunt populisti, extremisti, rasisti… zi-le rudelor la inmormintare povestea asta, Frau Anghela, sa vedem ce parere au…

 3. S-a stabilit camionul polonez a fost deturnat de terorist, soferul ruda cu propietarul a fost ucis, de aceea au gasit un mort in camion, era polonezul asta saracul, sofer pe transport. Merkel isi va lua adio de la tot! Datorita politicii unor leaderi nu doar Merkel , noi toti am ajuns victime clare. Nebunie si haos aici a ajuns lumea fiindca anumiti leaderi au doar interese si mult greed. – lacomie. Dar cred ca multi s-au trezit si nu vor mai accepta politica astora. Vom vedea. …

  • pe asta cu trezitul eu nu pariez, mai ales in Germania.
   Astia au asa un delay de viziune (vezi istoria), in grup sunt incapabili de directie fara un fuhrer, au atita incredere intr-un “sistem” care ar trebui sa functioneze ca le ia secole sa se prinda ca nu mai e situatia pentru care “sistemul” a fost creat si d-aia nu mai functioneaza. Dupa care (tot din istorie invatam) recupereaza timpul pierdut prin reactii exagerate, extreme.
   Pina in septembrie mai e timp, desigur, da nu uita ca media din Germania pune batista pe tambal si nu (prea) relateaza incidente de acest gen – de asta o sa zica, da mai usor, printre altele… ei au impresia, ca si comunistii nostri pe vremuri, ca daca propaganda oficiala tace lumea nu afla, nu stie, lumea bune botu la ei si e happy. Mai nou Germania are un proiect de cenzura a internetului (cam ca in China) ca sa nu mai vina stirile din exterior… sigur, sub scuza ca lupta impotriva terorismului…. iti vine sa crezi?
   Nu miza pe Germania si pe nemti, natia aia in istorie niciodata nu au fost leading ci lagging. O sa prefer sa-i platesca pe americani sa-i aper, e mai comod asa…

   • Da, cam asa este. Ai multa dreptate. Am obs.si eu aspectele astea
    La germani e evident, din pacate si ex. cel mai bun cum Merkel castiga mereu.

Leave a Reply