DNA despre Iulian Teseleanu, prietenul intim al lui Mircea Basescu

DNA stia din 2006 despre mafia din Constanta si Agigea Sud. Port si Vama. Are chiar dovezi audio si video ca Iulian Teseleanu, prietenul intim al lui Mircea Basescu, este mafiot cu acte-n regula. Si strangea banii din vami, luati ca spaga de la contrabandisti arabi. Sunt date nume in clar, numere de telefon, conexiuni. Totul. De 5 ani, acest dosar e musamalizat in privinta numelor grele. Teseleanu e protejat prin intermediul numelui Basescu. De ce abia in 2011 sunt facute retineri si arestari? Ce s-a intamplat cu zecile de milioane de euro luate spaga de mafia PDL de la Constanta? Dupa ce au fost umplute conturi grase din tara si strainatate, acum sunt sacrificati pionii si protejate reginele?! Cititi documentul, e senzational.

Aici un supliment mic : „Mircea şi Doiniţa Băsescu au petrecut sărbătorile de iarnă (2009-2010) în celălalt capăt al lumii, în Statele Unite ale Americii, fiind printre puţinii oameni care se pot lăuda că au început noul an într-un elicopter, deasupra Marelui Canion. Fratele preşedintelui României a stat în SUA aproape o lună de zile, de pe 10 decembrie până pe 4 ianuarie, familia Băsescu fiind însoţită de şeful Vămii Constanţa, Iulian Teşeleanu, şi soţia acestuia”, scria Ziua de Constanţa.

3 COMMENTS

  1. Stiti mai bine decat altii ca la noi nu se mai respecta nicio lege,Constitutia pentru Basescu e o carte de povesti asa ca spuneti dumneavostra ce mai ramane de facut.Votul “democratic” e ca aspirina luata cand te doare stomacul,hotii si mafiotii isi fac de cap, aveti solutii?Eu nu prea vad “luminita de la capatul tunelului”.
    Cred ca dupa 1989, nimeni n-a mai vrut sa devina erou uitat de vreme.Daca reprezentantii institutiilor statului si-ar face datoria, ar putea avea “misiuni in cazarmi” toti, dar absolut toti,intr-o zi cand ar mai iesi oamenii in strada.Dar astea sunt vise pentru simplul fapt ca intotdeauna exista un Iuda.Metodele pasnice nu par aplicabile in situatia actuala asa ca vom trai si vom vedea ce ne aduce toamna.

  2. Clasa politica este o mafie “cu acte in regula” de la asa zisa revolutie incoace, doar ca astia de la PDL deja is “pe fata” cu toate afacerile, dovada clara ca justitia este detinuta de patridul care guverneaza Romania. Se protejeaza unii pe altii, chiar daca fac spectacole de “opozitie” pe la televizor. Asa se explica faptul ca Iliescu, Nastase si altii care au furat, omorat sau pur si simplu si-au batut joc de Romania la vremea lor, nu sunt judecati nici acum. La fel va scapa si Anastase, Ridzi, Basescu(amandoi), Udrea si altii ca ei, indiferent de cine va urma la guvernare. E un lucru dovedid deja de situatia actuala si-mi pare rau ca este o realitate… Oricum, aveti tot respectul meu, domnule Tudor pentru vehementa si radicalitatea cu care le spuneti in fata punctul de vedere. Numai bine!

  3. *Anterior am facut referire la acei “absolut toti” care ar putea utiliza forta impotriva celor care la un moment dat ar putea demonstra in strada.Nimeni nu mai vrea sa vada morti si familii indoliate.

Leave a Reply