Home Articole “Guvernăm patru ani de zile, da?”

“Guvernăm patru ani de zile, da?”

2081
8

Premierul Mihai Tudose a declarat luni că are încredere în Oficiul European de Luptă Antifraudă (OLAF).

Şeful Executivului a fost întrebat de jurnalişti la Parlament dacă are încredere în această instituţie europeană.

‘Dumnezeule, asta chiar e întrebare, nu? Da, eu am încredere în OLAF’, a afirmat premierul.

Referindu-se la impozitul ‘zero’ pentru salariile de sub 2.000 de lei, Mihai Tudose a spus: ‘Era în programul de guvernare. Nu a spus nimeni că e în programul de guvernare din prima zi. Guvernăm patru ani de zile, da?’.

8 COMMENTS

 1. Tudose”nu scade leafa la privat si nimanui”!
  Serios bre! Dar daca privatul da facilitati sau bonusuri in cadouri dar nu financiare chash in mana,cum se plateste darile la stat,acele care trebuiesc platite de angajat despre care spunea guvernul? Cum ramane cu contributia la pensie daca se dau bani chash si se dau:tichete de vacanta,aparaturi necesare la locul de munca persoanei angajate si sunt destule bonusuri!
  Apropo de nea ala sur din platou,care vorbeste despre ajutoare. Il intreb eu:asistatii socali cu masini,conr in banca,casa priprietate,cum de primeste ajutor social si chiar ajutor de incalzire gaze sau curent electric, si,pensionarii care nu au decat pensia de 600-650 lei,nu au dreptul sa primeasca ajutor de incalzire de la primarii?
  Vedeti,tocmai asta e baza de plecare pentru ilegalitati si drepturi ilegale prin lege!

 2. ‘Era în programul de guvernare. Nu a spus nimeni că e în programul de guvernare din prima zi. Guvernăm patru ani de zile, da?’. Daca spunea asta pe 1 aprilie exista o explicatie, asa nu este decat o sfidare a romanilor. Il alegi pe iohannis Persedinte dar isi bate joc de tine Tudose propus de un propus de parlament propus pe liste de un partid propus de propunerea unei (unor ) organizatii propuse de un comitet……..al carui sef este primul propus instruit de secera si ciocan si scolit la scoala de vara a lui Basescu care a dorit si a reusit sa: traiasca bineeeee! ( chiar foarte bine)

 3. Off topic.
  Domnule Tudor, dacă o mai prindeți pe Alinuța, să o sfătuiți să nu mai aducă Polonia în discuție pentru că-și taie singură craca de sub picioare. Polonia deja joacă în altă ligă:
  1. Ministrul Justiției (un politician) este și procuror general;
  2. Ministrul Justiției numește și demite șefii Curților inferioare din Polonia;
  3. Se intenționează pensionarea prin lege a membrilor Înaltei Curți și să se pună noile numiri tot în seama ministrului Justiției;
  4. Actualul guvern controlat de Kaczynski dorește numirea de către Parlament, și nu de către colegii de breaslă, a judecătorilor din instituția omoloagă Consiliului Superior al Magistraturii. În plus, acești noi membri ar avea drept de veto.

  Polonezii au constatat că „Justiția independentă” nu este decât o lozincă. Guvernul de la Varșovia susține că justiția este ineficientă, deseori coruptă, că magistrații au devenit o castă care își promovează propriile interese și că nu au habar despre adevăratele probleme ale cetățenilor.
  La finele lunii octombrie comisarul european pentru Justiție, cehoaica Vera Jurova a declarant:
  „În opinia mea, ar trebui să luăm în calcul o condiționalitate mai puternică între statul de drept și fondurile de coeziune.“ J-C Junker și A Merkel nu agreează asemenea penalizări. Junker, deja speriat de Brexit, se teme de o ruptură și mai mare Est-Vest, iar Merkel știe foarte bine că un procent semnificativ din fondurile de coeziune se întorc în conturile companiilor germane.
  La rândul lui, Kaczynski știe că Polonia nu stă cu mâna întinsă, ci este sursa de profit pentru companiile vestice. În România, imaginea este cea a unei țări ce primește „cadourile“ UE și care tremură în fața unor reforme ce par o glumă pe lângă cele poloneze.

 4. Hahaha…Departamentul de Stat American are treaba cu hotii noștri…de ce nu-i lasa pe hoti in pace domnule Tudor.? Ce treaba are cu Dragnea&company care conduc un grup infracțional organizat și care musai schimbă legile justiției chiar acum? Sunt in SUA acum dar aberatii cu infractori in varful statului nu am auzit

 5. Statele Unite au devenit State Paralele:

  “Îndemnăm Parlamentul României să respingă propunerile care slăbesc statul de drept şi afectează combaterea corupţiei”, precizează Departamentul de Stat.

  Fraierii astia nu au auzit de Codrin! Acum scoate el 100 de milioane de romani in strada si le da una peste bot. 🙂

Leave a Reply