Sub privirea indiferenta si incompetenta a Guvernului Ciolos, TAROM se distruge pe zi ce trece. Marii tehnocrati de la Palatul Victoria si de la Transporturi, cu oamenii lor pusi la TAROM, nu sunt in stare sa asigure un stoc de piese pentru 20 avioane mari si late cate mai opereaza compania.

Alte companii opereaza peste 100 de aeronave si n-au genul acesta de probleme penibile.

Se face anul de cand guverneaza competenta sa Dacian Ciolos, de cand pleaca si vin ministri ca in Gara de Nord.

Iar la TAROM nu poate fi vorba de management performant sau redresare, astia nici macar piese nu sunt in stare sa aduca. 

O batjocura patronata de la cel mai inalt nivel ! Daca nici la Bruxelles nu se mai poate zbura, se alege praful de tehnocratia de tip UE…


O cursă TAROM de pe Aeroportul Otopeni spre Bruxelles a fost anulată în acestă dimineață.

 Avionul care ar fi trebuit să plece în cursă a avut o defecţiune tehnică, iar piesa care a trebuit să fie schimbată a ajuns cu întârziere.

În aceste condiţii, aeronava nu a mai decolat. Potrivit reprezentanţilor TAROM, cei 60 de pasageri au fost direcţionaţi către alte curse, scrie DC News.

In ultimele 72 de ore, alte 3 curse au avut intarzieri foarte mari din cauze tehnice.

In ultimul an, zeci de curse au fost anulate sau au avut intarzieri masive din motive tehnice la Tarom.

 

4 COMMENTS

  1. “Ce avem nu ne mai apartine”spunea dl.academician Dinu C Giurescu si mare adevar spunea…eu vin si zic ca ce mai avem e la mana hotilor,incompetentilor si prostilor pentru ca trebuie sa fii prost sa astepti ca drobul de sare sa-ti cada in cap si tu sa nu faci nimic!!Tarom-ul, un brand national,se vrea distrus,asta se vede clar!

  2. e clar ca lumina zilei, si inca demult: intii o falimenteaza, apoi o vind sau o inchid. Oamenii nu sunt incompetenti, ei doar au un plan care e pus in aplicare PAS CU PAS.

  3. credeti ca o sa-l mai vedeti in Tarom pe Ciolos, la clasa economic sau business, curand?? :))
    eu cred ca nu. ca nah, Julien e fricos de felul lui. doar de inaltimea posturilor pt care nu candideaza nu-i mai e frica ;p

Leave a Reply