Home Articole Guvernul Ponta, nota 8. De la mama premierului

Guvernul Ponta, nota 8. De la mama premierului

1354
12

Luni seara, Mihai Gadea l-a avut invitat in Biroul presedintelui (noul proiect editorial pe durata campaniei prezidentiale) pe Victor Ponta. Premierul a declarat ca nu se va feri de nici o confruntare cu Iohannis si ca propune trei dezbateri intre turul unu si turul doi.

Ponta a caracterizat pe scurt contracandidatii si cateva figuri politice importante. Iata cum i-a definit :

Iohannis – nepotrivit pentru functia de presedinte

Udrea – indecenta

Tariceanu – un om foarte serios

Maior – si-a facut foarte bine datoria

Vadim – cult

Funar – patriot

Basescu – blestemul Romaniei in ultimii 10 ani

Voiculescu – nu a cedat in lupta cu Basescu

Prezenta in doua parte a emisiunii alaturi de sotia premierului, mama lui Ponta a declarat ca acorda nota 8 guvernului condus de fiul sau.

 

 

12 COMMENTS

  • Foarte slab ponta….si la caracterizarile candidatilor niste banalitati mai se si gandea la ele, stii dinainte ce te intreaba si vii cu raspuns promt. E slab rau de tot, n-are nici o priza, nici o scanteie, o prestatie mediocra.

 1. poate redeschideti discutia pavilionului ca o acolo se pupau partidele intr-o veselie, sau nu e bine sa fie deranjat PSD?

  • Dnule Tudor,

   L-am auzit pe vosganian ca politicienii sunt timorati. Da? Pai daca sunt timorati si nu pot face nimic din pozitia de parlamentari in care au fost investiti prin votul popular sa faca lucruri, parlamentul fiind puterea legislativa in stat, ce-ar fi sa isi ia calabalacul si sa plece acasa? Sa plece daca nu sunt in stare sa faca nimic, sa plece daca le e frica. Sa lase pe altii care sunt mai curajosi. De ce mai stau pe scaunele alea ? sa le fie frica?

 2. Mircea Badea a avut o interventie corecta atunci cand a zis daca basanii, dar si cei care au distrus poporul in timpul ciumei portocacalii, vor da socoteala, sa ajunga la pirnaie, sa fie razbunare, sa fie pedepsiti; poanta a cam dat-o de gard cu razbunarea; nu a dat un raspuns direct in care sa zica”FRATI ROMANI, BASANU SI CLICA LUI VOR INFUNDA PUSCARIA”..asta asteapta poporul de la el, ca din 2012 de la referendum nu s-a vazut nicio pedeapda sau tragere la raspundere a nenorocitilor de basisti portocacalii

 3. Cred ca sfatul unei persoane cu ani de experienta a vitii este un privilegiu de care primul ministru se bucura.

 4. Eu acord guvernului Ponta nota 4 la guvernare și nota 1 la purtare
  Nota 4 pentru că:Au fost reîntregite (cel puțin teoretic cam 90%)salarii-pensii
  Supra-taxare
  Euro-cenți care au scumpit fructele
  Pâine ieftină-relativ
  Nu avem legislație pentru resursele neconvenționale dar dăm aviz de mediu
  Remanieri păguboase și dese
  Caracter: A zis că-l DEMITE pe Băsescu dar voturile au fost insuficiente dar a mințit
  A coabitat cu Băsescu și a chemat UDMR la guvernare când USL a format o majoritate covărșitoare în parlament
  Nu a fost în stare să mențină alianța USL,deci premierul nu e în stare să-și mențină aliații și alianțele politice
  Lipsuri:
  Nu ne-a invitat la o dezbatere despre resursele neconvenționale pe care are de gând să le exploateze cu orice preț și să le vândă pe nimic

 5. Prezenţa în emisiunea lui Mihai Gâdea a premierului-candidat la preşedinţie a fost normală. Anormală a fost prezenţa nevestei şi a mamei. Pe mine nu mă interesează susţinerea din partea nevestei, fiindcă a mai fost unu’ “susţinut” de nevastă şi se ştie unde au ajuns România şi ei. Cred că prin prezenţa celor două femei, Victor Ponta a pierdut mult din încrederea românilor care-l simpatizează, chiar dacă mama sa a vrut să pară exigentă. În ceea ce o priveşte pe Daciana, aminteşte de DACIADA. În altă ordine de idei, dacă Victor Ponta nu-şi ia angajamentul de a face tot ce este posibil şi legal, chiar la limita legii, pentru a face să plătească toţi cei care au jefuit România şi au adus poporul în sapă de lemn, indiferent de partid dar, mai ales, a slugoilor băsişti, va pierde mult, riscând să piardă în turul doi, unde, sigur, va ajunge.

  • Ion Iliescu despre oamenii lui :
   A Nastase e infumurat – a avut dreptate ,
   M geoana e prostanac – a avut dreptate ,
   V Ponta e necopt – vrem sa aiba din nou dreptate ?

 6. oscilez intre 4 si 5. Si sunt generos.
  Masterplanul pentru transport cat credeti ca merita?
  Printre singurele lucruri bune sunt tentativele de revigorare a relatiei cu China.

 7. Din nou Dan Diaconescu a pus o problemă logică la emisiunea lui Mihai Gâdea: în urma alegerilor, plus redistribuirea, plus cumpărarea trădătorilor, usele s-a apropiat, la un moment dat, de 80% în Parlament. Băsescu era cel învins fără drept de apel. Ce-au căutat Ponta şi Antonescu să încheie acel pact de coabitare?!
  A fost ca şi cum Stalin şi ceilalţi învingători să se fi dus în buncărul lui Hitler şi să încheie cu acesta un pact de coabitare. O comparaţie cum nu se poate mai logică, chiar dacă “stilul” lui Diaconescu e particular. Iar mogulul de Caracal susţinea că are informaţii conform cărora, odată ajuns la Cotroceni, Victor Ponta va fi obligat să-l numească premier pe Băsescu. Asta ne-ar mai lipsi:să ne “lucreze” iar “agentur’li”. Mai contestă cineva că Ceauşescu a avut dreptate în tot ce a susţinut?! Mai contestă cineva faptul că Occidentul a participat la distrugerea României, din toate punctele de vedere, transformând-o un debuşeu pentru rebuturile lui, iar acum, vezi Doamne, ne ajută să ne ridicăm?!

Leave a Reply