anto

Întrebat la RFI cum vede rezervele exprimate de Antonescu în a sustine candidatura sa la prezidentiale, Iohannis a răspuns: “Recunosc că m-as fi asteptat la altceva, si nu m-as fi asteptat la altceva fată de persoana mea, ci fată de Partidul National Liberal. Mie mi s-ar părea absolut normal ca un fost presedinte al PNL să fie sută la sută pentru candidatul propriului partid. Orice altceva trebuie să ne dea semne de întrebare”

 

11 COMMENTS

 1. dupa alegeri astia 2 or sa fie matrasiti din peneleul oranjat de catre clica basista; sasul se va intoarce la forumul germanilor si isi va vedea linistit de inmultirea caselor iar bulbucatul adormit se va milogi de vreun partid sa il primeasca; nu ii plangem noi de mila pe acesti bipezi duplicitari.

 2. Are dreptate,Antonescu este o deziluzie totala…A fugit de orice raspundere printr-un sir nesfarsit de demisii iar acum il incearca o mare frustrare vezi doamne a fost tradat.Poate vroia sa nu mai ocupe nimeni functia de prezidentiabil in partid sa fie ca in fotbal,se retrage el atunci nimeni nu va mai purta in viitor tricoul cu numarul lui.Ai pus numarul lui pe tricoul tau inseamna ca esti …tradator.Cat de penibili sint postacii astia fanatici crinisti.

 3. OOOOOOOOOOOO!!! tocmai din 2006 se judecă procesul cu Pantiş, Stănescu, Patriciu şi abia acum pare a se definitiva??? Parcă în 2012 era finalizat, cum de acum este altă soluţie???,,nu ştiu, dar bănuiesc, s-a aşteptat decesul lui patriciu, finalizarea mandatului băse, ce s-a aşteptat??? ori, poate s-a primit liber la dezbrăcarea tuturor, promisă/impusă !!!”
  Apropo, acum se dă semnalul că funcţionează justiţia?? dar, cînd în totalitate??? egalitate legală pentru toţi, nu numai pentru unii care sunt anchetaţi, judecaţi şi alţii, dosiţi!!!
  Dacă cîştigă la instituţiile superioare din străinătate, cine plăteşte daunele!!! tot poporul şi bugetul ţării ??? ori, plătesc cei care au dat sentinţele ???
  De acum circ românica mea, că stomacul este subţiat de PDL-işti în timpul celor 2 mandate băsescu, udrea, stolojan, boc, preda, aia, blonda cu deviza,, trebuie să fim tîmpiţi dacă nu tăiem acum”, macovei,mai toţi sunt împrăştiaţi prin alte partide, tot pe baza ciolanului, a apărării de anchete, a veniturilor_bonusurilor grase fără muncă!!!
  Politica şi afacerile sunt(ascund) excrocheria perfectă!!!

  • completare:
   …pe cei de la,,Paginademedia.ro” îi deranjează vîrsta şi studiile telespectatorilor??? trebuie să înţeleagă că: mai bine de jumătate din telespectatorii A3 au studii reale, nu la second-hand ca alţii, vă deranjează că încă mai gîndim, mai avem discernămînt, mai ştim să alegem, mai ştim să dăm sfaturi, mai ştim ce înseamnă armonia, demnitatea, onoarea, respectul,…???
   …mi-e silă de asemenea exemplare care denigrează poporul, minimizează inteligenţa şi studiile, vîrsta şi gîndirea şi nu numai…

 4. In aceasta ” struto-camila juridica ” reprezentata de fuziunea prin contopire a PNL cu pdl, ma tem ca pdl-ul este ceea ce a fost ” calul troian ” pentru Cetatea Troia!
  pdl-ul mai poate fi asemuit cu un vierme, care va roade din interior, pana la distrugere,ceea ce va mai ramane din PNL-ul traditional dupa plecarea adevaratilor liberali la Partidul Liberal Reformator.
  M-as bucura sa ma insel.

Leave a Reply