Comisiile parlamentare reunite de buget-finanţe au aprobat favorabil, miercuri, bugetul pe anul 2018 al Administraţiei Prezidenţiale, în forma propusă de Guvern.

Bugetul aprobat pentru Administraţia Prezidenţială este de 57.558.000 lei cu 20,68% mai mare ca în 2017.

Parlamentarii din cele două comisii au respins un amendament care prevedea reducerea, cu 3,7 milioane lei, a sumelor propuse pentru cheltuielile de personal şi mărirea cu aceeaşi sumă pentru active nefinanciare – investiţii.

‘Referitor la amendamentul supus dezbaterii, nu putem să fim de acord cu această propunere, întrucât suma alocată cheltuielilor de personal este stabilită împreună cu Ministerul Finanţelor Publice pe calculele existente pentru menţinerea salariilor în plată’, a afirmat consilierul prezidenţial George Vladimir Duhan,scrie Agerpres.

 

10 COMMENTS

 1. Dupa ce in iunie 2017 a semnat pentru primirea de migranti africani si arabi, d-l Johannis va semna joi si vineri o noua enormitate la Bruxelles privind cotele obigatorii, reiinoite permanent:

  “[…] Parlamentul European a votat favorabil luna trecută o nouă inițiativă privind instituirea unor cote obligatorii permanente și automate pentru relocarea în statele UE a tuturor refugiaților care ar ajunge în viitor în blocul comunitar, inițiativă ce cuprinde și sancțiuni împotriva țărilor care nu acceptă aceste cote, cum ar fi reducerea fondurilor europene.”

  Sesam deschide-te!
  Arabii si africanii vor trebui doar sa apara la usa noastra si vom fi obligati sa-i poftim in sugragerie la masa noastra, si sa le dam si un rand de chei la casa noastra!

  Si ziceati ca otelul din coroana Regelui Mihai a provenit dintr-un tun turcesc capturat la Plevna?!

  https://www1.agerpres.ro/externe/2017/12/13/comisia-europeana-dezaproba-solicitarea-lui-donald-tusk-privind-renuntarea-la-cotele-obligatorii-de-refugiati-17-27-37

  https://ec.europa.eu/home-affairs/what-we-do/policies/european-agenda-migration/background-information_en

  • Nu suntem afectati. oricum nu atragem niciun fond european asa ca putem refuza fara probleme !!!
   ——————————-
   Dar desigur slugile noastrea Klaus, USR, PNL=PDL si Marii Coabitaci PSD au sa se gudure cat pot ei de mult si or sa ia totul.

  • Pacat!
   Uite asa mai platesc niste prostaci, manifestanti, geci pentru marioneta din deal, tot felul de campanii staliniste…
   Sper sa le iasa pe nas.

 2. Nu numai ca dau bani la “statul paralel”, dar ii mai dau si “sustinatorului”, “exponentului”, “beneficiarului” lui.

  PSD astia, niste luptatori !

  • @ Daniel

   Nu inteleg de ce pui ghilimele.
   Klaus este sustinatorul si beneficiarul statului paralel fara nicun dubiu.
   La PSD la luptatori poti sa pui ghilimele dar intelegem ironia si adevarul ca e evident. Cat de coabitaci lasi sunt si nu de azi de ieri…

 3. Asta arata ca au prevazut niste bani in plus in caz ca vor organiza un referendum si niste anticipate dupa ce-l suspenda si-l demit ? Sau banii aia se iau din alta parte ?

  • Ha, ha buna gluma…cine sa-l demita? Gainile psd-iste ?

   Dragnea care le taia porcul la vila SRI?
   Ponta care a tradat referdumul lasand pe Rus sa inventeze ce numar de votanti vrea mafia basista de la Cluj?
   Dragnea si Ponta care se gudurau la basau cu 70%?

   Ca zau ar fi pacat sa-l dam uitarii pe Ponta, sa ne mai aducem aminte si de el.

 4. Astia s-au stricat la creier! Cum sa dai enorm de multi bani administrator stratiei prezidentiale si poporul e mentinut in saracie?! Se baga seu in carne grasa si praf in buzunarele si stomacul cetatenilor romani din tara?! Astia dau fonduri grrase administratiei prezidentiale ca sa plece pe oriunde vrea robotul si cand are scuipat la limba(destul de des) arunca cu infectie spre tara! Asa da cetatean platit gras din bugetul tarii doar pentru a-si spala rufele in strainatate! Oare nu-i e scarba si rusine de el cu el,acest individ-ocupantul principalului scaun al tarii,nu poate sa-si puna capac la gura cand e vorba de tara noastra si retineri mai puternice cand vorbeste de rau tara si cetatenii romani?! Dementiada”nu mai raspunde bre la intrebari mizerabile adresate de jurnalisti in legatura cu ceea ce se petrece in asta tara,toti fiind in strainatate! Fii bre mai calculat si nu mai accepta sa dai raspuns decat cand esti in tara si nu de prin strainatate. Evita sa pari un mojic si reprezentantul unei tari infecta!

 5. PSD =COABITACI lasi
  PSD =COABITACI lasi
  PSD =COABITACI lasi
  PSD =COABITACI lasi
  PSD =COABITACI lasi
  PSD =COABITACI lasi
  PSD =COABITACI lasi
  PSD =COABITACI lasi
  PSD =COABITACI lasi

  Mereu coabitaci, de la Ponta la Dragnea si Tudose.

 6. Dar de bugetul fara fund al Primariei Firea ce avem de comentat:

  Citez: Un alt proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei CGMB se referă la majorarea capitalului social cu peste 272 de milioane de lei de la bugetul local la 18 dintre companiile municipale, banii urmând să fie folosiţi pentru achiziţionarea de diverse echipamente, mijloace de transport, autovehicule 4×4, aparatură performantă, utilaje, sute de ecrane LED ce vor fi montate prin oraş, dar şi pentru realizarea unui studiu de fezabilitate pentru construirea unui acvariu.

Leave a Reply